Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7845) Clemi


Clemi
veterán

Részemről még csak a 10162 belakása folyik, de valóban vannak furcsaságok.
- Az Edge konkrétan önállóan gondolkodik és irányíthatatlan. :( Tegnap megnyitottam vele egy html oldalt (offline a gépemen) és hiába zárom be, a következő indulásnál megnyitja ismét. (Tudom, az előzmények törlése kiszedi, de ha bezártam miért is szedi elő?) Mondjuk ez még semmi ahhoz képest, amit a Spartan csinált, mert az meg egy inpirvate szekcióban megnyitott oldalt tolt elém mikor ismét megnyitottam normál módban.

- A kedvenceket importáltam a chrome-ból, de nem lehet a sorrenden változtatni. Látszólag át tudom rendezni, de ismét megnyitom a sorrend megint ugyanaz. De ugyanez igaz a kedvencek sávra is, ahol elméletileg jelen van egy külön gyüjtemény mappa, de az egyszer megjelenik, egyszer meg, nem de a kedvencek sávon lévő linkek sorrendjén se lehet változtatni.

- Feltettem a Thunderbird-et mert a beépített levelező szintén ő maga dönti el, hogy melyik letöltött email tartalmát jelenítse meg, és melyikét nem de ezt sehol nem lehet kontrollálni, állítani, beállítani. A Thunderbird tegnap még jól működött, de ma csak teker teker teker teker és képtelen továbblépni, ha egy IMAP fiók olvasatlan leveleit akarom megnézetni vele.

- A chrome-al se stimmel valami, mert megnyitás után bepörgeti magát, és elkezdi a procit 25-30%-on pörgetni holott mindösze 2 fül van megnyitva. Egy FB és egy másik nem mondjuk ki a nevét oldal.

Nos, vannak még bajok nem kicsit kell még javítgatni rajta. Csak kérdés ezeket a hibákat ki jelzi a MS felé.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.