Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- gerner1
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
A vicces az,hogy Ridge Racer 7 szerverek még vannak,de Ridge Racer Unbounded szerverek viszont már nem
Namco-nál szerintem elfelejtették hogy a RR7 szerverek még futnak
Amúgy én úgy tudom szerver fenntartása pénzbe kerül,szóval gondolom van olyan cég aki már nem akart fizetni érte,ennyi. -
válasz
james001 #82077 üzenetére
félre ne érts, tőlem megcsinálhatod őket, sztem röhej h ha egy ridgeracer7, mint ps3 nyutócim 2006-ből játszható multiban, akkor a gt6 pl miért nem? vagy a tavalyelőtti F1? stb stb stb
számtalan 20 éves cimnek megy a multija, míg van h egy három évesé már nem......
ráadásul a sony a ps4en bevezetett csodarendszert is elkaszálta, amivel tudtál időziteni multit mondjuk vasárnap 10-re és a ps-ed bekapcsolt és bejoinolt így ELFELEJTENI SEM LEHETETT.... és ha mondjuk 2 héttel előre csináltál eventet, akkor esélyesebben összejött X ember multizni, mint h adott pillanatban van-e vajon online bárki (általában nem volt a kevésbé népszerü cimekkel)
-
-
james001
veterán
Félre ne érts én nem akarok hackerkedni vagy trófeákat felhalmozni "illegálisan",csak van egy-két játék amit nem tudok kiplatinázni mert a hülye multis trófeák miatt,és arra tök jók lennének ezek a fan szerverek
Pl amit írtam Motorstorm Pacific Rift,egy baromi jó játék és online is tök jó lenne nyomni másokkal.
-
válasz
james001 #82071 üzenetére
hát te tudod
(a modot nem tudja tiltani a sony, az accountod igen)
nekem van sok megvett digit cuccom is az accountomon, "nem tudnék élni nélküle"#82072 Vladi
az 1tb az a hivatalos "japán" megoldás#82065 Vladi
nagyon más, hogy én szinte minden héten megyek pár menetet valamelyik outrunnal és megint más, h "ezek" napi szinten nyomják ezeket a régi cuccokat(előző években volt h beszélt is azokkal akik multiznak...)
-
-
james001
veterán
Szerintem Sony sz.rik már a PS3-ra,ha annyira érdekelné őket akkor ezeket a modokat is sorban tiltanák le
Sokan hackelik a trófeákat is,kötve hiszem hogy figyelik azt is Sony-nál már,psnprofiles-on még mindig fenn vannak ilyen aktív hacker acc-ok.
#82056 Payphone: A kedvenc konzolom a PS2 mellett,mostanában egyre jobban ráfüggtem újra a PS3 játékok gyűjtésére is
-
válasz
Archttila #82067 üzenetére
Nem, Linux-szal egyszerűbb és biztosabb. Ha kattintgatni szeretnél, akkor GParted, Eszközök > Partíciós tábla létrehozása, és itt az alapértelmezett msdos a jó. Utána jobb egérgomb > Új, és itt hozzál létre egy FAT32-es elsődleges partíciót.
De ha inkább terminálban pötyögnél, akkor
sudo -i
parted /dev/sdX
mktable msdos
mkpart primary fat32 1M 100%
q
mkfs.fat -F32 /dev/sdX1Ahol a /dev/sdX az a pendrive, tehát pl. /dev/sda.
-
Vladi
nagyúr
-
Archttila
veterán
32 GB mindketto, de megneztem 4GB-os SD kartyarol is (ugreen adapter) es nem latja.
md5 sum is OKMost megprobalom egy regi USB 2-es 8GB-s Sandisk-en.
de hat olvasom redditen hogy mennyien szxivnak vel... ki kell huzni gyorsan a controllert mert azt is lehetseges forrasnak ismeri fel, amin nyilvan nem talal semmit... LOL
-
Archttila
veterán
válasz
vargalex #82058 üzenetére
Persze, sot probaltam safe modba is, de ott is keri tovabb a 4.87 vagy magasabb verzioju rendszert tartalmazo adathordozot.
Eddig ket pendriveot probaltam, de keresek még akkor egy masikat, mas otletem nincs ... gondolom nem az a baja, hogy 4.87 utan egybol az aktualis legfrissebbre akarom frissiteni...szerk. most olvasom, hogy MBR only lehet csak a flashdrive... pff akkor lehet ez lesz a gond
-
vargalex
félisten
válasz
Archttila #82057 üzenetére
A HDD-n lévő partíció mindegy, a gép úgyis újrapartícionálja/formázza.
A képernyőn megjelennek a telepítés utasításai? (Nyomj PS gombot, majd nyomd meg a start+select-et, stb.?) A mappastruktúra biztosan stimmel? -
Archttila
veterán
Sziasztok!
Ma HDD-t csereltem egy korabban 4.87 -es rendszert futtato PS3 Slim-ben. Uj HDD-n csak GPT particiot hoztam letre, pendriveot FAT23 -re formaztam, a megfelelo mappastrukturat betartva, am amikor bekapcsolom az uj HDD-vel, hiaba van bent a pendrive es nyomom meg a start+select gombot a kontrolleren, nem talalja a rendszertprobaltam msik USB portban is de nem jartma sikerrel.
Szerintetek mi lehet a problema?
-
Payphone
tag
válasz
james001 #82055 üzenetére
Azért nem semmi mi
? Ugy tudok örülni mikor néha bekapcsolom és látom jött szoftverfrissítés vagy valami
Most vagy 2-3 hónapja nem kapcsoltam be, PS5 után azthittem kifolyik majd a szemem és amúgy még mindig teljesen jol elvagyok vele
Ha már képtelenek kiadni PS5-re valamilyen remaster formájában az infamous 1-2-őt azt kénytelen vagyok még mindig a régi masinán nyomni
-
james001
veterán
PS3 online in 2025
Jó azért látni hogy ennyi szeretetet kap a PS3 még mindig.Remélem más játékoknak a multis részét is felélesztik,pl Motorstorm Pacific Rift vagy Ridge Racer Unbounded,legalább ki tudnám platinázni őket
-
válasz
Archttila #82053 üzenetére
CX nagyon jó gamertévé
azóta LG is lejtőn.... (no bfi, game módban skálázás off, stb)
ha nem kell matrix switcher, csak sima, akkor Impersonator ajánlottánál nem találsz jobbat, hiszen az "tesztelt"
de sokáig ne várj, ezek pillanatok alatt eltünnek, jön helyettük szarabb, akár azonos néven és külsővel....
-
Archttila
veterán
Rendelt mar innen valaki tokot? [link] szerintetek ennyiért mennyire silány a cucc?
-
-
válasz
ImpersonatoR #82042 üzenetére
már csak egy matrix switcher ajánló kellene, ócsón, 2.1-el, hdcp offal
ettől a splitter+switchtől csakis azért fázok, mert .... és akkor innentől off: a PSVR1-em meghalt egy hasonló kombó használata mellett... mármint a hdmi outja szállt el
elég horror kábelezés kell ehez, így a kockázat is persze nagyobb. eleve, ilyen 30cm-s jó kábelt találni képtelenség
ps5 hdr+120hz+vrr mellett is hibátlan a "lánc"?
nemcsak alzás 2.1 kábelekkel van baj, hanem mindennel... teljesen random, h egy kábel bírja-e a maxot
-
Vladi
nagyúr
Akkor mától a villany a jégkrém és a pápa: Leó.
-
taki01
őstag
válasz
ImpersonatoR #82047 üzenetére
Lehet összehozok egy logout cikket majd capture card-ról. Én reivew-kat néztem és találtam egy dél-amerikai srác youtube-n, aki ezt használta. Én is elgato-t néztem, de nagyon drágák és emiatt inkább bevállaltam vele rizikót.
-
válasz
taki01 #82046 üzenetére
Elgato 4K X – Capture card -ot használok.
Na ezt amit linkeltél nem ismertem de ez legalább egy konkrét példány kipórbálva linkel ami kapható
Az a baj a legtöbb leírásból nem derül ki a review okban is össze vissza írnak mindent vagy már nem kapható / megszűnt.Annó volt egy PS3 Test -em ott menüből kikapcsolható volt a HDCP és a régiót is arra állítottad amire akartad
Csak arra meg nem volt friss FW szóval neten nem tudál online lenni vele / patch -et letölteni. -
taki01
őstag
válasz
ImpersonatoR #82045 üzenetére
Nekem van kínai 4k60 HDR-es capture card-m, ami simán megkerüli.
Ezt használom: https://www.aliexpress.com/item/1005007531998543.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.3.55a2f19c3hsZnW
De a legtöbb kínai cucc kiüti a HDCP-t.
Milyen capture card-t használsz? -
válasz
Carlos Padre #82044 üzenetére
Playstation 3 HDCP védelmét megkerülni/kikerülni.
Alapból mindig be van kapcsolva így nem tudsz capture card -al felvenni / nem ad képet egyáltalán. -
Carlos Padre
veterán
válasz
ImpersonatoR #82042 üzenetére
Ez most mire is kell neked? Vagy nekunk?
-
Az utókornak itt hagyom hátha valakinek kell még.
Tehát megjött német amazonról a 2.1 -es HDMI splitter gond nélkül működik elsőre PlayStation 3 -al : [link]
Illetve itt egy gyors teszt videó : [link]
Playstation 5 el is működik bekapcsolt HDCP vel is.Illetve akkor hogy teljes legyen az összkép ezt a 5 portos HDMi switch et használom : [link]
És ezzel a HDMI kábellal : [link] Sajnos az Alza-s hdmi 2.1 es kábellal voltak anomálik Xbox Series X en (Szerintem VRR miatt) de a linkeltel jó.
-
válasz
batman91 #82039 üzenetére
A webMAN MOD önmagában elég a játékokhoz, és tud ISO-t csatolni külső NTFS/exFAT fájlrendszerről is. Az IRISMAN a lemezek dump-olásához kellhet, tehát az ISO készítéshez.
Ezeken kívül az Apollo Save Tool fog kelleni a fiók aktiválásához, illetve az Unlock HDD Space segítségével fel lehet szabadítani extra 8% tárhelyet. -
batman91
őstag
Sziasztok!
Van egy CECH-3004B PS3 Slim 320 GB modellem 4.92-es system software-el. Fel szeretném tenni rá a 4.92-es HFW-t és az ehhez tartozó PS3HEN-t. Eddig ez teljesen tiszta is, hogy hogyan megy ez a folyamat. Neten van egy rakás guide róla, ezzel nincsen gond. De miket érdemes majd ezek után még telepíteni? Ezek közül a multiMan-t, webMan Mod-ot vagy az IRISMAN-t érdemes használni? Mindenhol mást olvasok ezekről. Melyikkel lehet használni az ISO fájlokat? Melyik az ami kezeli az USB-s NTFS/exFat fájlrendszert? Mit ajánlanátok nekem? A választ előre is köszönöm!
-
válasz
ImpersonatoR #82031 üzenetére
uh, igen, ez más szint
a hdmi2.1 felára brutális, switchet, semmit nem tudok venni, mert annyira drágák.... -
vargalex
félisten
Sziasztok!
Ide is felteszem a kérdést, hátha: hozzám került egy CECHH01 FAT modell YLOD hibával. Syscon szerint NEC/Tokin hiba. Leszedtem az RSX hátoldalán található jobb oldali Tokint. Leszedés után méregettem multiméterrel. A pozitív és negatív pólusok között is rövidzárat mértem. Ez normális? (Mondjuk, ha a Tokin-ok párban sorosan vannak kötve, akkor gondolom akár az is lehet, mivel csak 1-et szedtem le. Van valakinek tapasztalata ezzel?
-
Oldman2
nagyúr
4.29-es fw + CFW gépben HDD-t cserélnék.
Lementettem mindent előtte a HDD-ről
HDD csere után kéri a gép a 4.92-es vagy magasabb verziójú Update Data-t tartalmazó USB eszközt.
Itt mit kell neki megadni? A HFW, vagy a CFW update fájlt?
Mert jelenleg egyiket sem fogadja el...
-
válasz
ImpersonatoR #82024 üzenetére
aliexpressen sok ócsó van, és nagyon sokszor azok mind "kiszedősek", de lutri sajna.....
én anno vettem pont a ps3 miatt 2 sewell-t, amerikából, de most nem látom már náluk (se), meg sok év eltelt, lehet a mai modellek amugy se szedik ki a hdcpt.
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Szerintetek van értelme hardware based backwards compatible, korai (CECHAxx, CECHBxx) 90 nm -es PS3-ra beruházni? -
Dinomano
őstag
Ha teszek vele próbát, akkor már moddolt verzióval tenném. Innentől 2 eset van. Vagy bugosabb lesz és lesz gond a mentéssel, vagy stabilabb, ha esetleg bugfix is volt a mod csomagban. (PS3-on mod csomagokat találtam; amivel /úgy tűnt, már amennyire értek a dologhoz/ fel kell patchelni az orig. game-et.)
Azért szeretném moddal, mert grafikai tuning is van; színesebbé tették picit a játékot; a víz is egy fokkal jobban néz ki stb. -
Használ valaki HDMI slpittert ami kiszedi a HDCP -t és kapható még ?
Be tudná linkelni ?
Egyelőre csak ezt találtam de sokallom vámmal áfával [link] . -
Amadako
tag
válasz
Dinomano #82020 üzenetére
en kiplatinaztam meg az eredeti verziot ps3 es ps4 on is, egy kulonbsegre emlekszem a toltiesi ido nyilvan hosszabb volt ps3 on, en szerettem
de egy tanacs, ha pendrivera rendszeresen kimented a mentest akkor mi veszhet el? biztos vannak benne bugok, de arra van a biztonsagi mentesed
-
Elims
veterán
válasz
Dinomano #82017 üzenetére
Én eredetiben játszottam.Bár lehet,hogy mindegy lenne.
Az,hogy hány óra mentett játék megy a levesbe nem csak ennél lehet.Amikor megjelent a diablo 2 ps4-re,szinte rögtön rámentem.Nagy kár volt kifizetnem érte a pénzt...beletettem x órát és a végén volt vmi bug,ami miatt buktam x órát+1 világszintet.Többet sem vettem elő.
De szerintem kérdezz rá a topikjában is.Vannak bent olyanok akik sok órát játszottak a skyrim-mal több platformon is. -
Dinomano
őstag
-
-
james001
veterán
Én a Fallout 3 és az Oblivion Ps3as verzióját játszottam csak,de mind a kettő borzalmasan futott rajta,a Fallout kb 20 óra játék után döntött úgy,hogy softlockol egy küldetésben és ezért kezdhettem elölről mindent
Ezeket jobb PC-n játszani inkább,Skyrimot max PS5ön lehet még megnézni.
-
Dinomano
őstag
Nem hivatalos mod támogatás lehet akkor. Néztem én is, hogy a PS3-as port gyenge. (Vacilálok PS3-as és PC-s edition között). PS3-as 10th Anniverasy modról néztem YT videót. A színpaletta sokkal élénkebb volt, mint az alapjátéknál, szóval valamilyen grafikai belenyúlás biztos hogy van.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
Dinomano #82013 üzenetére
Legendary Edition van, ami az összes DLC-t tartalmazza (lemezre írva). Hivatalos mod támogatás nincs PS3-on.
Én inkább nem ezen a platformon játszanám ezt a játékot. Nem tudom, mennyit javult azóta, de emlékszem amikor megjelent, akkor a PS3-as port nagyon szar volt .(mint ahogy a bármelyik másik Bethesda fejlesztésű játék PS3 portja általában )
-
Dinomano
őstag
Nem tudom, mennyire csúszik be warezba a téma. Ha igen, előre is elnézést. PS3-as moddolt Skyrim-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Anno nekem teljesen kimaradt a Skyrim. Moddolt formában próbálnám ki PC-n vagy PS3-on. Van valami olyasmi, hogy Skyrim 10th Anniversary Edition PS3-ra. Valaki próbálta?
-
Dinomano
őstag
Irigyellek titeket, én már annak is örülök, ha valahogy kijátszom egy játékot! (Nemhogy platina!)
Viccet félretéve, most időm sincs, mivel kijött a jó idő: a kert és ház körül megszaporodtak a tennivalók.
-
james001
veterán
Akarok én is még mindenképp platinázni/trófeázni PS3on,azért csak nem lövik le még olyan hamar a szervereket,mekkora hőbörgés volt még pár évvel ezelőtt is arra hogy le akarták lőni a store-t rajta
Vita szervereket és a store-t előbb lövik le szerintem mint a ps3at sajnos...
-
rwin5
őstag
sziasztok!
PS3 kontrollert ha nincs bekapcsolva a konzol akkor is (piros led állapot) töltenie kéne?
Mert úgy nem jelez vissza semmit a kontroller. Eddig számítógép USB-vel kötöttem össze, de lehetne pl telefonos hálózati töltőfejbe csatlakoztatni, vagy túl nagy úgy az áramfelvétel és kicsinálja?Köszi a segítséget
-
válasz
james001 #82004 üzenetére
Igen, a Golden Abbyst. Biztos nem fogja a következő handheldet elengedni a Sony, ahogy a VR-t se tette…
Most egyébként pont egy olyan projektben vagyok, hogy minden lehetséges trófeát megszerezzek PS3-on és PS Vitán, mert hát ki tudja, hogy meddig fognak ezek a gépek még csatlakozni a szerverekhez. Szerencsére már nem sok van hátra.
-
james001
veterán
Mármint melyik,a Vitás verzió? Én azt egy külön profilon platináztam,anno mikor volt Vitám csináltam rá egy másik profilt (nem is tudom miért
) és ott sikerült 4 vitás platina (Uncharted,Tearaway,Gravity Rush meg mégegy ami nem jut eszembe)
Az irányítás furcsa volt az biztos,de szokható,inkább a sok kártya vagy mik azok voltak idegesítőek benne mindet összeszedni.
Dinomano: Nem csak az ölte meg,hanem az is hogy Sony már semmilyen exkluzívot nem adott ki rá és túl hamar abbahagyta a gyártását... Elvielg 2027re pletykálnak egy új handheld PS-t,kíváncsi leszek
-
-
Dinomano
őstag
válasz
james001 #82000 üzenetére
PSP élettartalmát rendesen kitolta a csúnya warez. Brutál jó témák, natív "M betűs bajszos bácsi 64-es számozású része", minden is van rá. Vita-t életben lehetett volna tartani, PSTV is jó lett volna "kisgyerek" konzolnak a nagytesó mellé. Speckó túlárazott memóriakártya és drága játékok megölték a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest