Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
válasz
Azteeek #161010 üzenetére
Győr felé milyen minőségi töltések vannak
, én Ásványrárótól Dunakilitiig jártam végig az árteret valamennyire, hol töltésen, hol a Duna mellett, de ott sokkal több a kavics. Nem mondom, hogy van kondim, de volt olyan, amikor akkora kavicsokkal volt borítva a töltés (talán Dunaremete magasságában), hogy hiába a légrugós teló meg a 2.25-ös gumi, szépen szétrázta a kezemet.
És itt most nem kavicságyról beszélek, hanem a kemény földön szétszórt darabokról.
Más: na ma végre én is kiszabadultam egy rövid körre. A Convoy M1-et most megtúráztattam szürkülettől az erdőben. Majdnem még jobb is volt, mert a vetített árnéykok miatt lehetett látni a gyökereket, meg a gödröket. Viszont jó, hogy rendeltem tartókonzolt a sisakra, mert amikor a kormányt rángatom, akkor nem mindig előre vetüla fény és az izgi tud lenni
.
(#160980) Hasaggymeg: Nem is tudtam, hogy cx-szel is nyomatod. Szépek nagyon, jó ízlésed van
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest