Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blueboi69
senior tag
válasz Jahno #104098 üzenetére
"Inkább felugrottam havercsajhoz, mert éppen kígyókat fotózott eladásra. Az sem komplett. Odahaza van vagy 30 kígyója, egzotikus békák, pókok, patkányok, minden más. Meg polcon preparált alkatrészek, koponyák, bizbaszok, skorpió, spirituszban úszó hüllők...."
let me guess: she is single
Egyébként utólag olvasva, vicces a story
-
-
Grillo
őstag
válasz npera #104101 üzenetére
Pár éve volt horgász fórumokon, hogy vadászott a srác valahol Visegrád környékén elvadultabb részen, és elkezdett egyre jobban bizalmaskodni vele egy megtermett vadkan, ő meg menekült az autóba, ahogy tudott. A disznó meg csak nem akart lekopni, követte.
Utólag derült ki, hogy háznál nőtt fel a vad, kutyaként nevelték, és kiszökött, aztán ment kaját kunyizni. -
Jahno
veterán
válasz blueboi69 #104115 üzenetére
Tenyészti is. Pár hónapja kelt az állomány, most kerülnek eladósorba. Aztán jön a következő kör. Ez is olyan, mint bármi más gyűjtés, kell belőle hosszú, rövid, ritka és érdekes, esetleg más mintájú...
Majd kifaggatom rendesen, néha csak ilyen hirtelen részletekkel szembesülök.
-
npera
őstag
Nova, Blueboi, bad news.
Kifutott az iFlight Beast F7 v1.2 45A AIO....
Good news! Van helyette V2 55A változat
Ez a 3"-os gépbe szerintem ideális lesz, mert könnyű és van benne még blackbox is.
-
blueboi69
senior tag
#gumi
Hosszas vergődések után úgy döntöttem, hogy egyelőre nem veszek 4évszakos gumit a maxira. Fiesta-n az van, de kismillió teszt megnézése és elolvasása után úgy döntöttem, hogy mégis maradok a téli-nyári guminál.Téli időszakban nem lenne gond a 4évszakos, de nyáron sokkal inkább csúszósabbá válik. Elnézve hőmérséklet grafikonokat, 25 fok felett van 5.hónaptól 9.hónapig, ami 4 hónap. Jellemzően ekkor megyünk a legtöbbet és 80%-ban autópályán, 130-140km/h között. Itt egy 4évszakos már nem tapad olyan jól, és egy autópályás erős fékezés esetén 1-2autóhosszabb is több a fékút. Lehet, hogy ez soha nem derülne ki, de a másik az aquaplanning, amiben a nyári gumik sokkal jobbak. Bujdy biztos tudna erről mesélni.
Szóval az év felében teljesen jó lenne a 4évszakos, a másik felében, meg pont nagyon nem. Városban még oké is lenne nyáron is,de mi meg pont hogy városban nem használjuk annyit.Arról nem beszélve, hogy pl a fiesta az pl 1tonnas autó, de a maxi az 1.7t, oda valahogy több tapadást igényelnék. Meghát 2x annyi Le és 3x annyi Nm.
Egyébként még a Hankook 4évszakost tudom ajánlani, annak aki mégsem akar Michelin vagy más drágább gumit venni.
-
npera
őstag
válasz blueboi69 #104127 üzenetére
Én úgy gondolkodom, hogy 1-2 autónyi különbség a fékútban olyan maradék sebességet eredményez gyalogos elcsapása esetén, hogy a sérülés bőven halálos lehet.
Ha egy másik kocsiba rongyolnék bele hátulról, akkor pedig a whiplash lehet állati veszélyes. Ha kisgyerek van fordított ülésben a másik kocsiban, akkor annak vélhetően törik a gerince és meghal.
Szóval én nem 4-évszakozok, túl gyáva vagyok hozzá.
-
blueboi69
senior tag
válasz npera #104131 üzenetére
Igen sajnos. Persze belegondolva, ritkán volt életemben olyan húdenagy fékezés (oké, azért volt jópár és túléltem), de sosem lehet tudni mikor van. Ráadásul az smax tényleg nehéz is, most ha a teszten mentek egy könnyebb autóval és azzal is már 5m a fékút különbség, akkor mi lehet egy nagyobb autónál. Ráadásul van olyan teszt, ahol 100-0km/h a teszt van, ahol 100-5km/h és azért 5km/h-val sem ütköznék az smax-al.
Így is be lehet szívni, csakhát pont akkor használnánk sokat az autót, amikor a 4évszakos az gyengébb.Gyalogos ütközésre nem is gondoltam még, a bmw elé sosem mertek lelépni
-
-igu-
addikt
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
Irodai Túlélőkészlet új epizód
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
npera
őstag
Skyzone Rapidmix desync. Ez elég durván besötétült, elkezdtem spirálban lefelé jönni közben, hogy ha teljesen elmenne a kép, akkor lehetőleg ne a lányom felett (vagy az erdőben) nyomjak disarmot.
Megy a link a supportnak is, hátha lesz új FW valamikor.
-
Sipi-
őstag
válasz blueboi69 #104127 üzenetére
Én már kifizettem a négyévszakosakat, várom, hogy megérkezzenek a műhelybe és utána hívnak időpontegyeztetésre.
Viszont akkor a nyári szettedhez van eladó alufelnim Gyári Ford alufelni, de a rajta lévő téligumikat már nem ajánlanám jó szívvel senkinek sem használatra.
[ Szerkesztve ]
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
veterán
highway to hell. az első percbe érdemes nem beletekerni, úgy az igazi.
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
eattila
őstag
Reggel fel 8-kor 3 fok volt kint. Negyed 10-kor mar 7. Kezdodik a huvos osz!
Amugy szepen sut a nap, tok jot futottam. Szembe jott bringan egy idosebb csapat. Azok meg biztattak Ilyet se lattam meg[ Szerkesztve ]
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
zetor2000
őstag
válasz -igu- #104135 üzenetére
Köszi, ezt olvastam, innen jött az Ihlet, hogy nekem Herman Miller cuccom legyen.
Aztán megnéztem a pénztárcám, és jött, hogy használt Herman Miller, utána pár YT videó, hogy van élet alatta is, nem is rossz, töredék áron, ami befér a büdzsébe.
Most kaptam háttérinfót, hogy karácsony előtt lesz valami extra juttatás melóban, addig kibírom... ha igaz a hír, akkor új HM székem, ha kacsa, akkor NeueChair székem lesz.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
npera
őstag
... no, but it can hurt you in other ways...
-
npera
őstag
-
eattila
őstag
Kedélyborzolás (helios 44m-4)
Nem teljesen éles, stack amúgy, 4 képből. Csak a helios zoomol fókuszálásnál, és az nem segített. Első ilyen próbám.[ Szerkesztve ]
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest