Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Ezt is megéltük
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Szörnyűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
A Streamshark másnál sem működik ? Elinditom és a keresés után csak villog ,nem talál semmit!Mi lehet a baj? Mac-en és MI-boxon is ugyanazt csinálja :semmit!
Köszönöm !Holnapután újra kedd!
Egyébként ha megoldódna ez a tltrakt-os dolog, az segítene a találatok lejátszásában is?
Pl. Miután kijött a Stuart az univerzum ellen sororat, gondoltam ránézek. A kereső nem találta, de vagy színész vagy most is nézik, vagy valamilyen opció alapján megtaláltam és volt is forrás, igaz nem túl sok, talán 1db,de nem tudtam elindítani. Pár héttel később is próbálkoztam, akkor már több rész is elvileg elérhető volt de ugyanaz. Ma is ránéztem, 7 epizód érhető el elvileg egy forrásból a DMDAMEDIA | FILEMOON- on, de azt sem játsza le.
Azért ez egy aktuális és vélhetően népszerű sorozat, éa ha ez sem érhető el...
A panaszom és az emoticon nem személynek szól hanem a helyzetnek. -
Emildreambox
csendes tag
Sziasztok!
A Streamshark másnál sem működik ? Elinditom és a keresés után csak villog ,nem talál semmit!Mi lehet a baj? Mac-en és MI-boxon is ugyanazt csinálja :semmit!
Köszönöm ! -
mexel
veterán
Ha kapok én is PP vagy egyéb hozzájárulási linket természetesen és is beszállok, mindenkinek aki fejleszt.
-
Dinoo
csendes tag
-
kgabor3000
csendes tag
Sziasztok.
Új eszközre próbáltam telepíteni a StreamShark-ot. Letöltöttem a linkről a régi üzenetből az addont fel is ment de utána a StreamSharkreposytorynál azt írja sikertelen csatlakozás a tárolóhoz.
Tudnátok segíteni mi lehet a baj vagy azóta máshonnan kell leszedni valami újjat? -
Aryes
nagyúr
Tegnap kaptam valaszt a trakttol. A regi fiokom sajnos kuka, uj fiokon meg 40€ lenne evente talan az, hogy legyen API kulcs a kiegeszitoben. Ez pedig feltetele annak, hogy menjen a kereso, meg a Nepszeru/eppen nezett listazo.
Gondolkodtam rajta, hogy befizetem, mert 2 ebed ara egy evre es ha sokan hasznaljak, akkor talan megeri, de atgondoltam, hogy alig van mar mukodo magyar forrasoldal, szoval sok ertelmet nem latom, hogy atmenjen a kiegeszito meg tobb penzegetobe.
Reszemrol a terv az, hogy megprobalom atirni imdb-re a keresot, a maradek (nepszeru lista, illetve trakt personal listing) meg bent marad, de eltorik, aztan ha valaki akar sajat maganak integraciot, az befizeti. Hatranya az imdb keresonek, hogy minden talalat angolul lesz, de tobb kevesebb sikerrel tud magyar keresoszavakra is keresni, csak a listazas lesz angolul.
Ha pedig nem sikerulne valami oknal fogva az imdb, akkor befizetem azt a 40€-t, vagy mennyit es remenykedunk, hogy nem reportoljak ezt a fiokomat*.
Viszont legkozelebb kedden lesz idom erre, mert eloleptettek meloban, szoval rengeteg az adminisztracio jelenleg, meg egy szervert is koltoztetnem kell. :/
* Vagy azt a megoldast alkalmazom, hogy nem adom ki az API kulcsom, hanem a szerveremen keresztul fog csak menni es akkor nincs mit reportolni a joakaroknak.
Viszont legkozelebb kedden lesz idom erre
Melyik kedden? 😁
-
teo77
őstag
Tegnap kaptam valaszt a trakttol. A regi fiokom sajnos kuka, uj fiokon meg 40€ lenne evente talan az, hogy legyen API kulcs a kiegeszitoben. Ez pedig feltetele annak, hogy menjen a kereso, meg a Nepszeru/eppen nezett listazo.
Gondolkodtam rajta, hogy befizetem, mert 2 ebed ara egy evre es ha sokan hasznaljak, akkor talan megeri, de atgondoltam, hogy alig van mar mukodo magyar forrasoldal, szoval sok ertelmet nem latom, hogy atmenjen a kiegeszito meg tobb penzegetobe.
Reszemrol a terv az, hogy megprobalom atirni imdb-re a keresot, a maradek (nepszeru lista, illetve trakt personal listing) meg bent marad, de eltorik, aztan ha valaki akar sajat maganak integraciot, az befizeti. Hatranya az imdb keresonek, hogy minden talalat angolul lesz, de tobb kevesebb sikerrel tud magyar keresoszavakra is keresni, csak a listazas lesz angolul.
Ha pedig nem sikerulne valami oknal fogva az imdb, akkor befizetem azt a 40€-t, vagy mennyit es remenykedunk, hogy nem reportoljak ezt a fiokomat*.
Viszont legkozelebb kedden lesz idom erre, mert eloleptettek meloban, szoval rengeteg az adminisztracio jelenleg, meg egy szervert is koltoztetnem kell. :/
* Vagy azt a megoldast alkalmazom, hogy nem adom ki az API kulcsom, hanem a szerveremen keresztul fog csak menni es akkor nincs mit reportolni a joakaroknak.
Szia!
Én is szívesen beszállok a költségekbe. Köszönöm a munkádat! -
xcsabo
őstag
-
vargalex
félisten
Juliusig olvasstam vissza és nem találtam választ, bár ennyi energiával leírhattad volna azt is amit meg kellene találnom de mindegy

-
NagyImiZsolt
lelkes újonc
-
vargalex
félisten
Üdv! StreamShark kereső fog müködni? Persze nagy köszi hogy legalább van ez a repo
Mi is köszönjük, ha legalább egy kicsit visszaolvasol...
-
NagyImiZsolt
lelkes újonc
Üdv! StreamShark kereső fog müködni? Persze nagy köszi hogy legalább van ez a repo
-
kabos777
tag
-
decsil
újonc
-
Faby
senior tag
-
xcsabo
őstag
-
Breci
csendes újonc
Én is beszálok …
-
Adam.d666
csendes tag
Üdv! Rengeteg melót és pénzt spóroltok meg nekünk, így én is szívesen beszálok, ha kell! 🙂
Am egy laikus ötlet... Úgy esetleg nem lehet beállítani, hogy trakt és imdb keresővel is működjön (akár választható/átkapcsolható opcióként)? Így ha az egyik valamiért nem működik megfelelően, még mindig ott lenne a másik.
A trakt nyomonkövetés számomra is nagy segítség volt, a figyelőlista előnyeit meg épp csak elkezdtem használni, mielőtt kifingott a dolog... :/
-
Dinoo
csendes tag
+1 beszálló
-
Faby
senior tag
Ugyan a StreamSharkot nem használom, de a VanTV-t igen, szóval ha lesz PayPal vagy Revolut, én is beszállok a közösségi finanszírozásba.
-
pkollar
tag
+1
-
intuicio
senior tag
Még szép hogy én is beszállok!
-
Zoleevagyokx
újonc
Én is beszállok.
-
tintalali
újonc
Beszállok szívesen
-
melan
senior tag
Én is beszállok

-
mogyi1123
csendes tag
Én is szívesen hozzájárulnék.
-
Oksirmi
újonc
Szivessen hozzá járulok. Csak szolj. Koszi az eddigi munkádat.
-
Stealth
őstag
Sziasztok!
Nekem problémás a keresés egy ideje, segítenétek ebben?
Tünet: csak villog a képernyő, nem töltődik be semmi, csak teker.
55C805 TV, v655 FW, de az egyel előttin is ezt csinálta már.Köszi!

Szerk: most olvastam vissza, beszállok, ha kell!
-
balazsbence
senior tag
Én is beszállok szívesen, ha lenne ingerenciám előfizetni bármire akkor már jó sokat spóroltam volna, szal egyszeri befektetéssel ha elsimítható ez a dolog így akkor sima

-
hzx0
aktív tag
Innen is megy az 5 euró ha küldesz egy PP elérhetőséget. Ez a minimum. Szívesen hozzájárulunk ha ti már ingyen adjátok a munkátokat.
. Nálam speciel a Trakt már a megnézzeteket sem jelöli meg. Sokkal kényelmesebb a trakkal követni az előrehaladást is. -
fjozsi73
csendes tag
Én is szívesen beszállok!!
Revolut link! -
Aryes
nagyúr
És az, amit írtam, hogy mindenki saját Trakt fiókkal használja, nem járható út? Vagy API kulcs kell hozzá mindenképp és az meg fizetős?
Az Elementum hogy tud működni? -
pelyot
csendes tag
Szívesen támogatom én is.
-
xcsabo
őstag
Noha inkább az nCoreTv-t használom de semmiképp sem hagynám veszni ezt a jó kis addont. Beszállok szívesen. Küldj paypal vagy revolut linket.
Dettó. Kár lenne veszni hagyni.
-
JohnDoe_Hun
tag
Noha inkább az nCoreTv-t használom de semmiképp sem hagynám veszni ezt a jó kis addont. Beszállok szívesen. Küldj paypal vagy revolut linket.
-
achon
aktív tag
Dini, szivesen beszallok 5 euroval. Csak lesz itt még 10 ember aki hasonlóan cselekszik.

-
Mr Dini
addikt
-
vargalex
félisten
-
kpityu2
addikt
Mondjuk az biztos, hogy a keresés hiánya a legfájóbb, mert nem kellett végigpötyögni 10 kiegészítőben ugyanazt. Ami távirányítóval elég macerás. Volt, hogy nem indult a forrás, de a hozzá tartozó kiegészítőt már könnyű volt megtalálni ahonnan meg már elindult.
-
Patrikocs
újonc
Érdeklődni szeretnék,hogy esetleg terveznek valamit a fejlesztők,hogy újra legyen keresés funkció?
-
xcsabo
őstag
Nálam totál használhatatlan lett a program.
Se sorozat, se film.
Ha valamelyik menupont be is jön, ott Nincs találat, ha megis nem indul el a lejatszas.Ujratelepítés, frissítés megvolt.
1.1.64 verzio - ez lenne a legujabb?Ahogy olvasom tobbeknél is ilyen.
Várható javítás, frissítés vagy ez ennyi volt?Dettó. Sajnos. Főleg a keresés nem működik. Random.
-
God Vazzeg
veterán
Nem tudom mi lesz a kiegészítő sorsa, nem véletlenül írtam hogy a keresőnek kukázni kéne a traktot, mert "ingyenes trakt" is csak kb. egyszerre egy eszközön és korlátozott db számig fog menni..
App Connection: Restricted to 1 active third-party app or community connection at a time.
Watchlist and collection cap: Limited to 100 items.
Personal lists: Restricted to a maximum of 2 personal lists for new setups..Nekem meg a fiókok alatt ha rámegyek a Trakt engedelyezésre, csak eltünik a beállító ablak majd újra megjelenik az általános füllel, szóval nem tudom megadni az adatokat hozzá
-
Csillagember
csendes tag
Szerintem is abban van az ereje amit Alex mondott,hogy különböző oldalakról különböző forrásokat gyűjt össze egy helyen,még annyival egészíteném ki,hogy MAGYAR forrásokat,ezt ne felejtsük el.Ezt a struktúráját kéne megtartani továbbra is és kiiktatni belőle azt ami nem akarja az igazságot.
-
gyűrű
addikt
Akkor, ha jól értem, egyelőre megoldás, ha regisztrálok egy trakt fiókot?
Érdekes, hogy a korábbi keresések eredménye sincs meg, de mondjuk a népszerű sorozatok között ami van, az működik. Ráadásul a leírás hozzá magyar, pedig a filmeké angol annak ellenére nálam, hogy a nyelv magyarra van állítva (mindkettő) a beállításokban.
Nem tudom mi lesz a kiegészítő sorsa, nem véletlenül írtam hogy a keresőnek kukázni kéne a traktot, mert "ingyenes trakt" is csak kb. egyszerre egy eszközön és korlátozott db számig fog menni..
App Connection: Restricted to 1 active third-party app or community connection at a time.
Watchlist and collection cap: Limited to 100 items.
Personal lists: Restricted to a maximum of 2 personal lists for new setups.. -
aprokaroka87
nagyúr
Szerintem azért is van egyre több gond a forrással mert ezeket a filmeket valahol tárolni kell és sanszos hogy ezeket idő után eleve elkezdik törölni, ráadásul ha jól nézem a vk.ru mint komolyabb forrás jó ideje kiesik.
-
melan
senior tag
Akkor, ha jól értem, egyelőre megoldás, ha regisztrálok egy trakt fiókot?
Érdekes, hogy a korábbi keresések eredménye sincs meg, de mondjuk a népszerű sorozatok között ami van, az működik. Ráadásul a leírás hozzá magyar, pedig a filmeké angol annak ellenére nálam, hogy a nyelv magyarra van állítva (mindkettő) a beállításokban.
-
Aryes
nagyúr
Nyilván mindenkinek más a preferenciája, de szerintem a StreamShark legnagyobb ereje nem a Trakt integráció, hanem a különböző forrás oldalak egyben történő kezelése. Keresel egy filmet/sorozatot, nem kell 10-15 különböző kiegészítőben keresgélned (ha minden naprakész), hanem egyben megtalálod. Más olyan kiegészítőben is van Trakt integráció, ami egyetlen forrás oldalra támaszkodik, mégsem azt használja a többség.
Persze, a trakt integráció is fontos, de jelenleg az alapvető gond (a többség számára) az, hogy a kereső is arra támaszkodik, ami a fejlesztő jelenleg tiltott API kulcsát használná. Tehát a kiegészítőben most pl. keresni sem tudsz.
hanem a különböző forrás oldalak egyben történő kezelése
Persze, az is, a kettő együtt. De azért nagyon sokszor van, hogy egy filmhez a SS nem talál egy forrást sem, de valamelyik dedikált kiegészítő, ami egyébként integrálva van a SS-ba is, viszont igen.
Én akkor örülnék legjobban, hogy a többi kiegészítőben (Netmozi, Jobbmintatv stb.) is lenne Trakt integráció, dehát az ember nem kaphat meg mindent.

-
gyűrű
addikt
Speciel én rendszeresen használom a most nézik, legnépszerűbb, stb listákat amikor csak úgy keresgélek valami néznivalót. Már csak azért is jó, mert ez így kvázi ajánlóként működik, sokszor feljön olyasmi ami eszébe se jut az embernek vagy nem is ismeri.
Egy Trakt fiók regisztrálása szerintem is belefér, de lehetne csinálni egy Basic verziót amiből hiányoznak a Trakt függő dolgok, meg egy olyat amiben a felhasználó adja meg a fiókjának az adatait.Látom te sem érted.
Nincs kifogásom ha traktot akar valaki, sok helyen van integráció, de a kereső ne legyen már regisztráció köteles.
Itt ugyanis most arról van szó. Alex is leírta előbb miről van szó.
A tmdb helper pl. egész jól elvan nélküle is, nem feltétel, csak lehetőség. -
kpityu2
addikt
Speciel én rendszeresen használom a most nézik, legnépszerűbb, stb listákat amikor csak úgy keresgélek valami néznivalót. Már csak azért is jó, mert ez így kvázi ajánlóként működik, sokszor feljön olyasmi ami eszébe se jut az embernek vagy nem is ismeri.
Egy Trakt fiók regisztrálása szerintem is belefér, de lehetne csinálni egy Basic verziót amiből hiányoznak a Trakt függő dolgok, meg egy olyat amiben a felhasználó adja meg a fiókjának az adatait. -
vargalex
félisten
Bontsuk két részre a kérdést:
1. A SS (korábban ES) legnagyobb ereje mindig is a Trakt integrációban volt, ami a figyelőlistát meg a sorozatok részeinek követését illeti. Enélkül ugyanolyan kiegészítő lenne, mint a többi.
2. Tényleg problémát jelent egy 2 perces, ingyenes regisztráció?
Igen, ha ez kell, regisztráljon mindenki. Miért evidencia, hogy a fejlesztő órákat dolgozzon valamivel, hogy neked 2 percet spóroljon?Nyilván mindenkinek más a preferenciája, de szerintem a StreamShark legnagyobb ereje nem a Trakt integráció, hanem a különböző forrás oldalak egyben történő kezelése. Keresel egy filmet/sorozatot, nem kell 10-15 különböző kiegészítőben keresgélned (ha minden naprakész), hanem egyben megtalálod. Más olyan kiegészítőben is van Trakt integráció, ami egyetlen forrás oldalra támaszkodik, mégsem azt használja a többség.
Persze, a trakt integráció is fontos, de jelenleg az alapvető gond (a többség számára) az, hogy a kereső is arra támaszkodik, ami a fejlesztő jelenleg tiltott API kulcsát használná. Tehát a kiegészítőben most pl. keresni sem tudsz.
-
Aryes
nagyúr
-
gyűrű
addikt
Sokan valószínűleg nem is tudják, hogy milyen hasznos. Valószínűleg te sem.

Például nézel egy sorozatot és helyetted számon tartja, melyik rész következik? Ezt tudja az IMDB?Én simán kukáznám a traktot a keresőből.
Én meg simán jobban szeretek a telefonon keresni, felvenni egy filmet figyelőlistára, ahelyett, hogy a tévé távirányítójának a gombjait nyomogatnám.Köszi hogy kioktatsz huszonvalahány év kodi használat után.
Valószínűleg többet felejtettem már mint amennyit te tudsz.
-
Aryes
nagyúr
Sokan valószínűleg nem is tudják, hogy milyen hasznos. Valószínűleg te sem.

Például nézel egy sorozatot és helyetted számon tartja, melyik rész következik? Ezt tudja az IMDB?Én simán kukáznám a traktot a keresőből.
Én meg simán jobban szeretek a telefonon keresni, felvenni egy filmet figyelőlistára, ahelyett, hogy a tévé távirányítójának a gombjait nyomogatnám. -
gyűrű
addikt
1. A SS (korábban ES) legnagyobb ereje mindig is a Trakt integrációban volt, ami a figyelőlistát meg a sorozatok részeinek követését illeti. Enélkül ugyanolyan kiegészítő lenne, mint a többi.
Igen, ha ez kell, regisztráljon mindenki. Miért evidencia, hogy a fejlesztő órákat dolgozzon valamivel, hogy neked 2 percet spóroljon?Szerintem nem.
Egyrészt az IMDB is alkalmas az infók megjelenítésére, másrészt sokan nem így használják, csak simán rákeresnek egy filmre vagy sorozatra. Én simán kukáznám a traktot a keresőből. -
Aryes
nagyúr
Igen, ha ez kell, regisztráljon mindenki. Miért evidencia, hogy a fejlesztő órákat dolgozzon valamivel, hogy neked 2 percet spóroljon? -
JohnDoe_Hun
tag
-
Bozek
nagyúr
És minden egyes felhasználó regisztráljon Trakt fiókot csak a StreamShark miatt? Ami gyakorlatilag csak a kereséshez kell sok ember esetében...
-
Aryes
nagyúr
-
lionshamlet
senior tag
Nálam totál használhatatlan lett a program.
Se sorozat, se film.
Ha valamelyik menupont be is jön, ott Nincs találat, ha megis nem indul el a lejatszas.Ujratelepítés, frissítés megvolt.
1.1.64 verzio - ez lenne a legujabb?Ahogy olvasom tobbeknél is ilyen.
Várható javítás, frissítés vagy ez ennyi volt? -
vargalex
félisten
Valóban. Bocs a félreértelmezhetőségért, 2 mondat és 2 gondolat volt. Régebbi sorozatokat nézek (pl. Dr. Csont), azzal nem nagyon tudom tesztelni az elérhetőségeket, azaz, hogy minden megfelelőrn működik (mivel a találatok számáról nem tudom eldönteni, hogy annyinaknkell e lennie, vagy még kell beállítani valamit). A megfelelő beállításokat a 4K videók elérhetőségével próbáltam letesztelni, de nem találtam - természetesen nem sorozattal, pláne nem régivel
.Szóval egy "etalonra" lenne szükségem, hogy mit kell elérnem, ha kinden jól van beállítva...
Megnézed a StreamShark beállításaiban az engedélyezett kiszolgálókat. Keresel valamit és megnézed a kérdéses kiszolgálók saját weboldalán is. Ha utóbbi ad találatot, de a StreamShark nem (forrásra nem ad találatot, mert ahogy az előző hozzászólásban olvashatod, konkrétan a keresés nem a forrásoktól függ), akkor jelzed, pontos média (film, vagy sorozat+évad+rész) megjelöléssel.
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Sajnos nálam sem működik már több hete a keresés, illetve rengetek link nem él. Tudom, hogy a sima addon-nál is van rengeteg probléma a linkekkel, ezért nem megy a keresés funkció?Szia!
Nem, a keresés a Trakt API tiltása miatt nem megy.
-
melan
senior tag
Valóban. Bocs a félreértelmezhetőségért, 2 mondat és 2 gondolat volt. Régebbi sorozatokat nézek (pl. Dr. Csont), azzal nem nagyon tudom tesztelni az elérhetőségeket, azaz, hogy minden megfelelőrn működik (mivel a találatok számáról nem tudom eldönteni, hogy annyinaknkell e lennie, vagy még kell beállítani valamit). A megfelelő beállításokat a 4K videók elérhetőségével próbáltam letesztelni, de nem találtam - természetesen nem sorozattal, pláne nem régivel
.Szóval egy "etalonra" lenne szükségem, hogy mit kell elérnem, ha kinden jól van beállítva...
-
Niki19841023
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nálam sem működik már több hete a keresés, illetve rengetek link nem él. Tudom, hogy a sima addon-nál is van rengeteg probléma a linkekkel, ezért nem megy a keresés funkció? -
Bozek
nagyúr
"az összes érdemi MovieShark addon fel van véve"
Mármint arra gondolsz, hogy fel van telepítve? A StreamShark-hoz nem kell a többi addon, elvan ő magában is szépen. Az, hogy nem talál forrást, több okból is előfordulhat, a leggyakoribb, hogy nincs is forrás. A másik lehetséges ok, hogy változott a forrás, amit a StreamShark nem követett le.
-
csibe1
veterán
Sziasztok! Frissítettem 19.5 ről 21.3ra. Minden addont frissítettem (amit engedett). Most a Streamshark 1.1.64es verzió.
Kell valamit tennem, hogy rendben legyen? Elég régi sorozatokat nézek rajta, azzal nemigen tudom tesztelni. Pl 4k verziót semminől sem találok.Az imputstream adaptiv kiegészítőt nem tudom frissíteni, annak van köze a streamsharkhoz?
"Elég régi sorozatokat nézek rajta, azzal nemigen tudom tesztelni. Pl 4k verziót semminől sem találok."
Régi sorozatokból 4k verzió? Érdekes lenne...

-
teo77
őstag
Sziasztok!
régi magyar filmek címeiz találok ugyan a StreamSharkon színészek alapján, de alig van hozzájuk forrás, pedig az összes érdemi MovieShark addon fel van véve
Tudnátok valami tippet adni erre?
Köszönöm! -
blakey
titán
Sziasztok! Frissítettem 19.5 ről 21.3ra. Minden addont frissítettem (amit engedett). Most a Streamshark 1.1.64es verzió.
Kell valamit tennem, hogy rendben legyen? Elég régi sorozatokat nézek rajta, azzal nemigen tudom tesztelni. Pl 4k verziót semminől sem találok.Az imputstream adaptiv kiegészítőt nem tudom frissíteni, annak van köze a streamsharkhoz?
19.5-ről 21.3-ra nem frissíteni kéne, hanem friss telepítéssel áttérni, sok minden változott, így szinte garantált, hogy lesz valami, ami nem fog működni, vagy rosszul fog működni.
-
melan
senior tag
-
lionshamlet
senior tag
Ugyanez a hiba nalam is.
-
bivalyos
aktív tag
Üdv, másnál sem működik jelenleg? Egyetlen streamet sem talál, a címeket be dobja.
-
Patrikocs
újonc
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy streamsharknál miért nem működik keresés,jelenleg is nézik stb.. opciók!Előre is köszönöm a segítséget!
-
vargalex
félisten
Elviekben ezt csak a root felhasználó módosíthatja ha jól értelmezem.
zole@zole-Satellite-L655D:/media/zole/STORAGE/.kodi/userdata/addon_data$ stat plugin.video.streamshark
Fájl: plugin.video.streamshark
Méret: 4096 blokkok: 8 IO-blokk: 4096 könyvtár
Device: 8,18 Inode: 133352 Links: 4
Hozzáférés: (0755/drwxr-xr-x) Uid: ( 0/ root) Gid: ( 0/ root)
Elérés: 2026-08-14 14:53:06.170443148 +0200
Módosítás: 2025-06-26 10:44:51.634506912 +0200
Változás: 2025-06-26 10:44:51.634506912 +0200
Születés: 2026-08-14 14:53:06.170443148 +0200zole@zole-Satellite-L655D:/media/zole/STORAGE/.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.streamshark$ stat settings.xml
Fájl: settings.xml
Méret: 0 blokkok: 0 IO-blokk: 4096 szabályos üres fájl
Device: 8,18 Inode: 133795 Links: 1
Hozzáférés: (0644/-rw-r--r--) Uid: ( 0/ root) Gid: ( 0/ root)
Elérés: 2026-08-14 15:01:22.373826337 +0200
Módosítás: 2026-08-14 15:01:22.373826337 +0200
Változás: 2026-08-14 15:01:22.373826337 +0200
Születés: 2026-08-14 15:01:22.373826337 +0200Ezzel nincs is baj, mert *ELEC (CoreELEC, LibreELEC, OpenELEC, stb.) alatt a root user futtatja a Kodi-t.
A stat-ból látszik, hogy tegnap változott is a file-od. A tartalmában mi adisclaimerértéke? -
boatkiller
tag
Elviekben ezt csak a root felhasználó módosíthatja ha jól értelmezem.
zole@zole-Satellite-L655D:/media/zole/STORAGE/.kodi/userdata/addon_data$ stat plugin.video.streamshark
Fájl: plugin.video.streamshark
Méret: 4096 blokkok: 8 IO-blokk: 4096 könyvtár
Device: 8,18 Inode: 133352 Links: 4
Hozzáférés: (0755/drwxr-xr-x) Uid: ( 0/ root) Gid: ( 0/ root)
Elérés: 2026-08-14 14:53:06.170443148 +0200
Módosítás: 2025-06-26 10:44:51.634506912 +0200
Változás: 2025-06-26 10:44:51.634506912 +0200
Születés: 2026-08-14 14:53:06.170443148 +0200zole@zole-Satellite-L655D:/media/zole/STORAGE/.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.streamshark$ stat settings.xml
Fájl: settings.xml
Méret: 0 blokkok: 0 IO-blokk: 4096 szabályos üres fájl
Device: 8,18 Inode: 133795 Links: 1
Hozzáférés: (0644/-rw-r--r--) Uid: ( 0/ root) Gid: ( 0/ root)
Elérés: 2026-08-14 15:01:22.373826337 +0200
Módosítás: 2026-08-14 15:01:22.373826337 +0200
Változás: 2026-08-14 15:01:22.373826337 +0200
Születés: 2026-08-14 15:01:22.373826337 +0200 -
vargalex
félisten
Sziasztok!
Amologic S912-es android tv boxra raktam fel a libreelec 12.2.1 image fájlt. Sd kártyára van telepítve, nem az emmc-re.
Telepítettem a streamshark addont. Ami működik is, viszont mindig kéri a 3 gyümölcs helyes kiválasztását. Android alatt nem csinálta ezt. Gondolom valamilyen jogosultság probléma lehet.
Valakinek van rá ötlete?
Előre is köszi.A kiegészítő a
settings.xml-be próbál bejegyezni, ami LibreELEC alatt a/storage/.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.streamshark/alatt található.
Elvileg ez LibreELEC alatt is írható kell, hogy legyen, ha van itt hely. -
boatkiller
tag
Sziasztok!
Amologic S912-es android tv boxra raktam fel a libreelec 12.2.1 image fájlt. Sd kártyára van telepítve, nem az emmc-re.
Telepítettem a streamshark addont. Ami működik is, viszont mindig kéri a 3 gyümölcs helyes kiválasztását. Android alatt nem csinálta ezt. Gondolom valamilyen jogosultság probléma lehet.
Valakinek van rá ötlete?
Előre is köszi. -
kpityu2
addikt
Sziasztok . Olyan problemam lenne , hogy 2 honappal ezelott hasznaltam utoljara a kodit a streamshark repoval , most az elmult par napban ujra ratekintettem , tobb keszuleken is es keresre semmit nem ad ki , direktbe , pl . Most pouplaron belul meg elso linket megnyitva is csak max korlatozott szamu , max 1-2 forrast ad. Ne kovezettek meg nagyon , ha gyoker vagyok . Nem tulzottan ertek hozza de tenyleg minden keszulekemen ez a problema jelentkezett es nem tudom mihez kezdjek most , hogy ismet eletet leheljek bele . Elore is koszonom a segitseget
Ahogy a korábbi hozzászólásokból kikövetkeztettem, a streamingoldalak erősen küzdenek a külső eszközökkel való hozzáférés ellen és a változások lekövetése vagy lehetetlen vagy túl sok erőforrást, időt vesz igénybe.
-
iocoono
újonc
Sziasztok . Olyan problemam lenne , hogy 2 honappal ezelott hasznaltam utoljara a kodit a streamshark repoval , most az elmult par napban ujra ratekintettem , tobb keszuleken is es keresre semmit nem ad ki , direktbe , pl . Most pouplaron belul meg elso linket megnyitva is csak max korlatozott szamu , max 1-2 forrast ad. Ne kovezettek meg nagyon , ha gyoker vagyok . Nem tulzottan ertek hozza de tenyleg minden keszulekemen ez a problema jelentkezett es nem tudom mihez kezdjek most , hogy ismet eletet leheljek bele . Elore is koszonom a segitseget
-
pala10
csendes tag
Sziasztok,
A movieshark-nál mi lehet a probléma hogy ez jelenik meg? Másnak is volt hasonló? Mi volt a megoldás?
-
blakey
titán
Az ugoos-on használom a streamsharkot avdvplus-on, teljesen jó.
A vontar X4-en is jó volt, amíg a 21-es CEvolt rajta. Most 22-es nightly CE-t raktam a vontarra. Megtalálja a source-okat, de amikor rákattintok a találatra, akkor azt írja ki, hogy "Nincs elérhető adatfolyam"
1. Természetesen ugyanezt az ugoos simán lejátsza.
2. Az elementumról simán lejászok filmeket a vontaron is.
3. Bár nincs köze hozzá, de megemlítem, hogy a NetMozi-ból simán lejátszok filmeket.Mit tudok tenni, hogy működjön?
Ha lementem az ugoos beállításait és beimportálom a vontar CE-be, az működhet?Kodi 21 alá van megcsinálva, nincs Kodi 22 optimalizáció, ha használni szeretnéd, akkor Kodi 21 (CE21) a megoldás, egyelőre.
-
aldebaran
addikt
Az ugoos-on használom a streamsharkot avdvplus-on, teljesen jó.
A vontar X4-en is jó volt, amíg a 21-es CEvolt rajta. Most 22-es nightly CE-t raktam a vontarra. Megtalálja a source-okat, de amikor rákattintok a találatra, akkor azt írja ki, hogy "Nincs elérhető adatfolyam"
1. Természetesen ugyanezt az ugoos simán lejátsza.
2. Az elementumról simán lejászok filmeket a vontaron is.
3. Bár nincs köze hozzá, de megemlítem, hogy a NetMozi-ból simán lejátszok filmeket.Mit tudok tenni, hogy működjön?
Ha lementem az ugoos beállításait és beimportálom a vontar CE-be, az működhet? -
fjozsi73
csendes tag
Sziasztok!
Valamilyen formában támogatnunk kellene a fejlesztőt, fejlesztőket! Hiszen saját szabadidejükben foglalkoznak a mi érdekünben!!
Hisz mi csak élvezzük a működő verziót!
Találjunk ki valamit! -
Aryes
nagyúr
Más baj is van, a.Trakt már egyáltalán nem működik. Eddig kívülről - a weboldal felől - indítva a keresést, és a filmet felvéve a figyelőlistára, működött, de tegnap már nem frissítette a listát, és törölni sem tudtam filmeket a listáról a kiegészítőben. (Tudom, itt már régebb óta jelezték, de én csak tegnap tudtam tesztelni.)
Ennek akkor vége, vagy lesz rá megoldás?
-
Endre3067
újonc
Szia!Azt szeretném kérdezni,hogy aStreamshark nem tölti be a Netmozis linkeket és így sok film nem nézhető.Mi lehet a baj?Eddig ilyet nem csinált.
-
Bozek
nagyúr
-
mogyi1123
csendes tag
-
PolPolPol
újonc
Sziasztok,
Szeretném én is elkérni priviben a StreamShark kiegészítőt.
Köszönöm!én is kérném a linket, pls. köszi!
-
ludla
őstag
Sziasztok! Akkor nincs megoldás egyenlőre? Vagy ha a saját Trakt-akkuntomat írom be azzal működne?
-
gazso75
aktív tag
Nekem a GoogleTV-n, Alkalmazások->Kényszerített leállítás->Gyorsítótár törlés segített, ezen a problémán
-
kpityu2
addikt
Nekem StreamShark-on belül a keresés a maradhat szóra is Loading állapotban maradt. Viszont ha trakt-ba bejelentkezel a StreamShark kiegészítőben, a trakt webes felületén pedig beteszed a megnézendők közé a sorozatot, akkor a Kedvenc Sorozatok -> Figyelőlista alatt ott lesz:

És meg is találja az episodekoma-n:

A traktba hogy lehet bejelentkezni a kiegészitőben? Nekem annyi van a Fiókok-nál, hogy Engedélyezés... és ha rákattintok eltűnik a beállitófelület majd újra megjelenik az Általános füllel.
-
vargalex
félisten
Ezt én is néztem, de amikor itt az első hibajelentések voltak, még nem kellett VIP előfizetés hozzá. Simán tudtam új app-ot hozzáadni.
-
ZeroX92P
tag
Sziasztok!
Ugy tunik egy joakaro reportolta az API kulcsot, hogy visszaelesre van hasznalva. Tobb infot nem tudok, nem is ertem milyen visszaelesrol van szo. Megprobalom lemeccselni a trakttal a dolgot, hatha engedik. Ha nem, akkor vagy szerzek uj fiokot, vagy atterunk imdb-re, ahol sajnos nincs magyar nyelvu talalat, de legalabb megbizhatobb.
VIP előfizu mögé zárta a trakt az API-t (is) nem "csak" ennyi a baj?
Illetve ha valaki használta akkor a trakt syncet is 1 eszközre korlátozták ingyenes fiókkal.
Elég nagyot megy a trakt most csak nem a jó irányba.... -
lionshamlet
senior tag
Sziasztok - hibabejelentés.
Legujabb kodi, de a people watching menupont nem működik. A tobbi viszont igen, pl Trending on Netflix.
Telefonon es 2db nvidia shield pron is probaltam. Mindegyik készüléken elojott a hiba.
-
Bozek
nagyúr
Az a baj, hogy sorozatokra az kevésbé jó, azokra inkább a TheTVDB lenne a megfelelő.
-
ametzalaci
csendes tag
-
Aryes
nagyúr
Ja értem.
Az engem nem érint, mi kizárólag a trakt-on keresztül használjuk, telefonon keresek, teszem figyelőlistára a filmeket stb. és úgy nézzük. Erre viszont tökéletes.
Nem lehet megoldás az egészet fixen a trakt köré rendezni? Mindenki a saját accountját használná, nem kéne trükközni. -
Mr Dini
addikt
-
Aryes
nagyúr
Sziasztok!
Ugy tunik egy joakaro reportolta az API kulcsot, hogy visszaelesre van hasznalva. Tobb infot nem tudok, nem is ertem milyen visszaelesrol van szo. Megprobalom lemeccselni a trakttal a dolgot, hatha engedik. Ha nem, akkor vagy szerzek uj fiokot, vagy atterunk imdb-re, ahol sajnos nincs magyar nyelvu talalat, de legalabb megbizhatobb.
Ez csak a keresést érinti vagy mást is?
-
ludla
őstag
Sziasztok!
Köszönjük a munkádat
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
-
steyer9094
tag
Úgy tűnik vége ennek az addonnak, nálam is ugyan ez a helyzet hetek óta
-
ludla
őstag
Szia nálam se jó a StreamShark
szinte semmit ne lát, vagy ha talál is valamit 2 link és nem is azok a filmek indulnak
-
aprokaroka87
nagyúr
-
mogyi1123
csendes tag
Igen ez igaz, de a 911 sorozatot múlt héten még végig néztem és semmi gond nem volt. Kevés kiszolgálót talált de volt ami elindult. Most az a gyanús hogy egyet sem talál.
-
Bozek
nagyúr
Mondjuk az Odüsszeia még érthető is, most adják a mozikban, szóval azzal még várni kell, míg felkerül valahová.
-
interstate76
addikt
Nálam is nagyon rossz a találati arány. A 3 leggyakoribb kimenet keresésre:
1. Nem talál semmit.
2. Talál párat, de egyik sem indul el (az egyik filmnél az egyik forrás ment).
3. Homokórázni kezd és csak a Kodi/CE újraindításával tudok kijönni belőle.Ez nem gyakorisági sorrend, mert pár napja pl. állandóan a 3-as opcióba futottunk bele, de most újrapróbáltam, és teljesen vegyes az összkép.
Androidos Kodi és CE is frissítve, ahogy a kiegészítőből is a legfrissebb van fent.
A kedvenc kiegészítőm, amivel ráadásul a trakt-szinkronizáció is működött, de ha valamivel ennyit kell szenvedni, az már erőlködés, szóval inkább váltottam nCore TV-re. Ez sem a legtutibb, mert ha memóriába tölt, akkor nem fog seedelni, szóval vagy prémium tagság kell, vagy utólag le kell tölteni és visszaseedelni a megtekintett tartalmakat. Nálunk a nappaliban lévő mini PC-n lóg egy külső ssd, arról mennek a megosztások és az nCore TV is oda tölt le, amit így vissza is tudok seedelni - jelenleg talán ez a legkomfortosabb opció Kodi/CE alatt, de ha valaki tud jobbat, akkor szívesen hallgatom, ne tartsa magában!

-
mogyi1123
csendes tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék csak hogy más is tapasztalt olyan hibát hogy nem talál kiszolgálót a StreamShark? Próbáltam sorozatnál (911. 7évad 8,9,10. rész) és filmnél is (odusszeia)
Lehet nálam van baj akkor keresek megoldástKöszönöm
-
Nandortv87
újonc
Szia sajnos ugyan azt tapasztalom én is.
-
i3odnar
tag
Sziasztok, teljesen kezdő vagyok. aeon nox silvo skinben készítettem egy felületet nagyjából tudom hasznàlni, elindulnak a feldobott pl legújabb filmek, de Keresés gombot készîtettem és streamshark nem talàl (most) filmeket, viszont nem tudom merre induljak. Tudna valaki ebben segíteni?
Sajnos csak támpontot tudok adni, executebuiltin-el hívd meg a keresést. Ha jól emlékszem, a parancs elé kell helyezni executebuiltin:// vagy executebuiltin() formában. Ha sikerül alkalmaznod, működni fog, kapni fogsz találatokat.
-
szaki21
csendes tag
-
szaki21
csendes tag
Korábban működött a Streamshark, de ma már nem.
Újra próbáltam telepíteni: Streamshark modul telepítése nem sikerült...
Mi lehet a gond, mit nézzek meg?
Köszi! -
kabos777
tag
A Trakt-tól üres választ kap a StreamShark. Szerintem lejárt a használt API key, vagy változott az API.
Szerk.: Bár, elvileg nem jár le, a fejlesztő revoke-olhatja...
Nálam a trakt.tv megnyitásakor böngészőből egy BAN üzenet jött, miszerint ideiglenesen kitiltottak IP cím alapján, mivel túl sok kérés ment

Ez volt múlt héten, tegnap néztem már működött újra (lehet kaptam új IP-t szolgáltatótól). Azóta próbáltam fiókot párosítani SS-hez, de nem szinkkel. Log-ot nem néztem.
A trakt weboldala is frissült, átesett valami átalakításon. -
hodigy
tag
A kodi.log-ból csak ti tudjátok megkeresni a helyi problémát. Hibaüzenet információ nélkül szinte lehetetlen segíteni. Nekem ennek a függőségi pluginnek a telepítése nem futott le (nem is jött hibaüzenet), de zip-ből telepítve már működik. Példa (XYZ csak kitalált plugin név):
2026-07-26 error <general>: EXCEPTION Thrown ...FileNotFoundError: Az XYZ nincs telepítve! -
vargalex
félisten
A Trakt-tól üres választ kap a StreamShark. Szerintem lejárt a használt API key, vagy változott az API.
Szerk.: Bár, elvileg nem jár le, a fejlesztő revoke-olhatja...
-
Weby
újonc
Nálam is ugyanez van. És ha keresni próbálok akkor csak forog a fogaskerék. Remélem tud valaki segíteni nekünk.
-
csabi1989092
újonc
Sziasztok, teljesen kezdő vagyok. aeon nox silvo skinben készítettem egy felületet nagyjából tudom hasznàlni, elindulnak a feldobott pl legújabb filmek, de Keresés gombot készîtettem és streamshark nem talàl (most) filmeket, viszont nem tudom merre induljak. Tudna valaki ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Méretét meghazudtolóan masszív a Geekom mini PC-je
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Kuponkunyeráló
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 M5 16/512GB - 14 Ciklus - 100% akku - MAGYAR - 3 év garancia - Égkék
- Eladó Dell Latitude 5420 HD i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- Eladó LG 32MR50C-B 32" ívelt monitor
- Xbox Elite 2 kontroller // Számla // Garancia//
- Acer Nitro V 15 - 15,6"Full HD Hz - i5-13420H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 2+ év gari - MAGYAR
- Dell Latitude 7400 - 14" FHD, Core i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Seagate Xbox Gaming Drive 2TB Jedi: Fallen Order Special Edition 3 hó garancia, számlával!
- Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB / 500GB SSD Szép állapot, 100%-os akkumulátor (107 ciklu

szinte semmit ne lát, vagy ha talál is valamit 2 link és nem is azok a filmek indulnak