- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
vallas
üzenetére
Ja, ez a sport-kaja tudott dolog részemről, pár éve diétával és sok mozgással (gyalog mentem mindenhova) lementem olyan 93 környékére, de a gyaloglás túl sok időt emésztett fel, ezért dobtam. Azért is írtam, hogy elkezdek fogyózni, mert sejtem, hogy ezen a tájékon tudom a legtöbbet hozni.
Hasról is fogytam, de máshol is látszik, de azért bőven van még mit leadni. A lábaim viszont sokat híztak, és az nem zsír.
#266431 -=RelakS=-: olvastam az elején, hogy a mérleg lassan indul meg, mert először izmosodsz. De közel fél év, és még mindig izmosodok (amúgy tényleg). Abban meg igazad van, hogy tényleg többet eszek, bár nem sokkal, de azért ezt én is érzem. Csak ugye itt a topikban sokan tolnak ezt-azt, a bicajos videókban is mindenki kajál, azt gondoltam, hogy emellett nyugodtan lehet. De úgy látszik, csak súly tartás mellett

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- Potensic Atom 2 - standard kit. Bontatlan + 128GB Potensic microSD (A1 V30 U3).
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hasaggymeg