Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#122311) Fire/SOUL/CD válasza kugli (#122307) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Ha előtelepített volt a W10, akkor van gyári recovery funkció, ami újrahúzza a W10-t. Ezen belül van/szokott lenni olyan opció, hogy mindent törölve húzza újra. Ilyenkor olyan állapotba áll vissza a rendszer, mint amikor megvetted a boltban(vigyázat: ha időközben pl megosztottad a rendszerpartíciót, akkor az is eltűnik, újra egybeteszi a rendszerpartíciót, tehát a megosztott partícióról minden megy a levesbe(ez sem mindig igaz, gyártó függő, van ahol figyelnek ilyenre és nem bántja, de jobb erre ügyelni))

Ha nem előtelepített a masina(és tényleg mehet minden a levesbe, vagy ha előtelepített volt, de akkor is mehet minden a levesbe), akkor meg telepítéskor le kell gyalulni minden partíciót, telepítő majd létrehozza a szükségeseket újra.
Ez esetben viszont nem garantált, hogy minden eszközt felismer a W10, lehetnek ismeretlen eszközök az eszközkezelőben.
Elsőre frissítsd a rendszert, az általában számos eszközhöz talál driver-t, amihez viszont nem, azt neked kell beszerezned. Ez esetben(teljes gyalu előtt) célszerű az eszközkezelőről készíteni egy képet, ahol minden eszköz látszódik(legfontosabb, a LAN kari típusa, hogy net-t azért tudj csinálni, ha véletlenül(igen ritka) pont azt nem ismerné fel), látod, hogy milyen típusú/nevű eszközök vannak ott, így, ha véletlenül valamihez nem találna a W10 driver-t magától, akkor könnyű az eszközt beazonosítani és egyből le lehet valahonnan a netről tölteni szükséges driver-t.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.