Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Csokicsibesz #325238 üzenetére
Itt a kenyérárakról volt szó, nem a bérekről, arról meg ott az Eurostat táblázata. (Én sem tudtam, kíváncsivá tett és utána néztem, mert éreztem, hogy mint általában, az ilyen már Románai is lehagyott, meg árstopp csak Bidzsisztánban van féle kinyilatkoztatások gyakran nem fedik az teljes igazságot).
#325240arcitec...xarból nem lehet várat építeni, már a bolti lisztnél elvérzik a dolog...ha meg keresel minőségi alapanyagot és rá is szánod a szükséges időt az elkészítésre, akkor ott leszel újra ahol a part szakad.
#325243 Csokicsibesz...az meg (mondhatnám tipikus Y generációs, de ez inkább egyszerűen fiatalos és megjegyzem, hasznos!) naivság, hogy egy választással megoldódik egy csapásra minden problémánk (csak nézz végig a "felhozatalon"
)...hidd el nem, been there, done that ráadásul 2 különböző országban tucat szavazáson is. Lemaradásunknak bár vannak aktuális politikai okai, leginkább történelmi gyökerezésű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest