Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
dógozzatok mint én

-
-
-
nggabi
félisten
dógozzatok kuták vaúú

-
I02S3F
addikt
Bs
-
nggabi
félisten
holnap meg bánya

-
nggabi
félisten
jóidő brekk

-
-
KROK640
nagyúr
-
-
-
válasz
KROK640
üzenetére
Az utolsó képem ez volt:
[kép] De az utolsó hsz-emről nincs kép, viszont a követkkezőket írtam:
Nyugi, veletech vagyok,, elég a komolytalanságból.
Majd kifejtettem, hogy:
nem vagyok orosz, csak játszottam,
illetve az idézet az Apokalipszis Sztálin című dokumentumfilmből van.
Erre vártam volna, hogy mi jön, és akkor lett takarítás
-
-
-
-
-
nggabi
félisten
péntek
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Igen, látom te is vágod már, hogy mik kerültek bevezetésre. Nekem a legelső dolog ami 2000-ben kiütötte a TV-t, az hogy nincs reklám. Nem kezd el "tekerni" "homokórázni" váratni ha tekerni kezdek a filmben, és akkor kezdődik amikor én akarom, de akkor azonnal. Akkor is ha nincs net.
1,6. Persze, ez valahol érthető, de régen voltak lehetőségek, hogy családi csomag meg akármi, megérte akár 4 embernek is összedobni egy előfizetést. Ugyanez ugye az eszköz korlátozás, ez a kettő csak együtt volt jó osztani.
2-3-4. Felbontás, bitráta és hangopciók : Na látod, például ez is. És ebbe bármikor a jövőben is belenyúlhatnak
5. Reklámok : Nálam ez azonnal kizáró ok lenne. Pont azért fizetek, hogy NE legyen. Virágbolti cuccoknál még a TV Ripből is ki van vágva a reklám. Magamnak is így vettem fel régen a TVből, hogy reklám mindig kivágódott.
Ár : Bármikor megemelhetik, önkényesen. Nem tudsz mit tenni, csak többet fizetni, vagy lemondani.
Nekem is vannak sorozatok amiket pár év múlva újranézek (Ember a fellegvárban nekem is pont ilyen) akár többször is. Azokat eltárolgatom, pár ilyen van csak, amit tényleg gyakran pörgetek : Castle, Mentalist összes potom 582GB, SF utcáin további 265GB, nem olyan vészes tételek ezek. Pláne, hogy a minőség a bitráta és minden 5 évvel később is pontosan ugyanaz lesz. Minden más meg megnézés után megy a levesbe.
Emellett mai napig rengeteg eredeti DVD-m is van, többek között ezért is fontos nekem, hogy legyen még ODD a gépemben.Ugyanakkor 2020-ban baromira olcsó volt a tárhely (sajnos most nem az), 4TB-os HDD 3 év garral 0km-es vadi újan 25 ezer ft-ból megállt. (ennyiért ma 2TB-ot sem feltétlenül kapsz
) És akkor használtan a 4TB-osok 10-15K környékén mentek, állapottól függően. Ehhez még tartozik nekem egy nem túl erős, de alapvetően instabil net, aminél még tavaly is előfordult, hogy akár 3-4 napig is kimaradt. Ilyenkor a streaminggel kitörölhetem.Megint más Lindauban, ahol a gyenge net + no virágbolt kombóval, az ember kénytelen megrakodni a laptopot. Mikor először voltunk kint barátnőmmel, óóó persze majd streamingelünk. 720P-ben, 1 perc műsor, 10mp töltés, hogy jöhessen a következő 1 perc. Ha pedig tekerni próbáltál akkor azonnal hosszas töltögetés volt, ahogy hosszabb PAUSE után szintén. Élvezhetetlen volt, de ettől még fizetni kellett érte. (Nem lett volna baj ha a 3/1Mbites internetre nem 9db lakó van a házban, hanem sokkal kevesebb)
Az meg, hogyha elfelejted lemondani, akkor vonogatják a díjakat, és akkor tartsd észben, hogy mi kell, mi nem kell, megint fölösleges bonyodalom nekem. És hiába fizetsz, a végén semmid sem lesz!
De ha neked így jó, akkor neked így jó.
De ismét megjegyzem, hogy a sok tárhely nekem is sorozatok miatt kell, hanem a saját cuccaimra. Ezért haragudtam arra mikor lett ez az Artist Justs matrica az írható DVD-ket, mert feltételezte mindenki látatlanban, hogy kalózkodásra fogom használni a megvett DVD-t, pedig a saját cuccaim tárolására ment sokszor. Fényképek, videók stb.
-
válasz
KROK640
üzenetére
Az újabb jelek szerint viszont megnéztem.
Igen, én is látom, hogy mi megy, és nem is tetszik
Csak pár patkánykodás, ami az elmúlt 10+ évben bevezetésre került:
1. Jelszómegosztás korlátozása - ez engem nem érint, de ugyanakkor a szolgáltató is megérhető, ha a karancslapújtői faxa gyerek, az egész faluval megosztotta a hozzáférést némi pénzmagért cserébe, és erre építette fiktív vállalkozását.
2. Felbontás machináció - nekem heppem, hogy mindig a legnagyobb felbontáson nézzem, szóval ez idegesített, HBO-nál ezért is van a legnagyobb csomagom, mert ott volt egy speciális promóció.
3. Bitráta visszavágás - a felbontás hiába magas ha a bitráta alacsony. 2012-ben leszedtem az Avatárt, ilyen 84 Mbps-os bitrátája volt. HBO GO-n töredéke (akkor még ez volt a neve). Persze itt van árnyalás, mert pl nem tudjuk az Streamingszolgáltató milyen tömörítést használ
4. Hang opciók variáliása 2.0, 5.1 stb : Na ez az ami úgy igazából engem nem izgatott
5. Reklámok: meg az anyjukat... de benyeltem. Igaz HBO-nál csak önreklámot láttam, az meg belefér, mert a katalógusból nyom le valami új filmnek az intróját
6. Eszközlimitáció: Ez azoknak szívás, akik egyszerre négyen akarják nézni, négy különböző eszközön. Sosem érintett.Az általam megnézett sorozatok + filmek több mint 80%-át egyszer megnézem, aztán soha többet kb. Vannak kivételek: Csernobil, Ember a fellegvárban, kiút. Ezeket két- három alkalommal is megnéztem.
Na most ha a 2000-es évek elején járnánk, talán meglenne DVD-n, de egyrészt nem ott járunk, másrészt HDD-n nem tartanám őket, és harmadrészt ezek jelentős része sajátgyártású, tehát a kínálatban is fog maradni.
Ami a kiadást illeti: A múlt hónapig csak HBO volt ami folyamatos. A múlt hónaptól NetFlix-em is van. Amazon Prime: amikor kijön egy új évad a Fallout-ból, de még ott is spórolás megy, mert direkt hetenként egy rész kerül fel... én meg megvárom a 5. részt, akkor előfizetek egy hónapra, aztán az egy hónap alatt megjelenik a 8-ból a hiányzó három, ledarálom, aztán lemondom.
Disney+-nál 3 hónapos promóció szokott lenni Karácsony környékén. Havi 790 Ft -ért... az meg röhögve megéri. Utána következő Karácsonyig le van mondva.
Huluim, sosem volt. Apple TV-n egy hónapig, mert iPad mellé kaptam azt hiszem 3 hónapot, aztán elfelejtettem időben lemondani, de ott néztem meg a Silót, és majd az új évadra megint előfizetek.
-
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
"Nem a gyatya bő, hanem a lábam vékony" --- te jó ég, ezt mennyit mondtam anyámnak, mikor állandóan veszekedett velem, hogy megint miért "trottyos" nadrágot kell hordjak?
A HipHop Mission-ön én is ott voltam meg meg is van
Rohadt jó zenék mentek ott, több nekem évekig legendás maradt, meg felkerült az első zenehallgatós telómra a Nokia 5510-re.Te merre is laksz?
-
-
nggabi
félisten
válasz
I02S3F
üzenetére
Kitartás, ezt mondták a bitó alatt is
Dolgoztam gyárban, 1500 laptop, 1500 asztali gép. erre voltunk 10en. Hát délutánra lexoptam magam
békés, nyugis helyet kell keresni. kis iroda 50-80 fő max. erre ha 2en 3an vagytok még jobb. én most L1-L3 mindenes is vagyok, de békés, általában nyugalom van kopp koppp... -
KROK640
nagyúr
válasz
I02S3F
üzenetére
Nálam azért a userek is érdekesek olykor. de az ilyen kedves üzenetek feldobnak

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Creality Hi Combo
- Bose QuietComfort Ultra fejhallgató
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 7.Gen E-Sport Gamer - 16GB DDR4 - I5 7500 - GTX 1050Ti 4GB - 128GB SSD - 500GB HDD
- ASUS ROG Zephyrus G15 (2022) Ryzen 7 6800HS / RTX 3060 / 40 GB RAM / 1 TB SSD / QHD 165 Hz
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)