- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Amivel nem számolsz, az az infláció. Akárhonnét nézem, a boltban mindenért minimum 10%-kal többet kell fizetni (tudom, Mo-n még rosszabb a helyzet). Ehhez képest a biciklik meg pont olcsóbbak, mint tavaly ilyenkor (meg lehet is kapni). Covid előtti békeidőkben az alu vázas, karbon villás, tiagrás belépő országútit kifutó akcióban 772 Euróért vettem, az most nagyjából 1000 Euro lenne mai viszonyok között (közben eltelt 4 év, 4 gazdaságilag kőkemény év!), de ennyiért ez akkoriban is best buy volt, meg most is ekörül vannak a best buy akciók erre a kategóriára (mármint 1000 Eur körül).
Autóval amúgy ugyanez a helyzet, most jár le a lízingem, amit akkor vettem, ugyanaz most több, mint 10%-kal drágább újan, mint akkor volt - semmit nem változott a modell, ugyanaz a felszereltség, minden, csak új. Szerencsére fix kivásárlásos ár volt a szerződésben, szóval átveszem inkább a saját autómat a lízingcégtől azon az áron, amit 4 éve prognosztizáltak rá
Hülye lennék nem így tenni, a covid, meg az állandó sérülések miatt 40k km-t tetem bele 4 év alatt. Mondjuk a biciklim is kb így áll arányaiban...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Temu
- GTA VI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest