Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya

félisten

válasz Hasaggymeg #129109 üzenetére

Azért a racionalitások talaján is szeretnék megmaradni, és most nem akarok 200+ ezret bringára költeni. De bringa meg kell, mert ami van, az öreg már, rohad belül az acélváz, és komplett fék és váltócsere kéne, amibe még bele se gondoltam, mibe kerülne, de valószínűleg már átgondolandó lenne.

Ha már Decathlon, ez pl. milyen, csak hogy nagyjából be tudjam lőni, egyáltalán, ezek a B'Twin bringák milyenek?

Más, off, csak már rég meg akartam kérdezni valahol: a stroboszkóp mint világítás mennyire szabályos? Tele vannak az utak IQ bajnok villogókkal. Egyrészt bassza a szembejövő szemét, másrészt nehezen tudom elképzelni, hogy sötétben vagy bármikor hatékony világítást jelent.

Ugyanakkor a lámpa fényerejére van valami megkötés? Már egy 10 ezer alatti lámpa is elég szépen világít, szoktak is érte morogni, ha max fényerőn van, bár azt konkrétan leszarom, mert lakott területen alapra kapcsolom, lakott területen kívül meg töksötétben nem fogok vakon botorkálni, pláne hogy a morgolódók felét nem is látnám gyenge lámpával csak az utolsó pillanatban, iszonyat sok kivilágítatlan barom kóborol az utakon két keréken. Autósokat nem nagyon zavarhatja, a legtöbb helyen messze (~5-6m + még 3 a mellettem haladó sáv, szóval a szembejövőknek azért aligha ég ki a szeme) van a kerékpárút a főúttól, ahol járok, és fák, bokrok is vannak.

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák