Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#91471) Jahno válasza Samott (#91465) üzenetére


Jahno
őstag

Naja, nyilatkoznak, hogy most jönnek a legnehezebb hetek, aztán meg... Amúgy nem tudom. EÜs ismerősöktől sorban jönnek a posztok, elég szép nyomást is kapnak, ráadásul befenyítették, hogy megszűnik a munkaviszony de kb. végkielégítés sem jár, mert csak... Záporoznak a dühös kommentek, mennek a leköszönések, többi ismerős meg Euróval csábítana mindenkit bezzegnémetbe és hasonló helyekre.

Kormánynak tapsoló haverom szerint meg hülye mindenki, hogy itt elégedetlenkednek, mikor végre rendbetették az EÜ-t és ezzel a lépéssel is milyen jó irányba halad minden.

Nem tudom mi a jobb, ha sokan állnak fel akkor mi fogunk még jobban szopni, ha viszonylag kevesen akkor meg ismét az jön le belőle, hogy minden a legnagyobb rendben. Bár itt akármiből is kihozzál, hogy minden a legnagyobb rendben :U

Meglátjuk, ahol haver ápoló pld. azon az osztályon komplett baleseti vagy intenzív osztályból több, mint 1 műszaknyi ember mínusszal indult, így kíváncsian várom a mai napi megoldást, mert elvileg már nincs munkaszerződésük vagy mi. No nem mintha eddig elegen lettek volna és olyan lazán ment minden. Ráadásul összejárós bulik sincsenek, senkit nem tudok normálisan kifaggatni, hogy vattafakk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.