Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#58701) BobaHWSW válasza zetor2000 (#58700) üzenetére


BobaHWSW
újonc

Pushbike lesz akkor, ahogy itt mondjak... (azaz bicikli)

(#58702) Jahno válasza zetor2000 (#58696) üzenetére


Jahno
őstag

Oda vittem a vasat is és szopattak összevissza, hogy oda ment, ne ide menj, eleve a portás nézett bamba szemekkel, hogy mi van és csak morgott az orra alatt összefüggéstelenül. Aztán elküldött egy bódéhoz, ott meg lebasztak, hogy minek mentem oda, aztán szállítólevelet kértek meg szerződést, meg ááááá, szóval volt ott minden. Nem is értem, hogy ilyen sok helyen hirdetett helynél miért lepődnek meg azon, hogy ha hulladékátvételt nyomnak, akkor megjelennek emberek hulladékot leadni :O Aztán autista szobapáfrány kontra montipájtonos párbeszldek, mert "ide most csak cégek jöhetnek". Mondom akkor az vagyok. Mi a neve? XY Bt. Hogyki? Azt nem ismerem. Nem is lehet az országban ismerni az összeset, de akkor merre tovább? Hát azt nem tudja, majd megkérdezi. Meg "hát azt be kell rádiózni, van-e olyanom" Miért lenne, vagy mit kell vele csinálni? Akkor majd Ő szól. Ok, lássuk. Hátőőőő de ide csak cégek jöhetnek. Az vagyok, (de ezt már mondtambazmeg) (:- jó, melyik cég? XY Bt. (még mindig). Hümmög, háááááát ide olyan nincs felírva. miért is lenne? Ne mindegy, szóval ez és ez a bajom, itt vagyok plafonig rakva, le szeretném adni. Háááát, ide csak cégek jöhetnek. Nincsfelírva. Ópasztmek. És akkor mire egy belevaló csaj ügyintéző kikavart ebből az egészből és kezdtem örülni, arra jöttek az olyan mondások, mint ha ide születtem volna, pedig elmondtam, hogy "csókolom, életemben nem jártam még erre, itt van x vas, leadnám" Hááá, menjen arra hátra. És akkor 10 méterenként kérdezgettem a niggereket, hogy merre vannak "hátul a vasasok", meg persze a szokásos, mikor megállok az "itt álljon meg" vonalnál és várjon, oszt lebasznak, hogy minek ácsorgok, menjek hátra és az összes többi nem létező helyi szabály. Mondanám, hogy már ismerem a sztorit, de legközelebb tuti meglepnek valami más újdonsággal :-D

(#58703) blueboi69 válasza Jahno (#58702) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Én eddig 2x adtam le így vasat hulladékudvarban és egyszer vettem haverral vmit, amit kukáztunk. De mindig elkérték a személyit, adókártyát, kaptam róla papírt stb.

Ellenben pontosan értem, és én szívből gyűlölöm az ilyen arcokat és kialakult szabályokat. Egyszeri betévedő ember, honnan a faszból tudhatná. Lenézik, amiért nem tudja. Nem mondják el, mert minek. És még te érezd magad rosszul.
Borzasztó. Csomó autószerelő is ilyen, hogy motyog valamit, hogy hova álljál, aztán lebasz, hogy miért vagy ott.

Mondjuk pozitiv, a helyi gumis forma aki 30éve ebből él, ő teljesen korrektül elmagyarázta, már-már szőkenő szintjén ,de nagyon pontosan és érthetően, hogy hova tegyem le a vasat, mi a sorrend, majd ha én jövök, akkor hova fogok beállni és ez várhatóan mennyi idő múlva lesz kivitelezhető.
Csak mindezt megelőzte az, hogy álltam a műhely közepén 10percig és senki nem szólt hozzám, hogy miben segíthetne, meg kellett várni amíg a főnök mindezt intézi.

(#58704) halapidori válasza blueboi69 (#58681) üzenetére


halapidori
csendes tag

Vidéken sok roma vadászik agárral, ha a kutyák lesántulnak, betegek, jobb esetben le szokták adni őket a Fajtamentésnek. Szoktam fuvarozni, boltolni a kutyákat, adják má oda ingyen, három lábon úgysem fog őzet. Alkudozás Messengeren történik, a srácok leginkább 15év alattiak.

Volt kissrác, aki később fel akart csípni, de karácsonykor, szilveszterkor többen szoktak írni, 2-3 biztosan:D hátha te is kapsz majd cuki üzeneteket a fiukáktól:)

(#58705) qnadam válasza FőDudu (#58648) üzenetére


qnadam
veterán

egyik terv karanténidőre, hogy megtanulok forrasztani. nagyon picit tudok (inkább nevezném gányolásnak). egyszer régen forrasztottam valami capture-kártyához egy 8pines mini-din csatlakozóból átalakítót. hatékony voltam, csak két csatit tettem tönkre, mire a harmadik úgy-ahogy sikerült :)

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#58706) Jahno válasza qnadam (#58705) üzenetére


Jahno
őstag

Én meg fotót válogatok és megpróbálom kidolgozni. Több-kevesebb sikerrel :-D

(#58707) Gabibácsi


Gabibácsi
tag

Én ma kenyérlángost fogok sütni , életemben először

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#58708) Phülöp válasza BobaHWSW (#58701) üzenetére


Phülöp
addikt

Épp most jött a levél, hogy jövő hét végéig várhatóan megérkeznek a pushbike-ok.

link

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#58709) cyberde válasza blueboi69 (#58667) üzenetére


cyberde
csendes tag

Az erdoszelre te is kifurikolhattad volna. Ingyé.

Heyetted most a cigany tette meg. 20rugoert.

Veletlenul pont naprakesz vagyok a sittelhordas arakkal. :K

Amire neked szukseged lett volna az egy 3 m3-es kontener btto 32-35ezer forintert. Ezt a fuvaros elviszi egy 30-50 km-re levo hulladeklerakoba, ahol 6ft+afa/kg aron lerakja. Keres at egesz uzleten max 6-8rugot. Ezt sajnaltad egy magyar vallalkozotol.
Helyette foshatsz honapokig, hogy mikor jonnek a ciganyok feltorni a garazsodat/hazadat, viszik el a funyirot/slagot/lapostevet/telikerekgarniturates basszak szet az egesz hazadat + meg oda is szarnak a szoba kozepere.
A vilag nem ugy mukodik, hogy te hatarozod meg az alapveteseket.

Viszont ha komolyan eredekel tudok szerezni barmilyen stukkert 500tol a csillagos eg. :)

De ahhoz kene meg agy aso is, hogy eltuntesd a sertettet. :U Aztan kell meg hozza idegrendszer, amivel elviseled, hogy a gyerek ott homokozik felette, raadasul, ha esetleg oda kerul a sor, ugyanakkora buntetest kapsz erte, mint egy rendes emberert.

(#58710) npera válasza blueboi69 (#58681) üzenetére


npera
újonc

Ej...

Nem akarom az ördögöt a falra festeni. Van riasztó? Úgy értem nem sima vinnyogós, hanem őrszolgálatos-kivonulós-kamerás? Mert akkor nem ártana.

Nálunk amíg lakásban laktunk nem volt riasztó. Aztán jött valami litván liga, akik felnyomták az utcában az összes házat, kirámolták azokat a lakásokat amiket tudtak és feltörték azokat a tárolókat a pincében, amit tudtak.

Na, akkor behúzott a rinya-relé és vettünk szolgáltatást. Azóta is van. Ez sem ad teljes védelmet, mert olyan nincsen. De ha már csak annyit ér el vele az ember, hogy máshova mennek, akkor is jobb a semminél.

(#58711) BobaHWSW válasza Phülöp (#58708) üzenetére


BobaHWSW
újonc

Elegge gyere be!

