Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#26658) npera


npera
újonc

Eddig jók vagyunk. A fiam néha elkezd vernyogni, hogy anyát akarja, de többnyire lehet vele beszélni, hogy anya most még 5 napig nincs itt. A lányom teljesen jól elvan anyátlanul is. Ma megyünk szülinapi zsúrra, de csak a lány van meghívva. Így a kiscsajt leadom bulizni, aztán megyek érte 2-3 óra múlva vissza. Addig a fiammal elmegyünk az IKEA-ba mini kanbulit tartani. Lesz egy kis nézelődés, aztán szerintem leülünk a büfében és nagyon durva zabálást rendezünk hotdogból és fagyiból. Aztán lehet lemossuk a kocsit, mert az vicces.

Egész délelőtt és kora délután is ömlik az eső, így lehet gumicsizmában feszíteni majd.

Délután viszont eláll, így majd ki lehet menni sétálni és játszóterezni.

A laptopot meg akarja venni egy srác Borås városából. Vagy sikerül küldeni egy haverját vagy hétvégén eljön érte. A lányának venné meg, pont kapóra jön hogy arany színű a cucc.

Eddig kábé 21 vagy 22 jelentkező volt, amiből 2 komolyabb. Tipikusan valami afrikai vagy közel-keleti csóka kérdezi meg, hogy mennyit engedek a feléből. De ma volt egy még jobb: egy 2014-es 50 cm3-es robogót ajánlott a versenyző. Remélem jön még valaki szép szőnyeggel és tevével is, mint cserealap. Ha elég sokáig várok, akkor szerintem valaki a szűz lányát is bedobja cserealapnak, mert hát miért ne....

:Y :C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.