Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz -NoVa- #27803 üzenetére
Jaja, legalább kitapasztaltam milyen lesz az 1es pótlás holnaptól. Így újabb alternatív útvonalat keresek, nem csak simán, gyorsan, kötött pályán A-B közt. Mondjuk ma a Homo baromarc sapiens újabb típusával sikerült megismerkednem, mert minden megállóban volt integetős ember, aki terelte volna a népeket, hogy ez innen megy, ahhoz arra menjenek, ez itt jön, de egy öreglány meg ide is visszaugatott, hogy mit mutogat itt nekem ne kiabáljon már. Villamosról elég jó arányban szálltak le és kevesen akartak fent maradni.
-
hobizoli
nagyúr
PCX-tol kapnal tobb gepet is annyiert es akkor van egybol potgep is a raktarban
odaviszed a juzernek, aztan csokollak
azt meg ki ne talald mar, hogy tizbol naponta ketto tuti lefexik az SAP hasznalata kozben is, mert itt rohoglek kia Dell sem all ott neked a ceg kapujaban a pot geppel a hona alatt keszenletben, hogy 20perc alatt cserelje egy masikra
itt egy ilyen Dell urtechnika:
Dell Optilex 3060MT
i3-8100 3.6GHz, UHD630 IGP, 4GB RAM, 256GB SSD, DVDRW
potom 199.999-ert
a hulyenek is megeri, ja
foleg, hogy 4GB RAM-l DDR4-nel ez 64bit savszelesseggel muxik csak, mert akkor ez csak 1 modul benne
lesz-rom mennyiert veszi ezeket egy ceg ezresevel, mert ez mindenhogy hoki, es otthoni gepvasarlas volt a cel eleve, sima web-re, FB-ra, YT-ra meg HD videoraAsrock B360M-Pro4, i3-8300 3.7GHz, 2x4GB Corsair DDR4-2666 CL16, Kingston 480GB SSD, FSP 450W PSU, CoolerMaster haz, tokkal-vonoval 128k, ha bóóótti
mondjuk irodai vagy egy sima web-ezos gepnek meg vmi pentiummal is siman osszeraknam, mert tok eleg lenne ra az is, akkor kb kilobol is megall, a szinten 3.7GHz-s G5400-l (=101k), az IGP meg ugyanaz a UHD630 van abban is, mint az i3-ban is
alaplapon van TypeC, USB 3.1, M2 is, es szivszerelmeitek, a DSUB es DVI is a HDMI mellettde meg mindig onnan indult az egesz, hogy az ilyen kiszuperalt brand ex-ceges 6-7 eves PC otthonra web-re miert is lenne jobb valasztas vkinek egy vatta uj nullaperces bóótihoz kepest hasonlo arban ugyanolyan kiepitesben, amikor nem is dzsunka cuccokbol van osszerak(at)va
mert el lehetne ruppotlankodni azt a 200GE konfigot is, vmi 5k-s tappal, meg vmi kisebb meretu ATX hazzal is, meg vmi kotlabb RAM-l meg a hasonlokkal 70k ala is, de direkt nem olyat irtam beleerre meg mindig nem jott ertelmes valasz, csak a suketeles megy a ceges gepvasarlasi filoziofiakrol
az senkit nem erdekel az otthoni webre vasarolando gepnel, hogy ott mi a trend, meg hogy ott miert jo meg mindig a 30eves monitorcsati ahelyett, hogy 10 eve kitoltak volna a szemetbe mar, es akkor nem kene 3+ fele csatival szenvedni meg most istavaly csereltek ki a AMD K6-2-333MHz-s gepet (az meg van, hogy az mikori technika?) ami a palackrobbantoba hozott a kulso ceg, aki azt a berendezest csinalta custom
0-24h-ban be volt kapcsolva
egy sima bóóótti PC amugy, volt az is tizenot-hat... sokeves, meg a HDD sem rogyott meg benne, aztan kint allt az uzemben egy ipari PC dobozban 40fokban isaz irodai i-nullas Lenovo-nkban meg par ev alatt 2x is KO lett a HDD, pedig ott meg klima is van
több drón kell ;P
-
-NoVa-
addikt
válasz hobizoli #27807 üzenetére
Most az új kiskerárát viszonyítod, és lelakott sokéves gépként hivatkozol rá. Ha páréves refurbished, akkor 50k körül mennek i5 procival az ilyesmik, 1 év garanciával. De otthoni webre nem vesz senki desktopot, az kihalt. Ha nem elég a telefon, akkor valahol 100k környékén egy notebook teszi a dolgát, és nem dugod a töltőn kívül semmire.
