- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Sirandrish #171234 üzenetére
"Pár éve sima bringán is próbálkoztam, de azon is kegyetlenül megfájdult a fenekem, és ugye itt elég leugrani róla, itthon vagyok, de ha 20km-rel odébb nem bírnék visszaülni a kecóra, az kellemetlen lenne
"
Erre inkább motivációként tekints.Én a görgőzést sokkal rövidebb ideig bírom mint kint a szabadban tekerést mert nincs benne az a "még haza is kell érnem" érzés.
Amit a szobabicikli kiír sebesség az közelében sincs a valóságoshoz. Páran már írták, hogy pulzusméréssel pontosabb lehet az elégetett kalória. De legtöbbször úgy is többet mutat mint a valóság. A pedálfordulat is befolyásolja a pulzust, magasabb fordulat=magasabb pulzus(#171174) ggeleven
Én május eleje óta sokszor sétálni is alig bírok, nemhogy bringára ülni. Az idei 5000 km-es célból 650-et tekertem csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest