Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz Dark Archon #287428 üzenetére

"Hát, nem tudom. Ha egy lockolt villa tönkemegy ennyitől, akkor eleve sz@r volt szerintem."

Nyilván ennek is van egy minimális esélye, de szeretném hinni, hogy egy szinte gyári új, minőségi villa esetében nem erről van szó.

Tudom - hiszen olvasgatom a cikkeket, híreket, a topic-ot immár közel egy éve -, hogy ez nem egy 800 dolláros "RockShox LYRIK", de egyrészt a Suntour egyik legkorrektebb villája, és nem is ugyanarra a célra készül a kettő.

Kérlek, javítsatok ki, ha tévednék, de egy akármilyen trekking bringa lockos teleszkópja nem arra való, hogy bárki a bringán állva "rugóztassa", teleszkóp tesztelje a villa lockolt állapotában!

Bárhogy is... csak arra kérlek Téged, és mindenkit a legnagyobb tisztelettel, hogy ne menjen el abba az irányba a dolog, hogy "a Suntour úgyis vacak.. cseréld le egy profi Rockshox-ra!" :U

Tudom, hogy mindenből lehet mindig jobbat venni... a világ összes pénzét el lehet költeni akár egy biciklire is, de kérem, hadd örüljek már annak, hogy egy minőségi, német bringát sikerült 200.000 forint alatti áron megvásárolnom! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés