Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45937) nortol válasza t72killer (#45932) üzenetére


nortol
senior tag

Ha a véleményemre vagy kíváncsi, akkor Én azt mondom, hogy a win10 évfordulós frissítése nincsen teljesen felkészítve minden egyes hardwerre, kütyüre, mert ez egy lehetetlen küldetés is lett volna első lépésre, de ezekszerint van benne funkció, amivel ez a dolog "tovább rugdosható" és dinamikusan változik...

Ez pedig nagy szó, mert csak bele kell gondolni, hogy ez mekkora feladat lehet úgy globálisan...

Használok linuxot is, de nem vagyok sem linux, sem windows párti, bár napi, asztali számítógép használatra csak is a wint ajánlom az egyszerü felhasználók számára.(nem fogom megmagyarázni).

Sajnos, nem sajnos, a microsoft nagyot lépett a win10-el mindenféle téren, főleg az eszközök kezelése terén, és bizony sok vállalat azért sem tud váltani, ha szeretne sem, akkor sem, mert van több 10 milliós nyomtató parkja, amit a win10 nem támogat, vagy ha igen, az hatalmas nagy véráldozattal járna...

Lehet maradni a windows 7-nél, nem erőszak a disznótor, de ha valaki úgy vált a windows 10-re, hogy a gépének gyártója sem ajánlja a váltást(lásd sony), az ne keseregjen, hogy valami nem megy!

Aki pedig a kalóz win7-ről, vagy win 8.1-ről ment át a win10-re, az pedig nagyon hagyjon fel a sipákolással, vagy legyen a követelése szolíd :-)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.