Hirdetés
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBazsi
senior tag
válasz
SirKero
üzenetére
Megoldódott a dolog, 11kábelből 2vel működik, az egyik egy 20 centis temus noname kábel, a másik egy 10éves mikro usb kábel amibe tettem egy C átalakítót, ezen felül se az s25, se az s10 se az s21 gyári samsung kábelével nem ment, se 2 baseusal sem. Sőt honopr magic v3, illetve xiaomi kábellel sem. Érdekes dolgok ezek azért.
-
palesz53
senior tag
válasz
Oldman2
üzenetére
Olyat keress a celsoazevedo-n, hogy BigKaka AGC 9.2 v14
(23 plushoz való config fájllal).Teljes körű támogatásra ne számíts (sajnos nagyon kevés fejlesztő maradt mára, többségük ritkán is ad ki fejlesztést (miután hobbi részükre), a Samsung mostanra nem igazán fő vonal náluk).
-
Teal'C
veterán
A viszontlátásra beujjítottam egy ezüst edge-t. Egyenlőre nagyon tetszik.
-
wanted5
őstag
Dbrand grip case-hez hasonló de olcsóbb tokot nem tud valaki?
-
Oldman2
nagyúr
Nova Launcher alatt hogyan lehet azt az áldott Restricted Settings-et engedélyezni?
A dupla koppos lezárást próbálom engedélyezni, ez hiányzik hozzá.
Amik a jegyzeteimben szerepelnek „megoldások”, azok mind egy itt nem megjelenő 3 pöttyös menüben engedélyezik azt.
-
dussy
őstag
Én pár hete i15 Pro-ról váltottam vissza Androidra, jelenleg S25-öt használok.
Kamerában egyértelműen visszalépés, főleg sötétben, gyenge fényviszonyok között.
A rendszer pörgös, gyors, nem érzem semminek a konkrét hiányát, bár tény, hogy az Applenél az appokat nem kell "újraindítani" - itt azért párszor rászaladtam erre.
Ha a fotó fontos nézz körül a Pixel háza táján is. -
Jadro
veterán
Az S25 használatban nekem még sz S23 után is érezhető előrelépés volt. Gördülékeny, működik minden pikk-pakk. Kamerában viszont nem nagyon volt innováció a sima verziókban már évek óta. Optimális körülmények között nagyon jól használható, ha nem pixelbámulásra kell. Az S24-ben már elvileg nem rossz azexynos, de nekem az ilyen processzoros S szériák kimaradtak szerencsére.
Üzemidőben a méretéhez képest szerintem pazar az S25, persze biztos vannak olyan felhasználási szokások is, amikre nem elég, de itt volt fejlődés azért.
Youtube-on nézz kamera összehasonlító videókat, mert van amiben jobb, van amiben gyengébb. Függ attól is, hogy neked mire kell.
-
-
plaszy
őstag
Szia!
Én 1 éven belűl S22-ről váltottam S24-re, ott nem éreztem jelentős különbséget a hétköznapi szokásomhoz képest. Persze specifikációban azért volt fejlődés. Aztán downgradeltem S21-re, mivel az sem rosszabb számomra, mint az S22. Viszont most S25-re váltottam, itt érzek már javulást, még az S24-hez képest is. Főleg a 12 GB RAM és a 256 GB tárhely miatt. Nálam ezek vannak napirenden: telefonálás, 2 SIM használat, mobilnet, néha YT, Facebook. Max. 25 applikáció van leszedve rá. Játék nem érdekel már.
-
Garsza
veterán
Helló! Telóvásárlás előtt álok. Valószínű szolgátatótól és S24 S25 S25FE közül választanék. Az volna a kérdésem, hogy az S25 meg e ér kb. 60 000HuF felárat a másik kettővel szemben. a másik kérdés hogy egyműshoz viszonyítva melyik miben gyengébb mint a másik? S22 -ről és a feleségem S20 -ról váltanán. Ezek is kiszolgálna csak sajnos az üzemideük nem túl jó. És a feleségem jobb kamerát szeretne.
-
snpetit
aktív tag
válasz
Szaszabond
üzenetére
De kell egy mágneses tok is, nem?
A mágnes nincs a telóban csak QI2 ready. -
SPeti1984
senior tag
Használ valaki esetleg a telefonhoz mágneses vezeték nélküli töltéses külső akksit, ami ugye odatapad és úgy is lehet használni a telefont? Ajándékba szeretnék ilyent vásárolni, de nem tudom milyent érdemes, ami jó a telóhoz és azért nem annyira durung a mérete sem.
-
wanted5
őstag
A Samsung Pay itthon nem működik ugye?
Átállítottam a csc-t ILO-ra, de előtte se dobta fel hogy bankkártyát adjak hozzá.
Csak írkálta, hogy fizessek azzal viszont opciót meg nem találtam hozzá. -
Roland2722
csendes tag
Nincs szösz a csatlakozóban és nem csak használat közben, hanem használaton kívül sem hozza azt a töltési időt, amit megbecsül. Ahogy írtam korábban S22-őt használtam 3 és fél évig, az is ugyanúgy 25W-tal töltött tehát ismerős a sebesség és töltésiidő így, ami nekem furcsa, hogy korábban az S22 szupergyors töltést írt, az S25-ön csak gyorstöltés jelenik meg. Azt gondoltam ez csak átnevezése mert a 25W azért nem szuper gyors. Nem tudom mi okozhatja, nagyjából ami időt hoz az 70-80% 2 óra töltéssel és közben gyorstöltést jelez a telefon, a becsült idő meg a fele amit mutat.
-
Teal'C
veterán
válasz
Roland2722
üzenetére
Használod közben, (képernyő be van kapcsolva) vagy fut valami app ami terheli? Mert akkor hiába írja hogy gyorstöltés nem fog gyorsan tölteni.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Roland2722
üzenetére
Nincs egy pici zsebszösz a töltőcsatlakozóban, ami miatt nem tökéletesen, hanem csak simán csatlakozik? Ilyen miatt szokott lassabban töltődni.
-
Roland2722
csendes tag
válasz
Cs.Tibor
üzenetére
Az be van állítva, tehát íirja a beállítások között, hogy gyorstöltéssel tölt, jelenleg 49%on van és azt jelzi 33 perc a teljes feltöltésig, viszont kb 1 óra még a gyakorlatban. Ezt nem értem hogy mi okozhatja, mert minden más amúgy jól működik az aksi is jól bírja nagyon.
-
Cs.Tibor
junior tag
válasz
Roland2722
üzenetére
A " Beállítások/ Akkumulátor/ Töltési beállítások"-on belül a "Gyorstöltés" csúszkát ki kell választani!
-
Roland2722
csendes tag
Sziasztok! 1 hete használom az s25-öt. Korábban az S22-höz vettem egy super fast charging felirattal ellátott eredeti samsung töltő adaptert és kábelt. Az S22 készülékem minden gond nélkül töltötte gyorsan, viszont az s25-öt rádugva csak gyorstöltést jelez. Időben írja hogy körülbelül 40 perc a teljes feltöltésig, viszont gyakorlatban majdnem a duplája. Nem értem hol lehet a gond, a töltést maximalizáltam 90%-nál viszont ott nem ír semmit,hogy ez a sebességre is hatással lehet.
-
Csokissüti
csendes tag
Vezetéles fülhallgató milyen jó hozzá? Olyat keresek ami nem gumiharangos. Úgy látom abból kevesebb a valaszték.
-
peby92
csendes tag
Van valakinek tapasztalata hogy melyik vezeték nélküli töltő tudja tölteni az s25-öt és a Galaxy watch 4et is? Nem feltétlenül egyszerre kell hogy töltse mindkettőt.
-
kcsa
veterán
válasz
*RLaci*
üzenetére
Ha valakinek megjött még az igénye az AR fóliára: az Alzán 10k alatt van.
-
*RLaci*
addikt
Köszi mindenkinek a fólia véleményt. Fel is dobtam ma egyet, tényleg jó. Régóta a Spigen Ez fit üveget preferáltam, de mostanában egyre jobban zavart már a túl erős tükröződés, ez így megoldódott.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Alogonomus
üzenetére
Alapból Telekomos készülék, és EUX van rajta. Majd érkezik, csak kicsit nem kerek.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Alogonomus
üzenetére
Sajnos igen, és nem akar frissíteni.
-
Alogonomus
őstag
Nálam már szeptember 1. Az a június eléggé réginek tűnik még úgy is, ha esetleg szolgáltatóhoz kapcsolt telefon, és a szolgáltató ül sokat a frissítésen. [kép]
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Egy kérdés ! A G. Play rendszer még június 1, nem talál frissítést. Hogy tudom ezt frissíteni ?
Valakinek van még ez a hónap ? -
kcsa
veterán
Ujjlenyomat érzékelés is hibátlan.
-
*RLaci*
addikt
Ezzel a fóliával kapcsolatban kinek mi a tapasztalata? [link]
-
Oldman2
nagyúr
Érdeklődök, hogy S25+ Topik nincs külön?
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék:
Saját fájlok - Beállítások - Menüelrendezés szerkesztése - Kategóriák
Ez előtt a pipa aktív, de a mező szürke.
Hogyan, miképp lehet innét a pipát kivenni?
Köszi
-
laabom
tag
Sziasztok!
Egy "buta" kérdéssel fordulnék hozzátok.
Húsvét körül vásároltam a telefont és olyan problémám van, hogy ha 25W-os töltőfejjel (EP-TA800EBE) vezetékesen töltöm és használni akarom közben (megnézni valamit, telefonálni stb), akkor használhatatlan az érintő kijelző, mert össze vissza reagál. Ez csak 25 W-os töltőfejjel van. Elötte "A" szériás Samsungom volt, már akkor vásároltam ezt a 25 W-os töltőfejet és annál is ez okozott problémát. Másnál is van ilyen vagy csak nálam?
Köszi előre is a segítséget!
-
vkrisz
csendes tag
válasz
Logicman86
üzenetére
Nekem Flolab üvegfóliám van, nagyon meg vagyok vele elégedve. Ujjlenyomat olvasó normálisan működik, ujjlenyomatot nem gyűjti, teljes felületen fed. Nem a legolcsóbb, de idáig nekem ez vált be a legjobban.
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
S25+ az alany.
Ma kétszer indult újra, egyszer délután 4 körül, és most nézem, hogy telefon újraindítva szöveg fogad.
Hivatalosan pénteken 3kor kellene ennek megtörténnie.
Van valami diag szoftver v hasonló, megtudni mi a cerka van vele? -
Logicman86
tag
Sziasztok.
S25-höz (gyári szilikon tokkal) keresek üvegfóliát. Spigen - t néztem, mert azt ajánlották sokan, de videók alapján az sajnos nem védi a teljes kijelzőt, a fekete "keret"-re már nem ér rá. A tok szinten nem ér rá a fekete keretre ami rendben is van. Viszont így a spigen fóliával lenne a fólia és a keret között egy üres "csatorna" ami folyamatosan tele menne porral, szennyeződéssel.
Tudtok ajánlani olyan fóliát (lehetőleg üveg) ami megbízható, minőségi és fedi a teljes kijelzőt? Láttam fekete "keretes" fóliákat is videókban, de nem igazán találok sehol olyat.Köszi előre is az ajánlásokat, segítséget.
-
vSite
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést, hogy nem kimondottan csak s25 alap problémával fordulok ide, de s25 esetén is érdekes lehet.
A 22-es szériánál volt a led view cover wallet tok, 24-es szériáig volt a smart view. 25-höz nem adtak ki ilyet.
Feleségemnek rendeltem egy s25+ modellt és ehhez kellene Samsung minőségű wallet tok, ami az nfc fizetést, vezeték nélküli töltést engedi és lezárja a képernyőt lecsukáskor.
Használ valaki hasonló wallet tokot? -
Csokissüti
csendes tag
válasz
Alogonomus
üzenetére
Köszi!
-
kcsa
veterán
válasz
Alogonomus
üzenetére
Egy plusz fogyasztásnövelő: dual sim. Szerda óta használok külföldi mobilnethez helyi esimet, azóta feltűnően gyorsabban merül mint amilyen egy simmel volt.
-
Alogonomus
őstag
válasz
Csokissüti
üzenetére
A merülési sebesség leginkább attól függ, hogy mennyire számításigényes folyamatok futnak a telefonon, illetve hogy a kapcsolat 4G, 5G, vagy wifi, és mennyire erős/stabil a jel, mennyire kell "dolgoznia" a telefonnak, meg például a bluetooth üzemel-e.
A fogyasztás attól nem változik meg érezhetően, hogy FHD vagy QHD felbontást kell kiszolgálnia a chip grafikus részének, mert az IGP számára mindkét felbontás gyerekjáték, ha csak sima appot, és nem 3D játékot kell futtatnia azzal a felbontással. Komoly játék persze jobban merít a magasabb felbontáson. Általános esetben a fogyasztásra sokkal inkább hatással van az például, hogy statikus képet kell megjelenítenie, és így az automatika talán 1 Hz-ig is visszaveszi a képfrissítést, vagy mozgás/videó van a képernyőn, és ahhoz kell igazodnia a képfrissítésnek, ami így akár 120 Hz is lehet.
A QHD felbontással persze szebb a megjelenítés, hiszen akkor nem 1,33 pixelen kell valamilyen leosztásban megjelenítenie a telefonnak 1 pixelnyi információt, de igazából nem nagyon észrevehető, mert nagyon magas a kijelző pixelsűrűsége, de mivel sokat nem számít a fogyasztásban, szerintem érdemes lehet bekapcsolni a magasabb felbontást. -
Csokissüti
csendes tag
Üzemidőből mennyivel jobb a s25+ a sima s25 höz kepest?
Az s25+nál qhd vagy fhd-t használtok? A qhd gondolom jobban meríti esetleg? Ha FHD akkor ugyanolyan szép a kinező mint az s25-ben.l? -
Arvist
tag
Nekem még soha nem melegedett fel a telefonom (S25+) semmitől, de a mai biztonsági frissítés telepítése közben tűzforró lett.
-
kengyel
nagyúr
válasz
viewdetails
üzenetére
Októberi bizt. Update bizony.
-
zzola
titán
válasz
viewdetails
üzenetére
Az mi?
-
viewdetails
addikt
BYIF tölthető
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Köszi