Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41719) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt


Ez az AlarmManager féle érték normális lehet? A kijelző és ez fogyasztja az akku 95%-át felesben. A többi nincs egy perc a listán, ez viszont 30perc, de azóta már vagy 1,5óránál tart.

A másik, hogy az akku HD-t használtam eddig, most áttértem a gsam battery-re, ami jobb lenne, csak csinál 1-1 komolyabb fura dolgot. Az egyik, hogy ki-be kapcsolásnál a kezdőképen onnan kezd el számolni, így sosem a töltőről levételtől látom az adatokat, mert ilyen 1800%-ot ír a kijelzőfogyasztásra, stb. A másik, hogy ugyanezt a grafikonon is elcseszi, mert mondjuk megy 19:00-től 23:00-ig, aztán kikapcsolom, másnap 8-kor be, és nincs ott a kihagyott rész, hanem közvetlenül a 23:00 után folytatódik, csak beírja rá mondjuk, hogy 8:00, 3 nap után már a franc sem tudja, hogy mikor mennyit merült. Az akku a dátumot is írta, és kihagyta a kikapcsolt perceket a grafikonon, ott az volt a gáz, hogy sokszor f**gja nem volt, hogy mit kell zölddel és mit kell kékkel jelölni. Volt, hogy a töltést is merítésnek jelezte, stb.
Másnak stimmelnek az adatok és a grafikonok ezekben az appokban?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.