-
Jahno
veterán
"a Dell sem all ott neked a ceg kapujaban a pot geppel a hona alatt keszenletben, hogy 20perc alatt cserelje egy masikra"
De másnap gen és akkor pótgép s minimális kell, valamint 3 év múlva még kapok teljesen ugyanolyat. Egy PCXes gép mennyit áll, ha lekotlik az alaplap vagy bármi?
Tegnap a 6-7 éves PCnél ha nem is 6-7 éveset, de az eredeti témának megfelelő 2. és 3. generációsakat említettem, de megnézhetjük újra. Elég visszaolvasni, hamar elment használt felé a téma de én laptopokat hasonlítottam. Mondjuk ha ennyire vacak vétel, akkor nem tudom miért pörög a piac. Meg szerintem AMD-t sem kellene majd idekavarni :-D
De a 360MTnél még annyit mellé tudok rakni, hogy kis méretű (júzernek fontos), csendes gép. És nem szopolunk a garanciával. Ezt páran majd eldönthetik, hogy érdemes-e vagy sem, néhányan persze csak utólag szoktak sírni, mikor 5 nap a bevizsgálás és jajjj akkor találjuk ki és már nincs olyan alaplap, de beszámítjuk (már 2 hétnél járunk) és valami lesz. Én meg rohangáltam ilyesmikkel, ez az amit elvárnak, de nekem senki nem fizeti ki.
Lenovonál meg előfoordul és nyilván kicsi a mintavételed, mert ha azt a HDD-t Dellbe rakják akkor is megdöglik, meg a PCXes vasban is megdöglött volna, elvégre ezt gyártják már a legkevesebb helyen. Legfeljebb Dell/HP gyorsan intézi a garanciát.
-
Jahno
veterán
válasz hobizoli #27810 üzenetére
50k-sakat emlegettem tegnap, nincs azzal baj. Legalábbis kolléganő azóta fizeti a söreim, mióta kapott egy értelmes Lenovot a széthullott cucca helyett. Most csináljuk a következő köröket a többieknek is... 3. generációs i5, SSD, 8 giga. Mégis mi a fene kellene több? Aztán 50-60ezer pénzek ízléstől függően. Legtöbben már nem akarnak asztali vasat, néha visz is, de akinek csak odahaza áll annál is az a szempont, legyen kicsi, csendes, egyszerű. Erre így egyben pont megfelel és akkor dilemma sincs, hogy csak DSUBos-e a monitora :-D
-
zetor2000
őstag
válasz -NoVa- #27809 üzenetére
Kollegám tavaly vett szüleinek (nyuggerek) valami Core2 akármit. Brand refurb., asszem windows 7 licensszel volt 35. Valami Fujitsu Esprimo E-85 akármi, asszem. Nem biztos, denagyon olyannak tűnik.
4GB memória, DVD olvasó, akármi.A heti 1-2 óra facebookra, meg akármire pont jó, méretre mint egy lexikon, akár a polcon is elfér. Amúgy rendes oprendszerrel egész barátságos tempót nyújt, nyuggereknek pont jó.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-NoVa-
addikt
válasz hobizoli #27808 üzenetére
Még a példa is szar, most egy 0.2%-os hibaarányú WD Green és egy 0.3%-os hibaarányú Kingston közötti 500 ft-os árkülönbségen matekozzunk otthonra?
Mert cégnél még egyszerű a szám, 1 fejlesztő naponta bevételben több, mint egymillió huf körül kell generáljon, hogy megérje tartani. 7%-os engineering költséggel számolva, amit úgy általában a nagy nemzetközi fejlesztőcégek próbálnak tartani. Akkor 3 év alatt statisztikailag 2 Kingston dől ki a fejlesztők alatt, vagy 1 WD, 200 munkaállomással számolva 100k huf spórolás hardwareben, milliós nettó veszteség bevételben. Ha bejön a statisztika, mert simán lehet, hogy semmi sem dől ki, vagy épp borul a fele. De amint látod a számokat, tényleg elenyésző
-
-NoVa-
addikt
válasz hobizoli #27810 üzenetére
Részemről van új korában 100k-s Asus T100 subnotebookom, amit 2 évig használtam fő netező + munkagépnek otthon. Most is működik, csak a kijelző ragasztása csere után szar lett, és elengedi a tabletrész az üvegét ha nem jó szögben van nyitva. Web + némi Gimp + filmnézésre az is elmegy, most sokkal nagyobb teljesítményt kapsz ugyanannyiért.
Csakhát 2019 van, az otthoni netezés az telefonon történik. Extrém tág családi és ismerettségi körben is eltűntek a desktopgépek, diáktól a nyugdíjasig notebook van mindenfelé. Játékra meg konzol, vagy telefon.
-
hobizoli
nagyúr
csak amennyivel tobbe kerul az a Dell gep, kettot osszrax mindegyikbol es a szekrenybol csak eloveszed novicsento ujan, annyi ido alatt orvosolva a meghibasodast, amig a Dell szervizes autoja kekvillogoval sem er ki fustolo kerekkel a sajat telephelyukrol sem
azt meg ki ne talald mar, hogy masnapra is is megdoglik
sot, meg aznaptöbb drón kell ;P
-
Jahno
veterán
válasz hobizoli #27818 üzenetére
És tudod mennyibe kerülne a havi raktározása? A többi mambójambóról nem is beszélve. Nem is biztos, hogy összerakhatok mindenből, de még mindig nem tudja ugyanazt szállítani éveken keresztül. A cég meg természetesen mindig növekedést szeretne felmutatni a negyed éves jelentésekben, csak ez az IT felé nem úgy látszik, hogy sorban vehetjük a gépeket jó előre raktárra. Most 3 vagy 5 noteszt azt hiszem sikerült kisírni.
-
hobizoli
nagyúr
válasz -NoVa- #27816 üzenetére
Leukoplaszt-l ragaszd meg, szerintem meg egy 6+ evet kihuz ugy
------------
van egy 6"-s kijelzos mobiltelom is, de vhogy nem erzem a kesztetest magamban arra, hogy azon kvarcjatekon netezzek itthon
sot, van egy Dell D630-m is, es azon sem netezek semmit, foleg azertt nem, mert lassu, hiaba van benne SSD is meg 4GB RAM is
az i3K 32" monitorral uti mindet felhasznaloi elmenyben
hazaerek telo toltore egermegmozdit es mar azon megy tovabb
max ha utkozben vagyok es kell vmi, akkor hasznalom a telot netre
itthon minek egy ilyen PC mellett azzal szerencsetlenkedni?aki meg jott ezzel a hasonlo csucsokossaggal, hogy aaa eladom a desktopot es veszek egy notit, mert jojaz most azon gondolkodik, hogy aaa ez a noti azert annyira megsem raj hasznalat kozben, mint a desktopja volt, es inkabb eladja a fel eves notit, hogy ujra desktopja legyen
mert azt a sebesseget a noti sosem fogja tudni hozni, amit a desktop tud
ha meg DTR-nek hasznalja, akkor nem hooott mind1 mi all az asztalon?
nekem is csak a monitor eger bill van elottem, a PC hazat magat nem is latom sehol
meg az is szep amikor a 3 eves gyerek lerantja az konyhaasztalrol a 380k-s notikat, mert kivancsi ra, mivel foglalkozik anyu, akkor meg megy a sirdogalas, hogy jaj osszetort a konyhakovon a technikaisminek is ott a 3(!) noti, a 2 tablet meg a konzol, de notik a meg a tabeltek a haz kuszobet nem hagytak el, de van, meg kb ennyire nagyon kellett a mobilitas is
ut a kanapen es a touchpad-l szerencsetlenkedik 2 ev hasznalat utan sem birja megszokni
amikor ott vegre elzsibbad, akkor odaul az etkezoasztalhoz es ott gornyed a 14"-ra tovabb
konzolon nincs olyan game, amivel jatszana, mert ami kene neki, az pont PC-n jobban megy
a notin meg az nem megy, mert hiaba "PC", azok is ilyen ujan 130-160k-s hoki gepek mind, fel-egy ev diffivel vettek oket sorban, apunak anyunak meg gyereknek is van egy-egy belole
a 3 noti meg a 2 tablet aran olyan gamer PC-t osszedobhatna, hogy besir[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
-
veterán
de meg mindig onnan indult az egesz, hogy az ilyen kiszuperalt brand ex-ceges 6-7 eves PC otthonra web-re miert is lenne jobb valasztas vkinek egy vatta uj nullaperces bóótihoz kepest hasonlo arban ugyanolyan kiepitesben, amikor nem is dzsunka cuccokbol van osszerak(at)va
onnan indulunk, hogy átlagember otthonra is laptopot vesz, mert azt tudja magával vinni ide-oda lakáson belül és kívül is, plusz ha nem használod, gyakorlatilag nincs footprintje. nézd meg, hogy mennyibe kerül ma egy jobb használt dell latitude e7440 (legyen benne monduk ips kijelző meg ssd meg 8 gb ram, ezzel a setuppal már lehet képet szerkeszteni és videót vágni is), majd nézd meg azt is, hogy ugyanezért a pénzért milyen új gépet kapsz. ennyire egyszerű.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz hobizoli #27725 üzenetére
fater masolgatta a letoltott filmjeit a 32GB-s USB3.0-s pendrive-ra eleinte, USB2.0-n meg az Opteron-s geperol, hamar vettem is bele neki egy PCIE USB3.0-s zsugat, hogy vmi emberi idon belul vegezzen egy masolassal, mert alapbol azon sem volt USB3.0, es egy ora volt a 12GB-s file a USB2.0-n at
ott valami egyebet csináltatok szarul (vagy mégis a pen lassú), 12 gb még usb2-n is átmegy 5 perc alatt, de 10 alatt egész biztosan.
hanyas vagy, te disznó?
-
hobizoli
nagyúr
-
eattila
őstag
válasz hobizoli #27826 üzenetére
Mitol faradna el? Ha megirtam/megneztem amit akartam, leteszem. Aztan megint fel. A net foleg kommunikaciora kell. F_szom se ugral fel 5-10 percenkent az asztalhoz emiatt.
Szeintem.miert reszponziv minden weblap, miert robbannak a mobil appok? Azert mert mindenki balfek csak te vagy helikopter?
Ismetlem nincs azzal gond, hogy ez a velemenyed. De miert baj, hogy masnak mas?
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
zetor2000
őstag
Na igen.
Én egy időben kerestem, ami tuti, és a SanDisk Extreme cuccok a bejövősek. Vetettem melóra olyant, de nem adnak, mert kell másnak... Affene!
Most ilyen refurb ExtremePro-t keresek ocsóért íbéjen. 128GB+ -t. (Csak hogy HZ-nak is kedveskedjek )Mert hiába a sok ilyen-olyan branded pendrive, a ruppótlan kínai vacak és a mármár elfogadható szint közti kismillió verzió, ha ez jön be, mert a sebessége OK. Nem értem, a többit minek gyártják... ja, de. Nem kell mindenhova ilyen tempó.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
hobizoli
nagyúr
válasz qnadam #27823 üzenetére
onna max te indultal fejben, en nem
atlagember azt hiszi, hogy nagyon trendi lesz majd egy notival
aztan megvesz minden kotlat is, csak hogy notival vagizhasson, meg onmagat áltatja, hogy azzal mennnnnnyire jol is megy a net
csak minden relativ, mert mihez kepest megy jol? a 10+ eves regi desktopjahoz kepest lehet gyorsabb a par eves noti is, ez nem is kerdes
aztan odarakod egy normalisabb korszeru desktop gep ele meg leesik a haja, hogy na azon hogyan megy ugyanaz a notijahoz kepest is
akkor mar mindjart nem is annyira fain az, csak legtobbjenek nincs osszehasonlitasa alapja, az irodai aranyaras brand szutyok konfig, meg a repa notijan, es 10+ eves exPC-jen kivulonnan ismered meg ezeket, hogy a notikaja a lakast/hazat sem hagyja el soha, azaz annyira kellett neki igazabol a noti mobilitasa, hogy sehogy
max amikor szervizbe kell vinni, mert behanyt
meg a router-e 5m-s korzeteben netezik vele, kb abban a helysegban ahol az is van, mert abbol sem jot vesz, mert jojaz neki az a gyikabbik is, occoba, aztan nez, hogy szomszed szobaban mar alig van vmi terero vele a falon at, kint az udvaron meg mar lebutul sebesseg a gyaszba', nem baj, a szomszed hadd lassa azt, hogy a kertben tolom a netet vazze
ahova a notit le lehet rakni, oda le lehet raknia monitort es a billt is, es sokkal kenyelmesebb egy normal bill-n gepelni, mint a szukebb notibill-n meg egeret is jobb hasznalni, mint keccsolni a touchpad-l vagy pocokegerrelaztan 4-5 eves koraban mar haaat szarakszik az akksi, es 25k bele gyari, oooo hat az draga, meg minden egyes notival vesz egy uj kijelzot egeret bill-t tapot hazat is
erre PC-nel ritkan van szuksegcsak az nem lesz eleg trendi
aki azzal melozik napkozben annak alairom legyen, de egy sima homejuzernek miabubantosreteknek kell az annyira? hogy utana meg azon szerencsetlenkedjen, hogy jatszana a x sw-l, de a notin eleve felejtsd el, konzolt meg nem vesz hozza 100-120k-ert, mert ahhoz az draga, hogy neha hasznalja
mobilitasra tok megfelel ma mar egy okostelo is az atlagembernek
elfer a zsebedben, ha nagyon kell vmi akkor megnezed azon is, de notit ezert hordani, hogy hatha 2 hetene 1x kell vmire utkozben, nem hordja el magaval senki, aki amugy nem azzal dolgozik alapbol, es a munkahelyen is van irodaban fix gepe bent
bent nekem is ott a gep internettel, okostelot is max utkozben hasznanam, erre nem hordok magammal notit, itthon meg itt a PC akkora monitorral, hogy D630 meg a Toshiba SP6100 es mobiltelo kepernyoje egyutt sincs a fele sem----
mennyi egy ilyen E7440-s notika, 140-150k?
több drón kell ;P
-
FőDudu
veterán
válasz hobizoli #27821 üzenetére
Van egy ilyen D630 FullHd vagy milyen nagyfelbontasu kijelzovel, karcmentes allapotban a benti szekrenyemben.
Igaz ott zsiruj BB is akad meg, es nem is a legujabb, inkabb a legregebbi (dokkolos, ovtaskas verzio). Kutyanak nem kell, pedig made in hungeraj....
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
zetor2000
őstag
"ahova a notit le lehet rakni, oda le lehet raknia monitort es a billt is, es sokkal kenyelmesebb egy normal bill-n gepelni, mint a szukebb notibill-n meg egeret is jobb hasznalni, mint keccsolni a touchpad-l vagy pocokegerrel"
Most aktuális...: Kerti grill asztal? épp elfér rajta minden is, meg még egy monitor ÉS egy billentyűzet ÉS egy egér IS! Hát, nem éppen, de legyen. Csak mi a fenének?
Egy 13" akármi (legyen márkafüggetlen) elfér ölben, de ott nem akarok monitort, egeret, bill-t látni. Egyszerre csak egyet...A mobiltelefonos netezéshez meg nézzed meg a mai tizenéveseket, egyáltalán nem kell neki más, csak a telefonját ne vegyed el, mert meghal.
[ Szerkesztve ]
-
Gabibácsi
őstag
Én bevallom kurvajókat röhögök hz-n. Itt a kanapén hátradőlve az ipadommal, igen. Meg közben youtube videokat mutogattam a csajomnak, aztan a sidripet kitettem tv-re is,egy érintéssel. Ilyen sanyarú az élet zümmögő dobozok nélkül.
-
npera
őstag
Ma volt frizbi-golf a részleggel. Néha sikerült jókor elengedni a korongot és gyönyörűen ment egyenesen. Néha meg belek*rtam a 2 méterre levő fába
A rekordom 2 dobás volt egy közel 60-méteres pályán. A másik rekord meg 7 dobás, akkor iteráltam szépen.
Itthon komoly takarítás volt, de csak a nagybevásárlás után. Lett sör, vagy 6-féle. Meg finn soft drink. Holnap reggel elbringázok darált húsért, minden más van már itthon. Zöldségek, sajtok, szószok, buci és szalonna. Amint hazaértem elkezdtem takarítani, iszonyatos mennyiségű cuccot szórtak szét a gyerekek. Amikor a szobába benézve nagyjából rend van, de elkezdesz porszívózni és minden sarokban vagy bútor alatt van valami kis elfelejtett cucc. Valami elképesztően lassan haladtam. Utána meg kellett csinálni az ebédlőasztalt is, ahol a gyerekek gyurmáztak elég sokat, festegettek, valamint a fiam talált egy csomó matricát egy autós matricás készségfejlesztő könyvben és felragasztott egy csomót amikor asszony nem figyelt. Most elkezdtem lekapargatni. A legjobb kombó asszony arclemosó kis párnácskája beitatva vörös szeszbe (T-Röd a helyi viszonylatban), majd azzal sikálni eléggé erősen, majd egy lapos konyhai műanyag spaklival felkapirgálni. Utána a ragasztó maradékát további arclemosó alkohollal jól leszedi.
A gyerekek szétugrálták a szófát is. Ágyszófa, a kihúzható részét összefogja egy keresztrúd ami a két hosszanti kerekes tartókonzolt fogja össze. Na, ez lejött egyik oldalt. Egy fém cső, ami rá van húzva egy fém csapra, amibe belemegy a kerék tengelye. Egyik oldalt elengedett. Vettem 2-komponenses epoxy ragasztót fémre, aztán megragasztottam. Előtte a felületet lekezltem a fenti arcpamacsos alkoholos kombóval. Most fogja rendesen.
A konyhában volt egy konyharuha becsiptető cucc, még az előző tulaj rakta fel. Egy 4 szegmensből álló kis gumihártyás cucc, amibe be lehet tömködni a konyharuhát, aztán fogja. Utáltam. Most lekapartam késsel, asszony arpamacsos cuccával és alhokollal lekezeltem a csempét, majd ment rá egy szálcsiszolt rozsdamentes kis kampó.
Jut eszembe: kell vegyek asszonynak tartalék arclemosó pamacsokat, ha ez így megy tovább, mert botrány lesz
Vizesblokkot kimostam alul, közben kimostam az ágyneműt és most fut még egy adag gyerekruha mosása is.
Most nyomok egy fröccsöt szerintem.
Holnap még közvetlenül a grilles buli előtt veszek jeget, aztán 3 zsákkal beleöntök a kiskádba és abba megy a sör és soft drink. Szerintem lesz sikere.
Ez egy aktív péntek volt és akkor még hol van a hétvége
-
npera
őstag
válasz -NoVa- #27803 üzenetére
Pontosan.
Most volt a West Pride, vonult mindenki aki tudott. Én nem tudtam. De a rózsaszín zoknimat a ciklámen sarokkal és lábujjas résszel felvettem jól. I'm in touch with my feminine side, ahogy Clarkson mondotta.
Ha mutatod, hogy támogatod a mozgalmat azt nagyon kajálják itt. Próbálok keresni rózsaszín bringás nadrágot és mezt is, akkor további plusz pontokat kapok. Asszony nem túlságosan értékeli az öltözködésem ilyenfajta vadhajtásait, de a kiscsaj imádja
-
npera
őstag
Nova, megtaláltam a legjobb kezdő quadot. Az X-class elég lomhának tűnik és könnyű látni szemmel, hogy mi történik, mert elég nagy hozzá.
2:11-től kezdődik egy kis lusta kőrözés, teljesen jó kezdőknek. Nem is értem miért nem ilyennel kezdtem....
-
FőDudu
veterán
A sok Laszlonak kuldok egy virtualis froccsot!
FőDudu
-
npera
őstag
Toyota kummantott a Supra teljesítmény- és nyomaték adataival kapcsolatban. De nem úgy, ahogy gondolnátok.
-
npera
őstag
Mini gőzmozdony beindítása előtt kell "egy picit" olajozgatni. Nem kifejezetten beülök és elfordítom a kulcsot jellegű a processz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Path of Exile (ARPG)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest