Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95852) King Unique válasza MrCsiT (#95848) üzenetére


King Unique
titán

Egyrészt mondod ezt te, meg szerinted alapon... Másrészt azzal semmit nem tudsz kezdeni és gyakorlatilag pont 0-t ér a hőzöngésed, hogy eleve így van megoldva a Windows 10-ben és vélhetően marad is. Ráadásul a mobileszközöknél, mobil OS-eknél is népszerű az ilyen megoldás és ott nem különösebben zavar senkit, ahogyan vélhetően desktopon is vannak így ezzel egynéhányan. Ha neked annyira nem tetszik, hát akkor lehet mást használni... Harmadrészt attól, hogy görgetni kell a számok között, még bőven megfelel a célra és könnyen kiválasztható, beállítható a kívánt időpont. De még görgetni sem feltétlen muszáj az egérrel, mert van az aktív időszak beállításánál fel / le opció, ahova kattintva szintén lehet a számlistában előre-hátra lépni. De nem mintha az előbbi akkora gond lenne, sőt még kényelmesebb. Aztán negyedrészt még csak általánosítani sem tudod az "okosságodat", mert pl. a speciális beállításoknál a frissítések késleltetésénél kapásból számokat is meg lehet adni, nemcsak görgetni lehet a listában. De nem mintha az utóbbi akkora gond lenne, meg nem mintha naponta 20x állítgatná bárki, ahogyan az aktív időszakot szintén nem.

A "termék funkcióvesztést szenved" kijelentés max. akkor reális, amikor az újabb buildekben egyes régebbi funkciókat, vagy esetleg alkalmazásokat eltávolítanak. De amúgy meg hülyeség, mert a Windows 10-nél pont az a lényeg, hogy folyamatosan fejlődik és az újabb buildekben egyben újabb funkciókat kap a rendszer, ami által még többet fog tudni, mint a korábbi verzió.
Az "5 éves szintjére süllyesztett" bugyuta megjegyzésed pedig megint inkább csak szubjektív... Más felhasználóknak lehet éppen más a véleménye. Nekem kifejezetten tetszik a Windows 10 megjelenése, felhasználói felülete és többnyire az UWP appok dizájnja is. Sőt, már a Windows 8.X-nél is bejött ez a kettősség és adott egyfajta pluszt, hogy van egy másik, egy modern felület, nemcsak a hagyományos. Az meg a másik, hogy újfent felesleges a hiszti, mert marad ez a GUI a rendszerben.

"Van helyette a "csicsa UI", ami semmi érdemi infót nem ad"

Dettó, szubjektív, pontatlan állítás... Tudod én rendszeresen használom a Windows 10-et, de amit el akarok érni a rendszeren belül, be akarok állítani, azt többnyire meg tudom oldani a gépházban, a modern felületen is. Ahol amúgy érthető kategóriákra vannak bontva a beállítási lehetőségek, van kereső is stb. Ritkán kell csak a klasszikus vezérlőpultot megnyitnom, de amúgy annyira nagyon nem is hiányzik.

Egyébként te csak trollkodni, kötekedni, meg újabban pl. engem kóstolgatni jársz ebbe a topikba? :U Ha csak ilyen céllal, akkor igazán feleslegesen, ez esetben másik topikot kellene keresned, meg másik tagod vegzálnod...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.