Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#67701) qnadam válasza ezittketto (#67696) üzenetére


qnadam
veterán

gyakran van pl olyan, hogy a hivatalos importőr ad 2 évet, de ha a kisker máshonnan hozza be a cuccot, akkor a garit ő vállalja, csak kevesebb időre. a vevő meg dönthet, hogy több pénzért több gari, vagy olcsóbban kevesebb.
de nekem pl volt olyan, hogy az objektívemet én itthon két év garival vettem a 220voltnál, miközben a hama magyarország (hivatalos képviselet) 3 évvel árulta. tőlük hamar megtudtam, hogy az enyém nem rajtuk keresztül jött be, viszont a 220 elintézte a garit külföldön nekem, pedig simán mondhatták volna, hogy két évvel vetted, így jártál.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#67702) Jahno válasza Sipi- (#67693) üzenetére


Jahno
őstag

Naja, CIBnél is lehet 1 milliót, de nem idegen automatából és ha a számla engedte volna a keretet, akkor automata mondta azt, hogy nem nyert, mert csak :W Pár éve futottunk vele néhány kört, összességében az van, hogy... Hogy nem egyszerű ű:-D Ersténél akkoriban saját automata drágább volt, mit Erste kártyával OTP-s automatából kivenni, azt sem teljesen értettem.

Bár mostanában inkább befelé fizettem, nem a legolcsóbb tranzakció és sajna az a veszély nem fenyeget, hogy a napi 500ezres kp kivételi határok miatt vadásszam merre érdemes számlát nyitni és melyik kártya melyik automatából milyen lehetőségekkel rendelkezik. Néha kezdtem érteni, hogy ismerős cégeknél miért van minimum 5 bankszámla.

(#67703) Jahno válasza zetor2000 (#67700) üzenetére


Jahno
őstag

Muzikerék saját szervízhálózattal, gyártói kapcsolatokkal rendelkeznek. Teljesen más koncepció, másik meg jó eséllyel nem akar szopolni.

Mindegyik másképp műxik, idehaza tán a Samu kezdte el először ezt a szürkezónásat visszaszorítain. Van aki az garis intézett termék után kap gyártótól díjat, van ahol a gyártó tartja fent a helyi hálózatot, aztán ami nem az itteni kereskedői láncon jött be, annak az intézése ne is legyen az itteni hálózaté. Persze belekavarodnak sokszor az egyedi ajánlatok, lopott cuccok, meg miazmás is. Ez a következő kör.

(#67704) Samott válasza zetor2000 (#67695) üzenetére


Samott
addikt

Ja, ez eveken at ment.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#67705) ezittketto válasza zetor2000 (#67697) üzenetére


ezittketto
csendes tag

Jó tudni ezt . Köszi ;)

(#67706) -NoVa- válasza ezittketto (#67682) üzenetére


-NoVa-
őstag

40$-os cucc, szóval a többi bolt fizet utána vámot, meg az áfát is rárakják az árra, pusztán ennyi lesz a különbség :)

Amúgy 60 ohmos 40mm-es titánium felületkezelésű membrános cucc, szóvalkicsit kényes a forrásra, mint a többi hasonló megoldású Koss cucc.
Esetemben most rádugdostam pár dologra összevetni, és sokféle hangot hallottam. A Dell notebook saját kimenetéről pl szart. A Macbookról használhatót, de nem az igazi. A telefon (S9) már egész jól meghajtja, de lényegesen jobb a kimenete, mint az átlag random telefongyártóé. A Dell dokkolóról meg jót. Külső DAC-ról egyértelműen jót, de az 300Ohm-os cuccokat is meghajt jól, a Roland fejhallgatókimenetéről, meg a BTR5-ről is hozza a legjobb hangját.

Szóval direktben gépre dugva nagyon nem mindegy, miféle gép, milyen hangkártya.

(#67707) -NoVa- válasza ezittketto (#67691) üzenetére


-NoVa-
őstag

A Koss élethossz garanciája az csak azt jelenti, hogy ha az USA-ban élsz, és elpostázod a hibás fülest valahová Milwaukeeba a központjukba, meg még 9$-t a visszapostázásra, akkor kapsz helyette egy újat, tényleg bámikor. A világ többi részén nem. Szóval ne éld bele magad.

(#67708) WiZARD válasza Sipi- (#67693) üzenetére


WiZARD
addikt

Majd pont naponta ezzel szórakozik.
Leküldi az egyik emberét, aki berakja a széfbe, ahonnan ő néha kiveszi a felgyűlt lét...

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#67709) Jahno válasza WiZARD (#67708) üzenetére


Jahno
őstag

Vagy ilyen aprópénzekért Őt csicskáztatják, hogy ugorjon le és rakja be a széfbe :-D Hol is volt ez, Róna utca? Gyarmat utca sarkáról kb. 10 perc gyalog a kaszinó. Oda át is lehet rögtön csoportosítani bármennyit.

(#67710) WiZARD válasza Jahno (#67709) üzenetére


WiZARD
addikt

Az is lehet.

Közben a taxisok új autók után nézhetnek, mert a Prius már nem jó :DDD
[link]

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#67711) Jahno válasza WiZARD (#67710) üzenetére


Jahno
őstag

Ezzel is az a baj, hogy valaki bebukott egy marék füvön annak ugyanannyi a hátránya, mint a kétszeres anyagyilkosnak?

(#67712) Beba Snake válasza Jahno (#67711) üzenetére


Beba Snake
junior tag

Még nem olvastam "kétszeres anyagyilkos"-ról. Bár ha valaki nagyon nekikeseredik és véletlenül tényleg 2 anyja van... :DD

Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!

(#67713) Phülöp válasza Beba Snake (#67712) üzenetére


Phülöp
addikt

Téged nem tudlak.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#67714) JonesC válasza Beba Snake (#67712) üzenetére


JonesC
csendes tag

Definíció kérdése. Csak a saját anyád meggyilkolása számít anyagyilkosságnak, vagy másét is lehet?

(#67715) Beba Snake válasza Phülöp (#67713) üzenetére


Beba Snake
junior tag

A régi nickemet nem szabad kimondani, mert még a fészbuk profilomat is kinyírták cukkerbergék. A nickemből lett művésznevemet meg 2010-ben is körözte a rendőrség a 2006-os Kossuth téri tüntetések miatt.

Egyébként a (szánalmas.hu-n) terminal.hu-n kezdtem aztán a hwsw-re is áthurcoltam a különféle rémes történeteimet, amikből általában 5000-10000 db délelőtti billentyűzet csere lett az országban. Jahno-t felismertem az egyik topikbeli fényképről, Didimanyust még a MOL reklámból is - ekkora égimeszelő lóboldogító nem sok van "echte nordish" szőke hajjal :D - , a Király utcával párhuzamos utcában találkoztunk néha még 2010 előtt - pincehelyiség, étterem, borozó, "Janó féle csapat" - erre kellett hivatkozni. Bár a szervezés mindig több hétig elhúzódott, mert ez nem ért rá az nem ért... Miazmás...

"zako" mester mellett engem is szoktatok agitálni, hogy írjak már könyvet. :K "Kész van már? Mikor adod ki?" Az "RGB" fedőnevű ámokfűtőval is voltak váltásaim, de mire megírtam a választ általában, addigra a hsz-ét már törölték. :Y :DD

----------
Egyébként pedig úgy szoktam beköszönni, hogy:
SÖR!
INA!
----------

JA! A NEVEMET! AZT KI NE MONDD!

[ Szerkesztve ]

Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!

(#67716) npera válasza Beba Snake (#67715) üzenetére


npera
újonc

Úgy érted titok??? :Y :C

(#67717) Beba Snake válasza npera (#67716) üzenetére


Beba Snake
junior tag

Bizonyos objektív körülmények miatt, amelyeknek esetleg negatív kihatásai lehetnek: IGEN.

Majd, ha Jahno vagy didimanyus rám kérdez, akkor pm-ben megírom nekik, de csak titokban terjeszthető, mint a szamizdat. :DDD

Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!

(#67718) npera válasza Beba Snake (#67717) üzenetére


npera
újonc

Ez jó! A nickedet közben dekódoltam, az ejtőernyős tantusz leesett :C

(#67719) Jahno válasza Beba Snake (#67715) üzenetére


Jahno
őstag

Jajj, Sparónak csak a pofája volt nagy és nem ivott, szóval szeva Csíz! Rég láttalak! :C

(#67720) Gabibácsi válasza Beba Snake (#67715) üzenetére


Gabibácsi
tag

Te ilyen szivarozós robot vagy? Akkor kabbe és pina!

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#67721) Gabibácsi válasza JonesC (#67714) üzenetére


Gabibácsi
tag

Lehet mostohaanya is

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#67722) JonesC válasza Gabibácsi (#67721) üzenetére


JonesC
csendes tag

Igen azon elmerengtem én is.

(#67723) Jahno válasza JonesC (#67722) üzenetére


Jahno
őstag

2. autószerelő megmondása az előzőkre: nem az a baj, hogy máshova vitted, hanem jó lenne ha értenének is hozzá.

Bár ez utoljára Ücsükének sem tetszett, mondván mindenki is mindig szid mindent, biztos jól csinálták meg csak.... Aztán ez speciel az látványos volt és egyértelműen hülyeség amit elbasztak. Meg én is értek hozzá :C

(#67724) Beba Snake


Beba Snake
junior tag

Kiváncsi vagyok, hogy az öcsém most mit tud intézni...
Balaton felvidéki nemzeti park, Natura 2000-es terület (na ezek is szopjanak lovat), művelt terület - kaszáló, széna lekaszálva bebálázva - és 11db műveletlen bugris kerékpáros. Bementek más területére és a szénabálák tetejére szartak. Csak az öcsém rajtakapta őket és kihívta a rendőröket. Továbbá a Nemzeti park és a Natura2000 is értesítve lett. Járványügyileg is aggályos, mert a fekália biológiai veszélyes hulladék. Most meg koronavírus van ugye Elvtársak! :D
A helyszínelés még folyamatban van, remélem a rendőrök "Csoportosan elkövetett garázdaság és szándékos rongálás" miatt tesznek feljelentést, az anyagi kár 500.000-től indul.

Nem véletlenül utálom a kerékpárosokat, a túlnyomó többségüknek kéne egy fegyelmező zászlóaljban eltöltött két év. A kurva anyját mindegyik beképzelt bugrisnak.

------
Jahno: figyelmedbe ajánlom a "Maszk" című filmet, amikor Jim Carry zöld arccal kipufogót nyomott az autószerelők seggébe. :D

[ Szerkesztve ]

Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!

(#67725) JonesC válasza Beba Snake (#67724) üzenetére


JonesC
csendes tag

A zöld arc simán menne neki :)

(#67726) Jahno válasza Beba Snake (#67717) üzenetére


Jahno
őstag

Dehogy kérdezek, már írt nekem A Szisztem, hogy vigyázzak mert a pénzem akarod. Bár lehetne belőle binisz és igazán lenzullázhatnád a bankszámláim :U

(#67727) Jahno válasza Beba Snake (#67724) üzenetére


Jahno
őstag

Maszkos dógokkal óvatosan politizálj!

(#67728) Beba Snake válasza Jahno (#67726) üzenetére


Beba Snake
junior tag

Nyóc évet dógoztam a Meine Hitler Bankban, nem megy az olyan könnyen... ;)

67727: persze, vagy rámjön a TEK, vagy pedig nem értik mit mondok. :D

[ Szerkesztve ]

Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!

(#67729) WiZARD válasza ncc1701 (#67651) üzenetére


WiZARD
addikt

Thx (ide írom a választ, hátha bárkit érdekel)
Azt mondta, hogy a belső keringtetéses megoldás csak kényszer megoldás és alapvetően a kivezetettet ajánlja. A belső keringtetéses a zsírt jól kiveszi, szénszűrővel a szagokat is egész jól szűri, de a párával nem tud mit kezdeni, azt bent marad.
Viszont nálunk lesz központi szellőztetés, így azt mondta, ha az jól van meg van csinálva, akkor a pára rész nem gond.

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#67730) Jahno válasza Beba Snake (#67728) üzenetére


Jahno
őstag

Aztán Te is elmentél nyuggernek, vagy mi?

(#67731) Gabibácsi válasza Beba Snake (#67724) üzenetére


Gabibácsi
tag

Liberalizmus van kéhlek, a bringások a birtokodra szarhatnak :DD
örülj neki hogy nem égettek a szántóra egy bagy bringás lives matter feliratot :DDD

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#67732) Gabibácsi válasza Jahno (#67723) üzenetére


Gabibácsi
tag

Az volt a kvikfit akik a kipuffodat levétel nelkül heggesztették meg, oszt felül így lukas maradt az illesztésnél?

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#67733) Gabibácsi válasza Jahno (#67727) üzenetére


Gabibácsi
tag

A maszk már lejárt lemez, nem tudtad?

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#67734) Jahno válasza Gabibácsi (#67732) üzenetére


Jahno
őstag

Ahamm. Ráadásul a munkafelvevő pont elmesélte, hogy ezt le kell venni, ott méretre vágni és úgy hegesztés után lehet csak visszarakni, blábláblá. De legalább occsó volt :-D Aztán lehet a pálcával pont be bírt nyúlni az alváz és a cső közé, mert ügyesebb mindenkinél is, de ha ezt a másik két szerelő 1 méterről kiszúrta, akkor mégsem lett olyan jó. Hegesztést meg én is tanultam, de nem mernék beleszólni meg én ilyesminek úgyis védőgázassal esnék neki, de mivel ezekre alig hármast kaptam így nem mérvadó. Bár Kwikfites lehet csak kettest :-D

(#67735) Jahno válasza Gabibácsi (#67731) üzenetére


Jahno
őstag

Ja, találkoztam, vérbeli brindgásokkal. Teljesen reménytelen volt, akadt két egyoldalú konstrukció és persze addig jutottak, hogy az autókat tiltsák be és kész, főleg a városban és a terherforgalmat is meg lehet oldani cargo bicajokkal. Gyanítom nem is pesti arcok, mert próbáltam kérdezgetni, hogy mi lenne ha mostantól fél éven át írnánk, hogy ki merre közlekedettt, mennyi idő autóval/busszal/villamossal/bicajjal, vagy egymás útjait hasonló időtartamban lepróbálnánk, aztán azt összevetnénk, de ilyesmikre alkalmatlanok, csak nyomják a díleri dumát és tiltsuk be és hülyék vagyunk mind. Jelenleg dolgozóba az autó még forgalom esetén is gyorsabb. Bicajt már próbáltam, lassú és nem az én világom. Hiába 10 kilométer a táv, csak a lámpáknál állás miatt elveszik egy csomó idő.

(#67736) Jahno válasza -NoVa- (#67707) üzenetére


Jahno
őstag

Milwauke? Nem is tudtam, hogy van olyan város. Most ha megint felszabadul valami extra lóvé, akkor ilyen nevű bőröndöt nézegettem, amit ütni lehet és szerszámosan/fotósan belepakolni, +füle+kereke is van.

Ezek szerint ahogy a Csicsó és a többi, ezek sem sokat szórakoztak miről nevezzék el a márkát.

(#67737) qnadam válasza Beba Snake (#67728) üzenetére


qnadam
veterán

akkor jó megérzés volt az a Meine Hitler Bank, kedves Beba Kígyó.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#67738) Gabibácsi válasza Jahno (#67735) üzenetére


Gabibácsi
tag

Majdnem felrúgtam egyet tegnap, mert súrolva ment el mellettem mint az állat, a járdán, csengőt persze nem használt hogy álljak félre, hátra meg nem látok.
itt a Balatonnál amúgy fokozott a helyzet, teljesen a sajátjuknak érzik az egész partot, mennek mint állat, nem számit hogy kisgyerek, akárki.

amúgy az a titkuk, hogy ők nem állnak meg pirosnál, te meg lúzer vagy és megállsz :)

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#67739) Jahno válasza Gabibácsi (#67738) üzenetére


Jahno
őstag

Ráadásul Füred el is van tagolva, de ott én is bicajos elé bóklásztam, ahogy illik. Akkor ráadásul még kisebb volt a forgalom is.

(#67740) Gabibácsi válasza Jahno (#67739) üzenetére


Gabibácsi
tag

Mi is bringáztunk volna, lehet vennem kell valami bringatartót lassan
igen, elég jó bringautak vannak, de van ahol inkább a 71-es mellett tekernek a járdán, persze nem csöngetnek csak kerülgetnek

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#67741) npera válasza Beba Snake (#67728) üzenetére


npera
újonc

Azt már levágtam, hogy személyesen nem ismerlek, de a dumád igen szórakoztató, így szerintem legyél szívesen látva ezen a mikrofórumon!

A kerékpárosokkal kapcsolatos megjegyzéssel nem teljesen értek egyet, bár a saját kerékpáromról látva a többiek közelekedési morálják végső soron visszakozót kell fújjak és mégis egyet kell értsek :C

(egy szabálykövető és szénabálára nem rosáló jámbor kerékpáros)

(#67742) npera válasza Gabibácsi (#67731) üzenetére


npera
újonc

És az is béelem.... :Y :C

(#67743) npera válasza Gabibácsi (#67738) üzenetére


npera
újonc

Én ma tekertem haza melóból, pici lejtő és oldalszél. Végre nem szembe legalább. Nyugodtan gyorsítok 35-ről 40 fölé, amikor egy földútról oldalról egy középkorú csóka valami trekking bringával kihajt a bringaútra úgy, hogy be sem néz oldalra. Elkezdtem fékezni, erre az idióta még csak nem is húzza ki jobbra, hanem húz át balra. Ekkor már kiáltottam neki, erre nagy nehezen kihúzta jobbra. Lelassultam vagy 25-re, viszont utána kanyarodott a bringaút és egyre inkább hátszél lett. Így 50-el utaztam az elkerülő felé sokadik fokozatban. A kocsik meg álltak a dugóban.

(#67744) Gabibácsi válasza npera (#67743) üzenetére


Gabibácsi
tag

Kiáltanod kellett volna hogy szukábljátty, aztán büntisatuzol előtte, és lerúgni ...

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#67745) npera


npera
újonc

Boba, ez jó műsor lesz. Nomad Sweden és a cimborái voltak 12-napos északi túrán. Jók a fények.....

(#67746) npera válasza Gabibácsi (#67744) üzenetére


npera
újonc

Igazából ha csak fékezés nélkül elhaladok mellette és vállból beledőlök és ráesek, majd rajta csúszok kábé +20 km/h sebességgel, akkor lehet hogy elég sok csontja tört volna. Mekkora lecke lett volna. Aztán lerasszistázom, mert ő helyi volt, én pedig bevándorló. Tehát az erkölcsi fölény az enyém (nem csak a fizikai)... :C :Y

Picit inkább rajzfilmbe illő jelenet lett volna.

Az volt a gond, hogy a csóka be sem nézett az útra, aztán állati nagy ívben sodródott át a bal oldalra teljesen indokolatlan módon. Ha csak felhajt elém és a bringaút max jobb felét használja el, akkor bár rizikós, de el tudtam volna haladni mellette. De mivel elég bizonytalanul ment és láthatóan fingja sem volt az alapvető szabályokról, így elkezdtem fékezni. Inkább fékezek, mint baleset. Ha nem fékezek, akkor lehet hogy el tudtam volna csusszanni előtte, vagy összeakad a két bringa és beesünk a kocsik alá. Vagy csak perecelünk egy k*rva nagyot. Ha ez lett volna, akkor mondjuk ott helyben összeverem nagyon durván. Mivel azt hittem, hogy kés van nála és pánikba estem és önvédelem és nem emlékszem semmire a sokktól.... :Y

(#67747) npera válasza Gabibácsi (#67744) üzenetére


npera
újonc

Annyit kiáltottam csak, hogy "hááállóóóóó" :B

(#67748) Jahno válasza Gabibácsi (#67740) üzenetére


Jahno
őstag

Ott én olcsón béreltem is. Mármint bringát és nem tartót.

[ Szerkesztve ]

(#67749) npera


npera
újonc

Ez jó. A CHAZ listája, hogy mire van szükségük egyszerűen epic....

(#67750) -NoVa-


-NoVa-
őstag

Film ajánló csak saját felelősségre. A Kung Fury kapcsán került elő.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.