Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekkoXT
senior tag
Kiváló gép! Sok jó kreatívkodást vele!
-
Metalfan
senior tag
-
"Az első kérdés ami felmerült bennem a fotózás után az volt, hogy “ezzel hogy tudott valaha bárki dolgozni?!"."

Menj ki egy esti (pl. adventi vagy csillagos) fotózásra egy 1100D-vel, sírni fogsz egy 5DmkII után.
(Főleg amikor próbálsz értelmes képet kinyerni belőle
) Egyszer egy kiállításmegnyitón kezembe adtak egy 5DmkI, és ott felejtettem el, hogy létezik APS-C (azóta is APS-C-m van).
A crop hiánya? Inkább a fullframe térérzete hiányzik
Persze, egy tizenéves gép ma már nem az a hűha, de hogy hogy lehetett ezzel... hát,az erős

A kamera jpeg-je meg nem sokat mond el, RAW-ból lehet normálisan kihozni valamit

Utómunka meg olyan, hogy a fotózás része. Semmi nem fogja neked normálisan eltalálni, hogy pont olyan legyen az a kép. Én a mai napig a képek nagy részét (ami érdemes) egyedileg tologatom be, nem is presettel. (Viszont ezen kívül semmi nincs, tehát háttércsere, meg dolgok leszedése a képről, meg ilyenek.)
-
Chosen
addikt
Áh szerintem itt is hiányzik, hogy nem tisztáztam rendesen, hogy mi a cél, vagy felhasználás. Így hobbi fotósként rengeteget segít, ha minél "készebbre" jön ki a kép ahogy elkészül. Nincs bejáratott folyamatom utómunkára se midi panel, semmi. Kézzel csúszkák tologatása van, amire a ráfordított időt fotózásra is használhatnám inkább.
-
Chosen
addikt
"de a lényeg mindig is az volt, hogy kívül-belül ismerni kell az eszközt és minden egyes porcikáját, hibáját, korlátozását (meg azt is, hogy ezek hogyan nem lesznek láthatóak a képen)." -> Azt hittem csak én csinálom így, de akkor ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a törekvéssel.
-
Metalfan
senior tag
Én anno Nikon D70s-sel toltam végig pár esküvőt ismerősi körben, amatőrként, többedmagammal. Nyilván a mostani gépek jobban az ember keze alá dolgoznak, de a lényeg mindig is az volt, hogy kívül-belül ismerni kell az eszközt és minden egyes porcikáját, hibáját, korlátozását (meg azt is, hogy ezek hogyan nem lesznek láthatóak a képen).
Sokáig egy Nikon D2X volt a vágyálmom. Aztán egyszer szembejött velem egy kihagyhatatlan ajánlat, és lecsaptam rá... a gond csak az volt, hogy addigra már abbahagytam a fotózást, és sajnos az ihlet már nem jött vissza a D2X ellenére sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi hangfal építés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Fitbit Versa 4 okos óra
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Elden Ring PS5 játék
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de még így is belement párezer expo mire alaposan kiismertem mindent.