- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Akár gondolhatok erre is egy 20 éves konzolnál.
Úgyis megoldják, akkor meg lehetne ennyire jófej a sony, hogy "véletlenül" lehetővé teszi. Mondjuk a homebrewt, vagy akár a több terás hdd-t.
Jó oké esetleg ps3-on még elfogadom. havi 10 játék 10 éven át se biztos, hogy megtöltöd az 1 terás hdd-t networkös játékokkal.
Viszont most ps4-en pont abba ütközöm, hogy xy mennyiségű játék lehet, több nem, mert nem fér. Vagy vegyem úgy, hogy rendesek velem mert legalább korlátoznak?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Dinomano #82195 üzenetére
exfatot nem kezeli a ps3?
Azért agyrém, hogy ilyen korlátokat építenek a konzoljaikba. pl a ps4-ben is megvan.
Aztán mi magyarázza ezt? Se a bsd se a sata nem rendelkezik ilyen korlátozással.
Amikor meg a közösség veszi kezébe az ügyet akkor 16 terás ssd-t is használhatsz ps2-ben. A gyári ps3 meg 4 ezt nem tudja... őrület.
-
Dinomano
őstag
válasz
vargalex #82194 üzenetére
Igen, FAT32-es filekorlátra gondoltam.
Van ISO tördelőprogram, amivel elég hamar darabolhatóak az ISO-k, és működnek gond nélkül. Az FTP feltöltés viszonylag lassú, és ha akadozik, illetve kidob file-másolás közben, akkor újra kell kezdeni a feltöltést.
A játékok amúgy futtathatóak külső pendrive-ról vagy külső HDD-ről is. Nekem a játékok egy része azon van (FAT 32-re formázom a HDD-t, és PS3 ISO TOOLS-al vagdosom el.). -
Muci0802
csendes tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy van egy hennelt ps3 asom és igy olvassa az irott lemezt vagy usb röl lejátsza a játékokat?És ha igen,milyen lemezt irjak vagy ,hogy irjam usb re a játékokat.
Előre is köszi -
vargalex
félisten
válasz
batman91 #82186 üzenetére
Én ezt rendeltem. Egy FAT modellben cseréltem, működött a művelet után. Viszont így kiderült, hogy delidelni is kellene. Az viszont én sikerült.
Ezt érdemes elolvasni.
Részemről egyébként egyszerűbb a két belső vezető sáv közötti rész felső rétegét lecsiszolni és egyenesen forrasztani a tantál kondikat, mint ferdén forrasztani a vezető sínekre.
-
batman91
őstag
válasz
vargalex #82155 üzenetére
Helló!
Ezzel a YLOD hibával kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Elhatároztam magamat, hogy a NEC Tokin kondikat szeretném kicserélem ezekre a tantál kondenzátorokra. Tudnál nekem ajánlani olyan helyet ahonnan a megfelelőeket be tudnám szerezni? Esetleg van is ezzel a művelettel kapcsolatban tapasztalatod, csináltál már ilyet? Mire lesz érdemes figyelni? A választ előre is köszönöm!
-
válasz
james001 #82183 üzenetére
az MK speciális verekedős, abban sokkal inkább volt sztorimód, mint a többiben (talán még a DOA4 rémlik, ahol volt valami, de az MK9 közelébe se érhet). soulcalibur*, tekken, blazblue, stb mind egy sima árkád mód, kvázi 0 sztori (megintcsak: MK9 mércével)
*sc2-3 jobb volt, azóta "lejtő"
minden a vs/multiról szól már....
SF5-el nekem is vége a szériának, az SF6 dizájnját nem bírom elviselni
egyébként nálam senki sem bénább verekedősökben, sem az ügyességem, sem a memóriám. sem reflexem nincs meg hozzájuk.....
-
james001
veterán
"hiszen ez utóbbiakban van egy árkád ladder és ... ennyi."
Azért ez erős állítás,nyilván kevesebb tartalom van már az újabb MK játékokban mint a régiekben,de pl az említett MK9-ben is ott a Challenge Tower ami azért több órára is le tud foglalni,plusz a Krypt az MKX és MK11-ben pl.
PS2 éra MK játékokról meg ne is beszéljünk,a Konquest módokról,Puzzle Kombat,Chess Kombat,Motor Kombat stb... Áhh azok is de jók voltak
Amúgy Street Fighter nekem soha nem jött be annyira mint az MK,meg béna is vagyok benne
Azért ezekben a bunyós játékokban sokkal nagyobb "kézügyesség" kell,nem lehet benne csak úgy ütlegelni a kontrollert hogy kombókat kapj véletelnül
-
válasz
james001 #82181 üzenetére
MK9 számomra is a legjobb rész az első 10 alapján (11-et és az új 1-et még nem néztem), nekem ugye a sztorimód/árkád mód a lényeg, abban verhetetlen
Shaolin Monks az beat'em up, de igen, az is nagyon jó - csak itt OFF
Alapvetően én ezeket jobban szeretem, mint a sima verekedősöket, hiszen ez utóbbiakban van egy árkád ladder és ... ennyi. MK9 és SF5 nekem pont a kidolgozottabb (bár nyilván bugyuta) sztorimód miatt jött be nagyon!
-
james001
veterán
válasz
Dinomano #82180 üzenetére
Ajánlom mindenképp hogy legalább az MK9-et kipróbáld,szerintem megéri nagyon is
Plusz az MKX és MK11 is jó PS4/PS5-ön! A legújabb MK1 az felejtős,az nagy csalódás lett
De nyilván a régiek a legjobbak. A Shaolin Monks pl egy nagy kedvencem,pedig nem is az a klasszikus oldalnézetes bunyós játék,mégis fantasztikus -
james001
veterán
1 hete kb játszogatok a Mortal Kombat-tal (a 9. résszel),és egyszerűen zseniális ez a játék!
Még mindig az egyik legjobb MK rész
Próbálom a single trófeákat is kiszedni,mivel ugye az online már nem él benne,azért rendesen megizzaszt néha. Most a challenge tower megy,itt vannak idegörlő pillanatok,de mégis baromi jól elvagyok vele,és jó sok van még hátra,a 300 challenge-ből csak 89 van meg egyelőre -
vargalex
félisten
válasz
Oldman2 #82176 üzenetére
Bakancsos piac. De a Budai zsibvásáron is voltunk már. Nekem előbbi jobban tetszik.
-
-
vargalex
félisten
válasz
laskr99 #82170 üzenetére
A Bakancsos piacon is szokott lenni, de ki kell fogni. Ott Playstation-ból még csak egy hibátlan, dobozos PS4 Slim-et vettem 15000 Ft-ért 1 kontrollerrel. Persze alku után.
PS3-at még nem sikerült ott vennem (egy Slim-ről éppen lemaradtam), de üres kézzel még nem jöttünk el (fiammal nézelődők). -
válasz
kreten67 #82169 üzenetére
Kontrollert én is vennék, igaz kapok is elvileg most. Amit vettem gép ahhoz volt egy DS3 meg egy Sixaxis. Mennyi bajuk volt? Porosak voltak. Amúgy ugye azon kívül ahol lerakod kopás semmi baja, igaz a gép is 27 órát volt használva. Annyi meg talán, hogy a sixaxis volt szétszedve, mert a ps gomb kéken világít bekapcsolva
-
-
kreten67
senior tag
válasz
vargalex #82167 üzenetére
Én az első generációs Sixaxis verziókat a Vaterán vásároltam liciten, 17db új kontroller egyben, kb 2-3 évvel ezelőtt. A többi DS3, ami hibátlan újszerű, azok innen-onnan pl piac is, de van még vagy 50-100db ami foglalkozós, pl analóg probléma, flex fólia-kábel szakadt, törött, repedt és vannak alaplap-hibásak is. Ezeken felül van 10-15db eredeti limitált: áttetsző kék, piros, zöld, színtelen, füst szürke, és a pasztel nem áttetsző fehér, fekete, ezüst, kék, piros stb. Létezik egy olyan verzió, ami nincs nekem, de nagyon kellene, a fegyver metal (titánium színű) Metal Gear Solid limitált, mert az a MGS Limitált gépem dobozában nem eredeti (már így vásároltam). Ez a gép csak Japán kiadásban létezik. Az Ebay-en néha néha felbukkan egy-egy ilyen kontroller, majd csak sikerül..........
-
vargalex
félisten
válasz
kreten67 #82164 üzenetére
Én a Bosnyák téri bolhapiacon vettem egy hibátlan gyári DS3 kontrollert 500 Ft-ért. Koszos volt, így egy szétszedés és mosás ráfért, de egyébként tényleg hibátlan. Az analógok 0-n állnak alaphelyzetben, az akku is jó és minden tökéletesen működik. Még gyári USB - mini USB kábelt is kaptam hozzá.
-
kreten67
senior tag
-
vargalex
félisten
válasz
Archttila #82161 üzenetére
Valóban, a hírdetés címe miatt (mivel abban konkrétan írja, hogy DualShock 3), nem is néztem a címkén lévő típusszámot. Az ott szereplő CECHZC1E elvileg tényleg csak Sixaxis.
Én még ilyennel nem is találkoztam, sőt nem is gondoltam volna, hogy létezik a Dualshock, Dualshock 2 után vibra nélküli verzió. -
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
Szeretnek vasarolni egy sixaxis (non DS) PS3 kontrollert, mit gondoltok, ez jo vetel? (UK-bol hozna ismeros)
[link] -
batman91
őstag
Köszönöm a válaszokat! Egyenlőre félre rakom őket, talán majd a későbbiekben foglalkozom velük.
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Van itt egy FAT CECHK04-es PS3. Az a probléma jött elő vele, hogy bekapcsolás után véletlenszerűen lekapcsol egy pittyenés keretén belül és a piros led elkezd villogni. A rendszer viszont gond nélkül feláll, a menükben simán tudok navigálni stb. De legtöbbször akkor vettem ezt észre amint belépnék egy játékba, vagy valami folyamatot szeretnék futtatni, telepítés, másolás stb. Én most 2 dologra gyanakszom, vagy a HDD kezdi megadni magát vagy túlmelegszik a rendszer. A HDD-t cserélni fogom és a napokban szétkapom majd a konzolt, kipucolom és újra pasztázom. Aztán meglátom, hogy megoldja ez e a problémát. Esetleg van nektek más ötletetek is?
-
-
-
Ps3 slim mennyire hajlamos GPU hibára? Kollégám odaadja a ps3 slimjét 3 ds3 kontrollerrel, mert hibás, bekapcsolva pittyen 3-at és kikapcsol
Gondoltam ha meg lehet javítani akkor lenne egy másik esetleg online játékra egy szobában párommal. Meg 3 dualshock az már elég jó lenne a meglévő kettő mellé.
-
-
válasz
vargalex #82136 üzenetére
így van, de ez már szétszedős móka...
a 4000 azért "jó", mert még megy minden az analógján.... ha pl a crt tévén akarnék blurayt nézni, menne!
a 42/4300-ról ezért tettem le: az már titkolózik az analógokon.... (kretén hálivud... mert ugye hogy máshogy menne a másolgatás, ha nem a bluraylejátszók analógján, ugyebár....
ezér' ezt a kiskaput be kell zárni!!!! bezárták...)
#82137 Dinomano a 360 softmod lehet h fejlődik még.... már most is sokat fejlődött, pedig borzalom macera. remélem MS nem foltozza be a "lyukat"
-
Dinomano
őstag
válasz
Archttila #82135 üzenetére
Régi gépeket, mindent eladtam; nem is tudnám hol tárolni...
Arty: Kíváncsi lettem, megnézem majd, hogy az enyém milyen!(Pici off: Nézem, hogy X360-ra is van már softmod..Mondjuk, egy picit körülményes, hogy midnen újraindítás után 15 perc móka...
Előfordulhat, hogy beesik esetleg újabb softmod módszer is?)
-
vargalex
félisten
válasz
Archttila #82133 üzenetére
Elvileg akár CECH-40xx-től is lehet 28nm-es RSX-el szerelt változat, az alaplaptól függ.
-
Archttila
veterán
válasz
Dinomano #82134 üzenetére
Nekem Slim-bol sikerult kifognom egy nagyon nagyon keveset hasznalt darabot. Alkalmanket autos jatekokkal jatszott vele a srac, illetve volt egy horgaszos cucc, bottal mindennel, azt tolta még es ennyi. Csavarmatricas, kontrolleren zero kopas, tenyleg szinte ujszeru az egesz, el sem akartam hinni amikor megjott. Egyeduli problema hogy sajnos a dobozat szokas szerint kidobta a feleseg
igy az nem jart hozza, viszont tegnap vegre sikerult vennem egyet, szinten hibatlan, pontosan a konzol tipusa van rajta... gardrob szekrenyben tarolt patika cucc osszes bensoseggel
meg a konzolvilag szamla is benne van a dobozban
De PS4 detto, gyari dobozzal, stb. (Xbox gamer PS4-et csak az exclusive-ok miatt vette) PS5-ot ujonnan vettem boltbol, PS2-t meg ugye vesz az ember egy mukodo darabot meg olcson 2-3 nem mukodo darabot alkatresznek, es elvan vele.
-
-
válasz
laskr99 #82128 üzenetére
ha 0 értékű az accountod, akkor "nyugodtan", max kapsz egy bant... de ha használod ps3-4-5-ön, vettél már rá ezt+azt, lehet nem kockáztatnék (sőt én biztosan nem
)...
amugy igen, ezt nagyon kifogtad
amióta megvettem ezt a 4000es superslimet, agyalok h inkább talán slim kellett volna.... annyira "kis olcsó" ez a bluraytálca izé ezen
meg a mattfekete a zsánerem konzolban egyébként is... nem ez a zongoralak meh.
ráadásul mint kiderült, közel sem biztos h 28nm GPU van még a 4000esekben sem
-
Ranagol_5
senior tag
Sziasztok!
Újra húztam ma a FAT PS3-amat mert raktam bele egy 1TB-os SSD-t CFW Evilnat 4.92-vel, és egyszerűen nem találom hogyan lehet vissza hozni a "Cobra Tools" menű alá az "Enable FTP" kapcsolót. Valaki nem vágja hogy mit kell csinálni? Újra telepítés előtt ott volt még, és szerettem, mert háttérben futott és közben tudtam a pkgi-vel is mókolni azzal egyidőben hogy másoltam FTP-n.
-
válasz
Oldman2 #82127 üzenetére
Majd még szórakozok vele, onlány mennyire érdemes vele menni? ID spooffal pl.
Első PS 3-am, szóval még tanulom, amúgy 27 óra totál volt benne, egy sixaxis és egy DS3-al, amik porosak, de makulátlannak tűnnek
Gép is makulátlan, egyedül újrapasztázásnál az egyik Torx mellett sikerült kicsit karcolni, de annyi.
25xx verzió, 0D datecode, cfw kompatbilis és elvileg a legjobb széria belőle. Fellőttem a ventit úgy, hogy 68 fok fölé nem engedi.
-
válasz
Oldman2 #82125 üzenetére
De odáig se jutott el, mert alatta volt
A végén sikerült törölni. XMB-ben átállítottam fajta szerintire, így a PS1-2-3 játékokat külön sorolta. Aztán PS3 mappába engedett rámenni fagyás nélkül, ott törölve elkezdte, befagyott. Újraindítva a konzolt már csak "corrupted" volt a neve, így engedte törölni, majd megjelent egy második ugyan ez a játék, azt is engedte törölni.
-
Üdv!
Lenne egy kis problémám, valaki ebben hátha járatosabb.Cfw ps3 slim, pkgi-vel leszedtem a brothers tale of two sons játékot, majd rátöltöttem a trial to full-t. Na ebből az lett, hogy a második telepítésekor megfagyott a konzol, újraindítva azóta az XMB-ben tekerve ahogy arra a címre jut a kiválasztás instant megfagy, így törölni se tudom, se eljutni a webmanig mert megfagy közben
-
Payphone
tag
Deadly Premonition se rossz azért
Nekem az egyik kedvenc játékom amúgy
De na az azért elég japán a komolysága ellenére is. Nagy nyomozások közepette bejön az egyik rendőr indiánugrásba is vihog hogy milyen finom süteményt csinált
Ez asszem még a játék elején van. meg azis hogy a főhős kb 10 percenkent találkozik egy új karakterrel és mindenkinek bemutatkozik ugyan ugy, majd emondja hogy nevezik a haverok. és ez a játékban kb 100x
De mégis imádom minden percét. Szóval van ahol amúgy bejön itt én szétnevettem magam
-
reális?? 450GB 13 óra alatt az 35GB / óra, 580MB / perc, 9.6 MB/s .... tehát még a 100-as hálót se maxolja ki
(az ~12MB/s maximummal rendelkezik, miközben a ps3-ban gigabit ethernet van.... és ahogy írtam direktben van összemadzagozva a két ps3)
anno csináltam USB-s költözést is (hdd csere), ott emlékeim szerint ennél jóval kevesebb adat is vagy 24 órán át backupolódott.... (postoltam ide róla)
-
Dinomano
őstag
Ami érdekelt az új COD-okból, azt kijátszottam. Megmondom őszintén, annyi 2 vh-s és jelenkori rész volt, hogy már jobban komálom a futurista COD-okat, mint amilyen Infinite Warfare volt... Valószínű, hogy utolsó 4-5 részt nem láttam. Cold War is kimaradt még, bár majd szeretném kijátszani.
-
válasz
Dinomano #82115 üzenetére
Erről konkrétan leszokott a COD széria már elég régen (ettől még lehet 1-1 pont, ahol megtörténik, de nem általános). Ha csak emiatt hagytad ott, hát te tudod.... már a COD szérián tul nem maradt semmi klasszikus, lineáris, értékelhető FPS.
---
Migrálok superslim 3000-ről 4000-re... elég nehezen kezdődött el a másolás a beépített "data transfer utility"-vel és valóban csak direktben összekötött ps3-akkal kezdett bele (hiába voltak azonos hálózaton, nem indult el, direkt kábelből is kellett 2-3-al szórakoznom, pedig a sony szerint megy bármilyennel..... anno már 2x meg kellett ezt csinálnom, nem rémlik, hogy volt ilyen gondom, de lehet már csak nem emlékszem).
500GB hdd -> 1000GB ssd a két gép háttértára és a forrás gép winchestere majdnem teljesen tele van. Elsőre ezeket az időket kalkulálta:
13+ óra.... eh.
#82114 james001
kratos a lemezen van vagy dlc, amit pl leszedtek storeból, vagy hu accal nem megy, stb ?amugy
-
Dinomano
őstag
Nem tudom, melyik új CoD Modern Warfare volt az, ami elég nehéz volt, és egy gránátos résznél végtelenítve jött az ellen. Ott kapcsoltam ki. Ez aztán az innováció. Tiszta '90-es évek.
DMC: Oké, egy démonos dark fantasy gyilok, Bayonetta-val együtt. Ezzel nincs baj. De amikor a fizika a játékban egy vicc és NAGYON eltúlzott baromságok vannak bent, az engem kiránt az élményből.
DMC: Jönnek a démonok, feldobja a pizzáját, közben mond egy buta egysorost, kinyírja őket, majd elkapja a leérkező pizzát... Jaj...
Bayonetta: Menő négervámpír (vagymi) előugrik makulátlanul a koporsóból. Fight a zuhanó óratornyokon, vagy miken... Eh...
Ezek nekem már az anime-s túlzás azon szintjei (Pedig bírom az anime-ket), amit nem vesz be az agyam... És 20-30 évesen sem vette be. Lassan 50 fele meg már végképp nem. -
james001
veterán
válasz
Dinomano #82112 üzenetére
DMC-t imádom,de valahogy a Bayonetta soha nem jött be. Pedig ugyanaz csinálta aki a DMC-t is
Mondjuk nem az elborultsága miatt nem tetszik,egyszerűen csak a gameplay meg a story meg ilyesmik nem jöttek be.
Amúgy végre sikerült beszereznem az egyik kedvenc bunyós játékomat PS3on
Anno mikor kijött szétnyúztam,Tekken 6 mellett nagy kedvenc
Kár hogy az online szerverek nem mennek már ennél sem,platina ennél is lehetetlen már
-
válasz
Dinomano #82108 üzenetére
semmiben, pont ezért fogyaszthatóak számomra ma is
mára az egyetlen "oldschool" játék az a COD... persze vannak jobban sikerült részek és van... a Modern Warfare 3 remake
mert mi is a meghaladás (kérdeztem Payphone-tól....) ? a kirepül az XP a fej fölé, amikor eltalálok valamit? az inventoryban buzulás? az lenne a fejlődés netovábbra? bele kell erőltetni minden szarba rpg elemeket, attól lesz jó?attól még, hogy egy COD4 faék, attól az még nem "öregedett rosszul".
#82109 Payphone
az infinite warfare az gen8 konzolokra jött már, nem a ps360 érára.... (és sztem elég lehangoló robotokat lőni emberek helyett, tiszta gears4 betegség) -
Dinomano
őstag
válasz
james001 #82111 üzenetére
Tudom, azokat hanyagolom is. Nekem már a DMC is elborult módon japán. Amikor már paródiába hajlik a főhős cool-sága, attól hülyét kapok. Bayonetta pl. ugyanez.
NiER Automata egész befogadható játék volt nyugati fejjel.
MGS: 1-2 karakter nagyon japán, pl. a halhatatlan vámpír karakter... Ő már nagyon anime-s figura. De MGS nagyobbrészt megmarad a realítás talaján, azért is "szeressük". -
james001
veterán
válasz
Dinomano #82107 üzenetére
Hát nemtom,nekem az MGS sokkal "komolyabb" azért mint a legtöbb japán cucc,nyilván vannak ebben is elborult dolgok de azért na belefér
Nagyon elborult japó játékok egyébként pl Suda51 vagy Yoko Taro játékai. PS3-on pl a Sudától ott van a Lollipop Chainsaw vagy a Killer is Dead,na azok igazán nagyonjapó cuccok -
Dinomano
őstag
válasz
Payphone #82109 üzenetére
Variációk egy kaptafára... Ráadásul, mivel már nem tudtak mit kitalálni, úgy tűnt, hopgy nagyon filmeket koppintanak. Azt hiszem talán Black Ops 3 kampányban éreztem azt, hogy Terminator játék, jöttek a robotok ezerszámra... Az Advanced Warfare G.I.Joe mozira hajazott, az Inf. warfare meg Expanse sorozat...
-
Dinomano
őstag
Igen... Az újabb CoD-ok miben haladták meg a gen7 fps-eket???
Nekem az újabb CoD-ok közül csak azExpanse játék,izé... Infinite Warfare tetszett.. (Az meg bukó is volt, úgy tudom.)Nekiálltam Cabelas African Adventure-nek... Nah, ég és föld a Shadow of Katmai és ez. Szép a graf, jó a mozgás, jók a hangok és szép a grafika... Álleejtősen nagy a különbség!
-
Dinomano
őstag
válasz
james001 #82105 üzenetére
Nagyon japó: Eltúlzott mimika és kirohanások, "marvelesen túltolt" fizika, illetve annak hiánya, esetleg amnéziás hős és mesterséges emberek, vagy képességek.
Arty: Mondjuk, a fulton technikával pl. kísérleteztek az amcsik (dróton leengedett ellátmány). Szóval ez még nem annyira agyf@x...
Végülis, ha úgy vesszük, japókra jellemző a kikacsintás, nem kell vérkomolyan venni a játékokat.Ami viszont pozitívum MGS-ben, hogy Kojima tanítani is akar, és mivel militaryb*zi, ezért vannak értékes, hiteles infók is a mesevilágba beleszőve. (Közelmúlt politikai, katonai eseményei, csapatok stb.)
-
-
james001
veterán
Ez a "nagyonjapó" kifejezés mit takar nálatok amúgy?
Nekem egy Final Fantasy vagy ilyesmi egy "nagyonjapó" játék nem az MGS
-
Payphone
tag
válasz
Dinomano #82103 üzenetére
Tényleg ott vannak ezek a jo kis FPS-ek is. Csak ezek szerintem ma már nem állják meg a helyüket. Nemrég a Resistance 2-őt és a Killzone 3-at is kipróbáltam és amúgy végig is nyomtam őket de borzasztó monoton már mai fejjel. Annyira tele van scriptelve hogy borzasztó. Meg ugye megy a nagy lövészet a társaid semmit nem sebeznek, se beléjük, ki be hajolnak a fedezékből is halo. Viszont a 2010-es évek elején mikor PS3-at vettem akkor meg szerintem 2-3x végig vittem mind a 3 resistancet és a killzone 2-3-at is.
Az infamous 1-2-őt tavaly nyáron a nagy melegekbe a kis klímás lakásomba nyomtam végig és hát kb pisilni is alig bírtam kimenni úgy oda szögezett. De pl a ps4-es second son már egyáltalán nem jött be és sokkal bénább minden megoldása a játéknak az elődekhez képest.
De vissza térve, szerintem a régi vágású FPS-ek rosszul öregedtek, legalább is szerintem, ezen belül is inkább a "háborús" játékokra gondolok. Mert azért egy Bioshock minden csak nem rosszul öregedő játék
De a régi COD-ok, és a fent említett killzone vagy risistance nekem borzasztó monoton és kiábránditó
-
Dinomano
őstag
válasz
Payphone #82102 üzenetére
Ott van még a Killzone 1-2-3 is, és a Resistance-nak sincs szerintem semmi remaster kiadása.
Arty, teljesen jó cucc a MGS 5 (+Ground Zeroes "demo"). Egy nagy baja van, hogy sokan idegennek érezték az open world-ot MGS-hez, valamint gondolom a Konami, Kojima összeveszés sem tett jót a játéknak. (Ha játszol vele, akkor vagy nagyon türelmesnek kell lenni, vagy YT videókból segítséget kérni. Ugyanis, ha xar fegyvereket, segítőt választasz akkor a saját dolgodat nehezíted meg. A bázisépítés, fejlesztés Qjó bent, a fulton-ozás is nagyon jó, minden pénzbe kerül, gyémántokat, cuccokat gyűjthetsz, adhatsz el stb.)
Ami durva: Alkalmazkodik a játék hozzád... Ha viszed be a fejlövéseket, akkor kis idő múlva sisakban lesznek az ellenek. Amíg nem szabadítasz ki tolmácsot, addig nem tudod, hogy mit beszélnek rádión.
Szerintem a MGS 5 mindenképpen egy emlékezetes játéka az előző generációnak. -
Payphone
tag
hát a sonynak van pár címe ami az "adott" konzolon maradt sajnos. Ilyen az MGS 4 is akkor. De mellette azért ott a többször is említett nagy szívfájdalmam az infamous 1-2, abból is főleg az első rész mivel piszok gyatrán fut ps3-on, jólenne egy sima 4k kiadás 60 FPS-el PS5-re. Nemkell nekem semmi grafikai tuning csak fusson szépen stabilan. De ilyen a Little big planet is szerintem. Ps4-en ott van a bloodborne, amit az istenért nem akar a sony megdobni egy 60 FPS patchel.
-
válasz
Dinomano #82100 üzenetére
xboxon próbálkoztam mgs2-vel, de az nekem akkor "nagyonjapó" volt
ezekszerint jogosan
aztán elfelejtettem a szériát, csak már sok sok éve nincs splinter cell és kellett volna valami potlék... így jutottam el mgs4-ig, ami nekem szintén elég japósaz 5-nek volt ilyen demoja, az tetszett, de a teljes játékról nem olvastam jókat.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest