Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
focvis #67516 üzenetére
Volt hasonlo elmenyem. Nem akarlak elkeseriteni, de akep alapjan sokkal inkabb volt szerencsed.
En ha tehetem inkabb nem parkolok parhuzamosan varosban (ahol kis tulzassal minden centi szamit) mert csak igy tudom teljesen elkerulni az esetleges kellemetlenseget.
Vicces mert a legutobb meg ugy padkaztam, h jott a mento le kellett huzodni es pont egy kis szigetet kaptam el amit nem lattam. A tempo alig par km/h volt es azt hittem ezt siman megusztam, de kesobb kozelrol vizsgalva igaz csak minimalisan de latszott a huzas -
Qru
MODERÁTOR
válasz
G@bi90MR #67519 üzenetére
Kumho PS72, az jo valasztas.
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Toyota Corolla Hybrid 1.8 (122LE) kombi autóra keresnék nyári gumit, 225/45 R17 méretben. Minél jobb száraz, nedves tapadás, hang a fő szempont. Csak város, vagy csak pálya, évi 15-20e km, max 30e Ft / darab árért.
Kumho ECSTA HS52-t néztem (3-as Golfon 16"-ban volt az elődje HS51, szerettem, de hamar elkopott) , illetve Nexen N'Fera SU4-et. Mi jöhetne még szóba? Előre is köszönöm!
-
tboldi
nagyúr
2 év és ~8000 km után megcseréltem az Alfán az első-hátsó kerekeket. Előzetesen megmértem mind a 4-et több ponton, az eddigi elsőknél a leggyakrabban előforduló érték 4,5 mm volt, a korábbi hátsóknál pedig 5,6, de legalább viszonylag egyenletesen koptak, tehát a nyomás okés.
Alfa Romeo MiTo 1.4 turbóbenya, dyno alapján 290 Nm első keréken, Michelin CrossClimate 2, 215/45R17, DOT 1223, leginkább városi használat
-
1stVikman
senior tag
Közben tartozok egy beszámolóval, szubjektív vélemény következik a Kumho Ecsta sport ps72 nyárigumiról 235/45/ r18 méretben.
A gumi friss gyártású, 0225 a DOT, profilmélység 7,0-7,1mm a középső barázdákban.
Mintája nekem tetszik, oldalfala sem csúnya.
~1500km - t mehettem eddig, 85% autópálya, ebből jó 5-600km esőben. Az útról nem estem le vele.
Határait nem feszegettem, vészfékezés nem volt.
Volt pár kanyargósabb szakasz egy Győr és Balatonfüred közötti utamon, ott sportosabbra vettem kicsit, tapadt mindenhol, tartotta az ívet.
Esőben szépen nyomta ki maga alól a vizet, nyomvályúban sem volt bizonytalan.
A zaj aszfalt függő, de sebességtől független.
Országúton és pályán is van olyan szakasz , ahol hangosabbnak hallottam (bár most direkt figyeltem és ugyanott kollégáknak is hangosabb volt a saját gumijuk), egyébként abszolút nem mondanám zajosnak, sőt, kellően csendes.
Én meg vagyok elégedve vele, szerintem jó ár - érték arányú gumi a középkategória tetejéről.
Kopás, tartósság majd idővel kiderül.
DOT
zajcsökkentő szivacs betét
Felnire szerelve
Autón -
1stVikman
senior tag
Általában kicsit (+0,1) túl szoktam fújni, mert vagy ketten utazunk (bevásárlás asszonnyal), vagy négyen + minimál csomag (meló, munkatársak).
A gond az, hogy az előbbi felhasználásra 2.6 kell hátra, az utóbbira meg 3.0 kéne. :-/
Mindig leereszteni és utána fújni meg elég körülményes. -
Dolby
senior tag
Giuliettára páromnak cserélni kell mindkét szett gumit. Mivel évi 6-7e km megy bele, erősen hajlunk a négyévszakosra, 205/50 r17 kellene.
Használva leginkább városon belüli anya taxiként van, évi 1-2 alkalommal lehet esetleg utazás.
A kevés futás miatt olyat lenne jó választani, ami megbízhatóan öregszik. Árban a H750 42 körül indul, Pirelli sf3, Gy vector 4s, Conti ASC2, ~54eFt, megérheti valamelyik a felárat?köszi
-
gippazoid
senior tag
Hogy kerül ide a 4 nappal ezelőtti hozzászólásom? Ráadásul a válasszal fordított sorrendben?
67501 és 67502 Sz. hozzászólás közé bekerült a 67443 és 67442 és fordított sorrendben.
-
1stVikman
senior tag
Ok-ok, csak félreérthetően volt írva. Gippaziod-tól indult a kérdés, miszerint a túlfújás okozza, abból jött a többi.
- - - - - - - - - - - - - - - 0 - - - - - - - - - - - - - - - - -
Igyekszem én is akkor kicsivel többet beletenni.
Hidegen fújtam pl. 2,58-ra (2,6 kéne), aztán hazafelé meg szólt a kocsi, hogy nem oké. Rámértem és talán 2,74 volt benne, ez kb. 60km pályázás után. Az meg ugye felette van, de kevésre panaszkodott. Másnap aztán beállítottam 2,6-ra, leokéztam, azóta nem szólt, de nem is mértem. -
barnam_
nagyúr
-
gippazoid
senior tag
válasz
Reggie0 #67495 üzenetére
Tegnap jött ki a TyreReviews tesztvideója és ott mondta a srác, hogy 18-tól indul. A CC3-mat 16-os méretben tesztelte. A CC3 Sport-ot meg Golf GTI-n 18-as kerékkel.
A fentiek miatt logikusan a sima CC3 16-tól indul. Legalábbis 16-osban biztosan gyártják. Persze lehet, lemennek 15-re is. Nagyobb a piaca mit a CC3 Sportnak. -
tboldi
nagyúr
válasz
gippazoid #67493 üzenetére
Akkor kénytelen leszek beszerezni ezt a felnit.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #67489 üzenetére
Igen, olyan 22k-tól indul az a méret.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #67485 üzenetére
Alatta csak a kínai vackok vannak. Apollo a legalja ha nem akar vackot. Ha meg igen akkor kb mindegy mit vesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #67483 üzenetére
Nexen NBlue 4 Season 2
Ez alatt a Nexen NBlue 4S első generáció vagy ha fillért'oszna akkor Apollo Alnac 4G All Season.
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Kolléga keres gumit, 4-évszakos, Fiat Scudo kisbusz, 215/60 r16 méret.
Van ajánlott az olcsóbb szegmensben?Köszi!
-
MrSealRD
veterán
Elméleti kérdés... ha olyan a felni aminek csak a belső részei festettek, a külső sík felület meg ilyen csiszolt... és az egyik felnit javítják és "levesznek" belőle, akkor a többiből is kell a súly miatt? Számít ez?
-
Mauzes
addikt
-
kenguru99
senior tag
válasz
Mauzes #67474 üzenetére
Ellenőrizd a gumik korát is, ha több év van a meglévők és a leendő újak között, az sem jó. Egyébként ez az autó megérdemelne legalább egy középkategóriás szettet. Esetleg érdemes lehet egy felnicserén is elgondolkodni mert ez a felni és gumi méret nagyon overkill a magyar utakra.
-
Mauzes
addikt
És milyen különbség számít már nagynak? Meg hát ehhez nem csak azt kell tudnom, hogy mennyi a meglévő, hanem azt is kellene, hogy hogy mennyi az új...
Amúgy teljesen elfogadom, amit írsz, de elég nagy wtf és szívás, hogy ha az ember kap egy javíthatatlan defektet, akkor vennie kell egy full garnitúra gumit...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Mauzes #67469 üzenetére
Ha nem nagy a kopáskülönbség akkor vennék rá 2 Minerva-t és csóközön. Ha sokkal több km van a meglévő 2 gumidban akkor viszont inkább 4 közepes minőségre lőnék (Nexen/Hankook vagy Vredestein).
Nagy 4S ellenes voltam, aztán amit vettem kocsit azon 4S volt. Mondom lecserélem majd tél előtt. Aztán eltelt 3 év és még mindig fent voltak, mert semmi gondom nem volt vele (pedig én pont városban nem autózok csak országút meg pálya). Így végül maradtam a 4S-nél. Most váltottam Michelin-ről pont a középkategóriára (Vredestein) egyelőre nem érzem visszalépésnek. De ugye nagypapásan megyek egy gyenge és összkerekes autóval.
Visszatérve a Minerva-ra, ez a (távol) Keleti metódus, hogy egy helyben viszonylag jól csengő nevet megvesznek és azon a néven árulják a portékájukat. Az india Apollo Tyre pl megvette a Vredestein-t ugyanebből a célból. Vagy hozhatnám a Volvo-t is példának ami már kínai...
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, egy BMW 330e plugin hybrid autót vettem használtan, amelyre az előző tulaj egy garnitúra Minerva All Season Master 4 évszakos gumit tett fel (tehát nem én választottam). Azt hittem, valami gagyi kínai cucc, de állítólag belga, mondjuk attól még lehet gagyi/szar. Nem egy gyakori méret, 225/40/19.
Nem voltam túl bizakodó, de úgy voltam vele, hogy próba szerencse, és valójában az ég világon semmi gondom nem volt vele, teljesen jónak éreztem. Ehhez persze hozzá tartozik, hogy kizárólag Budapesten belül használtam, nagy ritkán M0-s, szóval nem igazán volt alaposan igénybe véve. De hát ez van, ez az alap normál használat, mivel 2. autó városi használatra.
Viszont most beszedtem egy olyan defektet, amit nem lehet javítani. Valami kivágta oldalt, szóval nem a gumi hibája volt. És akkor itt van most egy dilemma előttem, hogy mit is vegyek. Elvileg - ha jól tudom - minimum párban illik cserélni a gumit. Szóval vagy veszek egy pár ugyanilyen Minervát, amivel olcsón megúszom, vagy pedig veszek valami jobbat, de akkor már egyből 4-et kellene vennem. Legalább is szerintem nagyon csumpi, ha elöl van egy új márka, hátul meg a meglévő Minerva. Ráadásul feltételezem, hogy menetteljesítmény szempontjából sem a legideálisabb, ha eltérő típusú gumik vannak egy autón.
Szívem szerint vennék valami jó kis felső kategóriásat, de árban azért nem kis különbség van. És akkor a másik oldalon meg arra gondolok, hogy csak városban használom, évente 10 ezer km alatt megy, akkor meg minek költeni "feleslegesen". Na szóval ez a dilemma.
2 db Minerva All Season lenne mondjuk 80k
4 db középkategóriás (Nexen, Hankook) lenne mondjuk 230-240k
4 db felső kategóriás (Conti, Michelin, Pirelli) meg lenne mondjuk 300-320kHa van bárkinek véleménye a kérdésről vagy tanácsa erre a szitura, akkor azt szívesen veszem.
-
RAZR_v3
tag
Üdv!
Skoda Feliciára (1.3 benzines) kellene majd nyári gumit szereznem.
Ez egy elég filléres méret, újabb fejlesztésű gumik nincsenek hozzá.
Nem számít, hogy mennyire kopik gyorsan, ár sem szempont, legyen a lehetőségekhez képest jó tapadása szárazon és vizes aszfalton is.
165/70 R13Ezek közül melyiket ajánljátok?
Nexen N'Blue HD Plus (Üzemanyag-takarékosság: D, fékút nedves úton: C)
Kumho Ecowing ES31 (Üzemanyag-takarékosság: C, fékút nedves úton: C)
Uniroyal Rainexpert 3 (Üzemanyag-takarékosság: D, fékút nedves úton: B)
Barum Brillantis 2 (Üzemanyag-takarékosság: D, fékút nedves úton: C)
BFGoodrich Touring (Üzemanyag-takarékosság: E, fékút nedves úton: B)Előre köszönöm a segítséget!
-
gippazoid
senior tag
Én már a Conti TS850-nél, majd később a 870-nél is azt tapasztaltam, hogy 2 év után baromi hangos lett. Két eltérő autón. Úgy, hogy alig voltak használva (2e km telenként) és első-hátsó mindig meg volt cserélve.
Ezért már fenntartásokkal vagyok iránta pedig 4 évszakosban kellene valami jó. -
No.01
addikt
válasz
Tom1939 #67452 üzenetére
Lemerni nem tudtam (es nalam a meret es az auto is mas volt) de a Corollan a Goodyear valoban csendesebbnek tunt.
En szerettem azt a gumit, de az elmult ~20e km utan azt tudom mondani, h a a Consti ASC2 meg a Goodyearnel is kiegyensulyozottabb. (igaz ujabb fejlesztes is) -
Qru
MODERÁTOR
válasz
barnam_ #67438 üzenetére
Simítsd végig a futófelületet kézzel, ha fűrészfogas akkor azt érezni fogod.
Focvishoz csatlakozom hozzál több cuccot haza (pl olajat meg fagyállót nekem jó áron
). Kombi, ezt arra tervezték, hogy megpakold. Ha kicsit túlfújod a gumit az is segít megelőzni a dolgot. Gyenge lengéscsillapító is okozhatja de azt nálad kizárnám. Tedd előre ha csak kicsit fűrészfogas akkor kiegyenlítődik és újra halk lesz ahogy Focvis írja.
Érdemes gyakrabban forgatni a gumit esetedben. -
barnam_
nagyúr
válasz
focvis #67439 üzenetére
Csendes autóban nekem már hangos.
Szezonok közt szokta cserélni elöl-hátul a gumis.
Még arra gondolok, hogy most a tavaszi meleget nem annyira szerette a gumi, ezért kopott. Hallhatóan hangosabb lett mondjuk a tavalyi emlékhez képest.Kevés cuccal csak akkor járok, ha egyedül jövök
Gumi nyomás rendben szokott lenni. -
válasz
barnam_ #67438 üzenetére
Ha még csak picit hangos a fűrészfogas kopás miatt, akkor következő szezonban megcseréled a tengelyek között, eleinte hangos lesz, de talán bekopik az első tengelyen.
Kevés cuccal jársz kombival, plusz forgásirányos gumi, sajnos ez várható. (Érdemes több alkatrészt szállítani Budapestre. 🤗)
-
kenguru99
senior tag
válasz
barnam_ #67435 üzenetére
"olyan 40-70 között, valami halk súrlódás hallatszott, nagyobb tempónál már nem."
Nagyobb sebességnél valószínűleg elnyomják az egyéb zajok, azért nem hallod. Egyébként 99% hogy fűrészfogas kopás miatt van a zaj.
Hasonlóan jártam én is. Sokáig azt hittem, hogy kerékcsapágy. Aztán a gumicsere után mindjárt csend lett. -
barnam_
nagyúr
Hátha ti tudtok valami okosat mondani:
Egy ideje volt egy olyan jelenség, hogy ha alacsonyabb sebességgel megyek olyan 40-70 között, valami halk súrlódás hallatszott, nagyobb tempónál már nem.
Tegnap felkerült a nyári gumi (ugyanarra) a felnire, és megszűnt a hang... tök néma az autó.
Mitől lehetett? Eléggé rá volt szorulva a felni a kerékagyra.
A téli gumi Bridgestone LM-32, 2021-es DOT azt hiszem. Néztem a gumikat mikor elraktam tegnap és nem láttam rajta sérülést. -
sakal83
addikt
Sziasztok
Ertelmes gumit szeretnrek, amivel meg tudok allni egy Golf Sportsvannal (110le).
Meret 195 65 r15.3at neztem ki:
- Hankook k125
- conti contacpremium 2.
- Good Year efficientgrip performance 2.Nyilvan jo lenne minel olcsobban, de ha erdemes es szükséges akkor többet koltok ra. (ahogy nezem az ecok nem ajanlottak)
Melyiket ajanljatok.
Köszönöm
-
bul07
nagyúr
Nemrég volt képek régebbi gumikról
Enyém Barum Polaris 3
Dot 1721, és 2017őszén került fel és azóta minden télen fent volt. Kilométer nem sok van benne , tippre 20-30e KmTöbb kép [kép] , [kép] , [kép]
Nyárim még egy nyarat kibír, aztán télre még felmegy a Polaris 3, aztán jövő év tavaszán nézek valami 4évszakost. Keveset megyek így nem kell külön szett.(Meg van téli abroncsos kocsi ha úgy alakul hogy nem elég a 4évszakos)
Eddig úgy gondolom hogy Barum Quartaris 5 lesz a befutó
Édesapámnak ilyet vettünk ősszel, ha az öreg nem esik le vele az útról akkor én se fogok
Na meg öcsém munkás Dokker kocsijára is ilyen került ősszel, ő havi 3-4e Km megy vele, így ki fog derülni hogy mit bír menny idő alatt kopik használhatatlanra
Ezt nézzétek meg az öregnek milyen szerencséje volt
Az egészet bevágta -
Biqci
aktív tag
válasz
pècsimunkás #67423 üzenetére
Tudom, ennyi az annyi, ha ki kell adni, ki kell. Ezzel én is így vagyok...
-
Biqci
aktív tag
Van, hogyne lenne. De pénzért lehet a gumit leadni. Én kb fél évig hirdettem ingyenes elvitelre 4 Honda acélfelnit sz@r gumival, a kutyának sem kellett. Végül elvittem, mert kellett a hely a garázsban, 20€-t kellett fizetnem. Ami a poén, volt a konténerben 4db 18-as gyári Mazda felni, relatív jó gumival, első blikkre tök jó állapotban. Kérdeztem a tulajt, hogy és ez? Azt mondta nevetve, valakinek nem kellett. Kérdeztem, hogy ha fizetek elvihetem. Nem, ez marad, onnan már sehová, csak az örlőbe...
-
Biqci
aktív tag
válasz
pècsimunkás #67405 üzenetére
Az akkor jó ár volt, nem lettél lehúzva szerintem
-
mmdms
addikt
válasz
Reggie0 #67417 üzenetére
Neeem, hamburgba ez igy megy. Ugyanebbe a baratomba belementek hatulrol, qtk lett a kocsi, de egybol viszik a kocsidat a zulassungstellerol mikor leadod a rendszamot, nem is kell bontoval bajlodni. Kontenerbe be teljesen mindegy milyen allapotban van, fel a hajora aztan megy.
-
mmdms
addikt
válasz
pècsimunkás #67415 üzenetére
En mindig elvittem a feketekhez a lerugott gumikat, ott ok fizetnek meg erte ha van rajta minta, viszik afrikaba. Jo a 4 gummaert adnak 15-20€-t de megis jobban esik.
-
No.01
addikt
válasz
pècsimunkás #67411 üzenetére
Elvileg mukodnie kellene arrafele is....
...de az autogumi mas kategoria azt lehet nem veszik at csak ugy es csak barhol.
En konkretan hasznalt valtoolajjal rohangaltam tavaly Eger kornyeken. A 4 helyen voltak hajlandoak atvenni, ott viszont ingyen. (azt, h ezt mikent kommunikalta a helyi szerviz/benzinkut/szemetlerako azt inkabb hagyjuk)Egyebkent en legutobb ugyszinten fizettem a hollandoknal. Annyi, h ha szerzodott partnerukon keresztul rendleted az ujat akkor kaptal kedvezmenyt. Igy kerult 16EUR-ba a 4 hasznalt gumi leadasa.
Igy lebontva viszont az az ~550 nem olyan veszes. -
Emunem
őstag
válasz
pècsimunkás #67411 üzenetére
Igen, 5€ per darab kisebb udvarokon, Bécsben ingyen.
(Ha osztrák oldalon vagy)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
pècsimunkás #67409 üzenetére
Fura. Hulladék udvar csak van ott is... Na mindegy. Itthon van szerencsére. Felújításkor a sittet is ott adtuk le ingyen.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
pècsimunkás #67405 üzenetére
Ott nincs ingyen leadasi lehetoseg? Mondjuk a gumis itt is penzert veszi csak at sok helyen.
-
pècsimunkás
addikt
400 euró volt a gumi, 40 euró a règi gumik leadása, 30 euró a szenzorok újra kalibrálása vagy mi, 80 euró a szerelès.
Nagy vonalakban írtam, mert lent maradt a számla az autóban.
Most, hogy rajta van az új gumi az autón, tegnap mèg tele is tankoltam, felkeltem 15 percel előbb, hogy elmenjek biciklivel dolgozni
.
-
LK
addikt
válasz
F_Zolee #67396 üzenetére
Ráközelítve látszanak mikrorepedések, hasonló mint az enyém, de nálam 1-2 helyen már mállik is. Használom még egy darabig,aztán csere.
Pécsimunkás: milliónyi márka más és más összetétel, 8 év van a gumijaink között. Kutató-fejlesztő területen dolgozok, mindenhol az megy, hogy a menedzserek mindenhol hajtják, hogy költségeket kell csökkenteni. Olcsóbb anyagok felhasználása, olcsóbb gyártás. Legtöbbször ezek hátránnyal is járnak. Minden silányodik. Autók, elektronikai eszközök,kaják, minden. Ráadásul 4 évszakos, nem garázs nálam.
Köszi mindenkinek aki hozzászólt és véleményezett, képet küldött. -
Biqci
aktív tag
válasz
pècsimunkás #67399 üzenetére
Ebből mennyi volt a szerelés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest