- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Új hozzászólás Aktív témák
-
L7777
újonc
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Xboxra akarnám telepíteni az StreamSharkot forrásból, de sajnos nem megy. A MS. simán felment. Esetleg van vakinek ötlete hogy mit kellene tennem? Válaszokat előre is köszönöm!
-
intuicio
aktív tag
Mindegyik kiszolgáló be van kapcsolva!
Sajnos episodekomám nincsen, így nem tudok abba bejelentkezni.Ami fura mert mondjuk a Filmezek kiszolgáló is be van kapcsolva, de ott sem talál tartalmat, pedig ha weboldalon keresek rá, akkor megtalálja, sőt el is indítja a lejátszást.
-
lali303
tag
A streamsharkot hány eszközön használhatom? Van ilyen kikötés? Itthon mindenre felraktam , 3 mobil, 4 tvbox ,1pc.
-
aldebaran
addikt
Csak csendben jegyzem meg, hogy az iTorrent ismét műxik.
-
ioles
csendes tag
sziasztok,
Jó ideje (hónapok) nem jön meg a StreamShark repo linkje. (Régi amit 2024.06 ban kaptam nem működött egy idő után). Kértem űrlapon újat, de sajna ez sem jön meg. Privátban esetleg vargalex vagy Mr.Dini, esetleg Hege tudnátok egyet küldeni nekem.
Nagyon köszi előre is! -
kutga
félisten
válasz
Hege1234 #871 üzenetére
Majd még játszok vele, mert miután Elementumban beállítottam a belépési adatokat és a letöltés helyét, a Streamshark nem veszi át, amikor elindítok valamit, viszont a hit and run listába bekerül. Így most egy kattintással több, amíg átadom rss-en keresztül a torrent kliensnek.
-
ametza
csendes tag
Sziasztok
Az miért van, ha hozzá adok egy filmet a médiatárhoz, akkor azt onnét nem hajlandó lejátszani? Próbálnám lejátszani az eszközök, médiatár, streamshark: filmek mappából...
Csak annyit csinál kiírja a film címet, lekeresi a szervereket, meg is találja a forrásokat szépen, de lejátjaszani már nem tudja onnét.
Ez azért lenne, jó mert a kodi filmek menüjéből is megjeleníti a filmeket és az infóit, be sem kell lépni a streamsharkba, csak éppen lejátszani nem tudja... -
Hege1234
addikt
próbáld ezzel:
ez egy nagyobb pakk az elementumhoz, de tartalmazza az összes eszközre a 0.1.111-et
elementum 0.1.111 (direkt link)ami most fenn van elementum azt töröld le a beállításokkal együtt
az elementumhoz tartozó burst-ot is töröld le a beállításokkal együttzárd be a kodi-t majd indítsd újra és tedd fel azt a zip-et amit linkeltem
az elementum telepítése után a burst-ot is fel fogja ajánlani
azt is tedd fel hozzá -
Tibdoh
tag
Most nézem, az elementum 0.1.1111 verzió nem akar frissülni.
Valami binary hiánya van... -
Tibdoh
tag
Üdv!
S.S.-ben ezidáig a filmtalálatoknál megjelent torrent oldalak is, így tudtam 5.1 hanggal filmezni. Sem a firestickben, sem a mi stickben már nincs. Ha külön keresek az elementumban vannak találatok, de sokszor fake. Pl.: rákeresek x filmre (elementum) bead egy rakat találatot, de valami egészen más film indul. Eddig a S.S. találatok elejére tettete az elementum találatokat, azok rendben voltak.
Mi romlott el? Vagy ezidáig egy kis "beetetés" volt? -
Hege1234
addikt
az a Letöltés funkció az nem a torrentekhez van
a torrenteket az elementum kezeli itt is és a nCore TV kiegészítőben is
valamennyi seedelés akkor is van amikor nézed közvetlenül
ha valóban seedelni akarod kodi-n keresztül az csak akkor fog működni, ha ténylegesen a készülékre lesznek letöltve a torrenthez tartozó fájlok
ezt kell hozzá átállítanod ami nálad gondolom az alap Use Memory-n van
Elementum addon > Általános tab > Storage > Download Storage type > Use Files
bekapcsolva lesz egy Download Path ahol megadhatod, hogy hova legyenek letöltve a torrenthez kapcsolódó fájlok -
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Elkezdtem használni én is a Streamshark kiegészítőt, alapvetően ncore fiókkal, Elite ranggal, így a visszatöltés hiánya nem probléma. Mégis, ha szeretnék seedelni, mi annak a módja? A kiegészítő beállításaiban van egy 'Letöltés' funkció, ezt bekapcsolva le tudom tölteni, amit megnézek mondjuk hálózati meghajtóra, ahonnan mehet a seed adott esetben? Nyilván gondolom magát a torrent fájlt így is magamnak kell kézzel letöltenem, vagy mire való ez a funkció? Ncore tv jobb lehet ebből a szempontból?
-
lionshamlet
senior tag
Gondoltam telefonra (android) is felrakom a kodival , de valamiert nem telepul az addon.
Ugyanigy a movieshark sem.
Minden engedely megadva.
Zipből felmegy a repo, de maga az alkalmazást nem engedi.
Install failed hibával visszadobja.Valakinek van hasonló gondja?
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Igen, jogos. Múlt héten elővettem az addont és javítottam az összes kiszolgálót, illetve kiszedtem azt, ami megszűnt. Fel is pusholtam a privát gitünkre, de nem volt még időm changelogot írni és kiadni. Egyelőre másfél hetet nyaralok, aztán kiadom. Addig érdemes beállításokban kinyomni a nem működő hosztokat.
-
i3odnar
tag
Köszönöm, hogy kipróbálhatom ezt a kiegészítőt, pontosan egy ilyet hiányoltam a hazai kínálatból, igazából minden erőforrást erre az egy kiegészítőre kellene fordítani és ezt fejleszteni, tökéletesíteni, mert emellett sok különálló addon értelmét veszti.
Rögtön lenne egy meglátásom: a Filmpapa-t ki lehetne venni a keresésből, mert feleslegesen sokáig próbálkozik kinyerni linkeket onnan, miközben már nem létezik ez az oldal.
-
laciki
csendes tag
Vettem új PC-t, sajnos a régi StreamShark repository nem szereti, nem tudom rá felrakni, 64 bites kodi 21.2 Omega
-
intuicio
aktív tag
Hello!
The Floor – Csak egy maradhat
Ezt meg is találja az SS, viszont egy adatállományt sem talál, semelyik részhez. Ez mitől lehet?
StreamShark StreamShark,Covenant - 1.1.6.4
StreamShark repository 1.0.1
Ezek vannak fent, frissítve. -
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok. Nem műxik xiaomi mibox-on a trakt sorozatlista. Csak ncore keresésre van állítva de nem talál tartalmat. Filmeknél működik.
-
Helga0203
tag
Szia.
Érdeklődnék, hogy várható-e a videó minőség és hogy melyik stream fut kijelzése? [link]
Én is nagyon hasznosnak gondolom.
Előbb sikerült egy olyan streamet indítani (a több törölt link után magától indult), ami folyamatosan megáll és tölt és nem tudom melyik volt, ezért is jó lenne a kijelzés. -
Adam.d666
kezdő
Sziasztok! Az SS-ben minap próbáltam előtúrni a Totem című sorozatot, de nem találtam a találatok között. Megpróbáltam IMDB szám alapján is, semmi. Ma rátaláltam a trakt.tv oldalon [link] , rányomtam a "Listed on watchlist" lehetőségre, majd megpróbáltam úgy rátalálni az SS-ben, de ott nem szerepel a listán. Más sorozatnál ez a módszer probléma nélkül működik. RPI 4B az alany, libreelec, 20.1 omega. Vajon mitől lehet ez? Netmozi és PPCR is dob rá találatot egyébként.
-
szakg
újonc
Sziasztok! Nekem valamiért a régi repo-n keresztüli install nem működik sem a LG WebOS TV-men (sem SSH push-al, sem rendes file transferrel Dev Manageren keresztül) és Mac-en sem tudom installálni sajnos (Full Disk Access given to Kodi). A repo-t felinstalláltam, de mindkettő megakad ugyan annál a dependency-nél, ami eddig mindkettőn ment. A install nem sikerül az StreamShark Artwork miatt. Előre is nagyon köszi!
(Biztonság kedvéért igényeltem új hozzáférést, lehet túl régi a repo-m.) -
vargalex
félisten
Kérlek a kiemelt hozzászólásban linkelt űrlapon keresztül tedd ezt meg.
-
Hucman
friss újonc
Szeretnék majd én is kérni hozzáférést StreamShark kiegészítőhöz. Előre is köszönöm
-
z0lii
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná velem osztani valaki a streamshark repot?
Hiába igényeltem, nem kapok semmit. -
Togyo25
csendes tag
Sziasztok!
Új rendszeren, friss kodira nem települ az 1.0.0 zip. Ahol fent van ott működik.
Mi változhatott? -
ioles
csendes tag
Szia
Azért gondoltam mert nekem a kapott, regisztrált egyedi Repo cím már nem működik nem elérhető a StreamSharkhoz, ma is próbáltam pár hete nem jó már.
Ezért gondoltam valami megváltozott, nem egyedi címek lesznek hanem valamelyik csomagba esetleg MovieShark berakják. Ezért kérdeztem lehet e tudni valamit a jövőről vagy kérjek/igényeljek megint új Repo címet.
köszi ha valaki tud segíteni. -
kat10
tag
Sziasztok, új vagyok ebben a témában, úgyhogy ne nevessetek ki nagyon. Azok a tévéadók érdekelnének ahol csak sport van más nem, van ilyen esetleg? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
2 kérdésem van. Első: Miért van az, hogy mostanában egyre többször a captcha ellenőrzés kirakja az ellenőrző kört a képernyő szélére, amire nem lehet rányomni, így sikertelen lesz az ellenőrzés?
Másik kérdés, hogy a képen látható sorozat 4. évadát kezdeném nézni, és az első rész lejátszása során a szinkronos verziók néha pici, alig észrevehető, de mégis nagyon zavaró ugrással megy. Pár másodpercenként egy pici röccenés, mintha nem kadenciahelyes volna a lejátszás. Érdekes, hogy a feliratos verzióban ezt nem tapasztalon.
Amúgy már több korábbi tartalomnál is volt ilyen apró ugrás, de eddig megoldottam azzal, hogy azt a tartalmat lekaptam a torrentről. De most szeretnék a végére járni ennek a jelenségnekMost kíváncsiságból böngészőből belenéztem az epizódba a Netmozi weboldalon, és ott a színek, minőség is szebbnek tűnik mint az Amlogic boxon nézve és nincs ugrás, nem röcög. Míg az SS-en lejátszva boxon és pc-n is hibázik.
-
ioles
csendes tag
Új StreamShark Addon mikorra várható.
Ehhez s majd kap mindenki egyedi letöltő linket vagy bekerültök a MovieShark repojába majd, vagy hogy kell elképzelni a jövőt? Köszi előre is! -
Danecay
addikt
válasz
lionshamlet #832 üzenetére
Köszi, de nem vagyok akkora tartalomfogyasztó. Olyannyira, hogy nemrég fizettem be a megfelelő összeget inaktivitásból adódó fiókkorlátozás miatt.
-
vacs
veterán
-
Danecay
addikt
És torrent használata esetén mi történik a seed kötelezettséggel? Mivel a saját felhasználói nevével jelentkezik be az ember a fiókjába, feltételezem megtekintést követően letöltött torrentnek minősül az adott film vagy sorozat. ez ilyenkor a Hit'n run terhére megy, hiszen nyilván nincs mit vissza seedelni?
-
fjozsi73
csendes újonc
Szerintetek mikorra várható javítás
-
Biztos készül a javítás, türelem
-
Hellac
csendes tag
Nem megy a keresés, vagyis ingadozó. Ledobja magáról a trakt-ot, néha kicsit később vissza lehet aktiválni, aztán megint nincs. Az hogy milyen oprendszer alatt futtatjátok szerintem mindegy, nálam megy windows-on és CE 21.2-ön is, vagy mindkettő alatt működik vagy egyik alatt se.
-
fjozsi73
csendes újonc
Üdv.
Működik valakinél a keresés?
Chromecast-én fut nálam, de nem keres! -
Danecay
addikt
válasz
interstate76 #816 üzenetére
Nálam nem. FireTV stick, Kodi Omega v21.1.0
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #815 üzenetére
Nem tudom, mi van a levegőben, de nálam mindennemű frissítés/újraindítás nélkül újra működik mind a "keresés", mind pedig a "legújabb epizódok" menüpont, mindkét CoreElec-es mini PC-n.
-
interstate76
addikt
Mi köszönjük a kiegészítőt, illetve a beleölt munkát!
#814 xcsabo Ez furcsa, mert nálam működik, 2 eszközön is.
Szerk.: újra kipróbáltam, és most már CE alatt sem megy a "Legújabb epizódok" menüpont. Másfél órával ezelőtt még működött. A keresés viszont CE alatt rendben. Windowsos laptopon pedig működik mindkettő.
-
xcsabo
senior tag
válasz
interstate76 #812 üzenetére
CE alatt nálam a kezdetektől nem megy a legújabb epizódok menüpont. Trakt fiókkal. Ha nem a Trakt az alap akkor legalább dob valamit.
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Igen, sajnos a trakt API változtatott. Igyekszem megcsinálni a frissítést hamarosan, köszi a jelzéseket.
-
interstate76
addikt
Androidon én is hasonló hibajelenségeket (gond a kereséssel és a trakt-szinkronizációval) tapasztalok, de windows és ce alatt semmi gond.
-
Hellac
csendes tag
Üdv!
pár napja kezdtem tesztelni a streamsharkot és az elmentumot nagyon szépen köszönöm a munkát amit beleraktak az illetők szuper jó addon!
Hibákat illetően a streamsharból ma elszállt a trakt újra telepítéssel se lehet aktiválni nem dobja fel az aktiváló ablakot, míg az elementumban működik.
A kereső se dob semmire találatot gondolom mert elszállt a trakt, de bejelentkezett imdb fiókkal sem ad a kereső semmit. -
vatess
újonc
Sajnos a kedvenc sorozatoknál az előrehaladás sem megy.
-
vacs
veterán
A keresés funkció nem működik (se sorozat, se film) és a jelenleg is nézik sem jó sajnos.
-
balazsbence
senior tag
Halihó!
A jelenleg is nézik menü nem megy a filmek alatt. -
Karesz84
újonc
Hello mindenkinek. Már jó pár hónapja használom e repot minden ok vele. Új gépet vettem egy másik szobába és abba nem lehet telepíteni. Hibát ír a függőség telepitesekor. Mi a gond vele?
-
zumike
tag
Üdv,
az imdb-t milyen formában kell beírni, csak username mező van, gondolom az kevés lesz neki. A trakt.tv max 100-at enged, szóval nekem nem jó.
köszi! -
Faby
senior tag
-- Rossz topik --
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Gitáros topic
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest