- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz imyourfriend #46204 üzenetére
Ebből van nekem 25-ös. Frankó gumi eddig, remekül tapad és jó a gördülése is. Ez konkrétan a piacon kapható egyik legjobb gumi csak hát cserébe megkérik rendesen az árát.
Viszont miért akarsz olyan keskenyet venni?Sokat olvastam a témában és én simán a 25-öst ajánlanám neked. Nekem 23-as volt előtte a 25 ehhez képest kényelmesebb és ami tényleg meglepő állítólag nem rosszabb a gördülése tesztek szerint. Nézd meg hogy a profik (World Tour mezőny) jó része is áll át a 25-ös gumikra pedig nekik minden watt számít és tuti értenek hozzá akik ott vannak. 20-ast semmiképp nemvennék az már rohadt keskeny. Ha már mindenképp ilyesmit akarsz 23 alá szerintem se menj le.
Hasaggymeg: igen az egy jó cikk én is olvastam érdemes a témát jól körüljárni mielőtt az ember gumit veszek. Főleg ha ilyen drága csúcs külsőt akar mint a Conti GP 400SII.
Múltkor láttam Philippe Gilbert BMC TimeMachine időfutam gépét és meglepetésemre azon is 25-ös gumi volt. Érted, egy időfutam gépen ahol aztán tényleg minden a sebesség miatt van.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- Eladó egy Company of Heroes (első kiadás) társasjáték sok-sok kiegészítővel!
- Motorola TLKR T62K walkie talkie párban
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Mous 18 literes hátizsák