- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
DonThomasino #290066 üzenetére
"Mi a vélemènyetek , esetleg pròbálta e valaki ?
[link]"
Jelzem, hogy én nem vagyok "kerékpár guru", de láttam a kérdésedet, és hogy ne maradj válasz nélkül...Első blikkre, és másodikra is egy korrektül összerakott, pofás, letisztult dizájnnal rendelkező városi bringának tűnik. Figyelembe vége, hogy itthon milyen városi bringákat adnak ebben az árkategóriában, még az ára is korrekt szerintem.
A nyereg típusának, a rugós villának és állítható kormánynak köszönhetően valószínűleg a kényelemmel nem lesz probléma, ha ilyet veszel.
A kérdés, hogy mennyibe kerül postával együtt? Van-e kipróbálási (és ha nem jó a mérete, akkor visszaküldési) garancia rá?
A komolyabb észrevételeket majd megteszik a témához itt nálam sokkal jobban értő fórumtársak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged