- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok!
Meglévő Next M Atk. Díjcsomagomat szeretném leváltani ugyancsak korlátlan hang+6Gb net előfizetésre.
Belépve nem hozza a korlátlan hang lehetőséget csak a Mobil L elérhető.
Pár hete még láttam opcióként,de akkor nem módosítottam. Rendszerhiba lehet? -
embe
nagyúr
válasz
szabogabor10 #97598 üzenetére
Ok. Máshogy fogalmazok. Kb ennek az áráért ( + 80Ft. ) kapok hűség nélkül egy nagyon stabil 34/3-as netet.
Ha ezért nem ezt az 50-est kapnám, hanem mondjuk egy 200-ast, még ha kicsit drágább is lenne, akkor aláírnék, és valszeg váltanék egy Magenta1-re. De így igazán nincs értelme.
Még ha figyelembe veszek más előttem ismert dolgokat is. -
-
embe
nagyúr
válasz
Robi_73 #97593 üzenetére
Szerintem se....
Elgondolkodtam a Magenta1-es csomagon, de a lakcímemen olyan gagyi gyenge net (50Mbit/s) van, hogy nem éri meg váltani a jelenlegi olcsóbb hűség nélküli netemet.
Készülékvásárlásra így marad más forrás.Két Fix + Maraton + Most Dominó is van a családban....nem is tudtam hogy a Most opció megszűnt.
-
Robi_73
őstag
Szia!
Szerintem nem fogsz kedvezményt kapni...
Már nem éri meg előfizetésesnek lenni, a kártyások jobban megvannak becsülve és a percdíjaik is jobbak. Még mi előfizetésesek egy köszönő sms-t kapunk az év végén, a Dominósok több gigabyte internetet.
Nekem is szeptemberben jár le a 2 év hűségem és már nézem, hogy mire váltsak.1996 óta vagyok előfizető, 5db előfizetést fogok felmondani szeptemberben. 2 éve is hasonló szándékaim voltak, de akkor előfizetésenként 1500-1000 Ft kedvezménnyel és 1 db 0Ft-os P8 Lite-al megtudtak tartani. Dominó + Maraton lehet a befutó első lépésként, onnan meg bármikor lehet váltani. A Domino Most opció megszüntetésével várhattak volna még egy kicsit, mert a 9/19 Ft-os percdíjak már majdnem a flották percdíjait nyújtották.
Viszont a 25 Ft/perc még mindig jobb a 35 Ft/percnél, és jobb a ténylegesen lebeszélt percek és a felhasznált adatmenyiség után fizetni.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
2 flottás előfizetéssel rendelkezem, magamnak intézem, nem kell kapcsolattartó, nincs is nekem.
Már kb. 3-4 éve lejárt a hűségszerződésem, gondoltam megnézem megint a készülékárakat. Na én 2 év hűségért megkapom a telókat koppra annyiért, mint amennyiért egy Dominó előfizetéses ügyfél, aki lehet megveszi a telót, majd el is felejti a szolgáltatót, és más szolgáltató kártyájával használja.
Mindezt 2 év hűségért.
Régebben legalább volt közte 2-300 Ft. különbség, azért valami legyen már a hűségért.Most nincs.
Írtam egy levelet, de csak egy semmitmondó sablon választ kaptam, hogy kapcsolattartót kérdezzem...stb.
Kérdésem: Volt már példa arra hogy valami kedvezményt mégiscsak adtak?
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Ma vettem észre, hogy mind a két sim kártyánál ( Telekom ) egy folytában váltogatja 4G-ről, 4G+-ra! Fent a kis ikonon lehet látni, Kb. 2 másodpercenként! Remélem nem telefon hiba!? Galaxy S9+ Dual sim
-
Soulfly842
addikt
válasz
hun005a #97587 üzenetére
Persze, egyértelmű, hogy a legcélszerűbb akkor lenne ha mindenkinek ugyanazt a napot szabnák határidőnek
Biztos jól menne a sikeres adategyeztetés is minden csatornán
(segítek, az emberek 90%-a végére hagyná)
Elég volt az a káosz tavaly szerintem a fronton/kiemelt telefonszámon dolgozóknk/online felületnek.
Hidd el jobb ez így
S tess' megcsinálni MOST
-
hun005a
tag
Ha csak június végén jár le a domino adategyeztetés akkor minek küldözgetik hetek óta az SMS-t?
Ha most adategyeztetek akkor meddig lesz érvényes annak ellenére hogy még majdnem 2 hónap van hátra?
Tiszta elmebaj ez az egész . -
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #97584 üzenetére
Szerintem a modernebb technológiákra nincs felkészítve a hívásértesítő, mint olyan... nem szolgáltatói szinten, hanem unblock... 4G és hívásértesítő pl. egyidejűleg aktív lehet, de a VoLTE-vel egymást kizáróak. Értsd, ha VoLTE aktív és foglaltságra is be van állítva, akkor bonyodalmak vannak
de nyilván, ha valaki nem elérhető például akkor értelemszerűen VoLTE-n sincs éppen és a mobilnet sem aktív - tehát ilyenkor működik.
(#97585) janaman01
Szívesen!
(#97584) dptrsk
Bár hozzáteszem, hogy iphone-nál bugyutább minden átirányítás, ott lehet teljes formátumban kell megadni a hívószámot USSD kód esetén
Más telefonnál nem lesz ezzel gond.
-
janaman01
addikt
Soulfly842 . dptrsk. Köszönöm az infókat !
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #97582 üzenetére
értem, ezt jó tudni
családban van 1-2 domino akiknek aktiválhatatlanság miatt nem állítottam be, remélem ők is a 95%ba tartoznak, ha arra járok kipróbálom náluk -
cettlee
őstag
na
ussd koddal aktiváltam az átirányitást, sikeres regisztrácio.
ezek után sem sikerült smsben aktiválni az értesitést ugyhogy manuálisan beirtam a 9876543 telszámot.
remélem jo lesz. köszi a segitségetszerk: nem ignorálodtál
-
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #97581 üzenetére
Értelek, hidd el tudom miről beszélek... Talán találkoztam már ilyennel.
A hívásértesítőnek feltétele a hívásátirányítás is azokra az esetekre amikor szükséges neki a hívásértesítő. Ennek megléte híján a hívásértesítő sem működik.
Ezért van szükség a hívásátirányításra egy technikai számra...
Ez a technikai szám a 309876543
"Ez akkor is működik, ha a hívásértesítő szolgáltatás nem aktív a hívószámon?"
Az esetek 95%-ban alapban aktív ez a hívószámokon, csak a nem megfelelő háttérbeállítások miatt nem működik.
Egyébként újonnan már nem igazán preferált ezeknek a kérése...
Tehát bízzunk a 95% erejében
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #97580 üzenetére
de neki a hívásértesítő nem aktív.
Ez akkor is működik, ha a hívásértesítő szolgáltatás nem aktív a hívószámon?
-
Soulfly842
addikt
válasz
cettlee #97576 üzenetére
Na akkor mégegyszer... Ha már így ignorálódtam
a fent írt hívásátirányításokat próbáld meg beállítani.
(#97577) janaman01
Üzleti csomag esetén, il. ha Soho ügyfél nevén van a szerződés akkor ne a 1414-et hívd a függetlenítés miatt, hanem a 1435-t.
Műszaki beállítások/hibabejelentés menüpontban lesz szerintem a függetlenítés.
Itt IMEI-t kér csak és egy kapcsolattartási számot, ami lehet a tiéd.
-
janaman01
addikt
Sziasztok. Ha a cégem kihozott egy nagyobb értékű telefont az előfizetői szerződésre és kedvezményesen kifizette azt , akkor kérhetem a függetlenitő kódót a telekomtól? Kicsit kacifántos ez nekem..
A főnök az ő előfizetői számára kihozott egy telót nekem. Igaz ebben is a flottás céges kártya van. Gari stb miatt elkértem tőle a gari , illetve a számla papirokat , és azon láttam hogy nagyon kedvezményesen , de ki van fizetve a teló... -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #97574 üzenetére
Ez akkor is működik, ha a hívásértesítő szolgáltatás nem aktív a hívószámon?
-
Soulfly842
addikt
válasz
cettlee #97572 üzenetére
Akkor ott a baj, hogy törölve lettek a hívásátirányítások.
Vagy ott beírod a hívásátirányításhoz (ha foglalt, ill. ha nem elérhető): 309876543 -ra kell ezekre az esetekre irányítani. Ha működik a hívásvárakoztatás, akkor nem szükséges arra az esetre értesítő sem (értsd, ha hívás közben is bejön másnak a hívása, ill. jelez a telefon akkor is).
Vagy USSD kóddal:
[link] -
-
cettlee
őstag
helo!
s8-am van legujabb androiddal és szeretném bekapcsolni az sms-es hivásértesitőt. smsben elküldtem a 1414-re a +HIVASERTESITO-t de azt kaptam hogy nem lehet bekapcsolni. Fontos lenne hogy tudjak a nem fogadott hivásaimrol.
-
South Velen
addikt
Ezzel a duplázással akkor vajon elvették a 15GB-s és a korlátlan nethez járó 2000Ft-os kedvezményt? Mert az úgy baromira nem buli...
-
tsteve
senior tag
nem kell ehhez semmiféle csomag váltás, alapból minden magenta1-esnek dupláznak... nekem sem látszik semmi sehol, a 1414 szerint mégis megtörtént, nekik ez látszik -állítólag- egy másik adatbázisban... de az nyilvánvaló hogy megint csak zavar van az erőben, mert ez sok esetben nem látszik ott ahol kellene...
-
dptrsk
Topikgazda
-
goop
őstag
válasz
karl_fischer #97557 üzenetére
Köszi, nálam még nincs ennek nyoma.
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Meg történt a számhordozás a Telenortol Domino Fix-re! Hogy lehet állítani azon, hogy ha hívnak, akkor többet csörögjön ki és ne kapcsoljon hangpóstára? Köszönöm!
-
tsteve
senior tag
érdekes ez a magenta 1 netes duplázódás... 1414 esküszik rá hogy megtörtént, de sehol sem látszik, sms sem jött persze róla, ez az applikációkban sem ártana ha látszódna azért...
-
Sz_Imre
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Elden Ring
- Bittorrent topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest