Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21901) PsycHo88


PsycHo88
senior tag

Sziasztik . Lenne egy kérdésem fel raktam a gépre a ein 10 et és azóta laggol a játék vag is akad és kevesebb az fpsem is . Szerintetek van köze a win10 nek . Mert ha igen akkor vissza rakom a 7et .

Minden jót !

Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#21902) Döglött Róka válasza Bali27 (#21900) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Kozben latom hogy az allithato.

“These services help Microsoft collect usage data and thus to provide a better service. However, collecting and sharing your data with one of the world’s leading technology companies puts your privacy at risk. There are services which are able to record your keyboard input, your speech and any other actions of the user. Others share your WiFi credentials with your contact or connect you to networks shared by your contacts,” the app developer explains." - te kepes vagy egy ilyen szovegnek felulni? Le van irva hogy telemetriat gyujt. Hihetetlen....

@PsycHo88: Logika, mi valtozott? Felraktad a win10-et, azota akadnak a jatekok... Akkor van koze a win10nek hozza? :W

Viccet felreteve, nezd meg a vga-drivert.

[ Szerkesztve ]

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#21903) bzoley válasza Döglött Róka (#21896) üzenetére


bzoley
veterán

Nem, soha nem lesz. Hasonló hülyeséget már korábban is jósoltak itt előszeretettel, pl. megszűnik az asztal, és hasonlók. Ezek az appok max bohóckodni jók. Meg lehet nézni hogy viselkedik a rendszer most, hogy még abba is belefűzték. Az áruház, és app részleg teljesen esetlegesen működik. Eleinte még ezt-azt használgattam én is, de a 100%-os rendelkezésre állástól elég távol álltak, így leszoktam róluk. És sokan másoknál is hasonló a helyzet. Ha már jósolgatunk, akkor inkább hamarabb fognak kihátrálni ebből a félresikerült ötletből, csak kell némi idő amíg belátják, hogy ez nem működőképes, és csak a problémákat generálja.

(#21904) Döglött Róka válasza bzoley (#21903) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Rendben, engem nem zavar ha ezt hiszed. Majd par ev mulva visszaterunk ra. :P

Annak fenyeben, hogy a win10 majdnem osszes alap appja winrt-n fut, hogy a windows phone alapja az, hogy az xbox-on csak winrt appok futnak kulonosen vicces az a kijelentes, hogy kihatralnak majd.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#21905) Rasiel válasza bzoley (#21903) üzenetére


Rasiel
senior tag

Egyetértek. Már Windows 8 esetében a Metro-felület és a megváltoztatott Start Menü komoly negatív visszhangokat váltott ki a felhasználók többségéből. Ezek után bele sem merek gondolni, mi lenne, ha például nem lenne Asztal.
Én már kezdetektől fogva nem használom az App-os részt. Persze rápillantottam, megnéztem anno, de nekem bőven nincs szükségem ilyenekre, így a továbbiakban hanyagoltam is.
Maga a Windows 10 meg szerintem jól sikerült. Égbekiáltó hibákkal, problémákkal még szerencsére nem találkoztam, legalábbis azokon a részeken, ahol használom az OS-t.

[ Szerkesztve ]

(#21906) Bali27 válasza Döglött Róka (#21902) üzenetére


Bali27
addikt

MI állítható? Nem ülök fel semimlyen szövegnek csak kicsit gyanus hogy egyre több és több adatot akarnak az emberről megtudni.. PErsze nincs titkolni valóm de az embereknek meg végtelen a fantáziája.
Nem egy nagy durr host fileba beirni pár sort ami nem engedi ki az infókat.
Annyiból igazad van hogy tök mindegy.. Ha nem itt akkor majd máshol behozzák. Vagy itt és máshol :))

(#21907) #22743424 válasza Seraph 16 (#21864) üzenetére


#22743424
törölt tag

Gépház /helyreállítás menüpontban nincs ott a visszaállítás lehetősége az előző operációs rendszerre? A windows old mappában van is valami vagy csak úgy ottmaradt, mekkora a mérete? Előfordult már, hogy a lemezkezelő se tudta törölni a mappát, csak a benne levő fájlok többségét azért kérdezem.

(#21908) CartmanLand0 válasza Rasiel (#21905) üzenetére


CartmanLand0
senior tag

+1 :K Olvasom itt a sok sok hibajelenséget, amik durvábbnál durvábbak, és hálát adok, hogy nekem a legnagyobb bajom csak azzal volt, hogy nem csatlakozott bejelentkezés után automatikusan az internethez :DDD Maximálisan meg vagyok elégedve a rendszerrel, minden gördülékenyen megy eddig ( lekopogom :D ) :K

A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...

(#21909) Worldmaster


Worldmaster
csendes tag

Sziasztok!

Erre valaki?

(#21910) Döglött Róka válasza Bali27 (#21906) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Pontosan, halal felesleges ezekkel szarakodni. Milyen os is fut a telefonodon?:D

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#21911) bzoley válasza Döglött Róka (#21904) üzenetére


bzoley
veterán

A felsorolt eszközöknek milyen feladatot kell ellátniuk, mire alkalmasak? Arra pont jó, hogy legyen benne néhány menüpont, és elfutkorásszon néhány app. Ezek céleszközök, túl sokat nem is kell tudniuk, plusz adott a fix hw. De mi pc-ről, esetleg laptopról beszélünk, még csak nem is surface-ről. És azt gondolni(az ms fejlesztői szemével), hogy ez majd milyen jó lesz pc-n is, a legnagyobb blődség lenne. Próbálkoznak összefésülni, de az eredmény látható, tapasztalható.
Egy telefont azért ne akarj egy pc-hez hasonlítani.

(#21912) Rasiel válasza CartmanLand0 (#21908) üzenetére


Rasiel
senior tag

Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül. :)

(#21909) Worldmaster: Amennyiben a Vezérlőpultban a Programok és szolgáltatások, azon belül a Windows-szolgáltatások be-és kikapcsolása részt megnyitod, úgy háttérfolyamatként alapértelmezetten el kell indulnia a Windows-modulok telepítője szolgáltatásnak vagy egyszerűbb nevén TrustedInstaller-nek. Ha ez valamiért nem történik meg, akkor itt kell keresni a hibát.
Sajnos nem Win 10-es gép előtt ülök, így pontosan nem tudok segíteni. Első körben ez csak egy tipp.

[ Szerkesztve ]

(#21913) Döglött Róka válasza bzoley (#21911) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Ha komolyan elhiszed az a marhasagot, hogy egy winrt api-n nem lehet bonyolultabb dolgokat leprogramozni akkor nincs mirol beszelnunk :D

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#21914) bzoley válasza Rasiel (#21905) üzenetére


bzoley
veterán

Általában nálam is szépen, gyorsan viselkedik, persze előtt két telepítés alatt apránként kikísérleteztem mindent, hogy az eszközeim a legegszerűbben legyenek kezelhetőek. Az ilyen meglepetés-szerű hülyeségek tudnak idegesíteni. Azt hiszed, hogy mindent szépen belőttél, csak használnod kell, és akkor kitalál neked egy újabb problémát. Most leginkább ez a kikapcsolás dühít, majd foglalkozom vele, csak már nem terveztem turkálni a rendszerben.

Döglött Róka:
Elhiszem, látom:)
Még egyszerűbb dolgokat sem képesek megcsinálni, ezt sokan tapasztalják. Így kb. ennyire értékelem az egészet, és ezért elhibázott lépés egy működőképes os-t gyengíteni vele.

[ Szerkesztve ]

(#21915) Worldmaster válasza Rasiel (#21912) üzenetére


Worldmaster
csendes tag

Köszönöm a választ. Akkor beleásom magam abba a részbe. :R

(#21916) Rasiel válasza bzoley (#21914) üzenetére


Rasiel
senior tag

Őszintén szólva azért is kezdtem el év elejétől használni a Technical - majd később Insider - Preview-kat, hogy kiismerjem a rendszert, tudjam milyen funkciókat érdemes beállítani, mit hol érek el, stb. Így a "végleges" rendszernél telepítés után már csak rutinból beállítgatom a számomra szükséges dolgokat. Természetesen még így is tapasztal az ember újdonságokat, de - én úgy gondolom - így már akkora meglepetés nem érheti.

Sajnos nagyon sok háttérfolyamat, feltelepített alkalmazás futhat, illetve indulhat el random időközönként, ami sokszor tud megmagyarázhatatlan működést produkálni. Nem véletlen írtam, hangoztattam már többször is, hogy nagyon sok - a felhasználók többségének - felesleges funkció van alapértelmezettként bekapcsolva, amik negatívan is tudják befolyásolni a rendszer működését. A Windows 10 (de mondhatnám a 8.1-et is) (a lehetőségekhez mérten) normális bekonfigurálása, testre-/személyre szabása nem kevés időt tud igénybe venni (legalábbis nekem), így elfogadom azt is, ha valakinek se ideje, se energiája nincs ezeket elvégezni a munka, illetve egyéb ilyen-olyan problémák miatt. Beállítás alatt természetesen nem arra gondoltam, hogy valaki vérpistike módjára nekiáll és kikapcsol minden olyan szolgáltatást, funkciót, ami azt sem tudja micsoda és utána csodálkozik, hogy nem megy emez meg amaz. Sokszor az ilyen belenyúlás több kárt okoz, mint hasznot.

Tehát ebből csak azt akartam kihozni: megfelelően konfigurálva jól tud működni a Windows 10.

A másik dolog pedig, hogy hibák mindig is voltak és lesznek is, ezt el kell fogadni. Az informatika mindig tud érdekes jelenségeket produkálni, nekem is vannak máig függőben lévő, megoldatlan problémáim, és ezek nagy valószínűséggel a későbbiekben gyarapodni is fognak. Pl. elég csak egy számomra új szoftvert használni és máris jöhetnek az ilyen-olyan problémák.

[ Szerkesztve ]

(#21917) wjbhbdux válasza Bali27 (#21898) üzenetére


wjbhbdux
veterán

a microsoft sajat programjai figyelmen kivul hagyjak a hosts filet. ha a windows 10 sokaig nem tudja elkuldeni a jelenteset rolad, akkor magas feszultseget vezet az eszkozeid (eger nyomtato stb) kabelein at, kicsit megolvasztva a rezet, majd specialis adatfolyammal ezt egy SIM kartyava olvasztja vissza, igy muholdra tud kapcsolodni es elkuldeni rolad a jelentest. semmi ertelme megprobalni kikapcsolni, csak az segit ha uj alaplapot veszel amit meg nem regisztralt a rendszer

/s

(#21918) bzoley válasza Rasiel (#21916) üzenetére


bzoley
veterán

Azért az utolső előtti bekezdés errősen idézőjelesen értendő:)
Ott van pl. a megfelelően (gyárilag) nem konfigurálható WU, és a párom laptopja. Kiabál, hogy megint nem jó a gép(feladatokat nem hajt végre, homokóra, se előre, se hátra). Első lépés: restart. Kérem ne kapcsolja ki a gépet, blablabla. A WU nekiáll amikor eszébe jut, frissít, elcseszi a rendszert. Nem értesít, nem közöl semmit, nem üzenget. Csak újraindításkor jössz rá, meg arról, hogy semmi nem működik. Mióta manualra van állítva nincs ilyen gond de egy egyszerű felhasználó mit tud vele kezdeni?
Ha már ennyire erőszakosan kell frissíteni, és ennyire szerencsétlenül tudják csak megoldani, akkor úgy kéne kezdeni, hogy zárja be a programjai, mert most frissíteni fogunk akár tetszik, akár nem.
Ezzel szemben nálam nem okozott ekkora galibát, csak amikor más miatt akartam újraindítani a gépet, vettem észre, hogy még szarakodik egy kicsit.

(#21919) Döglött Róka válasza bzoley (#21918) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Az updatenek pont semmi koze nincs a winrt-hez.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#21920) bzoley válasza Döglött Róka (#21919) üzenetére


bzoley
veterán

És nem is állította senki az ellenkezőjét. Ez csak egy plusz hab a tortán. De ha jól emlékszem, a korábbi rendszereken még ez is normálisan működött, bár azelőtt is manuálisan, tervezetten frissítettem, nem ész nélkül. Várjunk csak, lehet hogy belepiszkáltak az eddig jól működő wu-be, és az új, csodás gépházba került?
Ejh, mindig ezek az összeesküvés-elméletek:)

(#21921) Bali27 válasza Döglött Róka (#21910) üzenetére


Bali27
addikt

Windows 8.1 :D

(#21922) tatararpad válasza bzoley (#21920) üzenetére


tatararpad
őstag

Ez táblagépnél még izgalmasabb mikor bekapcsolnád hogy gyorsan megnézzél valamit aztán kérjük várjon, a Windows frissítéseket telepít.

(#21923) Döglött Róka válasza bzoley (#21920) üzenetére


Döglött Róka
veterán

A 8.1 meg a 7 is gyonyoruen meg tudott akadni az update-eken ha epp olyan csillagallas volt. ;) Attol hogy mas feluleten megy az update meg mindig ugyanazok a folyamatok futnak a hatterben. Semmi koze a gui-nak az update-hez. De latom nem tudod elvalasztani a kettot, igy reszemrol a tema lezarva, mert nincsenek meg az ismereteid hozza.

@BaLee: Bongeszesi elozmenyek, jelszavak, mailek, naptar, onedrive fotok, tema.

[ Szerkesztve ]

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#21924) BaLee


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Milyen előnyei vannak ha MS fiókkal jelentkezek be a Win10be?
Milyen adatokat szinkronizál az esetleg másik gépen is ugyanilyen fiókkal történő bejelentkezésnél?

(#21925) bzoley válasza Döglött Róka (#21923) üzenetére


bzoley
veterán

Gyönyörű kihátráló post, sokat elárul:)
De nem is baj, fölösleges túl sokat csámcsogni apróságokon.
A service nyilván maradt a helyén, de elég ha a irányító-visszajelző rész nem jól működik. Gyenge láncszemről hallottál már.

(#21926) kriszwells


kriszwells
aktív tag

Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy 32 bites Win7-ről lehet-e 64 bites Win10-re frissíteni?
Három gépen van itthon Win7, kettőn 32 bites eredeti, egyen pedig 64 bites, csak a Loaderrel aktív. Erre a gépre tennék 64 bit Win10-et, de úgy, hogy előtte megcserélném, hogy ezen legyen az eredeti Win7 de ugye az csak 32 bites, ez nem gond-e?

Másik kérdésem, hogy Win 7 alatt működő programok, 10 alatt is mennek simán?
(Lightroom CC, Photoshop CC, Gimp2, Sony Vegas ezek, amik fontosabbak)

Kösz!

Core i5 10400F, Lenovo T32h-20, Nikon Z Fc, Pocketbook Sense 630, GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 , https://www.youtube.com/channel/UC9JycGJu4WSrta7RomJtinA

(#21927) vigyori78 válasza Döglött Róka (#21923) üzenetére


vigyori78
őstag

Csak most 10-en egy hónapja ugyan ott vannak a csillagok :DDD
Semmi koze a gui-nak az update-hez. :U hát nem a telefonom rendszerét frissíti az update.

De ahogy a kolléga is írta felesleges rágódni rajta sz@r és kész :K

(#21928) Rasiel válasza bzoley (#21918) üzenetére


Rasiel
senior tag

"Mióta manualra van állítva nincs ilyen gond de egy egyszerű felhasználó mit tud vele kezdeni?"
Semmit. Maximum segítséget kér egy hozzáértőtől, mint ahogy nálatok is történt.

Ahogy már anno leírtam, nálam tiltva van az WinUpdate, az okait is leírtam akkor. Manuálisan, szelektálva frissítek, ha épp úgy tartja kedvem. Egyébként ilyen és hasonló problémákra ez megoldás, mert, ahogy olvasom a Windows 10-es Update-rendszerrel vannak gondok, szinte minden harmadik hsz. erről szól a topikban, ami nem probléma persze, de ebből is látszik, hogy finoman szólva sem tudták ezt normálisan megoldani a startra.

(#21929) vigyori78 válasza Rasiel (#21928) üzenetére


vigyori78
őstag

És az a szomorú ,hogy nem is kellet volna semmit megoldaniuk csak bent hagyják a vezérlőpultban az update-et és no problem.

(#21930) 75kokoko75


75kokoko75
tag

Lehet,hogy már volt róla szó,de nem találom.
Valaki tapasztalt már olyat,hogy a játék automatikus mentései eltűntek egyik napról a másikra?
Win 7,és 8.1-en nem volt ilyen.

[ Szerkesztve ]

Aki hirtelen akar meggazdagodni,nem marad ártatlan (PL 28:20)

(#21931) t72killer válasza Döglött Róka (#21910) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

"Milyen os is fut a telefonodon?"

- Lényegtelen, csak C > rrier I Q vagy vmelyik utódja legyen rajta. Elvileg a berry is lehallgatható (vmelyik indiai merényletnél használták - akkor még nem lehetett lehallgatni, azóta gondolom lépetek az ügyben).

#21917 <- :C LoL. Amúgy tényleg lehetséges, h bizonyos dolgok megkerülik a hosts-ot, erre jó mondjuk a routerből tiltani, amit kell.

#21924: Gondolom asztal+kedvencek+onedrive?

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#21932) vigyori78 válasza 75kokoko75 (#21930) üzenetére


vigyori78
őstag

Mappástul viszi az MS az adatokat. :DDD

(#21933) raidx


raidx
őstag

Free antispy tool for Windows 10 [letöltés]

Egy nem települő kis alkalmazás az O & O cégtől a Windows 10 pletykálkodása ellen.

http://www.oo-software.com/en/shutup10

Ja! Újra indítást igényel, hogy érvénybe lépjen a beállítgatás.

Azért lett ingyenes szerintem a Win 10. Mert az MS eladja az adatokat harmadik félnek. Ez miatt állítólag több torrent oldal kitiltotta a Win 10-es gépeket. Van ahol csak magnet linken keresztül lehet letölteni. A fizetős Enterpsise felhasználók kapnak szűk blablát a frissítésekhez de a pórnép továbbra sem!

[ Szerkesztve ]

Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX

(#21934) beci43


beci43
senior tag

Srácok,hogy lehet registryben állítani a frissítés beállításokat?De lehet hogy félreértettem,valaki előttem mintha arról beszélt volna.(Win 10 Home x64)

(#21935) Воланд válasza t72killer (#21931) üzenetére


Воланд
titán

indiaban 2012 ota hozzafernek a titkositott bbm uzenetekhez (is) a hatosagok.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#21936) raidx válasza Воланд (#21935) üzenetére


raidx
őstag

Mivel az MS jelenlegi feje is indiai azt a szisztémát kezdik követni? Igaz az MS nem hatóság és nagyon fel tudott háborodni mikor a hatóságok adatokat kértek tőlük.

Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX

(#21937) Воланд válasza raidx (#21936) üzenetére


Воланд
titán

"Mivel az MS jelenlegi feje is indiai azt a szisztémát kezdik követni?"

nem, a kettonek semmi koze egymashoz.... :U

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#21938) t72killer válasza raidx (#21933) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Fogalmazzuk át: a win10 spyware lecserélése másikra (kisebb, kevésbbé ellenőrzött).

"Collection of your personal data

On some sites, O&O collects personal identifying information such as your email address, name, private and business addresses and telephone numbers. Data collected on O&O websites will be passed on within O&O, its subsidiaries and subcompanies. Personal and demographic data may be saved and processed outside your home country, including transfers within the Federal Republic of Germany. By using the O&O websites, you agree to all such transfers outside your home country."

(apróbetűs linkkel érhető el az oldal jobb alsó sarkában).

Jól tévedek, hogy ez már a második ilyen "kémkedő" a DoNotSpy10 után? Sosem értettem h ezeket a 3rd party registryben, gpe-ben turkáló sz&rokat miért teszi fel valaki. Ha nem tetszik a win alaphelyzetben, tessék puszta kézzel nekiállni testreszabni.

Nevetséges, hogy ennyire pénzt lehet manapság a userek hiszékenységéből csinálni. Egy .reg fájl pártucat beállítással, egy minimum GUI és egy kis árulkodó kliens, amiből jönnek a hirdetőknek eladható adatok. A usernek ezek közül csak a .reg fájl kell.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#21939) Döglött Róka válasza bzoley (#21925) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Huh ez egyre rosszabb. Megvan a klasszikus windows update a nincs uj iranyito-visszajelzo resz, csak a gui valtozott (leszamitva hogy vegre atvettek a kumulativ frissiteseket mas szoftvercsomagokbol. Mi olyan nehez ezen? Tenyleg nem ismered, nincs mibol kihatralnom ha egyszer nem ertesz hozza...

[ Szerkesztve ]

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#21940) Воланд válasza t72killer (#21938) üzenetére


Воланд
titán

*sohaj*

a linkelt program letoltesehez nem kell semmilyen adatot megadni, igy a ceg sem tud toled mit begyujteni....

igen, tevedsz. ertelmezni kellene a szoveget. lathatoan nem a win10 "kemkedese" itt a fo problema, hanem az, hogy egyesek keptelenek ertelmezni az adatvedelmi iranyelveket.

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#21941) wjbhbdux válasza Воланд (#21935) üzenetére


wjbhbdux
veterán

a hatosagok mindenhol hozzafernek, itthon is a TEK cyber csoport pl elesben nezi a facebookodat vagy emailedet ha akarja. :K

/s

(#21942) King Unique válasza raidx (#21933) üzenetére


King Unique
titán

Az egyre jobb... :DDD Manapság már nem azért vannak a 3rd party programok Windowsra, hogy egyes, hiányos képességekkel megáláldott beépített alkalmazások helyett adjanak jobb alternatívát, hanem hogy korlátozzák a gyártó túlzott kíváncsiságát... :DD

Majd lehet kipróbálom, mert 100x inkább bízok meg a németekben, mint az amcsikban.

(#21943) t72killer válasza King Unique (#21942) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

nono, ők kezdték az egész bulit.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#21944) King Unique válasza t72killer (#21943) üzenetére


King Unique
titán

Lehet, de ha a mostani viszonyokat nézem, még mindig kiskutyák a tengerentúli 3betűsök és velük összejátszó gyártók pofátlan ténykedéséhez képest.

(#21945) bzoley válasza Döglött Róka (#21939) üzenetére


bzoley
veterán

Igen, igazad van.

(#21946) t72killer válasza King Unique (#21944) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Hogy a valóságban mi megy, dunsztunk sincs. Az amcsiknál a szivárogtatás miatt több került a felszínre, ennyi. A történet amúgy független a windowstól (annak is kell lennie, különben a rosszfiúk gyorsan átnyergelnének almára vagy pingvinre), a hárombetűsök minden adatot megkapnak a netszolgáltatóktól.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#21947) #22743424 válasza BaLee (#21924) üzenetére


#22743424
törölt tag

Persze amennyiben nem MS fiókkal jelentkezel be úgy bizonyos funkciók , app-ok nem fognak működni.

(#21948) pusihusi


pusihusi
addikt

Aki egyszer felmegy a netre akármilyen rendszerrel, azokat mindenkit megfigyelhetnek és követhetik a neten minden tevénységüket Ez ellen az egyetlen megoldás-lekapcsolódni a világ hálóról :K :K :K :U Nincs biztonságos netezés :N :( :N :( Nem volt, nem is lesz........Fel lehet telepíteni bármit!

[ Szerkesztve ]

Üdv. Feri!!

(#21949) King Unique válasza pusihusi (#21948) üzenetére


King Unique
titán

Csak azért annyi különbség van, hogy más, ha xy weboldal követ és gyűjt pár infót, vagy hatóság időszakosan célzottan belenéz, meg megint más, ha az OS ezt alapból 24/7 üzemmódban megtoldja + infókkal, akár a gépen található személyes fájlokról és egyéb dolgokról. :D
De valóban az offline mód a legtutibb, csak az sajna manapság már nem igazán kivitelezhető.

(#21950) AMD Power


AMD Power
titán

Halihó!:)

Érdemes már frissítenem 8.1-ről a 10-re??

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.