Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Important update regarding
your Bitvavo account
and service availabilityWe regret to announce that Bitvavo will temporarily suspend serving clients residing in Hungary for regulatory reasons. From this Friday, December 26 2025, 17:00 CET onwards, Bitvavo will no longer allow Hungarian resident users to buy or sell crypto-assets or make deposits. From that point onwards it will be possible to continue withdrawing and transferring assets and funds outside Bitvavo, e.g. to your bank or to a self-hosted wallet. It will however not be possible to buy or sell assets.
We understand this is inconvenient, and sincerely apologise for the impact this may have. Please read this email carefully and refer to our support page for further information.
Name Bitvavo B.V.
Identifier K8809732
Authorisation for activity
Bezzeg benn a listában, mégis a magyaroknak nem nyújt többé szolgáltatást. -
refrigerator
tag
A Kriptomat is elhagyja a magyar piacot.
-
bobalazs
nagyúr
Binance chat ügyfélszolgálattal beszéltem.
Bifinity UAB szolgáltatásai megszűnnek. Zen továbbra is működni fog, pl bankból eur ki be utalás.
Illetve egyelőre titok hogy mi, de lesznek új szolgáltató. -
llacee
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére
akkor semmilyen formában nem lehet a binance-ről fiatra váltani és az euro-t kijuttatni mondjuk a revolut számlámra? Mert akkor első körben a még binance-n lévő cuccaimat is kiteszem ledgerre aztán megvárom mi lesz ennek a vége.Sajnos az eszközeim javarésze jelenleg úgyis minuszban van.
-
Taybor
tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Arra gondoltam h több kereskedő oldal leállította a kiutalást magyar kártyara ha jól tudom. És kérdés ez a binancet mikor éri utol, illetve ha például én februárban utalok ki vajon mi lesz ezzel a validálással a gyakorlatban. Annyi a kérdés hogy lehet inkább érdemes biztosra menni és még idén kiszállni ha nem nagy kereskedő az ember...
-
bobalazs
nagyúr
Egyébként aki lusta keresni, itt a teljes lista az engedélyezett platformokrol.
Name Acheron Europe B.V.
Identifier K8809696
Type Határon átnyúló kriptoeszköz szolgáltató
Name Avian Labs Netherlands B.V.
Identifier K8809594
Name BitGo Europe GmbH
Identifier K8809637
Name Bitpanda Asset Management GmbH
Identifier K8809524
Name Bitpanda GmbH
Identifier K8809598
Name BITSTACK SAS
Identifier K8809737
Name Bitstamp Europe S.A.
Identifier K8809656
Name Bitvavo B.V.
Identifier K8809732
Name BlockBen SIA (trading name: Blockben)
Identifier K8810005
Name Blue Cube (Malta) Limited
Identifier K8809960
Name Bullish Europe GmbH
Identifier K8809831
Type Cross-border crypto-asset service provider
Name Bybit EU GmbH
Identifier K8809687
Name Coinbase Luxembourg SA
Identifier K8809720
Name CoinJar Europe Limited
Identifier K8810002
Name Cryptonow GmbH
Identifier K8809886
Name DEBLOCK SAS
Identifier K8809674
Name Decubate B.V.
Identifier K8809787
Name eToro (Europe) Limited (Trading name: eToro)
Identifier K8809603
Name EU Internet Ventures B.V (Trading name: Banxa)
Identifier K8809869
Name Foris Dax Malta Ltd
Identifier K8809525
Name Gate Technology Limited (Trading name: Gate)
Identifier K8809863
Name Gemini Intergalactic EU Ltd
Identifier K8809850
Name GOin SAS
Identifier K8809705
Name IG Europe GmbH
Identifier K8810001
Name KuCoin EU Exchange GmbH
Identifier K8809983
Name Legend Financial Ireland Limited
Identifier K8809908
Name METAL GEAR SAS
Identifier K8809717
Name OKX Europe Limited Previous name: OKCoin Europe Limited
Identifier K8809514
Name Payward Europe Solutions Limited
Identifier K8809730
Name Ramp Swaps (Ireland) Limited (Trading name: Ramp Network)
Identifier K8809989
Name RELAI EU SASU
Identifier K8809891
Name Revolut Digital Assets Europe Ltd (Trading name: Revolut)
Identifier K8809979
Name SOCIETE GENERALE - FORGE
Identifier K8809887
Name Tangany GmbH
Identifier K8809778
Name TEROXX DIGITAL ASSET LTD
Identifier K8809971
Name Trade Republic Bank GmbH
Identifier K8809659
Name Tradias GmbH
Identifier K8809576
Name Vivid Money B.V.
Identifier K8809630
Name Zebedee Europe B.V.
Identifier K8809509
Name Zillion Bits Limited
Identifier K8809581
40
/
40
Loaded result -
bobalazs
nagyúr
Engem az érdekelne a revolutnak van kereskedési engedélye,az oldalon megvan adva mindenféle engedély, akkor miért tiltotta be a kereskedést?
[link]Description Kriptoeszközök átváltása más kriptoeszközökre
Activity Name Kriptoeszközök átváltása más kriptoeszközökre
Permitting Decreenumber n.a
Date of licensing 22/10/2025 -
Troy66
junior tag
-
Taybor
tag
Sziasztok!
Amennyire hallom egyre nagyobb a káosz kripto fronton itthon. Nekem binancen van egy kis eth és btc. Erősen gondolkozom h még dec 29-e előtt kiutalom és akkor nem lesz szarakodas ezzel a validátorral.
Ti mit gondoltok? Jobb még most kiutalni (amúgy is pluszban vagyok, azt sajnálom h nem 120nal tettem ezt) és akkor elkerulom h binance is bedobja a törölközőt? Meg amúgy is medve piac jön egy darabig úgy néz ki.. -
válasz
Troy66
üzenetére
Ha nem olvastad el akkor tedd meg a szivesseget, h mashol rontod a fizetett trollkodasoddal a levegot.
Aztan ha elolvastad a hatalmas tarsadalmi igenyt arra, h tomjuk a lelegeztetogepeknel feltuno emberket akkor esetleg be is fejezteheted. Nem veletlenul nem tudni meg a mai napig, h pontosan mit csinal ez a "torveny", mert egy bujtatott ado bevezetes lesz ami pont a haverokat tomi. -
Troy66
junior tag
pl úgy, hogy nem jelentkeztek vagy nem feleltek meg a feltételeknek? (pl helyi fiók, még mindig nem volt időm elolvasni)
Fentebb is írtam, bármely államban történhet szabályokban, törvényekben módosítás, mint ahogy korábban olvastam történt is pl az adózás mértékéről akár egészen drasztikus is.
Szerintem nem olyan vicces a felvetés, az igény minden hatóság részéről meg van a források ellenőrzésére, ami valahol jogos, akár társadalmi igény is. A megvalósítás, betartás az más tészta.
-
válasz
Troy66
üzenetére
Ne haragudj, de amit az allam muvel az az idiotizmus csucsa, vagy van valami terv a hatterben amivel majd csak kesobb szembesulunk. Vicc kategoria az egesz.
Hogy lehet az, h egy 5honapja alakitott noname ceg szerzett ilyet, de egy binance, kraken, stb. anyamkinja nem.
Csak nem valami olyasmi van a hetterben, h megint valakinek a zsebet tomni kene?
Mar a felvetes is vicc, h btks egy kriptovaltas. Dehat mit is varunk.. -
Troy66
junior tag
https://www.bitcoinbazis.hu/magyar-kripto-elso-engedelyezett-validator/
És vicces módon telefon feldobta, megjelent az első hiteles validátor... ennyit akkor arról, hogy "nem tudnák teljesíteni"... Kapkodás, fejetlenség... amatőrség, amit a revo művelt ebben a témában, higgadt kivárás helyett.
-
Z_A_P
addikt
-
Troy66
junior tag
CoinCash is bedobja a törülközőt, igaz ők normálisan állnak hozzá. Felfüggesztik a szolgáltatást, addig, míg nem lehet eleget tenni a törvénynek. (váráslás, atm, ki/be utalni lehet.)
-
korcsi
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
"
You can continue to use the following payment methods for your fiat deposit, withdraw, buy and sell crypto:Bank Transfer (SEPA Instant) for Deposit, Withdraw, Buy and SellCard (VISA/MasterCard) for Buy and Sell CryptoApple Pay and Google Pay for Buy and Sell Crypto
"Most én értem félre, vagy SEPA mehet továbbra is, és lehet vásárolni?
-
bobalazs
nagyúr
Binance is bekeményített:
Effective 29 December, the following payment methods will however be temporarily suspended until further notice: Card (VISA/MasterCard) for Deposit and Withdraw Apple Pay and Google Pay for Deposit and Withdraw Zen.com for Deposit and Withdraw Pay by Bank App/ Instant Bank Payment for Deposit and Withdraw Paypal and Revolut Pay for Buy or Sell Crypto Recurring Buy and Limit Buy - any scheduled Recurring Buy and Limit Buy orders will not be executed after 2025-12-29.
felfüggesztésre kerülnek a következő fizetési módok:
Kb mindegyik.
Az előre beállított ismétlődő Eladási/Vételi orderek sem fognak telesülni. -
Troy66
junior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ha nem revoluton van akkor max tartod, azzal nincs gond elvileg. A fiatra váltáskor lehet, ahhoz kell engedélyezett ha jól értem.
-
KMT
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Akkor tartsd meg. Azt semmi nem tiltja.
De lehet, hogy jobb is most eladni, mert eléggé medveszag van, lehet, hogy most évekig nem éri el a korábbi szintet. Vagy épp soha...
Egyébként meg amíg a jelenlegi tőzsdéd engedi, hogy matass vele és még nincs végrehajtási rendelet se, akkor tojni rá. -
BoneDragon
veterán
Mi van akkor ha az egyik engedélyezett exchangen sincs olyan kripto ami nekem van. Akkor kb januártól besz**tam? El sem tudom adni ezeket, akkora bukó van rajta jelenleg kedves Trump miatt.
-
Troy66
junior tag
közben megkérdeztem őket, elvileg revolut szempontjából nincs különbség csak akkro nem tudom miért kell megjelőlni melyik tőzsde... de mind1...
lehet tényleg értelmesebb eladni és vissza venni.
-
Troy66
junior tag
Küldött már valaki Revolutról a ByBit(.eu)-ra kriptot? Nem gond, hogy csak simán Bybit van, amit ki lehet választani Revoluton? Nincs eu meg com. Így megfog érkezni?
A tranzakció díja ~1500, 450ft attól függ melyik coin.
-
proof88
addikt
válasz
formula01
üzenetére
Hétfő éjjel 1-kor exportáltam pdf-be a listát, most visszanéztem, akkor még nem volt rajta

Magyarázatot én sem tudok adni erre.
Lehet, hogy a Revolut úgy látta, az itthoni bürokrácia útvesztőjében elveszett és idén már nem kapja meg az engedélyt.szerk.: bár nekem az a megadott oldal nem tölt be.
-
bobalazs
nagyúr
Metamaskos tranzakciókra mi vonatkozik? Mennyire jó ötlet nagyobb összeget oda utalni?
-
Troy66
junior tag
-
llacee
őstag
A Binance-nek megvan már a Mica engedélye? Én csak ott vagyok jelen.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Troy66
üzenetére
Bybit.eu az mica kompatibilis és nem köthet beléd senki ha itt kereskedsz.
A kiutalásnak van egy díja revolutról, de ezt írja utalás előtt. A váltás díja itt 0.1%.
Bár én eladnám revoluton és újra venném egy mica kompatibilis váltón ha még tartani szeretném, a küldözgetések helyett. -
Troy66
junior tag
Aki a Bybit-et választotta milyen szempontok alapján tette?
- Úgy látom ez egy viszonylag fiatal cég kínai vezetéssel (kitudja, mikor gondolja úgy az eu, hogy nem kívánatosak)
- Másrészt volt biztonsági incidens is, ami... hát kicsit aggasztó... - még ha nem is közvetlen.
- A magyar nyelv az pozitív.
Költségekben, hogy áll pl Krakenhez képest? (van topikja?) -
Troy66
junior tag
Krakenre van külön topik vagy vmi invitálós akció?
-
Troy66
junior tag
Megkérdeztem az Ai-t (chatgpt), ezek alapján a Kraken tűnk jobbnak. Anno úgyis a Binance és Kraken között gondolkodtam. Valószínűleg ez lehet az oka, itt is, hogy inkább azt használják többen. most már csak az a kérdés Revolutról mire lehet kiutalni... stb
-
Troy66
junior tag
Crypto.com vagy a Kraken a jobb? Melyiknek mi az előnye és mi a hátránya? Melyik drágább /olcsóbb? Vagy úgyis kérdezhetném mi szól mellettük pro és kontra?
Ha a többség a Krakent használja, miért döntöttetek mellette? -
Troy66
junior tag
Az újraindult az 6. És 8. jött a hír az eladásról.
"Hát már hónapok óta nem lehetett eladni, most pont hogy újra engedélyezték az eladást."
De érted, ez egy súlyos, negatív dolog. Mert nem felfüggesztés, hanem bezárás, lehúzzák a rolót. Ez azért így elég gáz, hogy pár nap és annyi.Én értem, hogy lehetett kimenteni, aki addig is kereskedni akart, de aki csak tartja, és nem csinál vele semmit, neki nincs lényegi változás a felfüggesztéssel, az eladással, megszüntetéssel keletkezik, nem a tartással.
Akkor Binance-vel sem lennék előrébb? Ott is megismétlődhet? Érdemesebb regisztrálni Kraken-re?
Köszi az mnb-s infót.
-
proof88
addikt
válasz
Troy66
üzenetére
Így volt ahogy mondod, MiCA engedélyt megszerezte Cipruson, és azt vártuk hogy honosítva legyen Magyarországon is, úgy néz ki viszont ez mégsem fog megtörténni.
"újra indult" -> az eladás.
Ezt egyébként meg tehetik nem kell 60 meg x nap, a változásról előtte értesiteni ügyfeleket?
Hát már hónapok óta nem lehetett eladni, most pont hogy újra engedélyezték az eladást.Kiküldeni külső walletre eddig is lehetett, ezért nem értem azokat akik azt mondják hogy "nem férnek hozzá" a pénzükhöz, hát pedig kiküldeni mindig is lehetett.
Binance-re is kiküldheted de annak még szintén nincs engedélye Magyarországon.
MNB oldaláról le lehet kérni a listát hogy jelenleg miknek van engedélye itthon.
Bybit, Coinbase, Crypto.com, Kraken, stb.
Amit találsz az MNB intézménykereső oldalán.
Összetett keresés > Határon átnyúló szolg. nyújtó külföldi intézmények > Egyéb intézmények > Határon átnyúló kriptoeszköz szolgáltató kiválaszt és katt a Keresés gombra, most 34-et listáz ki.A találatoknál ha rákattintasz a Részletekre akkor látod a weblap címét.
Pl a crypto.com-ot a Foris Dax Malta Ltd alatt találod, a Kraken pedig a Payward Europe Solutions Limited név alatt van. Ezért érdemes megnézni 1-2 ismeretlen nevűnél a részleteket mert a weblap alapján könnyebb lehet beazonosítani.
-
Troy66
junior tag
Nem emlékszem pontosan, de voltak országok ahol nem volt átmenet, volt ahol hamarabb hatályba lépet és ezért függesztették fel. Lényeg, utóbbi körhöz tartoztunk. És mintha még lennének azóta plusz szabályozások. Nem tiszta a kép. De rég nem követtem max felületesen a témát nyáron, akkor még az volt, hogy kell x hónap az engedélyek megszerzéséhez, implementálásához adott országban.
Push üzenetben jött az, hogy "újra indult" erre most meg olvasom ezt. Ezt egyébként meg tehetik nem kell 60 meg x nap, a változásról előtte értesiteni ügyfeleket?
Cex-em van, csak nem volt használva, frissíteni kell az adatokat. Milyen költségei lehetnek egy kiutalásnak? pl binance-re?
-
proof88
addikt
válasz
Troy66
üzenetére
MNB nem adott engedélyt a Revolutnak, a MICA önmagában nem elég, honosítani kell minden egyes EU tagállamban, ez nem történt még meg Magyarországon, erre vártunk régóta, de úgy látszik nem is fog megtörténni.
Bárhova küldheted, ahol tudsz kriptót tárolni. Vagy regisztrálsz egy CEX-re pl Kraken és oda küldöd ki a kriptódat, vagy egy soft walletet csinálsz pl Phantom vagy MetaMask és oda küldöd ki őket.
-
Troy66
junior tag
Az engedélyeket a Revolut megkapta. Valami mással van gondja. Validálás vagy mi, ami még nincs kidolgozva. De az engedélyt megkapták ezért is oldják fel.
revb.huOktóber 23-án jelentette be a Revolut, hogy ciprusi leányvállalata, a Revolut Digital Assets Europe Ltd. (RDAEL) megszerezte a helyi Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) felügyelettől a MiCA engedélyt. Október 28-án több olyan európai országban újraindult a kripto kereskedés, ahol ideiglenesen korlátozott volt. Azonban Magyarországon nem. Úgy tűnik a Mikulás hozta el részben az újabb enyhítést, december 6-án ugyanis már lehetőség van eladni a bent lévő tokeneket mind a Revolut, mind a Revolut X tőzsde platformján. Emellett továbbra is elérhető a kripto eszközök kiküldése.
Hova lehet kiküldeni? És milyen költsége van, mennyire éri meg? -
formula01
senior tag
Btw telexes hír alapján januártól válna büntethetővé, aki nem engedélyezett váltón kereskedik, ezért döntött most így a Revolut?
https://telex.hu/gazdasag/2025/12/08/revolut-kripto-szolgaltatas-magyarorszag-kivonul
Ezek alapján akkor nyugodtan eladható? (Nem mintha a jelenlegi árfolyamok mellett ez marha sürgető lenne(szerintem)).
-
formula01
senior tag
Az oké, hogy technikailag most nincs akadálya, de mi van azzal, hogy MNB által nem engedélyezett helyen nem lehet kriptót venni/eladni, ami miatt Revoluton sem volt lehetséges eladni/venni (most a részben lehetséges máshova utalást hagyjuk) június vége óta? Vagy ebben volt vmi változás, amiről lemaradtam? Az utóbbi pár hónapban nem követtem nyomon a történéseket, de jómagam ez miatt érzem problémásnak azt, hogy magam adjam el.
-
-
k1raly
aktív tag
válasz
formula01
üzenetére
Ha az adózás vagy a szabályok betartása miatt kérdezted akkor is az a válaszom hogy pl bybit.eu-n eddig is el tudtad volna adni és nem is szegtél volna szabályt.
Nem tudom milyen coinokat tartasz de azt amit ki lehet szedni én biztosan kiszedném, ha nem jó a mostani árfolyam, amiket pedig nem lehet kiszedni megvárnám még eladja magától a revolut. -
k1raly
aktív tag
válasz
formula01
üzenetére
Revolutról már hónapok óta ki lehetett szedni a meglevő cryptod és eladni egy tőzsdén, akkor amikor megfelelő az árfolyam, az hogy te ezt nem lépted meg mert hogy "itt nem lehet eladni" az a te dolgod.
Most is ki lehet szedni másik crypto tőzsdére és később eladni ha a mostani árfolyam neked nem elég jó. -
formula01
senior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
És ilyenkor most mit lehet csinálni?
Van kb jelenlegi árfolyamon valamivel több, mint 1M Ft-m kriptoba Revoluton, amihez június óta nem tudok hozzányulni, mert nem lehet eladni. Most hogy adjam el, ha a jelenlegi jogszabályi feltételek mellett nem lehet eladni, még ha ideiglenesen elérhetővé is tették a funkciót? Vagy várjam ki a dec 18-at, amikor is:Ezt követően a fennmaradó összeget az aktuális piaci áron értékesítjük, és lezárjuk a Kripto-számládat
Ha jól értem ez azt jelenti, hogy amennyibe kerül 18-án, annyiért eladják ők, aztán jóváírják a számlámon, a kriptos számlát meg lezárják? Ilyen formán feltételezem, engem nem lehet elővenni, hogy a Revolut mit csinál önkényesen. Ha valaki esetleg pontosabbat tud/pontosabban tudja értelmezni, légyszíves írja le a gondolatait.
-
bobalazs
nagyúr
Add el a kriptódat, mielőtt lezárjuk a fiókodat
A Magyarországon bekövetkezett szabályozási változások miatt többé nem tudunk kriptoszolgáltatásokat nyújtani.
Kérjük, add el a kriptódat, mielőtt a fiókodat 2025. december 18. napján automatikusan lezárjuk. Köszönjük a türelmedet, amíg a szabályozási változásokon dolgoztunk.Revolut
-
mwin
kezdő
válasz
spkkill
üzenetére
Hát azért elég sok embert érdekel.. Az sem igaz, hogy új érdeklődő nem igen akad.
"Egy viszonylag friss becslés szerint kb. 562 millió ember világszerte rendelkezik kriptovalutával. Ez a globális népesség kb. 6,8 %-a.
Egyes források 2025-re ennél is magasabb számot említenek: ~559–560 millió felhasználó.
A növekedés meglehetősen gyors: egy korábbi becslés szerint 2023-ban kb. 420 millió ember tartott kriptót. " -
spkkill
tag
A BTC áránál azért érdemes megemlíteni a dollár leértékelődését is. A baj az, hogy a "kriptó" világ jelenleg már nem sok embert érdekel. Olyanok égtek ki és hagytak fel vele akik hosszú évek óta foglalkoztak vele. Új érdeklődő nem igen akad. A legtöbben úgy érzik ez a vonat már elment, veszélyes is, nem is értik. A web3 fejlesztők pedig egy zsákkal a fejükön élnek ezen a világon és nehezen tudnak olyan termékeket létrehozni amihez nem kell "kriptós szaktudás", így erősen korlátozódik a felhasználók száma.
-
Qtyii
aktív tag
Ahogy látom mindenki temeti a "kriptót" ... mondjuk 1 btc 86000 usd körül van és mindenki panaszkodik
.. a lényeg nem akkor kell venni mikor ATH-n van... ez fontos, hanem most 
-
refrigerator
tag
Bár, ha tudtam volna előre, hogy rátolnak millió szabályozást, lehet bele sem kezdek.
-
Gabe123
aktív tag
válasz
spkkill
üzenetére
Nem vagy egyedül, én is ezt látom mindenhol. Az emberek nem csak kiégtek, hanem egyszerűen belefáradtak a folyamatos bizonytalanságba.
Most már nem düh van, nem pánik — hanem sima közöny.
És ez az a pont, amikor a piac teljesen zajtalan lesz… de pont ilyenkor szokott jönni egy nagy mozdulat, hogy visszacsábítsák a retailt — aztán ugyanúgy le is dobják őket a hegyről.
-
spkkill
tag
válasz
refrigerator
üzenetére
Szerintem az elmúlt időszakban, évek után sokan felhagytak a crypto-val. Ilyen szintű érdektelenséget az elmúlt években nem tapasztaltam.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
refrigerator
üzenetére
Medve van. Mit akarsz hallani? Siránkozást?
-
refrigerator
tag
Nagyon halott a topik.
-
mwin
kezdő
Sziasztok. Nyaralásból maradt vissza euróm és szeretném kriptóra cserélni. Van esetleg valami keres/kínál felület vagy klub erre Bp-en?
-
refrigerator
tag
Sziasztok. Regisztráltam nemrég bybit.eu fiókot, viszont nem csináltam bank azonosítást. Mivel nem lett meg az egy euró beutalás, nincs hozzárendelve bankszámla a fiókomhoz. Tehát ez kimaradt a regisztrációnál. Ezt hogyan lehet utólag megcsinálni? Ha eurót akarnék most Sepa utalással beküldeni a számlára, ott írja is, hogy azzal a számlával ajánlott, ami a KYC azonosításnál meg van adva. Mi ilyenkor a teendő? Ahogy utánanéztem, elvileg kifizetésnél meg lehet csinálni. De kiutalni nem szeretnék. Help!
-
zichie
senior tag
válasz
detroitrw
üzenetére
Nem binance user-nek kellett volna USDT-t küldeni, hanem saját Ledger tárcába, majd onnan fizetni vele Tron blokkláncon. Ez a menüpont nem jó emiatt, mert nem erre való: "Assest/Send/Send to Binance users".
Itt nem lehet megadni USDT-TRC20 címet. Ilyen esetben hogyan oldod meg az USDT küldést, ha nem binance user-ről van szó, hanem blokkláncra kell küldeni egy megadott címre? -
zichie
senior tag
válasz
detroitrw
üzenetére
Küldéskor (pl. saját Ledger tárca címemre) nekem a konverziót nem ajánlja fel. Pl. ha BNB-t választom, hogy abból küldök, akkor csak azt engedi a megfelelő hálózatra (BEP20 vagy opBNB). Ez csak TRX-nél működik?
Már többször utaltam magamnak ki többféle kriptót Ledgerre (USDC, LTC, SOL, ADA... stb.), soha nem ajánlott fel konverziót és a naplóban nem "küldés", hanem "lehívás" címszó alatt szerepelt minden.
-
seolwon
tag
válasz
lockdown90
üzenetére
Mt Pelerin esetleg?
-
zichie
senior tag
válasz
lockdown90
üzenetére
BTC ATM-ek kisebb összegnél úgy tudom ilyenek, de nagyon lehúzósak, mert kedvezőtlen árfolyamon váltanak és csak kevés fajta conit fogadnak el.
-
lockdown90
senior tag
No KYC crypto - fiat exchange létezik még? vagy csak a P2P ajánlott?
-
proof88
addikt
válasz
kennystyle
üzenetére
nem
-
Qtyii
aktív tag
válasz
refrigerator
üzenetére
okx olcsó de annyiszor kell igazolni főleg 900 usd felett a ki és beutalásnál hogy tiéd a zsé hogy egyáltalán nem ajánlom... olcsó és jó bybit.eu (fontos az EU) , a bitpanda drágább de egyszerű kezdőbarát és rendezett hátterű.(mindkettő már magyar felületű) ... a másik megbízható a kraken de az angol és bonyolultabb ... szóval kezdőbarát bitpanda.. több trédelés és árérték arány bybit.eu...
-
refrigerator
tag
Ok--->OKX lenne 🙂
-
Sziasztok!
USDT -t kellene küldenem
... de USDT-m sincs
tudna nekem valaki ebbe segíteni?
küldendő összeg <5$
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
inkább nem is írok/kérdezek.

De a mostani árfolyamon személy szerint egyébként sem kapkodok az eladással. 

110-körl kapituláltam

... de USDT-m sincs