- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #249036 üzenetére
Eddig nekem két boás cipőm volt, egyiket túl kell mindíg húznom, mert az orra túl széles, de így sem akart elszakadni. Én is tartottam ettől, de eddig úgy tűnik a cipők hamarabb tönkremennek, mint a boa. Amúgy nem vagyok boa fan, szerintem sem ad annyi pluszt a tépőzárhoz képest, mint amennyivel többe kerül, viszont az ember hajlamos az ilyen apróbb kényelmi extrákat is megszokni és utána nem szívesen vált vissza. Szerintem a tépőzár is hasonlóan kényelmes-praktikus és olcsóbb is, viszont nem néz ki olyan jól
. Szal ha olcsó cipőt akarsz is érdemes inkább tépőzárasat venni, a fűző mindenképpen plusz macera. Persze nem hal bele az ember a fűző megkötésébe vagy ha kioldódik, újra kell kötni, beleakad valamibe sem olyan nagyon vészes, de messze van attól az egyszerűségtől, amit a tépőzár és a boa ad, ezeket kb. egy mozdulat meghúzni, kioldani. Bandázós tekerésen amúgy nem is lenne időm cipőt kötni, mert ott hagynak a francba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged