Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Komoly. [link]
-
SwitcX69
tag
Egy jó 2.VH jöhetne ismét, WWII az egyik kedvenc codom. De ne legyen olyan mint a kezdeti részek, halál gagyik az már mai szemmel. Egy hete kb felraktam pc-n a bo3-at, ill. mw3-at. Inkább meghagyom emléknek, rém gagyik voltak
nem akarok a nosztalgiának élni, viszont megértem ha valaki ezt keresi. -
turho
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ezt kérdezem én is. De tény hogy szűkítgetik egyes játékmódok használható mapjainak számát.... BO6-ban például jó ideje HC KK-ban pár mapot soha nem hoz fel, amit az elején simán hozott. (A Gala, Pit és társai soha nem jelenik meg azóta, nem adja be ebben a módban, és kész. Ha látni akarom ezt a pár mapot is, kénytelen lennék SnD-zni vagy Hq-zni...)
-
turho
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
A módokról: nehezményezem azt is, hogy szakítva a régi hagyományokkal, a BO6 és BO7 már egy adott kedvenc játékmódban csak a napok egy részét teszi elérhetővé. (Nem titok, HC KK a kedvencem, már a BO6-ban is követték alóla egy pár napot, ami a legelején még benne volt. Francért kell erőltetni a többi módot, ha nekem nem tetszik).
-
turho
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nem azért, hogy tudjál incselkedni
amúgy tényleg prózai az ok: nekem is kell a friss, és perpillanat ebből lehet válogatni. Sosem mondtam, hogy abszolút nincs benne jó rész, vagy élmény...Van.
Persze megbocsátani sosem fogom senkinek, aki benne volt, hogy ilyen majom prájdos szkines futurisztikusan bárgyú valamit csináltak az alapvető frencsájzból. Mindig az a rohadt pénz.
Mellesleg, ennyi év után, ha megcsinálnák a profi 2 vh rèszt jelenlegi grafikai stb. színvonalon, lehet hogy csörögne a kassza. Sokan csömörök már ettől az irányvonaltól. És nem csak 15 évesek játsza(ná)nak.
Streak -perk: a fél meccset pont ezzel szeretném tölteni, hogy mindenféle mesterséges izék elől rohanok.
meg ilyeneket indítgatok én is. -
turho
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ok, magánvéleményem volt. Nem mindegy, hogy valami egészséges mértékben van jelen, vagy bőven eltúlozva, de hurrá, ki lehet védeni. Néha tudsz a fegyvereddel is lőni, ha éppen elfogyott a 12 drón meg lelőttél 2 helikoptert.
de basszus, rajtad is ezt a tanulságot szűröm le némiképp, hogy sok gamernek teljesen ok ez az eredetitől tök elrugaszkodott, minden értelemben megnyomorított COD. Én, mint egy fecske, úgysem csinálhatok nyarat.
Lehet hogy azzal is magamra maradok, hogy egyedül én várnék egy végre jó II. VH-s részt, ami tanul a Vanguard hibáiból, de visszatér végre a gyökerekhez.
Amúhy nem is baj, ha nem érted, én se értek egy csomó mindenkit manapság, mégis próbálok közöttük létezni.
-
turho
addikt
1-2 pályán még mindig megmaradt a textúra villódzási hiba. A killstreak-ek még mindig jelentős túlsúlyban vannak, az egészségeshez képest. Állandóan repül vagy ugrál vagy követ valami.
-
Chereiose
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
"régen"
Csak a még bő 3 hónapja aktuális cod grafikáját, színvonalát kellett volna elérni, ráadásul házon belül..Na mindegy. -
Tomko78
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Nuketownál nem tudom mi van de ott nálam is elő jön packet lostól kezdve minden , de viszont HC TDM-ben semmi ilyen nincs , ha felhúzom magam itt akkor át megyek BO6-ba na ott viszont annyira adja a killeket még magam se tudom sokszor hogy adja be
viszont a BO6 grafikája nagyon bejön nekem
-
Chereiose
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Érdekes régen ilyen problémák sem voltak. Tegnap pedig folyamat 200-as pingem volt, az se a saját netem miatt. Bárhogy szépítjük, ez az idei moslék a tavalyi szintjét sem éri el, sajnos messze nem.
-
Döglött Róka
veterán
https://www.xda-developers.com/call-of-duty-black-ops-7-pc-optimization-benchmarks-1080p-1440p-4k/
-
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék játszik-e valaki 7800XT-vel 4K felbontáson? Bár Én jobbára MW2, MW3 multival játszok, de talán nincs nagy különbség. Érdekelne,hogy teljesít a kártya.
A VGA topikban is kérdeztem, de eddig még senki sem reagált.
Köszönöm! -
SwitcX69
tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Szerintem játszunk itt páran a játékkal
bp 84% körül jár nálam
-
Döglött Róka
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
A jatek porog nalam
-
Tomko78
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Nuketownon kívül minden map jól fút, egyedül a nuketownon van néha akadozás, de a hc TDM vaj simán megy
-
LackoMester
addikt
2 hónap után ma újra elinditottam a gémet, nem kellett volna, hát még mindig nagyon gáz, szerintem az is marad. Sajnos.

Látom nagyon pörög a topik, kb. mint a játék.
-
ƵøŁĭ
veterán

Three more MP maps + Vault Town
Hawker HX Sniper & Sturmwolf 45 SMG
New Zombies Survival map & Directed mode in Astra Malorum
Fallout LTMs across MP, Zombies & Call of Duty: Warzone
Earn epic rewards in Quantum Exchange & more -
SwitcX69
tag
Búék, nagyot mentetek, jó messze vagyok még a mastertől
-
Corpuscle
őstag
BUÉK Mindenkinek! Az idei évre ez is megvan. -
turho
addikt
Bo7 alatt eltűnt a DLSS beállítás lehetőség, itt is van valami anomália?
(mert most nem tudok belépni, csak bo6-ba, de hátha tudjátok...)
-
Shirko
tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ezt hogyan kell érteni? Milyen más módban lévő challengere gondolsz? S&D?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Jah, bugos, barmilyen mas modban levo challengel orvosolhato.
-
Shirko
tag
Sziasztok! A S01 4. heti kihívásban számolja valakinek a 30 objective kill-t Hardpoint vagy domination módban? Ha igen, milyen operátorral, fegyverrel?
-
nutella1
őstag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Köszi, alkalmazom
-
nutella1
őstag
Láttam az előbb killcam-ben, hogy lövés előtt láthatatlan lett az ellenfél, akár a Crysis-ban, és úgy lőtt, ez egy perk, vagy vmilyen scorestreak?
-
turho
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Na arra majd rá kell jönnöm, hogy kell

Tehát akkor az újratelepítést nem úszom még, igaz? Merthogy írtam, a bnet kliens nem eszi meg egyik almappát sem, ahová az Xbox app telepített

Köszi
-
turho
addikt
Sziasztok! Volna egy speciális kérdésem...
Februárban lejár az XBOX app GPU-m, oda van installálva a BO7. Namármost, megvettem Battleneten. (GPU-t nem óhajtom fizetni februártól).
Szerettem volna a Bnetem belül, installnál megmutatni neki a mappáját (ahová az Xbox app rakosgat, ott), hogy ne kelljen feltelepítemi még egyszer/újratelepíteni. De hiába próbálgatom, a COD almappákat is mutogatni, mindenre azt írja a battlenet, hogy nem megfelelő... (Ilyen Ccod24, még cod25, még egyéb almappák...de említ se fogadott el a Bnet). Igazság szerint 55 szinten vagyok, van már 3-4 fegyverem, nem akarnám 0-ról kezdeni. Van erre megoldás? Illetve létezik, hogy az XBOX APP által feltelepített BO7 nem olyan formátum, tehát a Battlenet nem is fogja felismerni ilyenformán, hogy már installálva van? Nem tudom, érthető a kettős problémám?
(Nem halok bele, ha törölni kell Xbox app alól, és felrakni Battleneten, de a fontosabb az lenne, hogy ne vesszen el, ahol tartok...)
Köszi aki segít/van türelme
ha hülyén fogalmaztam, kérjetek pontosítást, akármi ... -
Tomko78
addikt
Azért fene se gondolta RT high mellet 1080p így zabálja a game a vga memóriát
vagy csak nekem akadt be valami
-
turho
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Viszont néha mi sem mapon picit villóznak az emberek skinjei, főleg hullákon látom. Nem igaz, hogy ezeket nem veszik észre...
-
turho
addikt
A Flagship map nálatok is qwanagy textúravillódzással indul? Driver mindegy, utolsó 2-3, de néha játék közben is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Enigma1945
üzenetére
Az a baj, hogy így külsősként látatlanban mi nem tudjuk megmondani. Főleg hogy nem ismerjük a körülményeket. Volt e uav, ping, enhanced radar, hallott-e futni stb. Ha épp nyilat mutat neki radaron, akkor simán le lehet követni mozgást, nálam is volt már sok ilyen... Vagy csaló egyszerűen. De ez 50-50.
-
turho
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ha nem azok, akkor én is vak vagyok. A napokban írtam ugyanezt, és hogy nem szimpi. Ha meg a szerverek késnek ennyit, akkor ez egy technikai csőd.
-
Enigma1945
őstag
Amugy van ilyen?
Sokszor a killcam-ben látom, hogy még a faltól nem is láthatott, de a gyerek már becélozva követ merre megyek, és amint a testem kilátszik azonnal ledurrantanak
Direkt megfigyelem a killcam-et akkor ezek csíterek igaz? -
Döglött Róka
veterán
Ez a sokol 60as tarral recoilra belove nagyon szorakoztato:D Valaki mar unlockolta?
-
hadam98
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Vagy mondjuk a BF gagyi
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Az SBMM, meg a szék, a nap-hold állása, meg ugye az hogy nem voltam ott.
gg -
Enigma1945
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
GG szép munka!

-
Döglött Róka
veterán
Babgulyas volt tegnap.
-
turho
addikt
Én is, a rohadt skineket, a lézert, a sok medzsiket, a repülő halálokat, a drónokat, a kutyát, azt is aki ugrás közben precízen 90 fokban oldalra lő, és akik párosával szaladgálnak, hogy azonnal leszedjen a hátsó, ha nagynéha sikerül leszedni az elsőt.
ja, a robotkutya jelzőhangja is egy agyfsz... -
turho
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Robot kutya 20x erősebb mint a zsoldos, a streakek túl vannak tolva, meg minden egyéb körítés, mellékesen lehet benne fegyverrel lőni is
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Kutya ellen black hat.
-
dunc
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Inkább foglalj területet!
-
ricogsm
őstag
Mik ezek a két kerekű autók? Meg robot kutyák? Úgy szednek szét , esélyem nem volt ölni.
ha valaki kihagy egy évet a játékból el is felejt játszani?
-
Linem
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Na ennek örülök, ha tetszik és élvezed.
Ha összehasonlítanám a bf és cod sorozatot, akkor nálam a kettő közül mindig is a cod volt a nyerő. A bf próbálkozásaim nem voltak túl sikeresek.
-
Linem
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ment is a report.
Nemrég írta itt valaki, hogy ő a kd-re megy. (és ahogy látom neked is ez a mérvadó) Azért gondolom azzal tisztában vagytok, hogy ez e/d és nem k/d, tehát csak részben a te érdemed, mert ebbe mindent beleszámol.
Persze ettől még szép a 4 feletti e/d is, ha HC meccs, de ez egy sima core meccs, amiben nyilván rengeteg az assist. A 40-ből lehet 14 kill és 26 assist is. Ráadásul ezek a 200-300 obj. score-ok is eléggé gyengék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Enigma1945
üzenetére
Tuti cheater vagy
-
Enigma1945
őstag
kapjak a fiuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Meta Quest 3 512Gb
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Predator Helios Neo 18 18" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus GTX 1060 - 6GB
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem akarok a nosztalgiának élni, viszont megértem ha valaki ezt keresi.
amúgy tényleg prózai az ok: nekem is kell a friss, és perpillanat ebből lehet válogatni. Sosem mondtam, hogy abszolút nincs benne jó rész, vagy élmény...Van.
viszont a BO6 grafikája nagyon bejön nekem

Érdekes más online játékoknál ez ismeretlen fogalom.

BUÉK Mindenkinek! Az idei évre ez is megvan.

vagy csak nekem akadt be valami
És rohadt erős, esély sincs ellene, pláne HC módban böffent, és hulla vagyok. GYŰLÖLÖM! 
Persze ettől még szép a 4 feletti e/d is, ha HC meccs, de ez egy sima core meccs, amiben nyilván rengeteg az assist. A 40-ből lehet 14 kill és 26 assist is. Ráadásul ezek a 200-300 obj. score-ok is eléggé gyengék.