- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Amivel nem számolsz, az az infláció. Akárhonnét nézem, a boltban mindenért minimum 10%-kal többet kell fizetni (tudom, Mo-n még rosszabb a helyzet). Ehhez képest a biciklik meg pont olcsóbbak, mint tavaly ilyenkor (meg lehet is kapni). Covid előtti békeidőkben az alu vázas, karbon villás, tiagrás belépő országútit kifutó akcióban 772 Euróért vettem, az most nagyjából 1000 Euro lenne mai viszonyok között (közben eltelt 4 év, 4 gazdaságilag kőkemény év!), de ennyiért ez akkoriban is best buy volt, meg most is ekörül vannak a best buy akciók erre a kategóriára (mármint 1000 Eur körül).
Autóval amúgy ugyanez a helyzet, most jár le a lízingem, amit akkor vettem, ugyanaz most több, mint 10%-kal drágább újan, mint akkor volt - semmit nem változott a modell, ugyanaz a felszereltség, minden, csak új. Szerencsére fix kivásárlásos ár volt a szerződésben, szóval átveszem inkább a saját autómat a lízingcégtől azon az áron, amit 4 éve prognosztizáltak rá
Hülye lennék nem így tenni, a covid, meg az állandó sérülések miatt 40k km-t tetem bele 4 év alatt. Mondjuk a biciklim is kb így áll arányaiban...
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest