- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #254767 üzenetére
Ne csodálkozz, tapasztaltam, az előző sisakommal soha nem volt ilyen problémám. Akinek nem volt extrém jól szellőző sisakja, mindíg ezzel az ellenérvvel jön, hogy mászáskor úgysem szellőzik, de valójában ez nem ilyen egyszerű. Nem mindegy, hogy száraz sisakkal-fejjel állsz-e neki mászni, vagy már leizzadva, nem mindegy, hogy mászás után azonnal szárad-e a fejed, vagy tovább izzad stb. Persze tuti emberfüggő is, el tudom képzelni, hogy pl. nagyobb hajjal a legjobb sisakban is túlságosan izzadsz.
"A pánt, vagy sapka előidézte fejfájásról meg még nem hallottam.
"
Túl meleg, forró, szalmakalapban is szokott fájni néha. A lábam is ilyen, nem véletlenül keresem mindíg a legjobban szellőző bringás cipőket, mert amikben a többség teker, nekem 20km után már feldagadnának és fájnának a lábujjaim.#254772 parandroid: basszus, akkor ezért van. Én is hajlamos vagyok migrénre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Atomfall teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Medence topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest