- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #97097 üzenetére
Már rajta vannak, hiba van.
Kiemelt esemény miatt nem lehetett komolyabban hozzányúlni a hálózati eszközökhöz, hogy ne legyen szolgáltatás kiesés.
Mivel 2G/3G-n lehet telefonálni, ezért a VoLTE lekapcsolva maradt, nem tudták javítani amíg a kiemelt események miatti szigorúbb szabályozás életben volt.Szerintem is azonnal kellett volna kommunikálni az ügyfelek felé.
-
válasz
szabogabor10 #97097 üzenetére
Elnézve egyéb hibákat, szerintem hiba lehet a legvalószínűbben. Kérdés, hogy mikorra lesz kész. A múltkor nagyon nagy hiba volt, telefonálni se lehetett egy ideig, lehet, hogy sok javítanivaló van.
Érdekes, van a másik kettőnél is számom, ott ilyen kiesések nem szoktak lenni így emlékeim szerint. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Donki Hóte #97095 üzenetére
Próbáld meg telekom fiók bejelentkezés nélkül itt (másik böngészővel), hogy csak beírod a számod, mert én még azzal a számommal is ki tudnám most tölteni újra, amit már egyeztettem, és így nincs ott a többi sim lehetőségként.
-
A VoLTE-t vajon a Telekom:
- száműzi
- lekapcsolta időlegesen, mert SMS-re is beállítja
- lekapcsolta időlegesen, mert jön a VoWiFi?Vagy csak hiba van, és szarnak rá. Vagy valami buherálás megy, aminek nem lesz látható eredménye. De mostmár tényleg kezd idegesíteni a hiánya.
Az most egy dolog, hogy mit kommunikálnak erről, azt meg se kell hallani. -
válasz
Donki Hóte #97095 üzenetére
Nálam se megy, épp előtted írtam. Böngésző hibát ír ki nálam pl., de nálam se jelenik meg sehol, hogy meddig lehet egyébként egyeztetni. Szerintem ez személyesen bemenős lesz.
-
Komolyan mondom, hogy a sírba visz a Westel ezzel a bu.i adategyeztetéssel
Adategyeztetés Vodafon: Küldtek egy SMS-t, azt kellett rá válaszolni, hogy OK; és adategyeztetés letudva 5 perc alatt
Adategyeztetés Telekom: 1 hetes szívás után sincs eredmény
Először is, az adategyeztetés oldalon minden híresztelés ellenére NEM jelenik meg az egyeztetés kötelező időpontja, nekem vagy 30 próbálkozás után is mindig ez a kép jelenik meg:
Tehát ott vannak az előfizetői fiókhoz csatolt előfizetések, DE NINCS OTT az előfizetések mellett az adategyeztetés időpontja. Persze ez a kisebbik baj, ezt lesz.rnám, csakhogy hiába próbálom vagy huszadik alkalommal (nem viccelek!!!!!) megadni az adataimat, semmi sem történik
Azt írják, hogy az adategyeztetésről küldenek SMS-t és emailt (ha sikerült, akkor arról, ha eltérnek az adatok akkor meg arról), de nekem a húsz próbálkozás után egyetlen egy alkalommal sem jött semmilyen visszajelzés sem az adategyeztetésről.
Az a baj, hogy hiába csinálok egy printscreen mentést az általuk befogadott adatokról, meg egy fénymásolatot a személyimről (hogy látszódjon, hogy az adatok megegyeznek), nem tudok senkinek se ledugni a torkán a két A4-es papírt, mert fogalmam sincs, hogy a szervezetükben hol ül az az idióta, aki miatt képtelenség végrehajtani az adategyeztetést
Nem marad más, mint a 21. században, az informatikában elért számtalan áttörés után, szépen beballagni egy ügyfélszolgálatra és pár órás várakozás után mint egy birka, személyesen megcsinálni az adategyeztetést
-
telekom.hu/adategyeztetes
Van valami különleges trükkje a böngészőben hogy menjen? Safariban "túl sok átirányítás lépett fel", firefoxban valami olyasmi a hibaüzenet, hogy úgy lett átirányítva, hogy sohasem fog teljesülni.
Szóval, van valami trükkje, vagy csak a szokásos telekomweblap-jelenség? -
törölt tag
válasz
dptrsk #97088 üzenetére
Remélhetőleg a kikapcsolásról (ha lesz) majd értesítenek rendesen, különben anyum kártyája visszaugrik Domino Napra. Az mocsok drága, ha nem vesszük észre mielőtt Fixre váltanánk. Most nem merem nehogy ugorjon a Most. Neki nincs rendes Telekom fiókja, adategyeztetésnél csak a Nap volt kiírva úgy ellenőriztük él a Most, hogy két egyenleg lekérdezés közt 1 perc hívás tényleg 9 forintot vont le.
-
RAZR_v3
tag
Kapott már valaki SMS-t arról, hogy kikapcsolták neki a Domino Most opciót? Egyáltalán küldenek majd róla? A Telekom online felülete szerint még aktív nálam a Domino Most.
-
válasz
detroitrw #97081 üzenetére
Ha azt szeretnéd, hogy aktív maradjon a SIM kártya, akkor csak felhasználni tudod az egyenleget.
Belépsz a Mobil vásárlás felületre; Link és a Megvásárolható termékek kategóriában is nézelődhetsz.
Pár napos deaktiválás nincs, vagy aktív a SIM kártya (rendelkezésre állási idő, vagy hívószám lekötési idő), vagy a lekötésin is túl végleg inaktív. Utóbbi esetben visszaigényelhető a fennmaradó összeg, az elsőnél pedig felhasználható, kombinációs lehetőség nincs. -
detroitrw
addikt
-
detroitrw
addikt
Koszi az infot
Viszont nem szeretnem a simkarit deaktivaltatni, csak valahogy az egyenlegen levo osszeget szeretnem ujra felhasznalni, hogy tovabb eljen a simkartya
A szoveg szerint a lejarta utani 90 nap elteltevel lehet ezt igenyelni. A lejarat utan 90 napig aktiv meg a sim, amilyen rugalmasak az ilyen szolgaltatok biztos nem mehetek hosszajuk a 90 nap lejarta elott 1 nappal, hogy ne legyen kieses az elerhetosegem teren.Ha most ratoltenek egy evre meghosszabito osszeget akkor egy ev mulva kozel 7000 korul lenne rajta az egyenleg, tehat ezzel nem lennek elorebb
-
detroitrw
addikt
Sziasztok
Lenne egy olyan kerdesem hogy adott egy domino 5 kartyas csomagom ...
2 honap mulva lejar s meg van rajta kb. 4000 ft ... szinte csak hivasfogadasra hasznalom kifele 99%-ba voip-et hasznalok (mas mobilnet szolgaltaton keresztul)A lenyeg hogy tuti nem fog elfogyni a penz rola, be lehet ezt valahol/valahogy valtani, atiranyitani mas kartyas szamra, telekomnal ezzel fizetni ...?
Elore is koszonom a helpet
-
makoss
veterán
Üdv!
Létezik olyan feltöltőkártyás mobilnet csomag amivel lehet korlátlan közösségi oldalakat böngészni?
Ha igen, melyik az? -
Crytek
nagyúr
válasz
Soulfly842 #97075 üzenetére
Már megoldódott. Belépve egy másik böngészőbe már azt csinálta amit kellett volna eddig is...
-
Soulfly842
addikt
válasz
Crytek #97073 üzenetére
Telekom.hu/adategyeztetes
Kéri a számot, megadod neki, majd miután vagy kihagytad, vagy belépétél a telekom fiókkal/regisztráltál ki kell írnia az idei lejáratot. Ott rákattintva a dátum mellett ismét ki kell töltened minden adatodat (szig szám, szül adatok, stb). Ha ez nem volt, akkor még nem végeztél vele.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Soulfly842 #97072 üzenetére
Erről van valami kép? Mert nekem ugyanazt a procedurát vinné végig telszámkérés, sms kod belépés stb...
Mert azt látom ,hogy van ilyen: "Ha van Telekom Fiókod, azon keresztül is bármikor elvégezheted az adategyeztetést! Belépek a Telekom Fiókba" de a fikomba semmi ilyesmit nem találok.
-
Crytek
nagyúr
Mamám telefonját szeretnék "adatot" egyeztetni...az én nevemen van.
Rámegyek a neten a megfelelő oldalon a dologra, kéri a telszámot megadom ,küld smsben kódot megadom majd kéri lépjek be a telekom fiókba (vagy ha nincs regelejek újat) beléptem és hozzáadódott a fiókomhoz ez a telefonszám..Ez most akkor ennyi volt vagy valahol valamit kell még?
-
Black_Raven
veterán
válasz
Soulfly842 #97069 üzenetére
Igen, ez nálam is így volt.
sőt még a Dominóra is jött 11k, amiért bevittem az új előfizuba készülék vásárlással.
-
Soulfly842
addikt
válasz
St3ven #97068 üzenetére
(#97068) St3ven
Igazatok van, hét hónap és meglehet így!
Vajon lejár addig az online akció?
Milyen készülékről van szó pontosan? Mert az üzletek árlistája sok esetben azonos árakat mutat, akkor is amikor azt írja, hogy "online akció", akkor is sok esetben ua. az üzletekben adott extra kedvezmény mértéke.
-
válasz
Bornie127 #97065 üzenetére
Szia,
Jól emlékszel, mivel jellemzően féltörthavi számlázású, jóváírás nélküli opciók.
(A havi díj az igénybevétel első hónapjában a használat első napjától a hónap utolsó napjáig időarányosan számlázódik, míg a használat további hónapjaiban minden megkezdett hónapra a teljes havi előfizetési díj fizetendő. A fel nem használt kedvezmény az ügyfél számára elvész.)
Hónap végéig fizeted, addig használd, amennyire lehet. -
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
Jól emlékszem, hogy a tematikus opcióknál, amennyiben hóközben mondom le, akkor is egész hónapot számláznak?
Illetve, ha lemondom, akkor az azonnal megtörténik, vagy van az aszf-ben olyan, hogy pl 8 nap, stb..Köszönöm.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Tamás34 #97063 üzenetére
Ha számhordozást mondasz, akkor igen, csak személyesen lehet - s ezt is adják válaszul (tehát, ha másik szolgáltatótól akarod áthozni a számodat), viszont ha jelenleg is Telekomnál van az a 30-as szám és nem egyedi díjcsomagod van (flottás, üzleti, stb), hanem sima lakossági, akkor meg kell hogy tudd venni online is.
-
Tamás34
senior tag
Közben meg tudtam a választ, csak személyesen lehet! Ebben elég rugalmatlanok! Évek óta van Telekom számom, kettő is, mindent Online intézek, még a számlák fizetését is és ennek ellenére is csak személyesen lehet!
-
Tamás34
senior tag
Bocsi mindenkinek aki ezzel kapcsolatban írt! Hülyeséget írtam!
Kevertem a dolgokat! Számhordozással akarok venni egy telefont, de ezt csak személyesen lehet gondolom!? Viszont így akkor nem online a vásárlás és nem él a 14 napos elálás ha esetleg nem jön be a készülék?
-
Soulfly842
addikt
Sokan keverik a számhordozást és a számmegtartást egy hűséghosszabbításnál (fogalmilag). Itt is erről lehet szó, ha jól gyanítom.
Ha jogosult vagy a vásárlásra már (24 hónap letelt, vagy arany/platinakártyás vagy és 21 hónap letelt), akkor a készüléket kiválasztva a fülek között megtalálod a minőségi készülékcserét is számmegtartással
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #97058 üzenetére
Vodánál lehet: ha pl. van egy több éve aktív előfizetésed ami 70-es előhívó számos, és ráhordozol egy 30-as számot.
-
viktorhu
veterán
válasz
Donki Hóte #97058 üzenetére
Szerintem ezt fejtsd ki egy kicsit bővebben
Ha másik szolgáltatónál van a szám, akkor áthordozhatod, és új előfizetés lesz a telekomnál, köthetsz rá hűséget is.
Szerk: nem Neked szól a "fejtsd ki bővebben", hanem Tamás34-nek
-
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Online szeretnék venni egy telefont hűségmeghosszabbítással és számhordozással! Ezt csak személyesen lehet? Online nem? Van telekom fiókom évek óta, mindent Online intézek!
Köszi!
-
Sofian
őstag
Valaki tapasztalt olyat hogy sikeresen lemondott korlátlan net-et továbbra is számláztak? Telekom appból lett lemondva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest