- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Sirandrish #171234 üzenetére
"Pár éve sima bringán is próbálkoztam, de azon is kegyetlenül megfájdult a fenekem, és ugye itt elég leugrani róla, itthon vagyok, de ha 20km-rel odébb nem bírnék visszaülni a kecóra, az kellemetlen lenne
"
Erre inkább motivációként tekints.Én a görgőzést sokkal rövidebb ideig bírom mint kint a szabadban tekerést mert nincs benne az a "még haza is kell érnem" érzés.
Amit a szobabicikli kiír sebesség az közelében sincs a valóságoshoz. Páran már írták, hogy pulzusméréssel pontosabb lehet az elégetett kalória. De legtöbbször úgy is többet mutat mint a valóság. A pedálfordulat is befolyásolja a pulzust, magasabb fordulat=magasabb pulzus(#171174) ggeleven
Én május eleje óta sokszor sétálni is alig bírok, nemhogy bringára ülni. Az idei 5000 km-es célból 650-et tekertem csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest