Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
látom dógoztok. helyes

-
-
-
Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja - PROHARDVER! Hozzászólások 2021
Hmm, visszakerestem, hogy mikor kezdődött gomba elszabadulása. Már 5 éve veri a tönkőjét!
Vajon hogyan alakult ki, hogy itt *mindent szabad?: D -
-
I02S3F
addikt
Ki akar dugni? Itt a fórumon! Digitálisan csináljuk, nem kaphatsz el tőlem semmit!
Csak írj és küldöm az első fotót a tö(n)kömről!

-
-

Upszika
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
nggabi
üzenetére
Igazából pont nem érdekes, mert naponta viszonylag sokat megy a gép a kötelező SEED idő 2-3 napon belül le van tudva.
Amúgy bizonyos szempontból jobb, bizonyosból rosszabb, hogy már nem konkrét arány van mint régen.Régen emlékszem, megpörgette az ember, ha jó netje volt akkor pár óra alatt akár el is tűnhetett vagy vitték a cuccot, nem egy oldal volt ahol két számjegyű egész szám volt az arányom, sőt olyan is, ahol 128-as

Mondjuk én SEED szervereztem is meg egy idő után ott volt az akkori barátnőm : Amellett, hogy bitang jó netje volt (2007-2008-ban 10-20Mbit) jobban értett a torrenthez mint én
Úgy értem mikor odaadtam neki az accjaimat, akkor nagyon profin javította az arányt. Előbb csak néztem, hogy mi ez a sok poresz, aztán mondta, higyjem el ezek mennek. Az egyik nagy torrent oldalas accomba, pár hét alatt 10TB-ot belelapátolt.
Nekem egy másik helyen SEED szerverrel 1 hónap alatt 1,2TB sikerült.
A mostani rendszer a lassabb nettel és sok tárhellyel (mint amilyen pont most én vagyok) rendelkező usereknek kedvez, hiszen nem kell kötelezően felpréselni a biteket, elég csak készenlétben lenni, hogyha valakinek kell akkor létezzen az Linux disztró torrent. Van olyan tétel amit az egyik oldalon 1+ éve kizárólag egyedül én tartok életben.
Fénykoromban 18 oldalon voltam fent, de ezekből sok mára megszűnt, volt aminek elajándékoztam az accját, meg olyan is ahonnan törlődtem. Manapság már csak 4 oldalam van, és fél aktívan csak kettőt használok, a másik kettőbe meg csak belépkedek, hogy ne vesszen el. Szóval ezen dolgok folyományaként nemigazán érzem azt, hogy a routeremnek kéne tudnia SEEDelnie.
De 2005-2008 nekem a nagy torrentes időszak volt, ha ezekre az évekre visszagondolok akkor a torrent rögtön beugrik, az Azureussal együtt
Dáugozni kő, ezé' a kis pízi is ...
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Igen, az. De már nem a fehér, hanem a fekete. Ez annyival másabb, hogy picit talán még az előzőnél is jobban melegszik, néha azt gondolom, hogy kellene szerkeszteni valami aktív hűtést az oldalára.
Nos, ha oszlopot kell cseréljenek, akkor lehet, hogy valóban nem lesz megoldva a kérdésed.
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Az én routerem asse tudom mikor frissített utoljára. De észrevettem, hogy amiket a 2000-es években használtam sokkal jobbak voltak. ha itt áramkimaradás van, vagy resetelek stb, akkor hosszú percekig nincs net, mert felépíti magát. Az első ADSL-es routerem, ha visszakapcsoltam azonnal indult, és 5mp-n belül volt net.
Nekem ez a szempont, nem az, hogy frissítgesse magát meg Wifi9 legyen 8GHZ-es sávval
-
válasz
KROK640
üzenetére
Aha
Az ASUS RT-AX86S-t fogja váltani! 
De amúgy nem a Telekom miatt... hanem mert lassan a másik nem kap frissítéseket, és végre lesz egy újabb 5-7 évet kiszolgáló immáron WiFi 7-es routerem, 6 GHz-es sávval.
Na meg azért, mert a legtöbb helyen 90-100K ez a router: ASUS RT-BE92U (90IG0950-MO9A0V) router vásárlás, olcsó ASUS RT-BE92U (90IG0950-MO9A0V) árak, Asus Router akciók
Meg mert elengedtem a MacBook-ot
(egyelőre :XD), Kompenzálni kell a shoppingolási kényszert. 
-
-
KROK640
nagyúr
GoodSpeed : Nézz be abba a topicba ahol megismerkedtünk. Lehet, hogy egy kis örömhír is lesz számodra
-
KROK640
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Persze, abszolút egyetértek veled, csak én Tibihaverom kárán tanultam meg, hogy mibe tud kerülni egy laptop. Nála is ugyanez volt, munkadíjjal együtt többe volt mint amennyit ért hibátlaul a laptopja, és még ki sem volt az utolsó részlet rá fizetve.
És pont leírtad, hogy miért nem kéne alma.

-
-
válasz
KROK640
üzenetére

MacBook: pár napja nem is volt téma nálam. Most meg kissé rá vagyok pörög e, pedig tudod, anno megfogadtam, miután az ASUS Gamer laptopnál alaplaphibám lett, és cserélték az alap lapot a CPU-t meg az RTX 3060-at is, hogy sose laptop többet… csak most jött az, hogy meg kell új0tani a Magenta 1-ez. MacBookom meg még nem volt, valamit meg venni kéne, mert eddig mindig vettem valamit

De hallod 500K-ért 60 Hz-és kijelző, meg alaplapra forrasztotta RAM. Ha 36 hónap után megfekszik, akkor gazdasági totálkár…
Ja almás szokás szerint: +8 GB RAM körülbelül + 100 E Ft…

Szóval lehet maradok az iPad-nél ezzel a képen látható szettel.

-
KROK640
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Bérezés? Ugyanaz mint annak aki jött volna csinálni, benzint és gépet ő hozza. A bérezése pedig : Elmegyek hozzá, megnézem a gépét, és összeírom, hogy mit kellene az anyagi helyzetéhez illeszkedően fejleszteni rajta, illetve ha igényli akkor beszerzem a cuccokat, amit persze neki kell kifizetni. majd beszerelem (már ezt is fizeti) és telepítem.
Az Apple macbook amúgy se jó, nem kompatibilis a Windowssal.

-
-
KROK640
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Szuper, jöhetsz hozzám is

Aki ígérte, hogy mára jön az nem jelentkezett. Írtam neki, hogy akkor mi van? Jajj hát közbe jött valami. Ok, de ha már pénteken is tudta, hogy ma nem fog ráérni, akkor miért nem írt/hívott?? tele va na hócipőm az ilyen emberekkel.
Nehéz manapság jó személyzetet találni ... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- 3D nyomtatás
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az ASUS RT-AX86S-t fogja váltani! 

én akkor már a dugóban ültem 
mi már lekaszáltuk a füvet, hogy jusson MacBook-ra.