- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maestr0
tag
Hello!
Készül valaki multi ranked playre? Tavaly magányosan Diamond szintig jutottam, 2-3-4 fős csapatban hátha vezet még feljebb is az út
Ha valaki szintén társakat keres rankedre, bátran vegyen fel.
PS5, Activision ID: Essence #8021790 -
mcwolf79
veterán
válasz
nutella1
üzenetére
Tapasztalat: ugye Casual-ban nincs solo, és meguntam, hogy 2-3 fős squad-ok ledarálnak, gondoltam bemegyek sima BR solo-ba.
Első meccs,bent vagyok egy épületben, hallom valaki sertepertél."L" alakú folyosó, végén egy asztal. Begugoltam mögé, hallom közeledik az ellen. Egyszercsak repül a füstgránát az asztal elé, csávó slide-ol ki a füstből, legyakott.
Nézem a killcam-et, delikvens falon keresztül egyenesen felém céloz a fegyverével a falon keresztül. Na ennyit erről, és ez az első meccs volt normál BR-ban.
Települ fel a BF6, hátha ott nincsenek ilyen patkányok. Rohadjon meg az összes ilyen személyiségzavaros szarházi, ez legyen a legnagyobb öröme az életben. -
SwitcX69
tag
Gondoltam egy merészet, ki szeretném húzni a játékból az összes acsit. Egy indító alól megy valamiért (butaság) 4 rész, egy mwii kaliberű régi részt játszanak még annyian hogy meg tudjam csinálni? Vannak coop acsik, csak ezért kérdezem.
-
SwitcX69
tag
-
hadam98
senior tag
Még egyszer mondom nem használok ChatGPT-t.
Egyébként miért írna mást mikor úgy van ahogy le van írva? Itt hazudni kell vagy mi? Nem értem.Ezt a mélységet bármelyik FPS tudja? Édes Istenem. Melyik?
Akkor játszok azzal is. Komolyan kérdezem. -
SwitcX69
tag
válasz
hadam98
üzenetére
Nálam ez szimplán tetszik vagy sem
természetesen a kis mikroközösségemről tudok nyilatkozni, két haver töretlenül kitart mellette. Még a legelején próbáltuk, talán egy winig mentünk br-ben, többi módot is próbáltuk de az végképp nem. Valamikor vanguard-cw(?) idején mentem másokkal, ismét hamar kikoptam. Fortnite, pubg, apex legends mind sokkal-sokkal többet ment, minden téren változatosabbak számomra.
-
hadam98
senior tag
válasz
rewtenator
üzenetére
Az csak előny. Én hangfal párti vagyok és tv-n nyomom mégis darálok.
-
Chrys_
addikt
Egy jó headset és hozzávaló setting a Warzone-ban tényleg sokat jelent.
Astro A50, EQ és Dolby Atmos beállításokkal minden lépés stb. nagyon jól betájolható.Az összevissza ugrálás viszont billentyűzettel nehezen megy

-
hadam98
senior tag
válasz
bager13
üzenetére
Hogy milyen mélysége van? Hadd válaszoljak egy nagyon jó példával, mert a Warzone mélysége a szituációs felismerésben és a technikai tudásban van.
Taktikai eszközhasználat: Pár napja vittem be egy squad wipe-ot egyetlen Bunker Busterrel. A mélység ott kezdődik, hogy tudtam: az ellenfél egy épületbe szorult a körszűkülés miatt. Nem rontottam be fejetlenül, hanem kihasználtam a játék fizikáját (a Bunker Buster átüti a tetőt és a szinteket). Ez nem 'szerencse', hanem a mechanikák ismerete és az időzítés. A High Octane LTM-ben történt.
Fegyverkezelés és Gunsmith mélység: A Warzone-ban a fegyvered a skilled kiterjesztése. Nem csak ráaggatsz pár kiegészítőt: egyensúlyoznod kell a célzási sebesség (ADS), a lövedéksebesség és a visszarúgás-kontroll között. Minden fegyvernek egyedi, tanulható visszarúgási mintája (Recoil Pattern) van. Aki nem tanulja meg uralni a vasat, az elvérzik középtávon. Ehhez jön a ballisztika: 200 méterről ki kell számolnod a golyó esését és a célpont sebességét. Ez kőkemény matek és reflex.
Mozgáskultúra (Omnimovement): A Black Ops integráció óta a mozgás egy külön művészet. Aki nem tudja láncolni a mozdulatokat (slide-cancel, dive, strafe), az könnyű célpont marad. A profik a mozgást használják pajzsként, folyamatosan manipulálva az ellenfél célzását.
Erőforrás-menedzsment: Tudnod kell, mikor mire költesz. UAV az infóért? Csapattárs élesztés? Gázmaszk a rotációhoz? Vagy pont egy Bunker Buster, hogy kitakaríts egy 'power positiont'? Minden meccs egy folyamatos kockázat-haszon elemzés feszültség alatt.
Audio-taktika: Az IW 9.0 motor hangszimulációja (3D occlusion) miatt a profik a falon keresztül hallják, ha valaki épp páncélozik vagy újratölt. Ezt az információt feldolgozni és reagálni rá tizedmásodpercek alatt – na, ez az igazi mélység.
A Warzone-ban a lövöldözés csak a felszín. Alatta egy kőkemény stratégiai shooter van, ahol a 'High IQ' döntések és a fegyver feletti tökéletes uralom több meccset nyernek meg, mint a vaktában lövöldözés. Aki szerint ez buta, az valószínűleg sosem jutott el addig a szintig, ahol ezek megnyílnak. Ezért kell gyakorolni.
-
hadam98
senior tag
válasz
SwitcX69
üzenetére
A Warzone pedig a piac legjobbja konkrétan sőt minden idők legjobb Call of Duty része.
Nem buta a játék, csak nagyon magas a belépési küszöb, és rengeteg gyakorlást igényel, hogy valaki tényleg élvezni tudja a mélységeit. De pont ez adja a sikerélményt. Gyakorlásra ott a Resurgence és a Casual illetve a Resurgence szerű LTM-ek mint most a High Octane. -
ƵøŁĭ
veterán

-
ƵøŁĭ
veterán

Frissítés érkezett. -
ƵøŁĭ
veterán
Endgame-ben az egyik map nem töltött be. Csak velem fordult elő?
-
SwitcX69
tag
Utolért a szokásos cod betegség, viszont most legalább majdnem sikerült az első szezont lehozni. Rettenetesen unom, 13. oldalnál járok és még be kéne fejezni, de annyi értelmesebb játék vár, most egy időre skip megint
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Marmint ez kerdes akart lenni
-
Döglött Róka
veterán
Amugy ki milyen loadouttal megy objective (hardpoint, domination) meccsekre. Kiprobalnek valami ujat, ha nem Maddox alapu az se baj
Jelenleg XR3 Ion + Kogot, ninja-vigilance-cold blooded perkekkel ami megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- www.olcsogamerpc.hu - V018- DDR4 - INTEL i5-10400F - 16GB RAM - RTX 3060 12GB - 1TB SSD- HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V071- DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- GARANCIÁLIS! Intel Ultra 7 265KF+Asus RTX5080+64GB 6000Mhz RAM+2x1TB Nvme SSD+Asus ROG B860F Wifi7
- www.olcsogamerpc.hu - V065 - DDR4 - INTEL i5-12400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bo6-ot emiatt hagytam abba, nem bírta az idegzetem, kicsit sokat toltam.

nem győzöm visszarakosgatni 4k 144-be. Mert leveszi 2560x1440-re 60Hz-en, pedig azt se kérte a kutya se
a Bo6 csak néha csinálja, ez a gechiii viszont életvitelszerűen...