(#58712) cyberde válasza npera (#58710) üzenetére


cyberde
csendes tag

Van egy haverom, lekoltozott egy tanyara.

Nala az a megelozo vedekezes, havonta, -random- vagy meglehetosen elveri a helyi kisvajdat, vagy ad neki 10-20ezer forinot. :D

(#58713) npera válasza cyberde (#58712) üzenetére


npera
újonc

Asszony apja a műszaki vezető volt a törökbálinti téglagyárban. Volt talán 10 cigány munkása, meg a többiek. A cigányokat elverte rendszeresen, ha lopás volt. Aztán megértették, hogy ha lopás van, akkor őket elverik. Így egy idő után a cigányok egyfajta kis belső rendőrségként felügyelték a dolgokat és ha egy másik munkás lopott, akkor elverték ők, hogy ne őket verje el megboldogult apósom. Aztán szépen kialakult egy belső rend, ha valaki lopni akart, akkor azt a munkások saját hatáskörben összeverték, így apósomnak már nem kellett fáradoznia. És működött...

(#58714) cyberde válasza npera (#58713) üzenetére


cyberde
csendes tag

Van az az IQ szint, ami alatt a szep szo nem er semmit, csak a massziv terror. Akar csak verbalis de foleg a fizikai.
Sajnos ezt az IQ szintet az emberrk 90%-a nem eri el.

(#58715) halapidori válasza npera (#58713) üzenetére


halapidori
csendes tag

Nincs ennek valami óvodákra adaptált változata?

(#58716) eattila válasza halapidori (#58715) üzenetére


eattila
csendes tag

De, csak 40-éve volt divat. Ma már erőszakos és rasszista viselkedésnek minősül.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#58717) zetor2000 válasza halapidori (#58715) üzenetére


zetor2000
senior tag

Nálunk még volt ilyen. Dulván 35-38 éve. Egyik tanár körmöst adott favonalzóval, másik tockost vagy "barackot". Egyik se ért sokat, de volt, hogy a tanerő nekem konkrétan lekevert egy elég nagy nevelő célzatú sallert. Asszem hatott, mert amiért kaptam, azóta se csinálom.

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#58718) cyberde válasza zetor2000 (#58717) üzenetére


cyberde
csendes tag

Debizonyám! :C

Emlekszem en is a toritanar barackjaira. Ugy ereztem a fejem beszakad tole. Viszont azon a reszen ahova kaptam, a hajam a kovetkezo hajmosasig kifesulhetetlenul be volt csavarodva. :D
Vagy a tornatanarunk olyan mellporokat osztogatott, hogy utana egy hetig sipolt a tudeje annak aki megnyert egyet. :O

(#58719) Gabibácsi


Gabibácsi
tag

Manapság rászólni sem lehet a gyerekre, főleg vidéken, mert jön a kiccsalád vasvillával. Megbecsült szakma lett a tanár.

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#58720) Samott


Samott
addikt

Az szep, mint a komcsik anno: Az állam átvette egy tőzsdén jegyzett cég felügyeletét, majd azonnal visszahívták a teljes vezetőségét

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#58721) hobizoli válasza Samott (#58720) üzenetére


hobizoli
nagyúr

erre mondjak, hogy: "ezek ugyanazok"

:U

több drón kell ;P

(#58722) zetor2000 válasza Gabibácsi (#58719) üzenetére


zetor2000
senior tag

Mi is becsültük a tanárainkat. Olyan nevelést egyik szülő se tudott adni, mint néha ezek... :)
De komolyan.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#58723) Jahno válasza npera (#58710) üzenetére


Jahno
őstag

Paráztatjátok ezzel a kirámolással, de akinél ránézésre be akarnak menni, oda be is mennek. Ezek max. kertből lopnak dísz szökőkutat, de csak ha ránézésre drága, alamínijom és gyorsan lehet vele szaladni.

Pinyónál én is gondolkoztam, hogy hármunknak kellene, pár évente nekilátok TCP/IP alapút keresni, aztán feladom, riasztósok nem nagyon értik a kérdést sem, hogy nekem nem netről menedzselős kell, hanem.

(#58724) Jahno válasza npera (#58713) üzenetére


Jahno
őstag

KGSTben műxik, most melóhelyen nem lehet az ilyet bántani akkor sem, ha lopott, mert másfajta jogai vannak.

(#58725) -NoVa- válasza Jahno (#58723) üzenetére


-NoVa-
őstag

Anno kertes ház pincéből vitték a motorosfűrészt, előtte a zárt ajtón kívül a rotakapa meg maradt, mert nagy és nehéz.

(#58726) Gabibácsi


Gabibácsi
tag

Kurvajó lett a kenyérlángosom, sokkal jobb mint bármelyik vásárban ettem, vagy rendeltem

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#58727) Grillo válasza blueboi69 (#58676) üzenetére


Grillo
senior tag

Nálunk Dkeszin van erre is zsák, amit megveszel bárhol, 40 kg-val megtöltöd maximum, és kirakod a szemetesknek. Azok meg elviszik. Mint a szelektívet. És még olcsó is. Meg nem nézelődik senki a portámon, hogy mikor mit érdemes ellopni. És ollót sem kérnek. :DDD

(#58728) Jahno válasza Grillo (#58727) üzenetére


Jahno
őstag

Végén még ott adom le Gömbibá nevén a maradék csempém :-D

(#58729) -NoVa-


-NoVa-
őstag

3" dobozhangú satelitekből rengeteg extra hangfalba való vattával tömve, az elején szellőzőportot nyitva, becsövezve végre értékelhető zene szól, alkalmas lesz a NES emulátor hangjára:)

Esetleg majd kap valami jobb 4 Ohmos full range membránt, csupa jó tuninglehetőség.

(#58730) Jahno válasza -NoVa- (#58729) üzenetére


Jahno
őstag

Egész jó lyukkamera lenne belőle. NES emulátort most Wiin tesztelem, szerintem okosított cuccok közül ez a legértelmesebben használható platform. Vagy már mondtam :think:

(#58731) eattila


eattila
csendes tag

Mai termés, diófa. Erősen vágva, mert még makró gyűrűvel is hosszú volt az obi.
Nyomokban szerkesztést tartalmaz.

[ Szerkesztve ]

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#58732) Phülöp válasza eattila (#58731) üzenetére


Phülöp
addikt

Mai termés (print screen crop nélkül):

link

Kellene vmi olcsó heart rate sensor, BT vagy ANT+ kapcsolattal. Lehetőleg felkaros, kijelző se kell rá.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#58733) eattila válasza Phülöp (#58732) üzenetére


eattila
csendes tag

Erdőbe terveztünk menni, de délelőtt még f_s idő volt. Meg az eső is csapkodott néha. mire hazaértünk, jó idő lett.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#58734) zetor2000


zetor2000
senior tag

Én meg olasz jellegű tésztára vágytam, neki is estem főzőcskézni. Kis szalonna, hagyma, paprika, gomba, paradicsom, kaliforniai paprika, darált marhahús, fokhagyma, oreganó, bazsalikom, bors, kakukkfű, paprika krém és házi ketchup... Penne tésztával, 2 sör, egy rendes feles, 3 óra alvás. :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#58735) npera válasza Jahno (#58723) üzenetére


npera
újonc

Nem paráztatni akarom. Itt skandináviában a baltikumból jönnek szovjet exkatonák lopókörutakra. Nagyon hatékonyak és előzetes karrierjük révén szervezettek, tudnak megfigyelni és fegyelmezetten cselekedni.

Kollégám járt úgy, hogy komplett utcában leszerelték egy éjszaka alatt a kereket az összes kinn álló céges kocsiról. Csak a szép felniket vitték, de mivel szép villanegyed volt várostól messze elővárosban, így szinte csak szép autók voltak.

Most persze nagyon nem a lomizós kék-norvég szintjéről beszélünk, mert azok nem ilyen hatékonyan működnek.

(#58736) Jahno válasza zetor2000 (#58734) üzenetére


Jahno
őstag

Keltem vagy délután 3kor, most meg picsogok, hogy elment az egész nap :-D Ófakk.

De ez a cucc így nem tú lolaszos, azon kívül, hogy paradicsomosoregánós valami :-D

(#58737) zetor2000 válasza Jahno (#58736) üzenetére


zetor2000
senior tag

Tettem rá sajtot is... :) úgy se sokkal olaszosabb, de jó volt. Amúgy elég, ha a jellege olasz. :D

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#58738) qnadam válasza Phülöp (#58732) üzenetére


qnadam
veterán

van felkaros pulzusmérő?
nekem polar h7 van, annyit tudok róla mondani, hogy működik, és néhány évente elemet kell benne cserélni.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#58739) Samott


Samott
addikt

Valaki feltoltott egy 1.67TB-os torrentet. Mar seedelik 22-en. :)

Szerk: beneztem, mar evek ota fent van. :) De bakker... 1,67TB...

[ Szerkesztve ]

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#58740) zetor2000 válasza qnadam (#58738) üzenetére


zetor2000
senior tag

Én vérnyomásmérőt láttam, ami 24H, és felkaros. Az mér pulzust is.

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#58741) Samott


Samott
addikt

#comic pictures


:W :DDD

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#58742) Phülöp válasza qnadam (#58738) üzenetére


Phülöp
addikt

Van, armband néven fut. Könyök alatt vagy fölött is jó.
Pontosabb, mint a csuklón mérő cuccok, ellenben a mellkaspántos még inkább.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#58743) Phülöp válasza Samott (#58741) üzenetére


Phülöp
addikt

Ezt. Nem. Hiszem. El.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#58744) zetor2000 válasza Samott (#58739) üzenetére


zetor2000
senior tag

Jack Bauer már csak ilyen. 24rész, 9 évadon át... BluRay, meg egy vagy 2 nagyfilm...

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#58745) zetor2000 válasza Samott (#58741) üzenetére


zetor2000
senior tag

Éljen az URL rövidítő szolgáltatás... :) Kickme.to meg haverjai. Azt is elég gánya lenne így kiadni, de rövidebb.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#58746) Jahno válasza Samott (#58739) üzenetére


Jahno
őstag

Abban a világ benne van. Torrentes gépem még nem mertem elindítani, pedig Xboxos játék (rossz az olvasója és kapott nagyobb HDD-t, pár cucc elfér rá és béke poraira) aztán egy DOS válogatás itt van bekedvencelve... Na meglátom, csak vannak sok éves várólisták, klienset kell frissíteni, belépni, visszatölteni, jajjj. Meg külön vinyó, net, mentések kitalálása. Idehaza kíváncsi leszek a villanyszámlára, ha TV és sok laptop is megy most folyamatosan a karantén óta.

Akadnak néha problémák:

(#58747) eattila válasza zetor2000 (#58734) üzenetére


eattila
csendes tag

Én meg odaégettem a pörköltet. De úgy nagyon. Bár ehető amradt, csak a szaft ment át karbon rétegbe a lábas alján.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#58748) JonesC válasza zetor2000 (#58745) üzenetére


JonesC
csendes tag

QR kód akkor már.

(#58749) npera válasza Samott (#58741) üzenetére


npera
újonc

Csak be kell gépelni, mi a baj?

(#58750) npera


npera
újonc

Nova, egy modern Tarot váz gyakorlatilag.

Specification:
Wheelbase: 139mm
Meterial: Carbon Fiber
Bottom plate: 2.5mm
Flight Controller Install hole: 25.5x25.5mm 26.5x26.5mm 20x20mm 16x20mm
Weight: 30g

Recommend parts(Not Included):
Flight Controller & ESC: GEPRC GEP-12A-F4
Camera & VTX: DJI CADDX VISTA
Motor: AOKFLY 1108 4500KV
Propeller: EMAX 3 Inch

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.