Hirdetés

2022. május 28., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#105851) Bujdy81 válasza Samott (#105850) üzenetére


Bujdy81
újonc

De vazze, ha ezt itt a HWSW-n tudja egy "bárki" (bocs, de sem NoVát, sem Téged, sem mást nem sorollak a közigazgatási/költségvetési szakemberek közé, csupán JPÉ gondolkodtok), szóval ha ezt JPÉ fel lehet érni, akkor hogy nem jutott eszükbe?

(#105852) Samott válasza Bujdy81 (#105851) üzenetére


Samott
őstag

Tanultam kozgazt, penzugyi teruleten tolom az infot. De ehhez valoban jozan paraszti esz kell csak. Szerintem pont leszarjak, nem ez az elso ilyen huzasuk.

Ott a CSOK, az csak arra volt jo hogy felb.ssza az ingatlanarakat, es akinek nincs gyereke meg nehezebb helyzetbe keruljon. A lakasarak pont annyival dragultak mint az. Vagy tobbel. Ott az alacsony kamat, azzal is csak az ingatlanpiacot futottek, a bankbetetben 0 kamatot kap ra a paraszt nyilvan lakast vesz belole.

Egy rakas hulye vezeti az orszagot.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#105853) Jahno válasza Sipi- (#105839) üzenetére


Jahno
senior tag

Lassan csak megtanuljuk, hogy a droid az egy elég rugalmasan variálható keretrendszer és az összes ilyen gyári reset meg hasonló az a verziótól és a hardvertől függ. Innentől lásd a készülék leírását, de ha modern ujjlenyomatos akkor nem is biztos, hogy meg lehet tákolni, hisz pont ez a jelszó dolga.

(#105854) Jahno válasza WiZARD (#105832) üzenetére


Jahno
senior tag

Most még majd bedobhatod, hogy a sorozatos késéses miatt akkor milyen ajándék akármit is fognak adni. Lízingnél a nyári gumi szett az nem számít, de egy egy tonna kredit a töltésekhez vagy néhány extra azért beleférhetne.

(#105855) blueboi69 válasza WiZARD (#105842) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Miért nem most kell venni? Mármint nem úgy értem, hogy most azonnal, hanem kihasználni, hogy esik az ára, hiszen majd megint emelkedni fog és akkor meg jóáron el lehet adni, nem?

Ez a tesla alvázszámos történet ez valami téboly.... De amúgy miért siettél megkötni a biztosításokat? Mondjuk én sem feltételeztem volna, hogy csereberélnek még. Idióták.

(#105856) blueboi69 válasza Vodike (#105801) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Hm... majd megnézek egyet élőben. Az smax-ban kényelmesen elférek magam mögé! Pedighát én pöppet nagyobb darab vagyok :)

(#105857) Samott


Samott
őstag

Covid:

"...kiderült, hogy a Magyarországon előrejelzésként használt szennyvíz-vizsgálatok adatai remekül korreláltak a két héttel későbbi fertőzöttségi adatokkal, sőt, a kórházi számokkal is. Erre nem az NNK jött rá, hanem a Linde gázforgalmazója. Úgy derült ki, hogy hívták őket, miért nem rakták fel a honlapra a heti adatokat. Amikor az NNK-nál visszakérdeztek, hogy ez miért fontos, a lindések azt mondták, ebből tudják, hogy melyik városi kórházban lesz szükség több oxigénre, és úgy intézik a szállításokat."

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#105858) -NoVa- válasza Samott (#105857) üzenetére


-NoVa-
senior tag

Nálunk az iskolában a lányom egyik tanárnője kiesett, de ugyebár már senki nem kontaktszemély. Gyerekből is akad pozitív, szóval most finoman morgok rá, hogy beáldozzák a szemellenzős hurráoptimizmus miatt a 12 alatti korosztályt.
Az igazgató teljesen jogtalanra leszabályozva, annyit tudott tenni, hogy ha bárki bármivel beteg, és otthon marad, a hiányzása nem számít bele a 250 órás max limitbe.

(#105859) Jahno válasza -NoVa- (#105858) üzenetére


Jahno
senior tag

Haversrác falun felmérte a helyzetet, hogy óvodai ellátás lassan nincs, sok hülye a beteg gyereket is leadja, személyzet kidőlt, óvodai/iskolai konyha nincs, Pógár Jenő hivatalban mindenki is beteg, szóval terjed rendesen.

