Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#114218) King Unique válasza Khaosz55 (#114214) üzenetére


King Unique
titán

Vagyis nem lap automatikusan meghajtóbetűjelet és kérdés, hogy miért. Normál esetben akkor nem, ha ki van kapcsolva az automount, vagy a meghajtón (SD-kártya) lévő kötet rejtettként (hidden) van beállítva, le van tiltva az alapértelmezett betűjel (bővebben). De az előbbi elvileg be lehet kapcsolva, ha a többi meghajtónak automatikusan kiosztja a Windows.
Egyébként lehet akár az USB-s kártyaolvasó hibája is, de az nem derült ki, hogy másik gépen, másik operációs rendszerrel megfelelően működik-e. Vagy másik kártyaolvasóval, ha van kéznél. Aztán hogy másik memóriakártyánál is fennáll-e a probléma, vagy csak az említettnél. Valamint ha másik USB-porthoz csatlakoztatva próbálod, illetve lehetőleg közvetlenül a porthoz, ne hubon, vagy hosszabbító kábelen keresztül.
Aztán amit a másik válaszban linkeltek, vagyis ha kezeli a kamera, akkor az exFAT fájlrendszer is opció lehet, sőt hivatalosan 32 GB felett az a standard memóriakártyáknál. Illetve arra már a Windows 10 is tudja formázni a 256 GB-os memóriakártyát, csak a FAT32-nél van a 32 GB-os limit. Vagy formázod a kamerával, ha eleve abban lesz használva és van formázási lehetőség. Vagy hagyod FAT32-n, ha célirányosan és okkal (?) választottad és használod azt.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.