Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-NoVa-
addikt
válasz
Sipi- #105945 üzenetére
Tipikusan Shell 100-assal 7.6l körül megy, OMW 7.8, random félreeső kutas 95-össel 8.2l egy hosszabb 140-es egyenletes ámokfutás a Volvoval, úgyhogy a legnagyobb környezetterhelést adó benzint támogatják megint. Persze egy 95-ösre optimalizált motornál biztos más az arány, csak azokkal nem pályázok annyit.
-
zetor2000
őstag
válasz
WiZARD #105940 üzenetére
A problémát én sokkal súlyosabbnak érzem. Mivel kábé minden alapanyagot, élelmiszert, akármit a boltokba "szállítani kell", ezért a szállítási költségek megnőnek, mert az üzemanyag ára nő. Azaz X adag terméket eddig Z forintért vittek, most Z+n forintért, ez be kell, hogy épüljön a termékek árába, azaz mindennek IS felmegy az ára. Ami mindenkit érint, nem csak azokat, akik autóznak. A kistökitől kezdve, aki még babakocsiban ül, onnantól Manci néniig, aki meg már ki sem tud menni a házából... Akinek van autója, és az belsőégésű, az vagy leteszi, és átáll tömegközlekedésre - ez sokaknak nem opció, mert a kocsi munkaeszköze is - vagy használja tovább, és a munkájának árába építi bele, azaz a szolgáltatások ára is emelkedni fog.
Kisfőnök mesélte, hogy ismerőséék ~800K-ra kaptak árat, hogy tetőn munkát végezzenek, ez ment fel ~1.5Mre, és asszem anyag csak minimális volt benne.
-
WiZARD
addikt
Tévedtünk, kijött a közlöny, nem tehetik meg a kutak, hogy elfogyott az alap 95/diesel és csak drágább van.
Ha nincs az alap, akkor a prémiumot kell 480ért adni.
Ha nem árul akkor bezárják ésállamosítjákmármintkiosztják haveroknakmást jelölnek ki az üzemeltetésre. -
-NoVa-
addikt
Tetszik a koncepció, bazinagy parittya. Ha már nem csak 20%-on tesztelik, és összejön a várt 60km feletti passzív magasság, erősen sokat spórolhatnak az üzemanyagon felfelé.
link -
hobizoli
nagyúr
válasz
-NoVa- #105937 üzenetére
de naluk az is vmi Wifi-s megoldas
van a 4G/Wifi router, ami veszi a jelet akarhonnan, aztan Wifi van utana a lakasban is
majd' agyfaszt kaptam tole, hogy a masik szobaban (ami az az utca feloli) 1.5-2Mbps volt csak max, mert azert annyira nem volt fuha az se tererore...
kene oda is egy Range Extender....vagy most igazabol erre a par hetre mar mind1 -
hobizoli
nagyúr
válasz
Sipi- #105932 üzenetére
azert itt madjarisztanban a Digi miatt elegge el vagyunk kenyeztetve, mert ennelkul a Telekom meg a UPC/Voda se nagyon csinaltak volna gyors, Gigabit-s FTTB/FTTH rendszereket fruttiert
hugomeknal Voralberg-ben max 30Mbps-re kepes internet 2x annyiba kerul, mint itt a Digi-s optikas Gigabit az osszes TV csatival
most koltozni fognak Villach melle, ott lehet meg annyi se lesz -
Jahno
veterán
válasz
Sipi- #105932 üzenetére
Az olyan, de ez itt mégsem annyira vadkelet egy 10ezers faluban. Régen a másik E betűs gyárban meg másik pénzügyeseknél az ide-oda routeok is rátettek, hogy minden megkerülte a világot (amit mi nem láttunk, mert kiment a gatewayen máshol megjelent a csomag), aztán innen Pestről a magyar oldalakat egy Romániából Németországba felcsattant valamilyen VPN-en át kaptuk, vagy egy amúgy is lassú mindentől is messze lévő platformról fordult vissza.
-
zetor2000
őstag
válasz
Sipi- #105933 üzenetére
Egy ismi úgy járt, hogy a 3. oltás óta csak vállmagasságig tudja felemelni a kezét. Előtte ment sokkal feljebb is.
Nekem kicsit trébb volt a 3. Éjjelre felment a lázam 38.4-re, aztán másnap estig le se ment, mindeközben meg egy kiadós fejfáfás is színezte az állapotom. Igazi élmény. -
Sipi-
őstag
3. oltás megvolt tegnap. Asszonynak este fájt a karja elég rendesen, nekem csak alig. Ma volt nekem 37,1 fokos "hőemelkedésem", de az is elmúlt már szerintem. Egyébként semmi probléma.
Fél éve kaptuk a Sputnik-ot, tegnap a Pfizert. -
Jahno
veterán
válasz
npera #105930 üzenetére
Na majd a képeket lehet odahaza nézem, jelenleg egy 5 megás cucc majdnem 3 percig jött és akkor képes megszakadni. Este 10től mondjuk gyorsul a net. 1 gigát kellene áttöltögetnem innen oda. Már harmadánál tartok, van remény. 2 órája tölti és felfelé lassabb lesz. Lassan megosztom megint a céges mobilos wifit...
-
npera
addikt
Motorvédő ördögszarvakkal most már.....
-
npera
addikt
Ma délután asszony lefeküdt pihenni, mert olyan durva front van. Nekem is beállt a fejem, de leültem megrajzolni egy 3,5"-os fogpiszkáló prototípust, amire felmegy a "gyémánt alakú" whoop AIO board, valamint egy Fettec AIO board is, ami 45-fokban elfordítva működik csak a kábelek hossza miatt.
Az elmélet az, hogy a terhelést átküldi középen viszonylag kevés szögeltéréssel, de azért amennyit csak mertem kivágtam belőle, hogy
könnyebb legyenne legyen olyan nehéz.Most majd elküldöm egy karbonvágós helyre, hogy mit mondanak. Ha 1 millió dollár, akkor nem vágatom ki....
-
npera
addikt
válasz
blueboi69 #105873 üzenetére
Nekem sokkal inkább "kaukázusi" jellegűnek tűnt a felépítésük. Homlok és fej aránya, nyak jellege, torzó és a test aránya és hasonlók.
Óriási távolságok vannak Kínán belül és Dalian az az egyik csücske. Shanghai, Wuxi és Suzhou között mozogtam, de egy beszállító Dalianban volt. Oda már nem vonattal mentünk, hanem repülővel. Kínán belül. 2 órát ment a gép. Csak mi voltunk ketten európaiak a gépen, egy beszerző és én.
-
npera
addikt
Yanagi "munkásságát" ismeritek? Csodálom, hogy nem verte össze senki. Elképesztően komolyan tolta a srác.
-
npera
addikt
-
Sipi-
őstag
válasz
-NoVa- #105907 üzenetére
Jobbulást és kitartást!
Barátunk egyik gyereke vidámparkban törte le a fogát, olyan játékon amin előtte már többször is ment. Bonyolítás, hogy mindez Ausztriában, a Family Parkban történt (oda egyébként minden gyerekesnek érdemes elmenni, egész napos program símán, de felnőtteknek is élvezhető).
-
eattila
őstag
A reggeli köd rávett, hogy gyorsan kirohanjak szétnézni. Bár nem olyan erdei jelent, mint amit akartam, és erdő széle inkább. Meg nem is olyan, amit tegnap láttam, hogy mező, köd, napsütés kombó csoda akármi. De azért elég szép volt.
-
eattila
őstag
válasz
-NoVa- #105907 üzenetére
Enyém lány feszt felbukik, nekimennek, fellökik. Utóbbi kettő csak felbosszant, mert nagyobbak csinálják ezt vele. Tanátnéni szerint véletlen, gyerek szerint kergették. De nem mondták meg ki volt. Pedig már fentem ami fenni kell.
Viszont lépcsőben is feszt elesik. Meg rámpában. mind a kettő stabil, nagy és nem szokása hirtelen felbukkanni. Eddig enm lett nagy baja. De én is nagyon tudok aggódni!
-
Samott
addikt
-
-NoVa-
addikt
válasz
blueboi69 #105901 üzenetére
Végleges fog, legalábbis vagy 80 évig nem tervezte cserélni. Most majd lesz tömésből rajta egy sarok. Egyelőre virrasztok, remélem hiába. Nincs nagyon rosszul, de a pupillája gyanúsan tágult, ha nem röntgenezték volna meg pár órája, már pánikban ülnénk az ügyeleten.
-
blueboi69
őstag
-
blueboi69
őstag
válasz
-NoVa- #105892 üzenetére
Ójaj, ezt csak most olvasom. Szegényke
Ez a fog még cserélődik?
Egyébként még általános iskola alsó tagozatában meglöktem az egyik osztálytársamat. Nem kedveltem a srácot, épp a fal felé állt és felfelé nézett valamit (faliújságot) én meg kicsit löktem rajta, esküszöm, hogy semmi ártó szándék nem volt bennem, már nem is emlékszem, hogy véletlenül löketem-e meg, vagy direkt, de ő annyira nem volt erre felkészülve, hogy gyakorlatilag úgy ahogy volt a falat megfelejte és az egyik elöl lévő metszőfogának sarkából kitört egy darab.
Nem éreztem túl jól magam miatta, többször is bocsánatot kértem tőle. Nem tudom mi lett belőle, de az már a végleges foga lehetett. Utána még napokkal később is szídott, hogy a szülei így meg úgy mérgesek a foga miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ubuntu Linux
- Synology NAS
- Opel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest