Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25626) kokov válasza sz.balazs.95 (#25583) üzenetére


kokov
tag

Szerintem semmi akadálya. Én egy független lemezképbe elmentettem a Win7-es rendszert tartalmazó partíciót. Utána frissítettem.

Win10 tapasztalat:

- nem működik az SSD-m TRIM funkciója Sentinel szerint, Win10 állítása: legfrissebb driver. Az 1156-os alaplapom gyártói oldalára már a 8.1-es driverek sem kerültek fel csak Win7, tehát más forrás nem tudom mennyire lesz hivatalos, USB3, SATA3 támogatott a lapon, i7 proci bőven elég még, szóval nem nagyon értem mi okom lenne cserélni. Ha ezzel a Win verzióval akarnak motiválni nem fog összejönni. Elvileg parancssorból is be lehet kapcsolni a TRIM-et, de nem próbáltam, mert közben

- a G27-es kormányhoz sem találtam Logitech Profiler-t, lehet hogy lesz, de egyelőre szerintem még nincsen kész, mert a gyártó supportján nem lelem.

- talán az átalakítók miatt, de az AMD CCC-t egyszer nagy nehezen beállítottam, minden oké volt aztán újraindulás után folyton 16:9-es képaránnyal akar felismerni az Eyefinity 3db monitorából kettőt és emiatt a 16:9-es felbontásokat ajánlja csak fel, tehát a monitorokat csoportba rendezve natív felbontásukra nem tudom állítani, csak FullHD-re (amit elvileg nem is támogatnak), a Windows-ban meg kiszürkül a felbontás állításának lehetősége, a kép meg persze torz és mindez egy reboot után tök magától. Legfrissebb CCC.

Ennek utána elmentettem a Win10-et ott ahol tartottam a telepítéssel és visszatöltöttem a Win7-et, ami hibátlan. Ennyi nekem már elég is volt ahhoz, hogy úgy érezzem még korán van.

Szerintem ahhoz túl sokáig tart frissíteni, hogy kipróbáld, de te tudod.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.