Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#95747) npera


npera
újonc

Na, ez a hétvége is jó sűrű.

Péntek délután hamar befejeztem a melót, mert annyi "túlórát" (nincs túlórám, de van időbankom csúsztatni) nyomtam hét közben. A feladat az volt, hogy grillezzek virslit egy játszóteres banzai (BANZAIIIII!!!) táplálására. Két adag csirkevirsli (effendik számára) és egy nagy adag disznóvirsli (a kutyafejű gyaurok számára). 5-re mentek asszonnyal a gyerekek kifelé.

Utána mentem üveget visszaváltani és beszerezni élelmiszert, mert a hűtő kongott az ürességtől megint.

Szombat reggel elkészültünk a bunkókkal, aztán elhoztunk egy perzsa kiscsajt játszani, közben asszony elment szépülni. A gyerekekkel körbementünk az erdőben és minden játszótéren banzaaaaiiii volt. Utána irány haza, tápláltam őket és vihettem vissza a kiscsajt.

Ez a mozzanat eléggé ki volt centizve, mert asszony elvileg hazaért volna még éppen cuppanósan, mielőtt el kellett vigyem a lányomat úszni. A fiam megint taknyos, így ő nem úszhat. Asszony éppen beesett az ajtón, így a fiamat nem kellett magammal vinni. Utána úszás, majd takarítás otthon. 5-re jött 2 másik gyerek, a lányom második legjobb barátnője és az öccse. A kissrác csak játszani jött, a kiscsaj itt aludni.

Kábé negyed 11-kor sikerült végre lefürdetni őket, annyira nagy játék volt. Utána úgy dőltem be az ágyba, mint egy farönk.

Vasárnap reggel 7-kor ébresztő, aztán reggeli, mivel a fiam és asszony ment focizni 9-re. A két kiscsaj eltűnt az erdőben bandázni, de mi meg 10:30-ra megyünk focizni.

Utána grillezek, de még azt is össze kell rakni. Aztán játék tovább. Este majd visszaadjuk ezt a kiscsajt is, napközben pedig a fiam megy át játszani a másik kissráchoz.

Hétfőn szerintem majd csak nézek ki a fejemből, hogy mi volt már megint ez a hétvége.... :Y :C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.