Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20862) Colos1 válasza Storms (#20849) üzenetére


Colos1
őstag

Ha MS fiókkal lépsz be, akkor alapból bejelentkeztet az összes olyan alkalmazásba, amihez MS fiók kell (pl. naptár, e-mail, stbstb), ha helyi fiókkal, akkor nem. Azonban egyszer érdemes összekapcsolni az MS fiókkal a helyi fiókodat, mert később hibát okozhat a win10 -es alkalmazások áruházból történő frissítésekor, én már 2x találkoztam ilyennel, mindkétszer az oldotta meg a beragadt frissítést, hogy összekapcsoltam a fiókokat. Utána vissza lehet állítani helyi fiókra, az összekapcsolást megjegyzi, így a továbbiakban nem fog hibát okozni. (Elméletileg, gyakorlatilag nincs tapasztalatom, de azon a gépen, amelyiken egyszer már ezt eljátszottam nem jött elő a hiba, amelyiken még nem, azon meg igen.)

Alapvetően ugyanazok a fiókok, így ha az egyiken telepítesz valamit, a másikon is meglesz. Csak helyi fiók esetében egyes alkalmazásokba külön be kell jelentkezni, de csak 1x, mert megjegyzi.

MS fiókkal továbbá tudod menteni az egyes Win beállításokat a felhőbe, és ha több Win10 -es eszközöd van, akkor tudja szinkronizálni őket. Ugyan olyan, mint amikor Androidra vagy Szifonra bejelentkezel a Google / Szarpple fiókoddal.

Előző hsz.-ed:

- Az ablakok színe elvileg a 10525 -ös buildban már állítható lesz. Jelenleg tényleg ocsmány.

- Ne használjatok alap képnézegetőt, az egy rakás szar, a jelenlegi és a régi is, tessék MS Office Picture Managert használni. Annyi hátránya van, hogy a mozgó GIF -eket nem tudja animálni. Legalább is a 2010 még nem.

- Az alapértelmezett programok beállítását a Win7 -en is el kell végezni, csak másképpen, nem értem, mi ezzel a baj.

- Adatvédelemről szóló cikk... Az MS biztosan pont a te adataidra kíváncsi, és másra sem ácsingózik, csak arra, hogy leszedje a gépedről a homepornót.

- Az ikonok háttere változtatható...

- Értelmes fájlkezelőt kell használni, nem az amerikai idiótáknak készített intézőt.

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.