Most közgyűlésen felvetette, hogy nem kellene-e ennek alapján becsukni az óvodát, vagy vannak-e távlati tervek maszk hordásra, kötelező oltásra és egyébre. Faluban most nyílt utcán fenyegetik az egybitesek, rákiabálnak, hogy "mérgezd magad az oltással, dögölj bele Te szemét" meg hasonlók. Aztán most hümmög és nem érti, hogy előző hullám alatt is elég sok helyi erő közvetlen családtagja halt bele és annyira egyszerűek, hogy fejben semmi párhuzamot nem tudnak vonni.

(#105860) Sipi- válasza zetor2000 (#105847) üzenetére


Sipi-
tag

Köszi, megírtam az Anyukának ezeket. Régen volt még olyan, hogy be lehetett emailcím+jelszóval jelentkezni a főoldalon, de google szerint ezt kivezették Android 4.4-el :(

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#105861) Sipi- válasza -NoVa- (#105858) üzenetére


Sipi-
tag

Nálunk a nagyobbik gyerek osztályfőnöke nincs már 3 hete suliban, nem tudjuk mi van vele. Covidos, beteg vagy várandós vagy valami más :)
Ott egyébként az iskola 80+ %-a be van oltva (6 és 4 osztályos gimnázium).

Nekem jött 2 napja egy levél, hogy akikkel múlt héten voltam céges vacsin ott az egyik ember kollégája (akivel előtte való nap egész nap együtt volt) pozitív lett.

Mi ma megyünk délelőtt a 3. körre :C

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#105862) blueboi69 válasza Jahno (#105859) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Uhhh az szép. Nálunk az oviban szülőknek és dolgozóknak kötelező a maszk, gyerekeknek nem, mert nem elvárható sajnos.
Viszont úgy hallottam, hogy az iskolából 2osztály már online tolja és azok az ovis gyerekek, akiknek odajár a nagyobb testvérük, azok otthon vannak karanténban. Jaj de öröm lehet ez a szülőknek... nem irigylem őket.

Tegnap voltam BP-en, céges kajáláson, mentem vonattal, meg villamossal. Totál elszoktam a BP-i látképtől, elég fura volt, hogy ott nagy forgalom volt este 10kor is, meg tele az utcák emberekkel (belváros), itthon meg átjöttem az egész városon úgy, hogy 2db autót láttam, embert egyet sem :D kellemes is volt a csendes vidék.

(#105863) WiZARD válasza blueboi69 (#105855) üzenetére


WiZARD
addikt

nem tudom venni kell vagy adni. Csak arra próbáltam utalni, hogy Hernádi pár nappal előre tudta hogy ez lesz, és így eladott egy adag MOL részvényt. Színtiszta bennfentes kereskedés.

Hát KGFB nélkül nem lehet forgalomba helyezni, forgalmit kapni ha jól sejtem, na meg ahhoz is kell hogy elhozzam. Azt továbbra se értem hogy másik autóra kötött KGFB-vel az okmányiroda hogy adott forgalmit mégis... :F
Casco nélkül használni se akarnám, meg a Tesla se akarja anélkül átadni az autót mert az IFKA támogatáshoz kell casco (meg a lízinghez)
Nem volt mire várni, küldték a (rossz) adatlapot, azzal már meg lehetett kötni ezeket.

Szerencsére mostanra kiderült, hogy a lízingszerződésben jó alvázszám van, mert nem azt írták be amit én küldtem, hanem amit a Teslától kaptak. Azt lett volna a legnehezebb átíratni.
A biztosításokat már félig elintéztem.

Szerdán a manager azt ígérte ma megkapom az autót, hisz önerőt befizettem, lízingszerződés adott, ők azt a lízing céggel intézik, ne foglalkozzak vele.
Mára kitalálta hogy addig mégse adják át az autót amíg a lízing cég nem utalt.
Ők tegnap este 17:39kor kapták meg a Teslától a számlát. Ami ráadásul nem hibátlan.
Most próbálom őket nyomni hogy ma utaljanak, meg a Teslát is basztatom hogy nem ezt ígérték, de már kezdem feladni hogy ma meglegyen... (ami igazából tök8 ha 2 nappal később van meg, csak minek ígérgetnek meg hazudoznak összevissza. Meg a mai programom így szerveztem már.)

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#105864) Samott válasza WiZARD (#105863) üzenetére


Samott
őstag

Foliaztadod valamilyen szinre vagy marad furgonfeher?

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#105865) blueboi69 válasza Sipi- (#105861) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Jajadejó.... nekünk tegnap volt céges vacsi, pedig azt hittem te is jössz, de sikerült hülyén szétosztani a bandát. Kaja jó volt, csak borzalmas hangzavar volt, aki tőlem 1m-nél messzebb beszélt, azt már alig hallottam. De ugyebár a két vacsin voltak átfedések, érdekes, hogy a managerünk akkor miért jött el most tegnap.... :U pedig ő szajkózta a legjobban, hogy csak oltottak jöjjenek, bla bla bla.

(#105866) blueboi69 válasza Samott (#105864) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Amiket én láttam utcán azok mind gyönyörű gyöngyházfehérek.

(#105867) WiZARD válasza Samott (#105864) üzenetére


WiZARD
addikt

Nem tudom még, nagyon gondolkodok valami fólián, majd meglátom

Amúgy gyöngyházfehérek az újak, régebben voltak sima fehérek.

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#105868) Samott válasza WiZARD (#105867) üzenetére


Samott
őstag

Na az jo, a villanyautosokon volt egy hir ahol valaki atvette, ott tunt olyannak a fenyezes. De akkor csak a fenyviszonyok voltak vacakok. A gyongyhazfeher az jo szin.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#105869) npera válasza -NoVa- (#105840) üzenetére


npera
újonc

Ez nagyon durva lesz és nem áll meg az RC cuccok áránál. Manapság már mindenben van elektronika, és bár ezeknek a kis "lábas cuccoknak" az ára kábé sehol sem volt, de ha minden kis komponensnek felmegy az ára és (!) a logisztikai költség és lead time is helyiértéket lép, akkor hirtelen nagyon bedurran mindennek a felhasználói ára.

A szállítási költségek elszállása is drámai. Az egy dolog, hogy a kis mütyűrkék benggúdról és aliexpresszről olyan shippinggel jönnek majd, hogy lemegyünk emrionális pózba, de mivel minden IS Kínából jön, ezért mindennek IS fel fog menni az ára.

Alapanyagok, félkész processz anyagok, a termelés költsége, minden...

A vicces dolog, hogy voltam Dalian városban, amit ha megnéztek térképen egész közel van Észak-Koreához. Ott már egész más testfelépítésűek az emberek, annyira keletre van.

Ez a nagy tér/park elképesztő, körbejártuk a beszállítóval amikor site assessmenten voltunk.

(#105870) npera válasza WiZARD (#105867) üzenetére


npera
újonc

A fólia erősen ajánlott. A festék rettentő vékony. És nem gépi mosás. Meg takarítani kell a hátsó lökhárítóban felgyűlt szemetet néha, mert megtellik és leszakad az egész. A hátsó kerék behordja a dzsuvát és sosem jön ki magától.

(#105871) -NoVa- válasza npera (#105870) üzenetére


-NoVa-
senior tag

Meggyőztél, nem veszek.

(#105872) WiZARD válasza npera (#105870) üzenetére


WiZARD
addikt

Tudom, ezért is tervezem, meg hogy valami jó színe is legyen. Bár állítólag a kínai gyártás fényezése hajszállal jobb.
Gép mosóba mást se hordok.
Golfba, Nissanba is kerékdobba bemegy kosz és örökre ott marad...

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#105873) blueboi69 válasza npera (#105869) üzenetére


blueboi69
csendes tag

"Ott már egész más testfelépítésűek az emberek, annyira keletre van."
Ezt hogy érted?

(#105874) Bujdy81 válasza -NoVa- (#105858) üzenetére


Bujdy81
újonc

Mondjuk, ha gyerek pozitív, akkor az egész osztály kontakt és maradjon otthon.

Nagylánynak szombaton jár le a karanténja pont ilyen miatt.

Ellenben a tavalyival ellentétben az idei határozatban nincsen benne, hogy szülőnek kell vele itthon maradni, szóval lehet egyedül karanténban...

(#105875) zetor2000 válasza Sipi- (#105860) üzenetére


zetor2000
senior tag

Bizonyos droid verzióknál volt olyan, hogy kábellel PCvel összekötve, ADB akármi, valami mappában volt egy fájl, ami a lock kódot tartalmazta, azt vagy le kellett törölni, vagy módosítani, de ez sincs már az újabb készülékeken.
Van pár offline cucc, ami arra való, hogy a képernyőkódot feloldja, de általában nem működnek, amit én találtam, az se tudta eltüntetni, csak wipeolni... az egy Note valami 8-9-10volt, passz, régen volt.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#105876) -NoVa- válasza Bujdy81 (#105874) üzenetére


-NoVa-
senior tag

Gyerek testvére pozitív, semmit nem rendeltek el. Ellenben ma kicsicsaj ütközött egy akkorát valakivel, hogy esélyes az agyrázkódás és az egyik fogából is letört egy darab, nem örülök.

(#105877) Jahno válasza Bujdy81 (#105874) üzenetére


Jahno
senior tag

Mostanában családtagra sem rendelik el az odahaza maradást, nem hogy osztályra vagy hasonlóra.

(#105878) A. Crowley válasza Jahno (#105877) üzenetére


A. Crowley
újonc

Ja, nekünk is mondta a dokin + ántsz-es, hogy feleségem pozitív, de nekem nem kell karanténban lennem és a gyerek is mehet suliba.

(#105879) Grillo válasza -NoVa- (#105876) üzenetére


Grillo
senior tag

Ó szegény, másikból maradt valami? Szomszéd kissrác esett el anno cumisüveggel, pár foga bánta, most kezdenek potyogni a tejfogai, már nagyon várják, hogy nőljenek ki az újak.

(#105880) zetor2000 válasza Sipi- (#105860) üzenetére


zetor2000
senior tag

Amit használtam, az a PassFab Android screen lock remover vagy mi. PassFab, az tuti. Ezt megtaláltam működőben, a 4ukeyt nem.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#105881) -NoVa- válasza Grillo (#105879) üzenetére


-NoVa-
senior tag

A másik pont nem érdekel, viszont ez csontfog volt. Most mentek röntgenre.

(#105882) Jahno válasza zetor2000 (#105880) üzenetére


Jahno
senior tag

El sem induló telefonnál ha rákérdezek, hogy miképpen kell működésre írni, akkor az első 20 válasz az, hogy telepítsd fel és kész :-D Vagy rootold a telefont, de előtte nyomj rá gyári resetet, de hát ha resetig eljutnék, akkor yajj.

Ugyanez most tesó okosórájával, mert frissítés közben elvitték és megszakadt a BT kapcsolat, cserébe rinyáltak és nem hallgattak rám, majd törölték a BT kapcsolatot a telefonról, pedig ha az van, akkor még rendbe lehet tenni. Most körbenéztem neten, legtöbb válaszadó, blog, leírás, YT videóban nem értik és nem is arról beszélnek én meg verem a fejem a falba.

(#105883) Sipi- válasza blueboi69 (#105865) üzenetére


Sipi-
tag

A managerünk nincs beoltva?
Nekünk múlt csütörtökön volt a vacsora. Belváros, Liszt Ferenc tér, ehhez mérten (elég drága) hely. A kaja jó volt, de semmi különös. A pincérek meg szimplán lusták voltak, a konyha és a pult meg borzalmasan lassú :Y 10 emberre a kaja több, mint egy óra alatt készült el. Innivalóra is legalább 20 percet kellett várni körönként, pedig csak egy koktél volt közte, a többi sör és üdítő volt.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#105884) Jahno válasza Sipi- (#105883) üzenetére


Jahno
senior tag

Én most egyre több szimpatikusnak kinéző és amúgy jó helyen azért sírok, mert folyamatosan döglött a sör. Akadt ahol rákérdeztem, de friss a hordó és csapot is mossák, szóval passz. Meg ezek szerint mást nem zavar, aztán már nekem kényelmetlen, hogy rákérdezek.

(#105885) zetor2000 válasza Jahno (#105882) üzenetére


zetor2000
senior tag

Pedig resetelni relatív egyszerű... csomó YT videó erről szól. Még annó a szuperbiztos Blackberry Dtek50-et is megoldották az unatkozó indiaiak, hogy az FRP védelem ne legyen rajta. Ez szerintem android probléma, és már régi, akkor 6.x android volt azokon, most meg ~11-12 van, asszem. Nem, nem a Blackberry-t törték meg, csak wipe után a factory reset protection-t iktatták ki. Van rá megoldás, valami "TestDPC" app, annak a végén van egy factory reset + frp data törlés, azt jónapot.

Az nagyobb kihívás, hogy az unlock kódot/mintát megszüntessük... régi droidnál nekem nem kellett, csak olvasni lehet a fórumokon, hogy egy mappában volt az azonosító adat, és azt kellett törölni / módosítani, és oké lett. De az új droidokon ez már nem működik. Gyári állapotra nagyjából vissza lehet állítani 2-3 gomb nyomásával, HA a telefon ki van kapcsolva. Már üzemelő készüléknél ez nem megy. És a beépített akkus addig ki nem kapcsol, amíg kódot nem adsz neki. Legalábbis a rendesebbje. :D

Okosórával nekem nem volt bajom. Frissítéseket általában megvártam, mert annyi időm mindig akadt.

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#105886) Sipi- válasza zetor2000 (#105885) üzenetére


Sipi-
tag

Amiből a kérdésem indult, ott először is a gyerek volt naiv (a nagyobbik fiam egyik osztálytársa). Nemrég kapta a telefont és sokaknak megadta a screen lock kódját. Valaki fel is vett egy másik ujjlenyomatot is. Aztán megváltozott egyszercsak a kód (vagy a tulaj gyerek felejtette el?) és onnantól csak ujjlenyomattal lehetett a képernyőt kioldani. De este Anyuka kikapcsolta a telefont :O
Reggel a telefon bebootolt, de a képernyőt csak kóddal lehet kioldani elsőnek. És most itt állnak. Senki sem vállalja, hogy Ő volt a kódcserés. Már szülőkig terjedt a botrány, osztályfőnök is ki van akadva rendesen.
Az én fiamnak 8 számból áll a kódja, már hónapok óta :D Pedig nem is én mondtam neki, magától ilyen bonyolultat állított be :C

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#105887) eattila válasza Jahno (#105877) üzenetére


eattila
csendes tag

Főnököm is bejár, pedig mindenki más a családjából pozitív és beteg. Nem örültem mikor megtudtam.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#105888) eattila válasza -NoVa- (#105876) üzenetére


eattila
csendes tag

Jajj. Jobbulást neki!

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#105889) zetor2000 válasza Sipi- (#105886) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ahha.
Itt "segíthet" az, ha lemerítik a készüléket kikapcsolásig (vagy az is jó, ha ki tudják kapcsolni a készüléket), hangerő fel+bekapcs vagy ilyesmi kombóval kapcsolják be, boot menü (vagy minek hívják) és akkor ott wipe. Ekkor minden adat törlődik a készülékről, és a legutolsó android frissítéssel a kezdetekhez áll vissza. Üdvözlő képernyő, fiók felvétel, ésatöbbi.
Nem nagy segítség, mert a fotók, a kontaktok, meg amúgy minden alkalmazás minden adata törlődik, az összes mindent lehet megint beállítani... de legalább "működik" a teló. Megoldás a "jelszó", ami betű-szám kombó, ezt nem megadni a többieknek (mert "enyém" a telefon), aztán ujjlenyomat és/vagy arc alapú azonosítás felvétele is. De az "indítókódot" ne adja ki. Akkor el lehet bszni így.
A "csoda menübe" jutáshoz és ott a wipehoz YTn szokott lenni videó - kicsit készülékfüggő is lehet.

Xiaominál (lehet más készülékeknél is) van valami TWRP, ott lehet czudar dolgokat is csinálni. A Redmi Note 4em volt ilyen, de 3 éve nincs használatban, ~bő 1 éve nincs is nálam. Ott lehetett custom romot is felhúzni, meg ilyesmiket. Mintha valami pre-boot környezet lenne, némi beavatkozási lehetőséggel, milyen rom induljon (ez települ valami image filéból), meg ilyenek. "Kicsit" user barátabb, mint a többi, persze ezt a feloldó kódot ezekben "se könnyű " feloldani.Talán az Android Device Manager / a fenti Google megoldás segíthet.
Applenál kábé nagyon szopolós, volt is belőle probléma - lásd bostoni gyilkos esete.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#105890) Jahno válasza zetor2000 (#105885) üzenetére


Jahno
senior tag

" egy mappában volt az azonosító adat, és azt kellett törölni / módosítani,"

Amihez feloldás nélkül nem férsz hozzá, mert csoda ha a fotókat engedi, mint meghajtó, de azon felül USB eszköznek kell beállítani és még debug mód is. Jó ideje meg akor látod, ha feloldod, pont ezért és adatbiztonság miatt. Mert ehhez a menüben be kell böködni.

(#105891) zetor2000 válasza Jahno (#105890) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ja, igen, a csillagoknak is úgy kellett állnia. De ez az antik éra volt, kábé 4.4 / 5ös droidig, de lehet, hogy előtte. Nem követtem ezt a részt, mert telefonom se volt ilyen akkortájt. :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#105892) -NoVa- válasza eattila (#105888) üzenetére


-NoVa-
senior tag

Röntgen megvolt, nagyjából egyben van. Pár mm hiányzik az alsó bal 1 foga sarkából, nem vészes, meg szép lila monoklija lett, és teljes felmentése/tiltása mindenféle mozgás és képernyőnézés alól, hogy ne legyen esetleges rohama.

A kórházi ügyeleten a csontsérüléseseket és a köhögősöket egy kupacban vegyíteni az igazán kellemetlen, nincs erőforrás szeparálni. Káosz van, de legalább sorra került, látta orvos, mondta is, hogy jó, hogy vittük, elég veszélyes helyen kapott elég nagyot de megúszta. Most vissza dolgozni, zenét a fülbe, és bízok benne, hogy ma már nem omlik össze semmi.

(#105893) Jahno válasza zetor2000 (#105891) üzenetére


Jahno
senior tag

Én csak azzal a pár 100 cégessel szopoltam, amiket a kezembe nyomkodtak, mert tényleg gyagya volt és elfelejtette vagy úgy érezte, hogy a cég kitolt vele és akkor eljátszott az "elfelejtettem" opciót. És amikor a saját biztonsági főnökünkkel meg nagy górénak kell minden egyes esetnél magyarázni, hogy nem, ezt nem nagyon lehet megoldani (tudom, MDM, de az nem vót) akkor persze hülyének néztek, mert ment az autista oda-vissza adok-kapok, hogy "igen, a kód azért van, hogy védje az eszközt és így most védi is az illetéktelenektől" "De Te vagy az informatikus, nem?"

(#105894) eattila válasza -NoVa- (#105892) üzenetére


eattila
csendes tag

Akkor pihi. Meg jo, hogy meguszta.

A vegyites meg…. Mintha most a nagyobb baj ellenere tojnanak mindenre.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#105895) hobizoli válasza Samott (#105850) üzenetére


hobizoli
nagyúr
:DDD

powered by intel Xeon E5 series ;)

(#105896) hobizoli válasza npera (#105870) üzenetére


hobizoli
nagyúr

amugy miert nem lehet normalisan fenyezni manapsag?

megnezel egy 718-s Porsche-t is, a csomagtere elol belulrol nincs kifujva, csak ugy kb, mint amikor korbetusszentik kivulrol az autot

ráködölődött egy picit a fedel szeletol 10-15cm-re is, azon tul meg nuku

powered by intel Xeon E5 series ;)

(#105897) WiZARD válasza WiZARD (#105863) üzenetére


WiZARD
addikt

Végül valamikor 10-11 körül küldött egy helyes számlát a Tesla.
Majd közölték hogy akkor ők készek átadni az autót, amint megvan lízing cégtől az igazolás hogy utaltak, rajtuk nem múlik.
Mondom de azért azzal nyilván ő is tisztában van hogy 10+ millát egy lízing cég nem fog azonnal utalni. Hisz van csomó más ügyfél, sorba mennek, ez most került be a rendszerbe, stb.
Hát mondjam meg nekik hogy legyenek kicsit rugalmasabbak és siessenek :W

Nyilván nem lett ma meg, majd kedden 10-re megyek a gépért, ha addig meglesz minden.

(a cascoról 13:30kor jött meg az igazolás, amire csak elfelejtették ráírni azt amit kéne, és az érvényesség dátumának sikerült nov 21-et írni nov 12 helyett. Keddre talán abból is lesz jó)

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#105898) eattila válasza WiZARD (#105897) üzenetére


eattila
csendes tag

Katasztrofa ez a ceg.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#105899) Jahno válasza WiZARD (#105897) üzenetére


Jahno
senior tag

És ezt is annyi töltéssel adják át, hogy elmegy az első kútig?

(#105900) eattila válasza Jahno (#105899) üzenetére


eattila
csendes tag

De ha benzin lesz benne, akkor gyanakodnék :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.