- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz Dark Archon #287428 üzenetére
"Hát, nem tudom. Ha egy lockolt villa tönkemegy ennyitől, akkor eleve sz@r volt szerintem."
Nyilván ennek is van egy minimális esélye, de szeretném hinni, hogy egy szinte gyári új, minőségi villa esetében nem erről van szó.
Tudom - hiszen olvasgatom a cikkeket, híreket, a topic-ot immár közel egy éve -, hogy ez nem egy 800 dolláros "RockShox LYRIK", de egyrészt a Suntour egyik legkorrektebb villája, és nem is ugyanarra a célra készül a kettő.
Kérlek, javítsatok ki, ha tévednék, de egy akármilyen trekking bringa lockos teleszkópja nem arra való, hogy bárki a bringán állva "rugóztassa", teleszkóp tesztelje a villa lockolt állapotában!
Bárhogy is... csak arra kérlek Téged, és mindenkit a legnagyobb tisztelettel, hogy ne menjen el abba az irányba a dolog, hogy "a Suntour úgyis vacak.. cseréld le egy profi Rockshox-ra!"
Tudom, hogy mindenből lehet mindig jobbat venni... a világ összes pénzét el lehet költeni akár egy biciklire is, de kérem, hadd örüljek már annak, hogy egy minőségi, német bringát sikerült 200.000 forint alatti áron megvásárolnom! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szólánc.
- Hobby elektronika
- Mozilla Firefox
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...