Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#87578) zetor2000 válasza FőDudu (#87565) üzenetére


zetor2000
senior tag

Szerencsére ez az oltás ÖNKÉNTES. Kéred, vagy nem, ez a te dolgod, az hogy ajánlott beadatni, csak másodlagos.
Amíg nem kötelező, én eléggé megrágom, kell e nekem ez a fajta oltás. Ha lesz valami konzekvencia, hogy mittomén, elkapom mert elkapatják velem, akkor se biztos, hogy kéne ez az oltás. Ha olyan következménye lenne, hogy nem szállhatok tömegközlekedésre, vagy a boltok nem engednek be "pass" nélkül, akkor oké, sima liba, adják be 'szom. De addig, amíg az a helyzet, mint a drónok terén, hogy megveheted a madarat, csak nem tudod reptetni, addig erős ellenérzések vannak bennem, hogy ez nekem kell e?.
Ingyenes, nem kerül semmibe, és biztos véd is, csak mégis... eddig sem voltam beoltva vele, most meg jön nagyhirtelen egy (vagy több) valami, ami kábé ismeretlen. Amúgy is utálom ha tűvel böködnek. :)
De amíg nem világos és nem egyértelmű, hogy ez jó, és ezmegez a velejárója ha be vagy oltva, és ebbenabban a formában tudod igazolni, hogy van oltásod (vagy nincs), addig nekem inkább nem kell, adják másnak, akinek esetleg kell. :) Ha tudom, mivel jár, ha nem kapok, majd mérlegelek. De egyelőre se app, se lófsz, se semmi.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.