- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Speedy007 #239033 üzenetére
Ki kell próbálni, ilyen túra nyeregnek fest, és ilyen 70-80' ban előredőlős pozihoz. Bár lehetne jobban kivágva középen.
Ha nagyon párnás akkor hosszabb távon nem lesz jó. Te tudod mennyit tekersz, én annyit tudok nekem ez van: Selle royal ellipse moderate - ez egy géles. Nekem bevált vagy mi, eddig olyan 8 órás út volt a legtöbb amit toltam vele, és nem fájt a fenekem utána (betét nélkül toltam). Csak jól kell beállítani nem mind1 a dőlés sem. Ez egy elég feszes tartású nyereg. Egy baja van, nyáron mivel ilyen bőrszerű, megizzad a két ponton a nadrág.
Amit a nagykönyv megírt hogy ülőcsont táv meg plussz minusz ennyi meg annyi cm...nekem nem jött be. Ez szélesebb, de sokkal jobb mint pl amit előtte vettem "ülőcsont alapon".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged