Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Rendeltem egy +10GB-os akcios domino SIM-et, mert kulfoldre jottem, EU-n belul, es jol jott volna.
Elvileg roamingra is lehet hasznalni, gyakorlatilag a 10GB-os keret csak otthon fogyott, itt, EU-n belul mar az 1 GB-os keret az ami csokken. Ennek most nem örülök, pedig direkt rakerdeztem, kulonben nem szenvedtem volna azzal, hogy ezert is rohangaljak, es plusz ido menjen el.
-
Szia,
A jótállás első (kötelező) évében elég a jótállási jegy, utána már kérhetik a számlát is.
A letiltás lehetősége adott, ha nem listaáron vagy Domino csomagban lett vásárolva.
Ajándékba kapta? Jó neki, 21 éve vagyok előfizető a Telekomnál (és jogelődeinél), több előfizetésem is van, platina és arany kiemeltségűek, mióta a kapcsolat program létezik, de még nem kaptam ajándékba készüléket, sőt, a kiírtnál nagyobb kedvezményt sem... -
g0dl
addikt
Létezik olyan, hogy egy meglévő domino-ra hordozok egy számot? Azaz a meglévő feltöltései, stb. megmaradnak, de a száma megváltozik a hordozottra.
-
varos
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki kérdésemre választ adni?
Szeretnék venni egy Samsung S8+ telefont egy eladótól. A telefont ajándékba kapta a T-com-tól mert platina vagy arany kártyás ügyfél. Az ajándékozásról számlát kapott illetve garancia jegyet, Ez valós infó lehet ez?
Illetve van e valamilyen buktatója ha megveszem a telefont nem fogják e letiltani? A telefon garanciális javításhoz elég e a garancia jegy vagy kell a számla is? -
luci87
tag
Nekem kiirja most a 10 ajandek gb ot.
De nem tudom ,a 80 p lebeszelhetoseg mellett mi az a 4380 p???
Kb 6 percet beszeltem ma le belole.A nethez meg nem nyultam,van ingyebes wifim,ez csak tartalekba kellett,ha olyan helyre megyunk..
Probalok felrakni kepernyokepet. -
válasz
Soulfly842 #97929 üzenetére
290 Ft-ért vettem a KIK-ben azt a három az egyben + SIM tű csomagot.
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz
rétisün #97925 üzenetére
Lefordítom
Cserélniük kell és ingyen (ha az előfizető van ott és meghibásodás, vagy készülékcsere miatt kérnéd a cserét). Telekom saját és partner üzletben ezt ki kell vitelezniük. Ha partnernél nem akarják cserélni, hanem a vágást kínálják kérdezd meg, hogy panaszkönyvük van-e esetleg.
-
rétisün
veterán
ha a micro sim kártyám is nagy az új telefonomba, kicserélik vagy csak levágják? vagy ahogy kérem? ha jól tudom, ingyen csinálják, ugye?
-
_q
addikt
Sziasztok!
Ha jól emlékszek 1777en valahogy le lehet kérni a mobilnet aktuális állását. Tudjátok hogy milyen kombinációkkal érhető el? A 10 GB-ot szeretnénk megnézni és ha minden igaz itt meg tudnánk.
-
Soulfly842
addikt
válasz
zoltan6 #97919 üzenetére
A rendelés/domino előfizetési szerződés megkötésének évében nem kell adategyeztetést csinálni, csak a tárgyévet követő évben! Téves.
(#97801) schulc99
Egyedi adózási szabályok illetik meg az univerzális egyenlegét érintő feltöltéseket. Egyszer volt egy ügyfelem, aki cégvezetőként úgy gondolta, hogy a cég számláját úgy fogja kifizetni, hogy ennek megfelelő feltöltést csinál. ~150 Ezret töltött rá és akkoriban támogatói csoportok vezetőivel is kokettáltam erről, s sajnos nem lehetséges egyenlegbe a fenti okok miatt átvezetni
Akkor úgy oldottuk meg, h. áttöltötte egy másik domino kártyára, s azt váltotta át előfizetésre... így a későbbi számlában jóváíródott....
Ergo, lehetőségeket tekintve
1, van rá SMS formátum - áttölti egy másik dominos számra
2, Felhasználja autópálya matrica/mobil parkolás/szerencsejáték, stb-re... -
vpanangin
senior tag
válasz
CoolBoy323 #97909 üzenetére
Hétfőn vettem át, minden aktív volt rajta. Tegnapig csak az 1GB látszott, majd tegnaptól már látszik a +10GB is. A 60 nap szerintem a postázástól él.
Szerintem.
-
tsteve
senior tag
válasz
punky10 #97892 üzenetére
ha valóban minden domino kártyát korlátoz a Telekom 30 mb/s-ra, azaz a Maratont is, akkor büntetést kell(ene) kapnia... ezt egyszerűen ki tudja mutatni a hatóság... a hasonlatod ez esetben nem stimmel a szerencsejátékra, hiszen ott valóban nyerhetsz is, itt viszont nem lesz magasabb sebességed soha, ha korlátot állít a cég... de én nem fogom jelenteni most őket, nincs maratonom
-
válasz
norberto_th #97903 üzenetére
Szerintem független, de ha esetleg annyira régi szállítmányból került elő, hogy még nem, akkor is díjmentesen feloldják a hálózati zárat, attól elvonatkoztatva is, milyen konstrukcióban lett vásárolva.
lugosi: A családtagjaidtól, barátaidtól, ismerőseidtől, vagy bárki mástól, akivel kapcsolatban vagy és megosztod vele a felkínált csatornákon (Facebook, Twitter, E-mail), mit is szeretnél ajándékba.
A keresztértékesítés előtti keresztreklámozás. -
norberto_th
aktív tag
Vásároltunk a telekomnál ma egy iSE telefont, a kérdésem az hogy szerintetek ez független már? Elfelejtettem megkérdezni, bár egyébként is telekomosok vagyunk, csak úgy kíváncsi lennék rá...
-
Belenézek a telekom készülékajánlatába, és a jobb felső sarokban van a Tetszik gomb mellett egy "Ajándékba kérem" gomb. Azt valaki elmeséli, hogy kitől lehet a telekom oldalán ajándékba kérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Plágiumvádak a Bungie ellen, ezúttal a Marathon érintett
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- További aktív témák...
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest