- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Jester01 #256250 üzenetére
ácsi, egy szóval nem mondtam, hogy etyek-gyúró között van annyi emelkedő, az asszonyos rész már a teljes távról szólt. a hsz első felében az "elszórt" mondjuk többre vonatkozik kettőnél, lehet rosszul lőttem be a szakaszt, egyszer voltam csak, az se tegnap volt. de emlékszem, hogy a kelleténél több olyan volt, hogy vigyorogva száguldok lefelé 60-nal, kettőt pislogok, és már 10-zel szüttyögök fölfelé.
#256251Hasaggymeg: fordítsuk meg, a jelenlegi megoldás kb olyan, mintha az M1-et budaörs-bicske között úgy oldanád meg, hogy budaörs, kopárok, budakeszi, fekete-hegy, nagykovácsi, nagy-szénás, piliscsaba, zsámbék, bicske. ugye, hogy annyira nem logikus?
pedig tényleg van ilyen, asszonnyal nem vállalnám be, de hasonló lapos távot simán.tegyétek félre a sok éves-évtizedes biciklis tapasztalatot (nekem könnyebb, mert még csak 1 évnyi van
), és próbáljátok mugli szemmel nézni a bubát, elvégre ez nekik (is) készült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM - Csak 20.600 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest