Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#66997) FőDudu válasza Gabibácsi (#66984) üzenetére


FőDudu
addikt

Ott a hirek szerint baj van. Turisztok mar nagy szamban vonulnak. Marmint visszafele. Nalunk a hegytetoig allnak Szloveniaba befele. Ez nem igazan a hetvegen szokasos sor. Waze-n megnezhetitek a Plovanija kornyeki dugot.

Ismerosok es ott nyaralok szerint del horvat(h)ban alig van turista... Nem tudom valoban igy van-e, az itt hataron allok csak jonnek valahonnan.

Portorozsban a part az komplett katasztrofa. Gyereknek faj a fule, igy kenytelen voltam gyogyszertarba menni. Akkor meg mar kineztem a partra is, onnan 20m a gyogyszertar. Egymast tapossak a turisztok, millio gyerek sarozik, a viz olyan, hogy a kutyat is megfurdetnem utana.... Koszos, saros, tele tengeri fuvel. Nem az a fajta kristalytiszta viz ahova mi jarunk.

Helyet nehezen talalnak, a vegen kifizetik a mi beleponket, pedig 45 Euro 2 napagyert es egy napernyoert plusz 1-1 torolkozo/viz/almaert nem olcso.

[link]

Hazafele mar kint voltak a keresztezodesekben a polgarorok es rendorok, nincs a lakoovezeten keresztul hatarra atrongyolas. Helyi rendszammal hamar hazaertem, meg se allitottak. Turisztokat viszont nem engedik be, elottem egy cseh probalt roviditeni, visszaforditottak.

Mara kanikulat igernek, felraktam a teraszra a vitorlat, belottem a medence pH es klor ertekeit, tegnap kiporszivoztam az aljat, ma lazulas lesz.

Nejem vett ismet hatszin szteket. Most vekonyabb, valamint a dildoval szepen lapitani fogom sules kozben, igy talan nem lesz 18 perc a sutese. Meg adok neki nagyobb hofokot. Vagy szimplan sutoben fejezzuk be. Bar utobbi ellen szol az, hogy ha klimazunk, akkor ne dolgozzunk mar ellene. Tegnap amugy vettem Napoleon hus homerot az Obiban, azt is ki kell probalni. Lattam kirakva a megrendelt grillt, impressziv. Komoly sulya van, nem egy billegos kis szar. Volt Weberbol is hasonlo, de ha jol lattam azok kisebbek. Egeszen komoly valasztek van ezekbol, legalabb 50 fajtat lattam.

Tegnapi adat: 14 uj fertozott az orszagban. Azaz diszkreten de emelkedik.

FőDudu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.