Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#105045) blueboi69 válasza npera (#105033) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Hát nézd, eddig amit költöttem rá, az az akksi (40), felni (120), gumi(50 (beszámítás miatt)), tükörlap (8).

Nov10re van asszem időpontom az elektromos szerelődzsonihoz, aki az embere, meglátjuk az mit tud ebből kihozni. Mert utána mondhatom, hogy tessék az embered sem tud mit kezdeni az autóval és nincsenek megoldva a gondok.
Merugye a motorvezérlős km-t, mondtam neki, arra mondta, hogy nemtudja, valszeg azt cserélték kint és ő nem tud semmit.
De a srác meg állítja, hogy ezekben nem lehet házilag motorvezérlőt cserélni, a gyári ford gépek és szoftverek kellenek hozzá az immo miatt. Szerinte ezek az autók alapból sokat mennek, a beltéren, külsején ritkán látni azt, hogy mennyit mennek, mert nem az a jellemző, hogy lepusztulnak.
Szerinte ezek 4-500ezret simán elmennek, utána ajándék minden.... Hát most nemtudom, más az, hogy 200e és tudom, hogy elmegy 400ig, meg más az, hogy most tudom, hogy ennyi van benne és kitudja mennyit mehet.
Na meg egy futárcég furgonja lehet ennek a dupláját ledarálja simán, ugyanilyen tdci motorral. Fene sem tudja...
Most perpill úgy gondolom, hogy ezzel a km-rel nem fogom tudni megfogni, mert állítani fogja, hogy az autóban kevesebb van és csak mondja a magáét. A nemműködő dolgokkal esetleg meg tudom szorongatni, mert úgy összeségében nem mondott semmit ezekre.

Ugyanakkor meg fájna a szívem, ha meg kéne válni az autótól.
Ja egyébként a már említett hibákon kívül az autónak nincs baja. Mármint motorikusan, meg futóműileg, tehát ha nem ásom bele magam a dolgokba, lehet az egész akkor derül ki, ha megkotlik a motor, mert nincs rá panaszom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.