Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JonesC
tag
válasz blueboi69 #86131 üzenetére
Mondjuk az tény, hogy a tolatókamera világi nagy okosság. Mercivel talán egyszer-kétszer volt olyan, hogy ne egyhúzásra álltam volna be. Pedig egy fax híján öt méter. Mondjuk ebben van parkolóhely mérő is, ha lassan gurulsz és indexelsz oldalra, akkor elvben méri az üres helyeket ami mellett elmész, hogy beférsz e. De még sose használtam, meg a gombbal parkolást sem
-
npera
őstag
válasz blueboi69 #86140 üzenetére
A kocsi alapból rendben van, nem? Értem ez alatt, hogy a beltér jó, a kaszni nem rohad, a futómű oké, nincsenek lógások és nyekergések. Váltó vált, kuplung kuplungol, ugye?
Mert ha "csak" a motor van megmellyedve, akkor lehet kellene egy általad ismert és bizalommal élő szerelővel egy motorgenerál, ha nem túl drága. Azt teljesen elvetendő ötlet?
Kikapni, széthúzni, aztán ha új főtengely, akkor új. Vagy ha csapágyak, akkor új bele.
Komplett motort cserélni gondolom a papírozás miatt komplikáltabb. Bár ha plug and play, akkor egy 3-literes is lehetne benne.Mondjuk ez tényleg csak akkor játszik, ha le van határolva a hiba pontosan egy bizonyos pontra vagy részre és értelmes idő és ár tartozik hozzá. Ha még az sem biztos, hogy mi a baja, akkor ez egy elég bátor beavatkozás és hónapokra elhúzódhat.
Van olyan szerelő vagy ismerős, akivel ilyesmibe belevágnál vagy ez teljesen sci-fi ötlet jelenleg?
-
zetor2000
őstag
Az nem csak ilyen smart adatokat olvas ki?
Szerintem neki olyasmi kéne, ami lemásolja a még menthető adatokat. Arra meg valami R-Studio vagy GetDataBack kéne. De ha elég az, hogy hány fokos a lemez, és tényleg halál közelében van, akkor jó lehet a Sentinel.
Bizonyos szolgáltatások, ha nem a működése leáll, ha nem vásárolod meg. 30 napig vagy hogy megy ingyen, addig teljes értékű, asszem, de utána jajgat, hogy lejárt. Persze annyi idő alatt lehet, hogy lesz belőle újabb, de töröl/reinstall, és megint megy. Csak ez macera.
Mondjuk 30 nap alatt el lehet intézni egy merevlemezt, az tuti, ennyiért én sem vennék kulcsot ehhez.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Sipi-
őstag
A trial jajgat, hogy csak aktivált verzióval végez teljes lemezellenőrzést. Nekem meg pont az kellene, hogy végigolvassa a diszket.
Vagy akkor a professionalt kellett volna felraknom?Azt csinálja az egyik diszkem, hogy bekapcsolom, explorerben elérem, tök jó. Kijelölök a gépben lévő mappában fájlokat, átkattintok megint a külső diszkre és befagy a francba az explorer. Start menü is eltűnik, task manager nem jön elő, power gomb hosszan az egyedüli megoldás. Linux alatt meg fel sem tudja mountolni.
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Jahno
veterán
Smartot mond, az pont elég, ha van hibás szektor, áthelyezett meg akár grafikonon is mutatja, hogy akad-e olvasási hiba, javított hiba. Pont elég, ha ennyire eldobja akkor idővel úgyis a vezérlő dobja el, értelme nincs végig olvasni, mert akkor már le is menthetnéd, ami már nehezen fog menni.
-
Sipi-
őstag
blueboi, 2 napja raktak fel egy szürke kombi MK4 Mondeo-t a csoportba, 99e km, 2011-es facelift-es, viszont csak 1.6 125LE (az nem eszi az olajat).
Ford Mondeo 1.6 Trend2011-es, 99 ezer km, 125 LETakarékos, megbízható benzines!Gyönyörű állapotú, nagyon megkímélt autó. Tökéletes műszaki állapotban van. Friss műszaki vizsga, új téligumik. Ülésfűtés, fűthető szélvédő, parkoló radar elöl-hátul, levehető vonóhorog.Olcsóbb-drágább csere lehet.Karácsonyra még belehet rakni a fa alá Ára: 1.900.000 Ft.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
zetor2000
őstag
Ami kell a hordozható cuccról, mentsed le. Lehet, a kábel szórakozik, de lehet, hogy az aljzat, ami a lemez elektronikáján van. Azt is lehet, csak nehezebb cserélni.
Ha a Sentinel nem 100%osnak mondja, akkor érdemes elgondolkodni, hogy az a lemez nem annyira jó már - a nyuszit megkérni, hogy hozzon egy jó nagy külső, usb3-as SSD-t...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Jahno
veterán
Közben megérkezett az újabb animációs filmünk. Erre még moziba is befizetnék, pedig nem vagyok akkora Marveles. És előző csatározásután némi igényességet vélek benne felfedezni:
-
zetor2000
őstag
Én a helyében év elején elvinném valami szervízbe az 5öst, átnézetni. Azt az alapjá dönteni, hogy felgyújtja a gcibe, megjavítani, vagy cserélni egy rendes touringra mindenféle mondejó helyett...
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
blueboi69
senior tag
válasz Vodike #86148 üzenetére
"
Ertem, tehat a BMW-d felallitott benned egy premium kepet, felhuzta az igenyszinted. Megvetted 1M korul ha jol remlik, tuti vetel volt, aztan szetesett par ev alatt.
Most kicsit feljebb huzod a kotsegkeretet es ugyanugy beleesel abba a hibaba, mint a BMW-nel csak tobb penzel, mert most ugy adodik.
"Teljesen jól látod a dolgokat. Sajnos teljesen meg voltam győződve arról, hogy ami egy 20évvel ezelőtt prémium autóban volt, az még ma is viszonylag ritka.
-
blueboi69
senior tag
válasz eattila #86150 üzenetére
Ezt írtam is, hogy nekem a saját bmw-m tetszik és imádom. Csak előjött az, hogy nem akarok abba a pénzköltési spirálba esni mint anno az e30-nál. Akkor még buli volt, minden pénzt elverni az autóra és tuningolni, mert ez volt a hobby-m, de most már a megbízhatóság kell, ezért is vettem anno az 5öst.
-
blueboi69
senior tag
Köszi!
Tegnap jelentkeztem abba a csoportba, de még nem hagyták jóvá sztem.
Mondjuk 1.6motorral tuti nem vennék, már a 2literest is gyengének érezném így a fotelból,de nincs nagyobb szívó.Ma megbeszéltük az asszonnyal, hogy feltámasztjuk a bmw-t, aztán pár év múlva visszatérünk erre, amikor már eldöntjük, hogy lesz e 3. gyerek vagy nem. Ő akar, én kevésbé, de mondtam, hogy várjunk egy kicsit a döntéssel.
És akkor annak alapján kiderül, hogy egyáltalán mekkora autóban kell gondolkodni, hogy akkor s-max vagy kuga vagy tökömtudja mi lesz még. -
-
Sipi-
őstag
válasz blueboi69 #86180 üzenetére
2.3-as még szívó, csak nem létezik eladó. Ha érdekel jövőre összefuthatunk és kipróbálhatod az én Mondeomat (48 óránál nem régebbi negatív PCR teszt eredmény felmutatásával ).
S-Max jó, de csak 5 üléssel. 7 ülésnél nincs csomagtartója, tetőbox kötelező hozzá.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Bujdy81
aktív tag
-
Bujdy81
aktív tag
Napi kérdésem:
van egy fix file egy URL-en, a internetbe'. Azt kellene nekem lehúzni minden nap egy lokális mappába. Lehet ilyet? Mármint könnyen, gyorsan, Win 10 alatt, közgazdász által.
Köfike
-
Sipi-
őstag
-
Bujdy81
aktív tag
Lehet, mert ha én pakoltam, akkor befért a C4-be hat ember, hat pár síléc, hat pár bakancs, öt sisak, plusz a sallag (síkabátok, hátizsákok, szendvicsek, stb.).
A 807 azért másik osztály, tény. De hat emberrel a C4 és az S-Max is vállalható. Persze, meg kell tanulni pakolni (pl. a kinyitott ülések alá is sok cucc fér), jut cucc az utasok lábához is stb.
-
zetor2000
őstag
válasz Bujdy81 #86186 üzenetére
ScriptFTP...
Ez egy olyasmi app, ami azt csinálja, hogy FTPzik, és egy script alapján teszi a dolgokat. Nem bonyás a szkriptet megírni, kis logika és némi háttérismeret kell neki. Utána elég a szkriptet időzíteni, vagy úgy megírni, hogy állandóan fusson, és ha a napi dátum meg a file dátuma közt van eltérés, akkor szeggye le.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest