- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
pittlaren #103033 üzenetére
Értelek, világos.
Na, lelőve a poént, nekem egy Kilimanjaro Bigben Pro van.
Pont most lesz benne 4000km (3967-et mutat most az óra, de volt pár kör mikor nem mért). Bár gyarló módra nagyrészt városban megyek vele (azért a padkák - lépcsők útba esnek), de amikor csak tehetem, kimegyek vele terepre (Budai hegyek, Pilis, Visegrád). Láncon és gumin kívül mást nem kellett rajta cserélni, illetve nem kellett nyúlni hozzá. Nyilván nem azt mondom hogy csúcsbringa, mert pl. a teleszkóp keménysége nem állítható (hiába van ott a pöcök), és sajnos kicsit kemény, de nem is volt fél millka az ára.
Illetve én magam is azt az elvet vallom egyébként, hogy a minőséget meg kell fizetni. De szerintem abba a hibába sem szabad esni, hogy egy kalap alá vesszük a 150, meg a 60 ezres biciklit.Ajaj, de csacska vagyok, ezt beleírhattam volna az elősző hsz-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Tesla topik
- Autós topik
- Hyundai, Kia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Classic / Xbox 360
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest