Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#98054) freeknight válasza Soulfly842 (#98053) üzenetére


freeknight
őstag

A lényeg annyi, hogy apámnak egy flottás díjcsomagjában volt benne az egész család. A díjcsomagoktól most tekintsünk el, a történet szempontjából nem is olyan nagyon fontos, a lényeg, hogy számhordozádsal szeretnénk menni más szolgáltatóhoz A telekomnál pedig azt mondták, ha nem szüntetjük meg az előfizut, akkor megy a nevemre a fennmaradó hűséggel együtt, ugyanakkor köteles vagyok átmenni egy lakossági díjcsomagba. De én ezt nem értem, ha a hűséget viszem tovább, akkor milyen jogon szüntetnék meg a hűségben vállalt díjcsomagot? De ahogy nézem ebben ti is egyetértetek.

Most már csak az a kérdés, hogy ügyfelszolgálat szerint egy számonkénti,4500 ft-os díj megfizetésével eltekintenek a kötbértől, és hordozhatom a számokat. Az üzlet szerint ilyen nincs, 3 lehetőség van: csak kötbérrel van számhordozás, szerződés és számok azonnali megszüntetése, vagy megvárom míg letelik a hűség, egy másik díjcsomagban, mint amire édesapám alapvetően megkötötte a szerződést. De ez utóbbi nekem nagyon-nagyon furcsa, szerintem ez így nem igazán jogszerű.

Tudom hogy bonyolult a sztori, és egyre inkább az az érzésem, hogy az lesz a legegyszerűbb, ha elengedem a jelenlegi számokat. Ez szerintem mindenkinek elég kellemetlen lenne, szóval nem értem, miért nem lehet ezt elintézni.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.