Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#59399) Jahno válasza FőDudu (#59390) üzenetére


Jahno
őstag

Akkor meg folyton csak az lenne, hogy nekem sehol semmi nem jó.

Meg mondjuk Systemaxnál egyikmásikra még lett is volna kedvem ott a konferenciás audióizés dolgok környékén. És amúgy ezek mindig csak kicsit és ideiglenesek voltak. Úgy naponta ideiglenesek és ezt az "új ember keresési ideje" opciót is szoptam évekig :-D

Kirúgás is érdekes, hárombetűstől ugye elmenni sem negedtek, mert túl sok mindent tudtam, aztán mégis megoldották inkább buktával is. Mostani cégnél szerintem ez is közrejátszik a kollégáknál, mert elég szűkszavúak, mindenkinek ott a saját kis területe, feladatköre és mintha senkit nem engednének közel, nem lehet mélyebben belelátni mert ki tudja mi lesz hajj. Előző cégtől meg pont azt nem akarják elpakolni akit a legkönnyebb lenne. Sőt, sikerült Nekik himihumi occsó melókkal feltornázni magukat már egy 8 fős komplett csapattá, hogy ne csináljanak semmit. Na, az a magasélet. ITfőnök néha megpróbál hatni az egészre, aztán legyint, hogy ehhh, ez van.

Múltkor írtam, ahol nem tudnak egy futárt intézni, hogy a vasakat levigye az irodába és az EUs HR igazgató csempészi ki csomagtartóban a laptopokat, vagy EU is IT igazgató viszi saját költségén 400 kilométerre kocsival a monitorokat, mert jajj most egy kicsit sürgős és emergency van, azzal nem lehet mit csinálni.

Tankönyvben és blogon már olvastam olyan helyekről ahol ezek papírforma szerint működnek, de nem fogom elhinni :-D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.