Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
Akit érdekel, a Samsung Internet beta már elérhető PC-re is és nem csak US és koreai területeken (ne tévesszen meg, hogy a letöltés gomb alatt ott van a felirat, le lehet tölteni)-
Még kicsit kezdetleges a cucc, de ha jól kiforrja magát hasznos lehet. -
saril
senior tag
Sok minden befolyásolja ám, akik brutális SOT-okról írnak azok:
-wifin vannak vagy
-közel van hozzájuk az adótorony,
-lehet kis fényerővel használják
-illetve lehet 5g helyett nekik csak 4g-vel megy a mobilhálózat és a telefonálásNeked akinek gyorsan merül:
-lehet távol vagy illetve két adótorony között váltogat a telefonod,
-vannak rossz térerő pontjaid ott ahol használod
-sokszor megy 120hz-en a képernyőd
-nagy fényerővel használod
-beakadhat a háttérben egy app amit nem mutat a telefon sem
-BT eszköz amivel össze van csatlakoztatva az is produkálhat ilyetÉs még ezen kívül is sok minden előfordulhat...
-
semetka
őstag
Segítsetek légyszi hogy a SOT nektek is csak akkor frissül amikor kikapcsoljátok a képernyőt? Úgy emlékszek hogy nekem frissült eddig anélkül is hogy kikapcsolom a kijelzőt. Frissítettem ma play-t, az össze appot és tegyük fel ha 30perc SOT-on áll és 10 percig nyomkodom akkor ugyanúgy 30-on marad, csak akkor frissül 40re ha kikapcsolom a képernyőt. Lehet hogy csak nem jól emlékszek, de örülnék ha megerősítenétek.
-
-
semetka
őstag
Nekem a 3-3,5 óra kijelzőidő úgy van meg hogy kb 3 szor el tudok menni melóba vele. (15-20% körül töltöm) Néha van hogy nekem is úgy tűnik valami jobban eszi de ha belegondolok, ha annyit nyomogatnám hogy 1 nap lemeríteném, nem mint átlagosan 3 nap alatt, akkor 5-6 óra kijelzőidő is összejöhetne. De annyit nem nyomkodom.
-
Pano
veterán
Sziasztok!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem elkezdett az üzemidőm rossz irányba változni (alap s25), miközben se a használati szokásaim nem változtak, se a használt appok (újat se telepítettem).
Eddig simán eldöcögtem 1,5 napot egy feltöltéssel. Lazább napokon kettőt is. Most meg minden nap végén töltőre kell raknom a telót még a nyugisabb napokon is.Az akku fogyasztásoknál nem látok semmi kirívót vagy olyat, ami másként alakulna a megszokottnál, de kb 3-3,5 óra a max képernyőidő amit ki tudok hozni 20%-ig.
Arra gondoltam, hogy a napsütés miatt fényesebbek a nappalok, esetleg átlagban nagyobb fényerőn megy a kijelző (bár nem használom túl sokat kinn).
Más tapasztalt hasonlót? -
kcsa
veterán
Közben jött februári play update
-
kcsa
veterán
válasz
SirKero
üzenetére
Alzán vettem, mondjuk én bemákoltam: bontott volt, 3500-ért, talán ha egy ujjlenyomat volt rajta, semmi más nyom.
-
sgeza
veterán
válasz
Wind-Storm
üzenetére
A spigent nem tudom, de ez a kamera síkjánál kijjebb van. Ha lerakod egy asztalra, akkor attól védi.
-
SirKero
őstag
Üdv.
Mágneses tokot keresek S25+ telefonhoz. Bejártam a Kínai piacot több mobiltelefonos üzletet de mind egyformán gyenge minőségű ( nem tapad rendesen oda a mágneses PowerBank )
Ha tud valaki segíteni benne köszi előre is. -
queens
tag
válasz
Wind-Storm
üzenetére
spigenről váltottam erre
hasonló kamera dolgok miatt és ez jobban védi +magsafe -
sgeza
veterán
válasz
Wind-Storm
üzenetére
Nillkin Superfrosted Pro (magnetic)?
-
Wind-Storm
őstag
Sziasztok!
Spigen liquid air nem védi eléggé a kamerát személyes megítélésem szerint. Nillkin carboprop-ot nézem épp, ennél egyben kitámasztó is a lencsék előtt lévő műanyag, így azok mélyebben lesznek. Elfedni nem akarom a lencséket, csak hogy a tok hátlapi felületével ne síkban legyenek. Van valakinek tapasztalata ezzel a tokkal? Akár fogásra, kézből kicsúszósságra milyen a Spigenhez képest?
-
tutis
addikt
válasz
csorbajeno
üzenetére
igen, mivel a cache partíció tartalmazza az Ideiglenes adatokat, amelyeket az appok gyakran lekérnek, hogy ne kelljen újra letölteni vagy kiszámolni őket. így egy beragadt hibás cucc miatt állandóan itt olvasná fel az appot, nem tudja újra letölteni netről a frisset, így egy telefon indulásnál ez végzetes hurok sajnos. Hibás a file, emiatt nem indul a telefon, és mivel nem indul a telefon, nem tudod törölni az appot vagy frissíteni, így végtelen ciklusban újraindulgatott a telefon
-
Jadro
veterán
válasz
csorbajeno
üzenetére
Vagy igen, vagy nem. Egy próbát megért volna. Mindenesetre ez kemény lecke volt arról, hogy a fontos dolgoknak muszáj több helyen is meglenniük, mert bármi történhet a telefonnal. Sajnálatos, mert ezek tényleg pótolhatatlan dolgok.
Egyébként nem muszáj felhőbe, én pl PC-re archiválok ezzel és még megy backup egy külső tárolóra is. + felhőben is van azért tárhely ingyen is elég, ha nem akarsz mindent is feltolni.
-
plaszy
őstag
Nekem a "mindent megadós" ok miatt van egy A53-asom, amire minden fontosabb esemény után, vagy éppen, ha van időm Smart Switch-el átviszek minden adatot (kép, videó, fájlok, üzenetek, telefonkönyv, feljegyzések, ilyeneket). Az alkalamzások meg utólag rátölthetők, amiket én használok, max. 15-20. Szóval egy olyan biztonsági tartalék telónak jó. Persze az sem életbiztosítás, csak megnyugtatás nekem.
-
tutis
addikt
hidd el hogy kell. párom telefonja (nem samsung de ez lényegtelen) megragadt bootloaderben (egy feltehetőleg hibás alkalmazás frissítés miatt)
Egyetlen lehetőség lett volna adatvesztés nélküli telefon indításra, a recovery wipe cache.. Igen ám, de sajnos az a recovery sem tartalmazott már gyárilag wipe cache opciót..
2 hónapig túrtam a netet, mindenféle megoldásokat keresve, de sajnos nem lehetett máshogy megoldani, teljes adatvesztés lett. 2 évnyi kép és videó lett oda, mert sajnos nem szinkronizált sehova. Ne tudd meg milyen érzése volt a páromnak, gyerekfotók, kirándulások, nyaralás képek, minden odalett...(azóta beállítottam neki mindent, és elmagyaráztam neki a felhő fontosságát, ő ellene volt sajnos minden ilyennek) Tudom, ha van mentés, nincs gond, de visszakanyarodva az elejére, egy egyszerű wipe cache opció fél évnyi szomorkodást és bosszúságot előzött volna meg.. -
tutis
addikt
válasz
viewdetails
üzenetére
ajjaj, ez nem jó ha gond van..
-
plaszy
őstag
válasz
csorbajeno
üzenetére
-
Arvist
tag
válasz
viewdetails
üzenetére
Köszi szépen !
-
Arvist
tag
Másnál is eltűnt a Wipe Cache lehetőség a recovery menüből ? S25+
-
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, valaki meg tudja mondani, hogyan lehet Samsung készülékben (S25) beállítani azt, hogy "kis ablakkal" rendelkező kihajthatós telefontok esetén az always on display egy kis területen jelenjen meg? Kb így:
-
Zeki
nagyúr
Lehet másnak evidens, de én most jöttem rá, hogy nem kell külső app a képméretek csökkentéséhez.
A Samumban a képnél a ceruzás szerkesztés, majd jobbra fent a 3 kis pötty és ott lehet Átméretezést állítani. -
kolosanyi
veterán
Sziasztok! A DeX-et aki használja, milyen billentyűzetet és egeret használ? Vettem egy Logitech MK270 vezeték nélküli szettet, de ez nem bluetoothos, hanem USB dongle-ön keresztül kommunikál. A telefon fel is ismeri, viszont szaggat a kurzor, a billentyűzetnek meg 2-3 másodperces input lagja van, szóval ez így ebben a formában nem igazán használható. Milyen egeret és billentyűzetet érdemes venni, hogy működjön?
-
Warpig
aktív tag
válasz
lordcoyote
üzenetére
Mennyi lett végül, ha nem indiszkrét a kérdés.
-
tutis
addikt
válasz
lordcoyote
üzenetére
legjobb döntés

-
Garsza
veterán
válasz
lordcoyote
üzenetére
Én az aksi miatt nem vacilálnék. Bőn jó üzemidőben a sima S25.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
lordcoyote
üzenetére
Hát de van értelme? az s23 is jobb volt snapival, mint a 24 az exynossal.
-
Pano
veterán
válasz
lordcoyote
üzenetére
Te tudod. De az s25 procija jobb. Más fontos dologban meg nincs különbség.
-
toompa
őstag
válasz
lordcoyote
üzenetére
[link]
Ajánlom az összefoglalóval kezdeni. -
Garsza
veterán
válasz
lordcoyote
üzenetére
Én S20+ mentem S22 -re majd S25 -re. Nekem jobban tetszik a kissebb méret. Kényelmesebb a használata egy kézzel. Mondjuk van egy teljesen felujjított S20+ is. Amit nem használok.
Én a +verzióban nem is gondolkodtam a méret miatt. -
Alogonomus
őstag
válasz
lordcoyote
üzenetére
Minden attól függ, hogy adott pillanatban mennyivel drágább az S25+.
Az S25+ az akkumulátor tekintetében egyértelműen érdemben többet nyújt a 4000 vs 4900 mAh kapacitás, valamint a 25 vs 45 W töltési teljesítmény tekintetében.
A kijelzője mérete és felbontása is nagyobb, ami szintén nyilvánvaló pozitívum, hiszen pont azon vacillálsz, hogy az S24 Ultrához képest kisebb sima S25 telefon nem lenne-e túl kicsi neked.
Persze mondjuk 10% felárnál többet azért keveseknek érhetnek meg az S25+ bővebb adottságai. -
tutis
addikt
válasz
lordcoyote
üzenetére
nekem méret és akku miatt csakis az S25+ jöhetett szóba.
-
toompa
őstag
válasz
lordcoyote
üzenetére
Kékes-fekete S25+ most is van a Samsung webshopban.
Kuponozd le és hajrá ha azt szeretnéd.
Neked kell eldöntened hogy melyik méret a megfelelő. Mindkettő nagyon jó telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fűnyíró topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megnyugtató a minősége .