Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Tudunk olyan alkamazásról, amivel a telefon gps jelét meg lehet osztani két alkalmazás között? Konkrétan egy Traffi Hunter és egy klasszikus navigációs program egyidejű futtatására gondolok. Háttérben futna a Traffi Hunter a navi program pedig normál módban. Az a baj, hogy ha háttérbe teszem akármelyiket, eldobja a gps jelet.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
zsoltzsolt
addikt
válasz vadászcsiga #42246 üzenetére
Szerintem azért fér hozzá a kamerához, mert a csekken lévő kódot beolvasva is lehet fizetni vele. Ha még lefotózna bankolás közben, az csak védettségett adna, hisz látnád ki babrálta a telót :-)
-
S e t h
nagyúr
Camscannert vhogy be lehet állítani ,hogy alapértelmezettként pdf filet csináljon?Akárhogy próbálom jpg lesz csak belőle, utána plusz menübeli funkció aktiválása, hogy jpg-ből pdf legyen, de még ekkor sem találom a telefonon,csak ha a Camscanneren belül csinálok egy pdf file megtekintést, utána az alapértelmezett pdf olvasó már látja, de ez így nagyon körülményes.
Csak annyira lenne szükségem ,hogy irat bescannel, aztán pdf már küld is tovább, de így sajnos annyira körülményes, hogy egyszerűbb lenne a gyengébb minőséget produkáló más appot használni, ahol alapból leget pdf-et kreálni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
raziel01
veterán
Motorola Moto G:
"Fotózni úgy kell, hogy ahol lenyomjuk az ujjunkat, oda élesít és egyből exponál is a gép. Ha lenyomva tartjuk a kijelzőt, akkor sorozatban lövi a fotókat a masina, és ennyi. "Ez megoldható Xperia SP-n valami programmal? Tokban elég nehéz lenyomni az exponáló gombot mindig.
-
vadászcsiga
félisten
válasz zsoltzsolt #42253 üzenetére
Az egyik, már nem emlékszem melyik topikban valaki jobban átnézte a jogosultságot es kiderult hogy az elolapi kamerát használja az app. A kódot tudtommal csak postai szoftverrel lehet leolvasni
-
hodostamas
addikt
válasz vadászcsiga #42246 üzenetére
Minél több infót képes begyűjteni az app, lopás esetén annál könnyebb kideríteni ha valaki visszaélne vele.
-
vadászcsiga
félisten
válasz hodostamas #42257 üzenetére
Világos, de jó ha erről is tud az aki letölti
-
LonGleY
veterán
válasz vadászcsiga #42258 üzenetére
A megoldás: maszkban kell netbankolni.
-
törölt tag
válasz gipsztigris #42251 üzenetére
Biztos, hogy ezzel van gond? Nem lehet, hogy az az alkalmazás csak akkor kéri le az adatokat, ha fókuszban van? Vagyis maga a program nem tud háttérben futva jelet frissíteni. Ha csak önmagában fut és háttérbe teszed, akkor nem dobja a jelet?
[ Szerkesztve ]
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani az opera Minihez hasonló böngészöt, ami nem közvetlenül kapcsolódik a netre, hanem a böngésző szerverein keresztül? -
törölt tag
válasz gipsztigris #42262 üzenetére
Közben megnéztem az alkalmazást. Ez a Magyar Waze akar lenni? Tényleg kár, ha nem tud a háttérben futni. Volt már valami hasonló próbálkozás. Talán Egérút volt a neve?
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz #79335424 #42265 üzenetére
Nálam fut a háttérben. Csak a sorrend volt rossz. Először a traffi hunter elindít, beállítok mindent, majd háttérbe.
Szépen a statusbaron mutatja a gps ikont is és jelzi, hogy fut. Utána kell elindítani azt a bizonyos (tudod? ) navi programot, és az is szépen megtalálja a jelet. Csak először fordítva csináltam, és mikor a navit a háttérbe tettem rögtön dobta a jelet. Csak arra nem gondoltam, hogy a navi program nem tud a háttérben futva működni.Élesben majd holnap kipróbálom a működést. Egyelőre ebben a sorrendben mindkét program használja a gps vevőt.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
LonGleY
veterán
válasz vadászcsiga #42261 üzenetére
Pontosan.
-
dokee78
félisten
Ez a Skype csak nálam szár,vagy ilyen fos a kliens?
Ha háttérben van akkor mintha be sem lenne jelentkezve. -
mcsm88
senior tag
válasz vadászcsiga #42264 üzenetére
A Chrome közvetlenül tölti be a weboldalakat, nem külső szerveren keresztül, ha nem így lenne akkor nem tiltaná a céges wifin a tűzfal, ha a facebook weboldalát akarnám behozni.
Szóval még mindig várok olyan böngészőt, mint az Opera Mini, ami felmegy az Opra szerverére, és azon keresztül tölti be a weboldalakat, nem közvetlenül.
(#42268) dokee78
A Skype már jó ideje el van baszva, kb azóta mióta megvette a microsoft...
Ha működőképes Skypot akarsz, a Longley által említett Skype 3.2-t használd, mert az még működik.Innen le is tudod szedni: SKYPE 3.2
-
adammkaa
senior tag
Sziasztok. Keresek ingyenes offline gps appot amin friss a terkep, esetleg amit lehet frissiteni wifirol. A lenyeg stabil legyen es offle friss terkeppel. Munkahoz kell.
Nexus 5 Black
-
mcsm88
senior tag
válasz vadászcsiga #42271 üzenetére
Köszi, így már megy, sehol nem találtam, aztán rájöttem, hogy nem frissítettem, mert nem is szoktam használni Chrome-ot, abban a verzióban meg nem volt még ilyen ami fent volt nálam.
-
adammkaa
senior tag
válasz olivera88 #42277 üzenetére
Ez offline? Megneztem, poziciot jol talalt, adtam nekibegy helyet, tervezett utvonakat. Viszont ha kocsival akarok menni hova kell beirni a cimet?amit végkepp nem talaltam az hogy ne magaslati allasban lassam a terkepet hanem ahol epp haladok csak azt az utcat.
Nexus 5 Black
-
libus
őstag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam az androidos telefonomhoz egy jabra clear bluetooth headsetet v3.0.
A headset tudja a hanghívást , de milyen programmal lehet azt megoldani, hogy ezt tudjam is használni??
Mert még nem találtam olyan programot, ami bluetooth headsetbe mondva tudná indítani a célszemély hívását.
Előre is köszönöm a segítséget!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
canniball
nagyúr
Ismerünk-e megoldást a dock bar pozíciójának rögzítésére?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
olivera88
veterán
válasz adammkaa #42278 üzenetére
Igen. " It automatically caches all your maps for offline use so that you can access them even without an Internet connection"
Nem tudom most nincs fent nekem. Nem tud útvonalat tervezni. Légvonalba mutatta az utat örökké, nem tudtam beállítani h ne úgy mutassa..
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
air
nagyúr
válasz adammkaa #42284 üzenetére
És még egy: MapFactor: GPS Navigation
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
Nem próbáltam, csak találtam egy ilyet is: Be-On-Road. Ha jól értem a leírást, akkor tudja használni a Navteq térképeket. Az már kezdetnek nem rossz, bár itthon talán jobb a TopMap.
-
adammkaa
senior tag
-
-
LonGleY
veterán
válasz adammkaa #42293 üzenetére
Szerintem is jobban jársz a normális tab és GPS szoftver kombinációval, főleg, ha munkára használnád (de inkább 40-60-nal számolj). Vagy egy Nokia telefonnal. :] Abban van egyedül jó offline GPS (legalábbis az E52 idejében még volt... tökéletes útvonal, tökéletes hang... azóta a közelében se járnak az Androidos megoldások). Vagy ha maradsz a platformnál, akkor mobilnettel megtámogatott Google Maps - nem fogyaszt sokat.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Az IGO-ra vonatkozó szabály alól nem mentesít senkit az ha nem nevén nevezi a dolgot. Ne waerzoljatok!
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest